NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
China


TikTok erkent dat sommige werknemers in China gebruikersdata kunnen inzien
Maandag, 00:11 NU.NL - Tech
ByteDance, het moederbedrijf van de populaire socialemedia-app TikTok, heeft toegegeven dat bepaalde werknemers in China toegang hebben tot Amerikaanse gebruikersdata. Dat liet het bedrijf weten in een brief aan negen Amerikaanse senatoren, schrijft persbureau Bloomberg, dat de brief heeft ingezien.


WK 3x3 basket - China houdt Belgian Cats uit halve finales
26 Juni, 00:07 Skynet
De Belgian Cats 3x3 hebben zich zaterdagavond op de Groenplaats in Antwerpen niet voor de halve finales van het wereldkampioenschap kunnen plaatsen. Titelverdediger China bleek met 21-13 een maatje te groot.


China zal niet aarzelen om oorlog tegen Taiwan te ontketenen, zegt defensieministerie
12 Juni, 00:08 Skynet Buitenland
China zal "niet aarzelen om een oorlog te ontketenen" als Taiwan de onafhankelijkheid uitroept. Dat heeft de woordvoerder van het Chinese ministerie van Defensie gezegd na de eerste ontmoeting tussen defensieminister Wei Fenghe en zijn Amerikaanse ambtgenoot Lloyd Austin in Singapore.


Deze plannen heeft China met zijn nieuwe ruimtestation Tiangong
6 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
China wil over enkele dagen drie astronauten lanceren naar ruimtestation Tiangong, dat nog in aanbouw is. Deze plannen heeft het land met het ruimtestation.


China lanceert raket met astronauten die ruimtestation moeten afbouwen
6 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
China heeft een raket met drie astronauten aan boord succesvol gelanceerd richting het ruimtestation Tiangong, melden staatsmedia. De taikonauten, zoals ruimtevaarders in China worden genoemd, moeten het ruimtestation afmaken. Het team is daar naar verwachting ongeveer zes maanden mee bezig.


Apple verplaatst productie iPads naar Vietnam
5 Juni, 00:04 Emerce
Apple heeft, voor de eerste keer sinds de lancering, de iPad-productie verplaatst van China naar Vietnam.


Goedkoop B660-moederbord uit China - Doen of niet doen?
3 Juni, 00:01 Tweakers
Soyo is terug van weggeweest, maar dan wel op AliExpress. Wij hebben een betaalbaar B660-moederbord getest, met specificaties die tot de verbeelding spreken.


China: ?VS spelen met vuur over Taiwan?
24 Mei, 00:02 HLN.BE
De Verenigde Staten spelen met vuur, waarschuwt China als reactie op de ongebruikelijk krachtige Amerikaanse boodschap dat Washington bereid is met geweld Taiwan tegen Chinese agressie te verdedigen. De Amerikanen "trekken de Taiwan-kaart om China in bedwang te houden" maar ze zullen zichzelf verbranden, aldus de regering in Beijing.


?Airbnb stopt met verhuur woningen in China?
24 Mei, 00:01 HLN.BE
Woningverhuurplatform Airbnb gaat stoppen met het aanbieden van huurwoningen in China en gaat zich voortaan richten op Chinese toeristen die elders in de wereld een woning willen huren. Dat zeggen bronnen bij het Amerikaanse bedrijf tegen zakenzender CNBC.


Hoogwaardige technologische kennis vloeit via Europese universiteiten naar China
23 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
Europese universiteiten zorgen er door samenwerkingen met militaire universiteiten in China voor dat hoogwaardige technologische kennis naar het Chinese leger vloeit. Dat blijkt donderdag uit de China Science Investigation, een onderzoek dat is uitgevoerd door een groep Europese journalisten, waar ook RTL Nieuws en Follow the Money bij betrokken waren.


Xi belooft dat China "open zal blijven voor de wereld"
22 Mei, 00:09 Skynet Economie
De Chinese president Xi Jinping heeft woensdag verzekerd dat China "open zal blijven voor de wereld". De coronamaatregelen, vooral die in Shanghai, wegen op buitenlandse bedrijven.


China lanceert onbemand vrachtschip naar zijn ruimtestation
10 Mei, 00:03 HLN.BE
China heeft maandag succesvol een onbemand vrachtruimteschip naar zijn ruimtestation gelanceerd. Dat was rechtstreeks op de Chinese staatstelevisie te zien.


China eist dat overheden alleen computers van Chinese makelij gebruiken
9 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Chinese overheden en staatsbedrijven moeten ervoor zorgen dat ze binnen twee jaar alleen nog computers gebruiken die in eigen land gemaakt zijn. Dat eist de regering in Peking, vertellen bronnen vrijdag aan persbureau Bloomberg.


Minderjarigen mogen geen virtuele cadeaus meer sturen in China
9 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Minderjarige gebruikers van livestreamplatforms in China mogen niet langer virtuele cadeautjes sturen. Het is een verdere stap van de Chinese autoriteiten in een poging te reguleren wat techgiganten wel en niet mogen doen in China.


Tesla moet 127.000 Model 3's in China updaten vanwege probleem met halfgeleider
9 April, 00:00 Tweakers
Tesla moet ruim 127.000 Model 3-voertuigen updaten in opdracht van de Chinese marktwaakhond SAMR. Het gaat om een over-the-airupdate waarbij een kleine fabricagefout rechtgezet wordt. In extreme gevallen zou het probleem voor ongelukken kunnen zorgen.


VS niet op zoek naar nieuw handelsakkoord met China
4 April, 00:10 Skynet Economie
De regering-Biden streeft momenteel niet naar een tweede fase van het bilateraal handelsakkoord met China. Dat heeft de Amerikaanse handelsvertegenwoordiger Katherine Tai gezegd in de Senaat.


Films Keanu Reeves niet meer in China te zien vanwege steun aan Tibet
29 Maart, 00:10 NU.NL - Film
Films waarin Keanu Reeves een rol speelt zijn niet meer te zien op verschillende Chinese streamingdiensten. De titels met de The Matrix-acteur zouden zijn verwijderd nadat hij had deelgenomen aan een benefietconcert voor Tibet, meldt The Los Angeles Times.


Boeing verliest op Amerikaanse beurs na crash in China
22 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Het aandeel van vliegtuigbouwer Boeing is maandag zo'n 4 procent gedaald. Daarmee reageren beleggers op de crash van een Boeing 737 in China, waarbij 132 mensen hoogstwaarschijnlijk om het leven zijn gekomen.


China mikt op economische groei van 5,5 procent, laagste percentage in 30 jaar
8 Maart, 00:06 NU.NL - Economie
De Chinese regering heeft zich voor 2022 een economische groei van 5,5 procent van het bruto nationaal product ten doel gesteld. Het gaat om het laagste percentage in meer dan dertig jaar tijd.


KLM schrapt ook vluchten naar Japan en China vanwege sancties
Luchtvaartmaatschappij KLM ziet zich door sancties tegen Rusland gedwongen om ook vluchten naar bestemmingen buiten dat land te schrappen. Tot en met donderdag gaan vluchten naar bestemmingen in Zuid-Korea, Japan en China niet door, omdat ze door het Russisch luchtruim gaan.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn