NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Challenge

2News.be / Trefwoorden / Challenge

De Ferrari Challenge Europe volgend weekend naar Spa, maar niet in 2024
Maandag, 00:02 Autosport
Komend weekend ontvangt het circuit van Spa-Francorchamps de Ferrari Challenge Europe. In aanloop naar dit weekend werd ook de kalender voor volgend jaar van de Ferrari Challenge Europe vrijgegeven. Zes manches staan er op de kalender voor 2024, maar het circuit van Spa-Francorchamps wordt niet aangedaan.

Lees meer: De Ferrari Challenge Europe volgend weekend naar Spa, maar niet in 2024


Trophy of the Dunes: Sensationele zege voor Milan De Laet en Richard Morris in de Supercar Challenge
Maandag, 00:00 Autosport
Onze landgenoot Milan De Laet is er samen met zijn teamgenoot Richard Morris er in geslaagd om met hun Revolution 500SC de BMW M6 GT3?s voor te blijven in de tweede race voor de Supercar Challenge op het circuit van Zandvoort. Enigszins geholpen door de pech die toesloeg bij de BMW?s hadden De Laet en Morris aan de meet 0.716 seconde voorsprong op de BMW van Max Tubben/Max Weering.

Lees meer: Trophy of the Dunes: Sensationele zege voor Milan De Laet en Richard Morris in de Supercar Challenge


Arthur Peters behaalt opnieuw twee podiumplaatsen in de Porsche Sprint Challenge Benelux
11 September, 00:01 Autosport
Arthur Peters kende enkele zeer drukke weken op het einde van de zomer, met een deelname en zege in de 24 Hours of Zolder, een tweede zittijd in Leuven en nu de derde manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux op zijn thuiscircuit in Zolder. En Peters doet dat met verve, want tijdens de derde afspraak van het seizoen in de Porsche Sprint Challenge Benelux was hij goed voor twee tweede plaatsen in de klasse GT4, al verliep het niet zonder slag of stoot. Peters is nu tweede in het Porsche Sprint Challenge Benelux-kampioenschap, op enkele punten van de eerste plaats en hij is vast besloten om tijdens de resterende meetings in Zandvoort en op het schitterende circuit van Spa-Francorchamps vol voor de titel te gaan.

Lees meer: Arthur Peters behaalt opnieuw twee podiumplaatsen in de Porsche Sprint Challenge Benelux


Kenteken Challenge gaat van start
22 Augustus, 00:00 Autozine
Nederland is verslaafd aan kentekeninformatie. Dankzij populaire apps zoals Finnik, Qenteken en RDW is er veel informatie over autos te vinden. Met de gratis Kenteken Challenge App (voor iOS en Android) wordt nu een geheel nieuwe weg ingeslagen, namelijk die van computerspelletjes. Daarmee wordt er een spelelement toegevoegd aan de rijke kentekendatabase die Nederland kent.


Inschrijvingen voor tweede editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe open
7 Augustus, 00:03 Autosport
Enkele weken geleden kondigde de organisatie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe de kalender voor 2024 aan, na een eerste, bijzonder geslaagd seizoen 2023. Vier afspraken staan op het menu en de interesse van de teams en rijders is ondertussen al aanzienlijk. De inschrijvingen zijn vandaag, 1 augustus, geopend.

Lees meer: Inschrijvingen voor tweede editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe open


Challenge Tour Golf - Le Vaudreuil Golf Challenge: stand na derde ronde
2 Juli, 00:03 Skynet
Stand na de zaterdag gespeelde derde ronde in Le Vaudreuil Golf Challenge (260.000 euro).


17 Juni, 00:04 Skynet
Spa Euro Race: De overige races in beeld gebracht
Foto's: Spa Euro Race: De overige races in beeld gebracht


31 Mei, 00:06 Volkskrant
PGA Tour - Charles Schwab Challenge: Stand na derde ronde
Stand na de derde ronde in de Charles Schwab Challenge (PGA Tour/8.7 miljoen dollar) die doorgaat in Fort Worth;


TikTok challenge kost Hyundai en Kia een godsvermogen
20 Mei, 00:02 AutoBlog

Leuk man TikTok! De ‘leukste’ TikTok challenge die een Hyundai of Kia stelen betekent gaat nu voor de merken flink in de papieren lopen. TikTok is hip, TikTok is leuk! Informatie delen via internet en socials is vet handig. Informatie kan via the interwebs als een lopend vuurtje verspreid worden. Het nadeel van het internet […]

Dit artikel TikTok challenge kost Hyundai en Kia een godsvermogen verscheen eerst op Autoblog.nl.
Geslaagde eerste meeting van de Porsche Sprint Challenge Benelux op Circuit Zandvoort
19 Mei, 00:00 Autosport
De seizoensopener van de Porsche Sprint Challenge Benelux op Circuit Zandvoort zorgde voor twee mooie wedstrijden onder een stralende lentezon en in een echte Porsche-ambiance. In de algemene klassering ging de winst in de eerste race naar Alexander Goddijn (GP Elite), terwijl de rookie Jurriaan de Back (HWM) in zijn tweede race ooit, meteen een zege op zijn palmares mocht inschrijven. De Porsche Sprint Challenge Benelux reist nu naar het noorden van Nederland voor een tweede meeting op 1 juni in Assen.

Lees meer: Geslaagde eerste meeting van de Porsche Sprint Challenge Benelux op Circuit Zandvoort


3H Monza: De Fanatec GT World Challenge Europe race in beeld gebracht
28 April, 00:08 Autosport
Foto's: 3H Monza: De Fanatec GT World Challenge Europe race in beeld gebracht


Monza: Team WRT toont kleuren voor Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup
21 April, 00:01 Autosport
Ook de Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup gaat dit weekend van start op het circuit van Monza. Met meer dan 50 inschrijvingen belooft ook de editie 2023 van de endurance cup een succes te worden. Onder de deelnemende wagens ook vier BMW?s M4 GT3 ingezet door Team WRT. Net voor de aanvang van het weekend toonde Team WRT de liveries van de vier wagens, die ieder een eigen kleur krijgen.

Lees meer: Monza: Team WRT toont kleuren voor Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup


Challenge Cup volley (v) - Chieri pakt zijn eerste Europese trofee
23 Maart, 00:00 Skynet Sport
Chieri heeft de Challenge Cup in het volleybal bij de vrouwen gewonnen. De Italiaanse club won eerder met 3-0 de heenwedstrijd tegen het Roemeense Lugoj en herhaalde dat woensdag in Timisoara door de terugwedstrijd met 0-3 (21-25, 21-25, 21-25) te winnen.


16 Maart, 00:00 Skynet Sport
Paul Ricard: Audi boven op eerste GT World Challenge Europe testdag
8 Maart, 00:02 Autosport
Achtenveertig wagens namen dinsdag de piste om deel te nemen aan de eerste van twee testdagen voor de GT World Challenge Europe op het circuit van Paul Ricard. Zowel in de voormiddag als in de namiddag vonden we een Audi R8 LMS GT3 EvoII terig bovenaan de tabellen. Ging in de morgen die eer naar het exemplaar van Comtoyou Racing dan was na de middag de snelste tijd voor de Tresor Attempto Racing Audi #40.

Lees meer: Paul Ricard: Audi boven op eerste GT World Challenge Europe testdag


Grasser Racing Team keert terug naar GT World Challenge Europe
8 Maart, 00:02 Autosport
Grasser Racing Team kijkt aan tegen een druk seizoen, niet alleen neemt het team deel aan de DTM maar het zal ook uitkomen in de GT World Challenge Europe Endurance Cup en dat met twee Lamborghini?s Huracan GT3 EVO2.

Lees meer: Grasser Racing Team keert terug naar GT World Challenge Europe


Emil Frey Racing met Ferrari naar DTM en GT World Challenge Europe Sprint Cup
1 Maart, 00:04 Autosport
We wisten al dat Emil Frey Racing deze winter de overstap maakte van Lamborghini naar Ferrari en het Italiaanse merk zou vertegenwoordigen in de DTM. Maar nu maakte het Zwitserse team bekend dat het dit jaar ook weer zal uitkomen in de GT World Challenge Europe Sprint Cup en dat met twee splinternieuwe Ferrari?s 296 GT3.

Lees meer: Emil Frey Racing met Ferrari naar DTM en GT World Challenge Europe Sprint Cup


Barcelona: Robert de Haan en Lin Hodenius pakken de titels in de Sport Division van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe
1 Maart, 00:02 Autosport
In de Catalaanse hoofdstad Barcelona werkten de deelnemers aan de gloednieuwe Porsche Sprint Challenge Southern Europe dit weekend hun derde en meteen finale raceweekend af. Deze derde afspraak van de wintercompetitie bevestigde al het goede wat er over deze nieuwe serie al gezegd en geschreven is en bovendien werden in Barcelona de eerste kampioenen gekroond. Bovendien kwam de promotor van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe meteen ook al met de kalender voor het seizoen 2024. Naast de drie bestaande meetings, zal het mythische Estoril de vierde manche op de kalender van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe 2024 vormen.

Lees meer: Barcelona: Robert de Haan en Lin Hodenius pakken de titels in de Sport Division van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn