NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Case


Campagne voor Groningse cold case uit 1997 succesvol: verdachte gearresteerd
5 Februari, 21:56 NOS nieuws

De politie in Groningen heeft succes geboekt in een oude moordzaak uit 1997. Vandaag is een man van 44 uit Geldrop aangehouden in verband met betrokkenheid bij de dood van Els Slurink.

Slurink werd in de nacht van 20 op 21 maart in 1997 in haar woning in Groningen doodgestoken. Al die tijd is onduidelijk gebleven wat er in het huis is gebeurd en wat de aanleiding is geweest.

De man die nu is aangehouden zit in alle beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Om die reden deelt de politie verder geen informatie over het onderzoek en deze verdachte.

Campagne

Het onderzoek naar de dood van Slurink zat jarenlang vast. Twee weken geleden startte de politie met een nieuwe campagne om meer informatie te vergaren, onder het motto 'Het is nooit te laat om te praten'.

Bijna honderd locaties in de stad Groningen waren gedurende twee weken voorzien van abriposters met daarop de vraag 'Wie bracht Els Slurink om het leven?' Op 26 januari stond de uitzending van Opsporing Verzocht grotendeels in het teken van het onderzoek naar de dood van Slurink.

Dat leverde ruim 140 tips op, waaronder volgens de politie ook een aantal bruikbare. Ook gaven meerdere tipgevers namen door.
Sam Van Rooy (VB): ?Wie surft naar antifa.com komt op de website van Biden, I rest my case?, Twitteraar toont op hilarische manier dat het zo niet werkt
14 Januari, 12:30 HLN.BE
?Geen grap! Wie surft naar antifa.com komt op de website van #JoeBiden terecht! I rest my case.? Dat tweette Vlaams Belanger Sam Van Rooy vanmorgen verontwaardigd. Maar Van Rooy ging daarbij wel voorbij aan het feit dat eender wie een domeinnaam kan registreren en die kan doorlinken naar een andere website. Dat toonde een andere Twitteraar aan met de website dorpsgek.be, die nu leidt naar de website van ... Sam Van Rooy.


Case: Heineken verbindt personeel via Facebook Workplace
28 Mei 2018, 06:48 Emerce
Vanaf september 2017 heeft Heineken Workplace van Facebook wereldwijd uitgerold naar de meerderheid van haar medewerkers. Hoe haalt de brouwer wereldwijd voordeel dit platform?


Case toont dat Moto Z3 Play-smartphone vingerafdrukscanner aan zijkant heeft
18 April 2018, 18:24 Tweakers
De onaangekondigde Motorola Moto Z3 Play-smartphone van Lenovo heeft vermoedelijk een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Renders van een casemaker duiden daarop. Bovendien is er geen uitsparing in de case voor een 3,5mm-aansluiting.


 Vliegtickets boeken via Google Assistant: de Transavia-case
15 Maart 2018, 06:42 Emerce
Nu Google Home een Nederlandse versie heeft aangekondigd van de Assistant verwachten we dat conversational interfaces zich snel gaan ontwikkelen. Voice biedt mogelijkheden om nieuwe diensten en brand experiences te creëren. Samen met Transavia hebben we Google Home de flight finder service ontwikkeld, een nieuwe manier om vluchten te vinden die het best bij je passen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn