NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Challenge

2News.be / Trefwoorden / Challenge

Tresor Attempto Racing sterk vertegenwoordigd in GT World Challenge Europe
24 Maart, 00:03 Autosport
Tresor Attempto Racing is een van de teams in de GT racerij die Audi trouw gebleven zijn. Het team dat vorig jaar de titel pakte in de Sprint Cup keert terug naar de GT World Challenge Europe met drie wagens die allen zowel uitkomen in de Endurance Cup als de Sprint Cup.

Lees meer: Tresor Attempto Racing sterk vertegenwoordigd in GT World Challenge Europe


Traxx Racing Team keert terug naar Supercar Challenge met de Alpine A110
17 Maart, 00:03 Autosport
Dit jaar keren Chris Voet en Bart Van Den Broeck terug naar de Supercar Challenge met hun Alpine A110 Cup. Voor het tweede jaar op rij zal het Traxx Racing Team trachten om met de Franse bolide de titel te pakken in de SuperSport 2 divisie. Na verschillende jaren met de Peugeot RCZ Cup besloot het team vorig jaar de overstap te maken naar de Alpine A110 waarmee ze de vierde plaats pakten in de eindstand van de SuperSport 2 divisie.

Lees meer: Traxx Racing Team keert terug naar Supercar Challenge met de Alpine A110


Ariel Levi (Team GP Elite) en Robert Sulma (Proton Huber Competition) zijn de kampioenen van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe
10 Maart, 00:03 Autosport
De Catalaanse hoofdstad Barcelona was afgelopen weekend de plaats van afspraak voor de finale van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe. Opnieuw waren er weer heel wat verschillende winnaars, terwijl Ariel Levi (Team GP Elite) en Robert Sulma (Proton Huber Competition) de kampioenen 2024 zijn in respectievelijk de Sport Division en de Club Division. Na vier meer dan geslaagde meetings in Portugal en Spanje, staat nu al vast dat de derde editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe verder zal bouwen op het succes van de eerste twee seizoenen.

Lees meer: Ariel Levi (Team GP Elite) en Robert Sulma (Proton Huber Competition) zijn de kampioenen van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe


AF Corse met drie bolides naar de GT World Challenge Europe Endurance Cup
10 Maart, 00:03 Autosport
AF Corse komt dit jaar met drie Ferrari?s 296 GT3 naar de GT World Challenge Europe Endurance Cup. Twee wagens worden met de hulp van Francorchamps Motors ingezet in de Pro klasse. Een derde Ferrari, waarop we landgenoten Louis en Jef Machiels terugvinden, komt uit in de Bronze Cup.

Lees meer: AF Corse met drie bolides naar de GT World Challenge Europe Endurance Cup


GT World Challenge Europe Prologue: 2Seas Motorsport zet snelste chrono neer
10 Maart, 00:03 Autosport
Voor de tweede dag op rij kwamen de deelnemers aan de GT World Challenge Europe in actie op het circuit van Paul Ricard voor de Prologue. 2Seas Motorsport Mercedes-AMG GT3 EVO #60 van Isa Al Khalifa, Martin Kodric en Lewis Williamson toonde zich in de morgen het snelst met een chrono van 1:52.800, wat later ook de besttijd over de twee dagen zou blijken.

Lees meer: GT World Challenge Europe Prologue: 2Seas Motorsport zet snelste chrono neer


Belgium Racing met twee wagens in finale Porsche Sprint Challenge Southern Europe
3 Maart, 00:02 Autosport
Hoewel we deze week de derde maand van 2024 aansnijden, brengt het Belgium Racing Team alles in gereedheid om dit weekend de eerste seizoensfinale van het jaar te betwisten. In Barcelona worden namelijk de twee afsluitende wedstrijden betwist van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe. Belgium Racing Team verdubbelt bij de finale zijn effectieven, want naast een Porsche 911 GT3 Cup voor vaste waarde Jef Machiels, zet het Limburgse team een identiek exemplaar in voor Michael Cool.

Lees meer: Belgium Racing met twee wagens in finale Porsche Sprint Challenge Southern Europe


De Fun Cup Junior Challenge: fase 2 !
3 Maart, 00:01 Autosport
De eerste van drie fases van de selecties van het de Junior Team Fun Cup kwam deze zondag tot een einde bij McDonald's Kortrijk.

Lees meer: De Fun Cup Junior Challenge: fase 2 !


Porsche Sprint Challenge Southern Europe is na Estoril halverwege tweede seizoen
11 Februari, 00:03 Autosport
Het tweede seizoen van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe vordert snel. Na de openingswedstrijden in Portimao, een week geleden, trokken de protagonisten van het winterkampioenschap nu richting een ander Portugees F1-circuit, met name Estoril. Opnieuw stonden er in de beide divisies twee wedstrijden op het menu, waarna het seizoen nu dus halverwege is. Sportief blijft de strijd erg open, met dit weekend zes verschillende winnaars en dat na opnieuw erg hard bevochten en mooie wedstrijden, op alle niveaus. Volgende afspraak is over drie weken in het Spaanse Valencia.

Lees meer: Porsche Sprint Challenge Southern Europe is na Estoril halverwege tweede seizoen


De European Fun Cup lanceert zijn Junior Challenge
4 Februari, 00:02 Autosport
De Fun Cup heeft vier plaatsen gereserveerd voor niet-gelicentieerde rijders van 16 tot 25 jaar. Beproef je geluk en neem deel aan de 8 Uur wedstrijd van het Franco Fun Festival en de Hankook 25 Hours Fun Cup op het Circuit de Spa-Francorchamps!

Lees meer: De European Fun Cup lanceert zijn Junior Challenge


Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Ariel Levi leidt in puntenstand na eerste weekend
4 Februari, 00:02 Autosport
Vijftig Porsche gaven afgelopen weekend afspraak op het prachtige circuit van Portimao in de Portugese Algarve en ze maakten er tijdens de opener van het Porsche Sprint Challenge Southern Europe-seizoen meteen een mooi spektakel van, met maar liefst zeven verschillende winnaars. Er rest die rijders en de teams echter weinig rust, want volgend weekend al strijken ze in Estoril neer, dat andere Portugese F1-circuit. De toon is gezet en iedereen kijkt dan ook naar het vervolg van het tweede seizoen van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe uit, een seizoen dat alle verwachtingen lijkt in te lossen.

Lees meer: Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Ariel Levi leidt in puntenstand na eerste weekend


Tweede editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe start op 27 en 28 januari in Portimao
21 Januari, 00:01 Autosport
Terwijl een deel van Europa onder een sneeuwtapijt bedekt is, lijkt het zuiden van Europa meer dan ooit de perfecte locatie om het komende raceseizoen 2024 voor te bereiden. Op 27 en 28 januari, over een goede week dus, start dan de tweede editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe. Op het schitterende circuit van Portimao, in de Portugese Algarve, zal eens te meer blijken dat de merkencompetities van Porsche de wind in de zeilen hebben.

Lees meer: Tweede editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe start op 27 en 28 januari in Portimao


Belgisch Solar Team neemt deel aan meest extreme Solar Challenge ter wereld
14 Januari, 00:02 Autosport
De studenten van het Innoptus Solar Team, die in oktober 2023 wereldkampioen werden, bereiden zich voor op de SASOL Solar Challenge in Zuid-Afrika. Deze wedstrijd, die gezien wordt als de meest extreme ter wereld, gaat binnen acht maanden van start. De ingenieursstudenten van de KU Leuven zullen meer dan 4000 kilometer afleggen gedurende acht dagen van Johannesburg naar Kaapstad. Hiervoor optimaliseren ze hun kampioenenwagen, de Infinite, verder.

Lees meer: Belgisch Solar Team neemt deel aan meest extreme Solar Challenge ter wereld


Challenge Cup volley (v) - Roeselare verliest heenduel 1/16e finales thuis met 1-3 van Wiesbaden
9 November 2023, 00:01 Skynet Sport
Roeselare heeft woensdag de heenwedstrijd van de zestiende finales van de Challenge Cup volleybal voor vrouwenteams verloren. Het West-Vlaamse team ging in de eigen Tomabelhal tegen het Duitse Wiesbaden met 1-3 de boot in. De setstanden waren 22-25, 25-15, 23-25 en 16-25.


Challenge Cup vrouwen - Charleroi botst op Tent Obrenovac en is uitgeschakeld
19 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Charleroi heeft zich woensdag niet kunnen plaatsen voor de zestiende finales van de Challenge Cup volleybal voor vrouwenteams. Het Henegouwse team verloor in de eigen Spiroudome in de terugwedstrijd van de kwalificatieronde (1/32e finales) tegen Tent Obrenovac met 2-3. De setstanden waren 13-25, 31-29, 20-25, 25-17 en 11-15).


Road Atlanta: Robert Wickens kampioen in Michelin Pilot Challenge
16 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Gisteren viel het doek over de Michelin Pilot Challenge, het kampioenschap dat het voorprogramma van het IMSA WeatherTech Sportscar Championship animeert, op Road Atlanta. GT4's en TCR's vochten het een seizoen lang onder elkaar uit wie de nieuwe titel in beslag mocht nemen en in de TCR-klasse werd deze gewonnen door een bekende naam voor wie in het verleden de DTM volgde: Robert Wickens.

Lees meer: Road Atlanta: Robert Wickens kampioen in Michelin Pilot Challenge


8H Indy: 22 wagens in de voorlaatste manche van de Intercontinental GT Challenge
2 Oktober 2023, 00:03 Autosport
De Intercontinental GT Challenge trekt zich terug op gang in Amerika. Na de Crowdstrike 24 Hours of Spa begin juli werd er voornamelijk op regionaal niveau gereden, maar nu gaat men in de laatste rechte lijn van het intercontinentaal kampioenschap, te beginnen in Indianapolis. Daar zullen 22 wagens de degens kruisen, waarvan elf in de Pro-klasse, en is er natuurlijk ook wat Belgische inbreng te vinden op de Brickyard.

Lees meer: 8H Indy: 22 wagens in de voorlaatste manche van de Intercontinental GT Challenge


De Ferrari Challenge Europe volgend weekend naar Spa, maar niet in 2024
18 September 2023, 00:02 Autosport
Komend weekend ontvangt het circuit van Spa-Francorchamps de Ferrari Challenge Europe. In aanloop naar dit weekend werd ook de kalender voor volgend jaar van de Ferrari Challenge Europe vrijgegeven. Zes manches staan er op de kalender voor 2024, maar het circuit van Spa-Francorchamps wordt niet aangedaan.

Lees meer: De Ferrari Challenge Europe volgend weekend naar Spa, maar niet in 2024


Trophy of the Dunes: Sensationele zege voor Milan De Laet en Richard Morris in de Supercar Challenge
18 September 2023, 00:00 Autosport
Onze landgenoot Milan De Laet is er samen met zijn teamgenoot Richard Morris er in geslaagd om met hun Revolution 500SC de BMW M6 GT3?s voor te blijven in de tweede race voor de Supercar Challenge op het circuit van Zandvoort. Enigszins geholpen door de pech die toesloeg bij de BMW?s hadden De Laet en Morris aan de meet 0.716 seconde voorsprong op de BMW van Max Tubben/Max Weering.

Lees meer: Trophy of the Dunes: Sensationele zege voor Milan De Laet en Richard Morris in de Supercar Challenge


Arthur Peters behaalt opnieuw twee podiumplaatsen in de Porsche Sprint Challenge Benelux
11 September 2023, 00:01 Autosport
Arthur Peters kende enkele zeer drukke weken op het einde van de zomer, met een deelname en zege in de 24 Hours of Zolder, een tweede zittijd in Leuven en nu de derde manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux op zijn thuiscircuit in Zolder. En Peters doet dat met verve, want tijdens de derde afspraak van het seizoen in de Porsche Sprint Challenge Benelux was hij goed voor twee tweede plaatsen in de klasse GT4, al verliep het niet zonder slag of stoot. Peters is nu tweede in het Porsche Sprint Challenge Benelux-kampioenschap, op enkele punten van de eerste plaats en hij is vast besloten om tijdens de resterende meetings in Zandvoort en op het schitterende circuit van Spa-Francorchamps vol voor de titel te gaan.

Lees meer: Arthur Peters behaalt opnieuw twee podiumplaatsen in de Porsche Sprint Challenge Benelux


Kenteken Challenge gaat van start
22 Augustus 2023, 00:00 Autozine
Nederland is verslaafd aan kentekeninformatie. Dankzij populaire apps zoals Finnik, Qenteken en RDW is er veel informatie over autos te vinden. Met de gratis Kenteken Challenge App (voor iOS en Android) wordt nu een geheel nieuwe weg ingeslagen, namelijk die van computerspelletjes. Daarmee wordt er een spelelement toegevoegd aan de rijke kentekendatabase die Nederland kent.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn