NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Chauffeur

2News.be / Trefwoorden / Chauffeur

Amerikaanse schiet Uber-chauffeur door het hoofd uit angst naar Mexico ontvoerd te worden
26 Juni, 00:06 HLN.BE
Een vrouw uit de Amerikaanse staat Kentucky wordt vervolgd wegens moord, omdat ze haar Uber-chauffeur in Texas tijdens de rit door het hoofd schoot. De vrouw dacht ten onrechte dat de chauffeur haar probeerde te ontvoeren naar Mexico, aldus de politie.


Bijna dagelijks raakt een fietser gewond door openzwaaiend portier: ?De ?Dutch reach? moet een automatisme worden bij elke chauffeur?
21 Februari, 00:17 Gazet v. Antwerpen

Een fietsster (32) is zondag zwaargewond geraakt in Leuven nadat ze gebotst was tegen een openzwaaiend portier en overreden werd. Zulke ongevallen gebeuren haast dagelijks in ons land, vaak met zeer ernstige gevolgen. Nochtans bestaat er een eenvoudige truc om dat als bestuurder te voorkomen.
14 Oktober 2022, 00:06 Volkskrant
Nieuws: 1000 euro voor wie dit transportbedrijf aan een nieuwe chauffeur helpt
21 September 2021, 00:00 Auto55
De transportsector kampt met een nijpend tekort aan chauffeurs. Het is al jaar en dag een knelpuntberoep en chauffeurs zijn loslopend wild. Er wordt op gejaagd. Transportbedrijf Xwift uit Nazarath, gaat nu nog een stap verder. Het looft een premie uit van van 1000 euro voor wie een voltijdse chauffeur C/CE kan aanbrengen. Via traditionele weg vind het bedrijf onvoldoende nieuwe arbe...

Lees meer


In Beijing is de ?Uber?-chauffeur sinds de regulering altijd op zijn hoede voor de politie
7 Augustus 2021, 00:06 Volkskrant
Ook China legt de platformeconomie aan banden. In Beijing gebeurt dat op een manier die chauffeurs van de lokale?Uber-varianten in het nauw brengt. Ze gaan drukke plekken met veel klanten mijden.


Motoragent Arno werd doodgereden door een chauffeur ?die niet meer de weg op had gemogen?
24 Juli 2021, 00:05 Volkskrant
Een 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Melissant die op 7 juli een motoragent mogelijk opzettelijk doodreed, blijft drie maanden langer vastzitten, zo meldt het Openbaar Ministerie. De Rotterdamse collega?s van de agent zijn diep geraakt en zeggen dat hun maat is ?kapotgereden?.


Jonge chauffeur (30) in levensgevaar na slippartij op eerste sneeuw in Erpe-Mere
7 Februari 2021, 06:40 HLN.BE
In het Oost-Vlaamse Bambrugge (Erpe-Mere) is zaterdagavond, net voor het ingaan van de avondklok, een 30-jarige chauffeur levensgevaarlijk gewond geraakt. De chauffeur liet zich wellicht verrassen door de eerste sneeuw en het daardoor veroorzaakte gladde wegdek. Hij ging aan het slippen en belandde tegen een geparkeerde vracthwagen.


Politie ontdekt drugshandeltje omdat chauffeur met gsm bezig is
3 Februari 2021, 16:30 Gazet v. Antwerpen

Drie mannen en een vrouw stonden voor de Mechelse correctionele rechtbank voor hun betrokkenheid bij drugshandel. De zaak ging louter toevallig aan het rollen. De politie wou een automobilist controleren omdat die zijn gsm hanteerde achter het stuur. De kerel stapte voor de ogen van de politie echter een woning binnen en bleek in het bezit te zijn van ruim tweehonderd gram cannabis.
?Wat doet die nu??: Genkse politie haalt roekeloze chauffeur uit het verkeer in ?Op Interventie?
3 Februari 2021, 07:12 HLN.BE
Wanneer een patrouille van ?Op Interventie? een roekeloze chauffeur opmerkt, besluiten ze de jongeman even aan de kant te zetten. Daar blijkt dat er inderdaad iets niet pluis is.


Pompen en rondjes lopen helpt niet: chauffeur blaast toch positief
30 Januari 2021, 18:24 HLN.BE
Een chauffeur is vrijdagavond aan de kant gezet omdat hij rondreed na de avondklok van middernacht. Bovendien reed hij op de Grotesteenweg in Berchem door het rode licht.


Corwin (18) stierf als passagier van dronken chauffeur: ?Dood van onze zoon mag niet voor niets geweest zijn?
30 Januari 2021, 08:16 HLN.BE
?Denk aan Corwin?. Michel en Sandrine Van Volxem uit Lembeek hopen dat de woorden heel wat betrapte chauffeurs zullen raken. De naam van hun zoon en die van zeven jonge slachtoffers prijken dit jaar op de BOB-sleutelhangers die mensen onder invloed krijgen. ?We zijn Corwin voorgoed kwijt?, vertellen ze. ?Maar we hopen dat zijn verhaal nu levens kan redden.?


Chauffeur zwaargewond bij frontale botsing op kruispunt net voor ingaan nachtklok
23 Januari 2021, 00:48 HLN.BE
Op het kruispunt van de Rupelmondestraat en de Nobeekstraat in Bazel is vrijdagavond kort voor middernacht een man zwaargewond geraakt bij een frontale botsing. Het ongeval gebeurde net voor het ingaan van de nachtklok.


Video: chauffeur verwart gaspedaal met rempedaal
17 Januari 2021, 17:19 AutoBlog

Blijft de bus aan de goede kant van de greppel?

The post Video: chauffeur verwart gaspedaal met rempedaal appeared first on Autoblog.nl.
Topmagistraat Johan Sabbe voor strafrechter voor aanranding en ongewenst seksueel gedrag
15 Januari 2021, 12:07 Skynet
Johan Sabbe, de geschorste Oost-Vlaamse procureur des Konings, moet zich voor het Gentse hof van beroep verantwoorden voor aanranding van de eerbaarheid en ongewenst seksueel gedrag op het werk. Dat vernam Belga bij het Gentse parket-generaal.


Chauffeur ontsnapt maar net aan vlammenzee op snelweg
17 Mei 2018, 14:12 NOS nieuws

De chauffeur van een vuilniswagen in de Verenigde Staten is deze week aan de dood ontsnapt nadat zijn wagen in brand was gevlogen. Hij moest uitwijken voor een automobilist die achteruit over de snelweg reed. Door de stuurcorrectie reed hij tegen een afzetting langs de snelweg en vloog zijn wagen in brand.

De chauffeur kon uitstappen en gaat even later zelfs weer terug om nog iets uit de cabine te pakken.

Camera's van de lokale tolwegbeheerder legden alles vast:

Het ongeluk was dinsdagochtend op de snelweg 360 in het noorden van Texas.
'Busbranden Tilburg aangestoken door ontslagen chauffeur'
11 Mei 2018, 08:06 NOS nieuws

De man die vastzit vanwege een aantal busbranden in Tilburg is een voormalig buschauffeur, meldt het Brabants Dagblad op basis van verschillende bronnen. De Tilburger zou eind 2016 ontslagen zijn bij vervoersbedrijf Arriva.

Volgens de krant gaat het om een 29-jarige man die chauffeur was op de streeklijnen van Arriva. Eind 2016 zou hij zijn ontslagen omdat een verbroken relatie met een vrouwelijke collega tot problemen leidde op de werkvloer. Bijna een jaar na zijn ontslag zou hij verschillende bussen van het vervoerbedrijf in brand hebben gestoken.

Arriva werd vorig jaar meerdere keren getroffen door brandstichting. In september gingen in één nacht vijf bussen die naast elkaar geparkeerd stonden op een parkeerterrein in vlammen op. Twee weken later was er brand in een kantoorpand van het vervoersbedrijf. In november werd een bus gestolen en later brandend gevonden op een parkeerterrein.

Miljoenen schade

Eerder liet Arriva al weten dat er voor miljoenen euro's schade was aangericht door de branden. Begin dit jaar loofde het vervoerbedrijf 10.000 euro uit voor de gouden tip die zou leiden tot de brandstichter. Afgelopen februari hield de politie de man aan.

Het vervoerbedrijf in Tilburg wil niet bevestigen dat de verdachte een voormalige buschauffeur is en verwijst door naar de politie. Ook het Openbaar Ministerie doet geen mededelingen over de zaak. Volgens het Brabants Dagblad moet de man op 23 mei voor de rechter verschijnen in Breda.
Dolle chauffeur rijdt tot twee keer tegen andere wagen
8 Mei 2018, 12:18 Gazet v. Antwerpen

Twaalf maanden cel met probatie-uitstel. Die straf heeft Fayssal E. uit Opwijk opgelopen na een ernstig geval van verkeersagressie op de N16 in Puurs.
Ongeval Kortenberg: ?Chauffeur werd waarschijnlijk onwel?

Het lijkt erop dat de vrachtwagenchauffeur die vrijdag een dodelijk ongeval veroorzaakte in het Vlaams-Brabantse Kortenberg, onwel werd. Er werden geen remsporen gevonden op de plaats van het ongeval.
Auto knalt op container, brandweer moet dak open knippen om zwaargewonde chauffeur te bevrijden
3 Mei 2018, 02:42 Gazet v. Antwerpen

Een autobestuurder belandde woensdagavond in de kliniek nadat hij op de Antwerpse Wilmarsdonksteenweg, in de richting Oosterweelsteenweg, op een container was geknald.
Alberto (25) redde chauffeur uit gekantelde vrachtwagen op E40: ?Ik heb geen seconde getwijfeld?
2 Mei 2018, 09:18 Gazet v. Antwerpen

Op de E40 richting Brussel is woensdagochtend een zeer zwaar ongeval gebeurd met een vrachtwagen. Alberto Jacobs (25) uit Erpe-Mere zag alles gebeuren, hij was onderweg voor het werk en twijfelde geen seconde om de chauffeur te redden uit het wrak. ?Ik sprong meteen uit mijn auto?, vertelt hij aan de redactie van Het Nieuwsblad.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn