NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Charleroi

2News.be / Trefwoorden / Charleroi

Vergunning afgeleverd voor satellietenfabriek Aerospacelab in Charleroi
Woensdag, 00:11 Skynet Economie
Het bedrijf Aerospacelab heeft zopas de vergunning ontvangen voor de bouw van zijn satellietenfabriek in Marcinelle (Charleroi). Als de deadlines voor het project worden gerespecteerd, zou het zijn assemblageactiviteiten over twee jaar moeten beginnen.


Cercle Brugge moet de rol lossen na nederlaag in Charleroi, dat over Anderlecht wipt
16 Januari, 00:02 HLN.BE
Het was een bar weekend voor Cercle Brugge, dat voorzitter Vincent Goemaere zag opstappen en ook sportief een opdoffer incasseerde. Na een goede eerste helft zakte de Vereniging compleet weg, in de wedstrijd en uiteindelijk ook in de rangschikking. Charleroi nadert tot op een punt van de Vereniging, en wipt door deze driepunter over Anderlecht in de rangschikking.


7 Januari, 00:21 HLN.BE
Opnieuw tientallen vluchten geschrapt in Charleroi
5 Januari, 00:07 Skynet Economie
Opnieuw zijn door een staking van het cabinepersoneel van Ryanair tientallen vluchten van en naar Charleroi geschrapt. Concreet gaat het vandaag om 42 geannuleerde vluchten, tegenover 48 gisteren. Dat heeft de CEO van de luchthaven, Philippe Verdonck, aan Belga bevestigd. Morgen zouden 38 vluchten worden geschrapt.


Stevige opdoffer voor Anderlecht: Zeno Debast valt al snel uit met een enkelblessure tegen Charleroi
27 December 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Is Anderlecht Zeno Debast even kwijt? Het zou zomaar kunnen. De jonge Rode Duivel viel in de wedstrijd tegen Charleroi al na een kwartier uit en tastte naar de enkel. Met een pijnlijk grimas moest de jonge verdediger naar de kant.
Matig Anderlecht heeft owngoal van Zorgane nodig om Charleroi en ex-coach Mazzu een hak te zetten
27 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De nul gehouden en een goal cadeau gekregen: zo pakte een bijzonder matig Anderlecht de drie punten tegen ex-coach Felice Mazzu. Slecht spelen, toch winnen, da?s alvast een stap vooruit, maar er zijn er nog veel te zetten.
BNXT League - Charleroi verslaat Bergen, Brussels wint van Leuven
24 December 2022, 00:03 Skynet
Charleroi heeft vrijdag in de BNXT League de derby tegen Bergen gewonnen. De Carolo's haalden het met 87-70. Brussels versloeg Leuven in Neder-Over-Heembeek nipt met 73-71.


Disciplinaire Raad stelt zaak Charleroi uit naar 10 maart
18 December 2022, 00:02 Skynet Belgie
De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal (DRP) heeft vrijdag beslist om de zaak over de stilgelegde wedstrijd Charleroi - KV Mechelen niet meteen te behandelen. De DRP vroeg de partijen (zowel Charleroi, Mechelen als het Bondsparket) om een standpunt in te nemen over de aansprakelijkheid van de club en de supporters voor de schade die geleden werd.


Limburg United is te sterk voor Spirou Charleroi
28 November 2022, 00:02 Skynet Sport
Limburg United heeft zondag een 90-78 zege geboekt tegen Spirou Charleroi in het Belgische luik van de BNXT League. Bij de rust gaf het scorebord 40-37 aan.


Jupiler Pro League - Wangedrag supporters kost Charleroi 50.000 euro
13 November 2022, 00:03 Skynet
Net als RSC Anderlecht, na de stopgezette wedstrijd op 23 oktober bij Standard, mag Charleroi zich aan een boete van 50.000 euro van de Pro League en een disciplinaire sanctie verwachten. Dat meldde Lorin Parys zaterdagavond via Twitter.


Charleroi klopt Bergen en komt voorlopig aan de leiding, nieuwe nederlaag voor Antwerp
7 November 2022, 00:01 Skynet Sport
In het Belgisch luik van de BNXT League stonden zondag drie wedstrijden op het programma. Charleroi en Oostende wonnen hun uitduels. Aalst pakte thuis de zege tegen Antwerp na een thriller.


Luchthaven Charleroi verwacht "ernstige verstoringen" op 9 november
6 November 2022, 00:06 Skynet Economie
Ook de luchthaven van Brussels South Charleroi verwacht volgende woensdag, op de nationale actie- en stakingsdag, "ernstige verstoringen" als gevolg van de vakbondsacties, zo klinkt het in een persbericht.


Jupiler Pro League - Zes op achttien voor Antwerp na nieuwe nederlaag in Charleroi
31 Oktober 2022, 00:04 Skynet
Antwerp heeft zondagavond de slotwedstrijd van de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League met het kleinste verschil (1-0) verloren op bezoek bij Sporting Charleroi.


Charleroi wint Clasico tegen Oostende
25 Oktober 2022, 00:02 Skynet Belgie
Op de vierde speeldag in de BNXT-League heeft Charleroi de Clasico tegen Oostende zondag overtuigend met 92-70 gewonnen. Bij de rust stonden de Carolo's 43-40 voor. Die voorsprong werd verder uitgediept in het derde (22-10) en vierde (27-20) kwart.


Luchthaven Charleroi zal morgen weer normaal draaien, zegt CEO
24 Oktober 2022, 00:04 Skynet Economie
De activiteiten op de luchthaven van Charleroi zullen vanaf morgenochtend weer zoals normaal verlopen. Dat zegt CEO Philippe Verdonck aan Belga. De stakers krijgen hun zin: er komt voorlopig geen tweede bedrijf voor de veiligheidscontroles van de passagiers.


REPORTAGE. Een dag in de chaos op luchthaven Charleroi: ?Je zal moeten aanschuiven of naar huis gaan. Point final?
19 Oktober 2022, 00:01 HLN.BE
?C?est une catastrophe.? Huilend, vloekend en duwend staan duizenden mensen dinsdagochtend te drummen om de luchthaven van Charleroi binnen te mogen. Tevergeefs, want de politie laat maar met mondjesmaat mensen binnen. Geen kat die dus weet of en wanneer ze binnen zullen geraken. Sommige proberen zelfs hardhandig de ingang te forceren. Verslag van een dag tumult.


Charleroi en KV Kortrijk delen de punten na een knotsgekke tweede helft, match stilgelegd door wangedrag Charleroi-supporters
19 Oktober 2022, 00:01 HLN.BE
Na een knotsgekke tweede helft heeft KV Kortrijk een punt uit de brand gesleept tegen Charleroi. De Kerels stonden aan de rust 2-0 in het krijt, maar Gueye en Avenatti hebben de scheve situatie rechtgezet. De match werd even stilgelegd door wangedrag van de Charleroi-supporters.


Vakbonden bereiken akkoord na twee dagen chaos op Charleroi: vliegveld blijft ook woensdag gesloten voor vertrekkende reizigers
19 Oktober 2022, 00:00 HLN.BE
De luchthaven van Charleroi blijft, ondanks een protocolakkoord, ook woensdag nog gesloten voor alle vertrekkende passagiers als gevolg van een stakingsactie. Dat bevestigde luchthavenbaas Philippe Verdonck dinsdag aan VTM NIEUWS. Het rondpunt richting het luchthavengebouw was gisteren hele dag afgesloten. Mensen die buiten stonden te wachten, mochten nog naar binnen, maar daarna gingen de deuren onherroepelijk dicht. Aan de luchthaven was het ? net als maandag ? pure chaos. In het tumult raakten vijf agenten gewond, zo vernam de luchthavenbaas van de politie.


Bergen wint van Leuven, Brussels verliest van Charleroi in Paleis 12
18 Oktober 2022, 00:02 Skynet Belgie
Bergen-Henegouwen heeft dankzij 33 punten van Charles Moore zondag met 83-94 gewonnen van Leuven, op de derde speeldag van de BNXT League, het Belgisch-Nederlandse basketbalkampioenschap. Brussels verloor thuis met 55-74 van Charleroi, waar vier spelers meer dan 10 punten lukten. Voor de ontvangst van Charleroi ruilde Brussels het zaaltje van Neder-over-Heembeek in voor de 5.000 plaatsen in Paleis 12 op de Heizel.


Mogelijk hinder door acties veiligheidspersoneel luchthaven Charleroi
17 Oktober 2022, 00:04 Skynet Economie
Vanaf begin volgende week dreigt er hinder op de luchthaven van Charleroi, door acties van het veiligheidspersoneel. De stakingsaanzegging die de vakbonden van het bedrijf Security Master hebben ingediend, loopt zondag af, zegt de luchthavenuitbater BSCA.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn