NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Chatgpt

2News.be / Trefwoorden / Chatgpt

Nederlands kabinet wil gebruik ChatGPT in klaslokaal niet verbieden
Donderdag, 00:26 Tweakers
Het Nederlands kabinet wil het gebruik van ChatGPT niet verbieden in klaslokalen en collegezalen. Volgens twee Nederlandse onderwijsministers is het in eerste instantie aan scholen en leraren om afwegingen te maken.


De banen die het meest bedreigd worden door generatieve AI zoals ChatGPT
Donderdag, 00:21 Techzine
Volgens een nieuwe studie van onderzoekers van de Universiteit van Pennsylvania en OpenAI zal generatieve kunstmatige intelligentie (AI) een revolutie teweegbrengen in verschillende beroepen. Accountants, wiskundigen, tolken en schrijvers staan bovenaan de lijst van degenen die het meest worden blootgesteld aan de mogelijkheden van de technologie. De studie analyseerde de taken binnen elk beroep dat […]


Google stelt ChatGPT-concurrent Bard beschikbaar
22 Maart, 00:00 Emerce
Google heeft zijn Bard-AI-chatbot beschikbaar gesteld aan reguliere gebruikers in Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, nog wel met een wachtlijst. Het gaat om een 'vroeg experiment', waarbij er nog het nodige verbeterd zal moeten worden op basis van feedback.


Baidu presenteert Chinese ChatGPT-concurrent Ernie Bot
20 Maart, 00:01 Tweakers
Baidu heeft Ernie Bot gepresenteerd, een generatieve-AI-chatbot die een door Baidu ontwikkeld taalmodel gebruikt en een Chinees alternatief moet vormen voor bijvoorbeeld op ChatGPT gebaseerde chatbots. Ernie Bot is vooralsnog alleen op uitnodiging te gebruiken.


Nieuwe ChatGPT kan ?zien? en je belastingen invullen: wat is GPT-4 en wat kan je ermee doen?
17 Maart, 00:03 HLN.BE
ChatGPT heeft furrore gemaakt de afgelopen maanden maar de makers van de wereldberoemde chatbot hebben niet stilgezeten. Ze lanceerden een nieuwe versie van de achterliggende 'motor?, GPT-4, die nog meer kan, zoals afbeeldingen ?zien? en je belastingen invullen.


ChatGPT kan nu in een handomdraai een versie van Pong in elkaar zetten
16 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Laat GPT-4 een plaatje zien van een eekhoorn met een verrekijker en de computer vertelt je waarom dat grappig is. Dat het systeem afbeeldingen verwerkt en beredeneert wat hij ziet, is een van de vernieuwingen in de opvolger van de populaire chatbot ChatGPT.


Amazfit voegt ChatGPT-integratie toe aan GTR 4-smartwatches
13 Maart, 00:00 Tweakers
Amazfit is bezig om een generatieve AI-tool te integreren in diens GTR4-smartwatches. Volgens de fabrikant gaat het om een toevoeging van de tool ChatGPT. De functie stelt gebruikers in staat om vragen te stellen, bijvoorbeeld over hoe hun sportprestaties verbeterd kunnen worden.


NU+ | Sam Altman is het gezicht achter ChatGPT en rijzende ster in Silicon Valley
9 Maart, 01:14 NU.NL - Economie
Sam Altman is nog niet zo'n bekende naam als Elon Musk of Mark Zuckerberg. Maar hij zou weleens de volgende ster van Silicon Valley kunnen worden. Altman staat aan het roer bij OpenAI, de maker van de AI-chatbot ChatGPT. Met dat programma zette hij de techwereld op zijn kop.


Leesvoer: de opvolger van Mark Rutte heet ChatGPT, tenzij wij daar nee op zeggen
7 Maart, 00:00 Tweakers
De meeste non-fictieboeken over grote problemen komen ook met oplossingen. Deze niet, terwijl het bij dit boek extra hard nodig was. Het is het gevoel dat je overhoudt na het dichtslaan van Doe Zelf Normaal van rechtsfilosoof Maxim Februari, over computertechnologie en de democratie.


Apple vertraagt op ChatGPT-gebaseerde update van BlueMail-app
6 Maart, 00:08 Techzine
Apple heeft een met ChatGPT uitgebreide update van de e-mailapp BlueMail vertraagd. De techgigant is bang dat de app door de AI-technologie content produceert die ongeschikt is voor alle leeftijden, bericht de Wall Street Journal. OpenAI?s ChatGPT maakt steeds meer zijn intrede in applicaties van derden. Onlangs stelde OpenAI betaalde API?s beschikbaar voor de integratie […]


Snapchat introduceert My AI aangedreven door ChatGPT
28 Februari, 00:00 Tweakers
Snapchat introduceert een AI-chatbot genaamd My AI die wordt aangedreven door OpenAI's chatalgoritme ChatGPT. Momenteel is de functie alleen beschikbaar voor afnemers van het betaalde abonnement Snapchat+, maar later moet de AI-chatbot voor alle gebruikers uitkomen.


ChatGPT krijgt aanpassingsmogelijkheden om diversiteit te bevorderen
21 Februari, 00:47 Techzine
OpenAI maakt een bijgewerkte versie van chatbot ChatGPT, die gebruikers kunnen aanpassen aan hun behoeften. De stap komt in het licht van de aanhoudende bezorgdheid over vooroordelen in AI. Het bedrijf stelt in een blogpost dat het werkt aan het verminderen van politieke en andere vooroordelen, maar dat het er ook voor wil zorgen dat […]


Wil je dat ChatGPT beter werkt? Dan moet je betalen
19 Februari, 01:09 NU.NL - Tech
Technologiebedrijf OpenAI heeft de de betaalde versie van ChatGPT uitgebracht in Nederland. Voor 24,20 dollar (omgerekend 22,65 euro) per maand werkt de chatbot sneller en zonder wachtrij. Ook kunnen betalende gebruikers als eerste nieuwe mogelijkheden uitproberen.


Video | Huiswerk door ChatGPT gemaakt? Dit programma kan jou betrappen
12 Februari, 00:12 NU.NL - Tech
De makers van ChatGPT, dat al heel wat ophef heeft veroorzaakt, komen met een nieuw programma. Dat moet herkennen of een tekst door een mens of door een machine is geschreven. Maar hoe kan zo?n programma dat eigenlijk weten?


Moederbedrijf van Google maakt zijn concurrent voor chatbot ChatGPT bekend
12 Februari, 00:12 NU.NL - Tech
Google-moederbedrijf Alphabet geeft een kleine groep testers toegang tot Bard. Dat is zijn chatbot die werkt met kunstmatige intelligentie (AI). Bard moet de concurrentie aangaan met ChatGPT.


Ook Alibaba werkt aan rivaal ChatGPT
11 Februari, 00:01 Emerce
Ook Alibaba werkt aan een rivaal van ChatGPT, de AI-aangedreven conversationele chatbot die vorig jaar razend populair werd. Alibaba wil de technologie integreren in het zakelijke communicatie- en samenwerkingsplatform-app DingTalk van het bedrijf.


Baidu brengt in maart zijn generatieve AI-bot uit met groter model dan ChatGPT
9 Februari, 00:00 Tweakers
De Chinese webgigant Baidu brengt in maart een publieke versie van zijn AI-chatbot uit. Die maakt gebruik van een groter taalmodel dan ChatGPT. De AI-chatbot krijgt de naam Ernie, een afgeleide van het taalmodel dat Baidu gebruikt.


Jullie vragen over ChatGPT beantwoord: 'Slim, maar nog niet volmaakt'
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
ChatGPT is de laatste tijd veel in het nieuws en dat leidt tot veel vragen op ons reactieplatform NUjij. Van wie is ChatGPT eigenlijk? Waar haalt de chatbot de informatie vandaan en hoe betrouwbaar is die? Onze techredactie legt het uit.


Jullie vragen over ChatGPT beantwoord: 'Slim, maar nog niet volmaakt'
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
ChatGPT is de laatste tijd veel in het nieuws en dat leidt tot veel vragen op ons reactieplatform NUjij. Van wie is ChatGPT eigenlijk? Waar haalt de chatbot de informatie vandaan en hoe betrouwbaar is die? Onze techredactie legt het uit.


Makers ChatGPT komen met programma dat door AI geschreven teksten herkent
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
De makers van chatbot ChatGPT zijn zelf met een oplossing gekomen om door kunstmatige intelligentie gegenereerde teksten te herkennen. Het programma AI Text Classifier probeert in te schatten of een tekst door een mens of een machine is gemaakt.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn