NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Centraal

2News.be / Trefwoorden / Centraal

4 Augustus, 00:02 De Tijd
Koreaanse boyband BTS staat centraal in documentaire van Disney
18 Juli, 00:07 NU.NL - Muziek
Het dagelijks leven van de leden van BTS is binnenkort te volgen op Disney+. De streamingdienst komt volgend jaar met een documentaireserie die gebaseerd is op de Koreaanse boyband en waarin de zeven leden worden gevolgd in hun dagelijks leven.


AWS introduceert AWS Cloud WAN voor centraal beheer van workloads
14 Juli, 00:08 Techzine
AWS heeft onlangs AWS Cloud WAN algemeen beschikbaar gemaakt. Met deze oplossing kunnen bedrijven via een enkele cloudgebaseerde console een complete WAN-omgeving opzetten en beheren. De nieuwe oplossing, sinds vorig jaar al in preview, is een cloudgebaseerde managed WAN-dienst die het voor bedrijven mogelijk moet maken hun hele netwerk van on-premises datacenters, bijkantoren en cloudinfrastructuur […]


Missie van zestigtal Belgische militairen in Centraal-Afrikaanse Republiek loopt ten einde
10 Juli, 00:06 Skynet Buitenland
Een zestigtal Belgische militairen is na een missie van enkele maanden in de Centraal-Afrikaanse Republiek begonnen met de terugkeer. Ze namen er deel aan de Europese trainingsmissie EUTM RCA. Dat heeft een militaire woordvoerder gezegd.


Emerce B2B Digital: dierenwelzijn centraal bij Prins
1 Mei, 00:03 Emerce
Prins maakte in 2000 als productiebedrijf de bewuste keuze om van een productgerichte in een consumentgerichte organisatie te veranderen en zich ook online meer te profileren. Het is een Nederlands familiebedrijf dat 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen levert aan onder meer dierenspeciaalzaken, tuincentra, fokkers, asielen en pensions.


Centraal-Afrikaanse Republiek erkent bitcoin als officieel betaalmiddel
29 April, 00:01 Tweakers
De Centraal-Afrikaanse Republiek heeft de bitcoin uitgeroepen tot officieel betaalmiddel, bevestigt het bureau van de president. De CAR is het tweede land ter wereld dat hiertoe overgaat. El Salvador deed hetzelfde in 2021.


Dieren en hun leefwereld centraal op eerste solotentoonstelling van Iris Verbert-Caes
21 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Iris Verbert-Caes, een grafisch ontwerper en illustrator uit Ranst, houdt nog tot 29 mei haar eerste solo-kunsttentoonstelling Treasured heart (Gekoesterd hart) in Merksem.
Extra personeel om toezicht te houden op Nederlandse toestroom in Antwerpen-Centraal
31 December 2021, 00:01 Skynet Belgie
Om de enorme reizigersstroom van Nederlandse toeristen tijdens deze eindejaarsperiode naar Antwerpen en weer terug in goede banen te leiden, zetten de federale politie, de lokale politie en Securail extra personeel in om toezicht te houden. Gisteren was een voorlopige recorddag met 7.600 Nederlanders die per trein naar ons land trokken.


Muziek Boyz II Men staat centraal in nieuwe musicalfilm
9 December 2021, 00:07 NU.NL - Film
De muziek van Boyz II Men is de inspiratiebron voor een nieuwe musicalfilm die binnenkort gemaakt wordt. Naar verwachting wordt de film geregisseerd door Malcolm D. Lee, die eerder Girls Trip maakte.


Castagne centraal: leuk experiment, maar de Esten hebben hem nooit getest
14 November 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Surprise van de chef: Timothy Castagne (25) als lid van de driemansdefensie. De Luxemburger deed het prima, al gooiden de matige Esten roet in het eten van het experiment. Op geen enkel moment werd hij echt getest. Dinsdag dan maar deel twee tegen Wales?
Nieuw album van Billie Eilish staat centraal in muziekspecial voor Disney+
28 Juli 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Zangeres Billie Eilish brengt haar nieuwe album, dat volgende week verschijnt, ten gehore in een special voor Disney+. De special, die Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles gaat heten, zal volgens Disney een "filmische concertervaring worden".


ABVV voert actie tegen loonnormwet aan Brussel-Centraal
20 Juli 2021, 00:04 Skynet Economie
De socialistische vakbond ABVV voert vandaag vanaf 11 uur actie aan het station Brussel-Centraal. Ongeveer 300 mensen betogen er tegen de loonnormwet, die "onze lonen verplettert".


Tom Waes ontdekt verborgen ruimte in station Brussel-Centraal: ?De koning kan deze plek elk moment opnieuw opeisen?
7 Februari 2021, 14:21 HLN.BE
Tom Waes (52) trekt zondagavond op verkenning door onze hoofdstad in ?Reizen Waes: Vlaanderen?. In de catacomben van het station Brussel-Centraal doet hij alvast een opvallende ontdekking. Hij stoot er namelijk op een geheime ruimte die niet gekend is bij het grote publiek.


Amerikaanse regering schrapt migratiedeal Trump met Centraal-Amerika
7 Februari 2021, 14:10 Skynet
De regering van de Amerikaanse president Joe Biden heeft een omstreden overeenkomst met drie Centraal-Amerikaanse staten geschrapt waarmee zijn voorganger Donald Trump illegale migranten buiten wilde houden. Minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken heeft dit weekend in een verklaring gezegd dat de overeenkomsten met onmiddellijke ingang zijn opgeschort en dat er aan wordt gewerkt ze helemaal op te zeggen.


Eerste manifestanten komen aan in Brussel, ook al paar mogelijke relschoppers opgepakt
31 Januari 2021, 10:30 HLN.BE
In Brussel protesteren momenteel een 150-tal mensen in de buurt van het Centraal Station tegen de coronamaatregelen van de regering. De politie is massaal aanwezig.


Politie voert controles uit in omgeving Antwerpen-Centraal
30 Januari 2021, 14:24 Gazet v. Antwerpen

In de omgeving van Antwerpen-Centraal en het Operaplein is er zaterdagnamiddag heel wat politie aanwezig. Er worden onder meer controleacties uitgevoerd. Aanleiding zijn enkele berichten op sociale media waarin opgeroepen werd tot een betoging tegen de avondklok in ons land. De afgelopen dagen braken er in Nederland op heel wat plaatsen al rellen uit.
Centraal in de strijd tussen de EU en AstraZeneca: dit is de Waalse fabriek die voor vertraging zorgt
28 Januari 2021, 18:00 HLN.BE
?De hele wereld kijkt naar ons?, zo zei koning Filip vanochtend in zijn toespraak tot de Gestelde Lichamen. Inderdaad. En zeker naar die fabriek aan de Rue de la Marlette in Seneffe. De fabriek die mee aan de basis ligt van de vertraging bij de productie van het vaccin van AstraZeneca. Nochtans een Waals succesverhaal. Maar nu even pech op een heel slecht moment.


Politie controleert op grensverkeer in Centraal Station
28 Januari 2021, 04:06 Gazet v. Antwerpen

Ook via de trein komen mensen de grens over. In het Centraal Station van Antwerpen controleerde de politie gisteren al steekproefsgewijs op de ?verklaring op eer?, die moet bewijzen dat een grensoversteek niet toeristisch van aard is. Al waren niet alle reizigers zich al bewust van het bestaan van dat formulier.
ProRail: Voor tonnen aan schade op Eindhoven Centraal, herstel duurt weken
25 Januari 2021, 12:18 NU.NL - Economie
Het herstellen van de schade aan station Eindhoven Centraal zal weken of zelfs maanden in beslag nemen. Relschoppers hebben er zondag voor tonnen aan schade aangericht, laat een woordvoerder van ProRail maandag weten.


Bedienden Interparking voeren actie in parking onder Centraal Station
25 Januari 2021, 11:54 Gazet v. Antwerpen

De bedienden van Interparking hielden maandag een gezamenlijke vakbondsactie in de ondergrondse parking van station Antwerpen-Centraal om bij hun werkgever een eindejaarspremie te vragen. ?We vragen de directie om het personeel in moeilijke tijden te steunen?, zegt vakbondssecretaris Tom Holvoet van ACV Puls.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn