NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Ceo


Frank Hamerlinck wordt CEO van Flanders Technology & Innovation
29 Maart, 00:00 De Tijd
22:04 Ondernemer Frank Hamerlinck wordt de CEO van het innovatieplatform Flanders Technology & Innovation.


Intel-ceo kondigt op Computex in juni 'volgende generatie client-producten' aan
9 Maart, 00:00 Tweakers
Intel-ceo Pat Gelsinger gaat tijdens Computex 2024 begin juni een keynote geven, waarbij 'de volgende generatie client-producten' aangekondigd wordt. Naar verwachting gaat het hierbij om de Arrow Lake-generatie processors van het merk.


Argenx-CEO: 'Dit jaar zal er voldoende nieuws zijn om de beurskoers te ondersteunen'
1 Maart, 00:00 De Tijd
21:38 Argenx heeft vorig jaar een omzet van 1,2 miljard dollar gehaald met zijn blockbustermiddel Vyvgart. Dat blijkt uit de jaarcijfers die het Gentse biotechbedrijf donderdag vrijgaf. Die resultaten bevat...


Ford CEO realistisch over EV?s: ?Wil geen bullshit voorspellingen meer?
19 Februari, 00:02 AutoBlog

Ford CEO Jim Farley gooit koud water op EV’s. Helemaal afschrijven wil hij elektrische auto’s niet. Maar de aanpak binnen Ford moet wel realistischer, aldus de CEO. Grote autoconcerns hebben alle moeite van de wereld om klanten te overtuigen een elektrische auto te kopen. Tesla laat zien dat het kan en ook winstgevend kan zijn. […]

Dit artikel Ford CEO realistisch over EV’s: “Wil geen bullshit voorspellingen meer” verscheen eerst op Autoblog.nl.
Nieuwe CEO John Allert moet Ineos Grenadiers weer naar succes in Tour leiden: ?Evenepoel en Ineos? Een soap opera?
24 Januari, 00:01 HLN.BE
Een soap opera, zegt John Allert (51). Allert is de nieuwe CEO van Ineos Grenadiers en Ineos Grenadiers zou in 2023 hard hebben ingezet op het aanwerven van Remco Evenepoel (23). Nu 2023 achter de rug is en Evenepoel bij Soudal Quick-Step bleef, voelt Allert er niet veel voor om verdere tekst en uitleg te geven. ?Wat is gezegd en geschreven was op alles behalve feiten gebaseerd.?


Google-CEO Sundar Pichai: ?nieuwe ontslagrondes op komst?
19 Januari, 00:07 Techzine
In een interne memo waarschuwt Google CEO Sundar Pichai zijn medewerkers dat er dit jaar meer ontslagrondes zullen plaatsvinden. Google wil naar eigen zeggen investeren in bepaalde belangrijke prioriteiten en daar staan moeilijke beslissingen tegenover, schrijft The Verge. Volgens The Verge heeft Pichai in een interne memo aan medewerkers aangekondigd dat komend jaar nog meer […]


Mette Lykke, CEO van Too Good To Go: ?Drie keer per dag 'all you can eat', dat is toch verkeerd??
6 Januari, 00:00 De Tijd
20:43 Toen het Deense Too Good To Go haar als CEO vroeg, was haar tweede kind net een week oud. Maar Mette Lykke twijfelde niet en maakte van de strijd tegen voedselverspilling iets hips. Ontbijt met De Tij...


Vakbonden vragen aandeelhouders tegen bonus van 12 miljoen euro voor CEO Solvay te stemmen
7 December 2023, 00:05 Skynet Economie
De bonus van 12 miljoen euro voor de CEO van Solvay, Ilham Kadri, ligt de vakbonden zwaar op de maag. Ze vragen de aandeelhouders tegen te stemmen.


Sam Altman terug als CEO van OpenAI
23 November 2023, 00:00 Emerce
ChatGPT-maker OpenAI heeft een akkoord bereikt over de terugkeer van Sam Altman als CEO. Aanvankelijk zou hij voor Microsoft gaan werken, maar het bedrijf is gezwicht onder druk van de aandeelhouders en het personeel.


OpenAI zet CEO Sam Altman op straat, CTO Murati is nu interim CEO
19 November 2023, 00:07 Techzine
De raad van bestuur van OpenAI heeft hard ingegrepen in de organisatie. De CEO en tevens het gezicht van OpenAI is per direct weg bij de organisatie. De raad van bestuur heeft hem uit zijn rol gezet en de CTO, Mira Murati is nu interim CEO tot er een opvolger is gevonden. Altman zou niet […]


Dominique Vindevogel | Kleermaker van CEO?s, politici en royals
5 November 2023, 00:01 De Tijd
07:30 De Knokse zaterdag van Dominique Vindevogel, kleermaker voor de jetset: ademhalingsoefeningen, in de garderobes van de Sparrendreef snuisteren en gaan eten bij alfatypes.


Hanneke Faber (Unilever) wordt CEO Logitech
1 November 2023, 00:00 Emerce
Hanneke Faber, voormalig bestuurder bij Unilever, wordt CEO van elektronicabedrijf Logitech, bekend van webcams en andere pc accessoires. Ze start op 1 december.


Ex-CEO Argenta in raad van bestuur vdk bank
25 Oktober 2023, 00:06 Skynet Economie
Marc Lauwers, tot vorig jaar nog CEO van de bank Argenta, wordt vanaf volgend jaar onafhankelijk bestuurder bij vdk bank. Dat meldt de bank dinsdag in een persbericht.


Bobby Kotick blijft tot eind dit jaar ceo van Activision Blizzard
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Bobby Kotick, de huidige ceo van Activision Blizzard, blijft tot het einde van dit jaar bij het bedrijf. Dat bevestigt de ceo in een e-mail aan medewerkers. Daarna vertrekt hij. Activision Blizzard werd op vrijdag officieel overgenomen door Microsoft.


PL-CEO Parys over plan arbitrage: "Doen wat nodig is in belang van Belgisch voetbal"
11 Oktober 2023, 00:01 Skynet Sport
De Pro League en de Belgische voetbalbond bereikten een akkoord over het strategische plan dat werd opgesteld door het Professional Refereeing Department (PRD) van de KBVB. "We zijn tevreden dat er nu een plan is en onze clubs zijn bereid om extra fondsen te investeren, onder andere in de vorming en opleiding voor jonge refs, technologische ondersteuning maar ook in monitoring en begeleiding", reageert Lorin Parys, CEO van de Pro League.


Bob van Dijk weg als CEO investeerder Prosus
19 September 2023, 00:00 Emerce
Bob van Dijk, topman van de in Nederland beursgenoteerde Prosus, heeft de leidt van de techinvesteerder per direct verlaten. Zijn functie is overgenomen door Ervin Tu.


CEO Daniel Zhang Yong treedt terug als hoofd van de clouddivisie van Alibaba
12 September 2023, 00:00 Emerce
Voormalig Alibaba Groep Holding voorzitter en CEO Daniel Zhang Yong treedt terug als hoofd van de clouddivisie van de e-commercegigant, een stap die als een complete verrassing komt op dezelfde dag dat hij de teugels van het moederbedrijf zou overdragen aan mede-oprichter Jozef C. Tsai.


CEO?s Zalando verlengen hun contracten
12 September 2023, 00:00 Emerce
Robert Gentz en David Schneider blijven in elk geval nog aan tot december 2027.


Bernard Delvaux, CEO Etex: ?Beslissingen om fabrieken elders te bouwen, worden hier en nu genomen?
9 September 2023, 00:00 De Tijd
01:00 Amper twee jaar staat de Waalse captain of industry aan het hoofd van de Vlaamse bouwmaterialenreus Etex of Bernard Delvaux lijkt de markt al door en door te kennen. ?Huizen bouwen wordt als auto?s ma...


DEME-CEO: ?Het beste moet nog komen voor windenergie op zee?
9 September 2023, 00:00 De Tijd
01:00 De problemen van enkele grote spelers in offshore windenergie, zoals Orsted, baren de Belgische specialist in maritieme werken DEME geen zorgen. ?De groei zal nog versnellen?, zei topman Luc Vandenbul...

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn