NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Carrera

2News.be / Trefwoorden / Carrera

Dirk Schouten terug met Q1 Trackracing naar Porsche Carrera Cup Benelux
10 Maart, 00:00 Autosport
Dit jaar zal Dirk Schouten voor het tweede jaar op rij de kleuren van Q1 Trackracing verdedigen in de Porsche Carrera Cup Benelux. Vorig jaar eindigde hij vierde in de eindstand van de cup. Op circuit Zolder tijdens de Truck GP eindigde hij in de tweede race als tweede achter gastrijder Bertrand Baguette.

Lees meer: Dirk Schouten terug met Q1 Trackracing naar Porsche Carrera Cup Benelux


Benjamin Paque in de Porsche Carrera Cup France met TFT Racing
3 Maart, 00:01 Autosport
In navolging van de seizoenstart die langs Abu Dhabi en Dubai trok, kan Benjamin Paque nu een eerste programma voor het autosportseizoen 2024 bekend maken. Net als vorig jaar zal de jonge Luikenaar aan de Porsche Carrera Cup Frankrijk deelnemen, nu onder de vlag van Team TFT Racing, gevestigd in Nogaro.

Lees meer: Benjamin Paque in de Porsche Carrera Cup France met TFT Racing


Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux
13 December 2023, 00:00 Autosport
Team RaceArt keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux. Het team verwelkomt daarvoor regerend BetCity Mazda MX-5 Cup-kampioen Sam Jongejan naast Jules Grouwels.

Lees meer: Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux


Acht manches voor de Porsche Carrera Cup Deutschland in 2024
24 Oktober 2023, 00:00 Autosport
De kalender van de Porsche Carrera Cup Deutschland telt acht manches waarvan er zes worden verreden in het kader van DTM weekends. Daarnaast vindt de openingsmanche plaats op het circuit van Imola in het voorprogramma van de FIA Endurance World Championship race aldaar. Daarnaast wordt er ook samen gereden met het International GT Open Championship en dat op de Hungaroring midden juni.

Lees meer: Acht manches voor de Porsche Carrera Cup Deutschland in 2024


Monza: Benjamin Paque opnieuw leider in het Rookie- klassement van de Porsche Carrera Cup France
2 Oktober 2023, 00:04 Autosport
Op het beroemde circuit van Monza was het de Porsche Carrera Cup France die afgelopen weekend voor spektakel zorgde. Het was de gelegenheid bij uitstek voor Benjamin Paque om opnieuw zijn snelheid te tonen en om te bevestigen dat hij er tijdens de finale op Paul Ricard, tijdens het eerste weekend van oktober, alles aan zal doen om de titel in de Rookies-categorie in de wacht te slepen, niet zonder het team CLRT te helpen om de titel bij de teams te veroveren...

Lees meer: Monza: Benjamin Paque opnieuw leider in het Rookie- klassement van de Porsche Carrera Cup France


Red Bull Ring: Zege voor Kelvin van der Linde
25 September 2023, 00:02 Autosport
De eerste DTM race op de Red Bull Ring werd gewonnen door Kelvin van der Linde (ABT Audi R8 LMS GT3 EVOII). Hij werd op het podium vergezeld door Laurin Heinrich (Bernhard Porsche 911 GT3-R) en Ricardo Feller (ABT Audi R8 LMS GT3 EVOII).

Lees meer: Red Bull Ring: Zege voor Kelvin van der Linde


Gespot ? Deze unieke Carrera GT komt bekend voor
12 September 2023, 00:01 AutoBlog

Deze auto was een project van Porsche Centrum Gelderland, maar staat nu op Deens kenteken.

Dit artikel Gespot – Deze unieke Carrera GT komt bekend voor verscheen eerst op Autoblog.nl.
Truck GP: Robert de Haan wint race 1 van de Porsche Carrera Cup Benelux
11 September 2023, 00:00 Autosport
De eerste race van de Porsche Carrera Cup Benelux kende verschillende incidenten en moest zelfs stil gelegd worden met de rode vlag. De zege ging uiteindelijk naar Robert de Haan (Richardson), die in de derde ronde voorbij de van op de pole vertrokken Glenn Van Parijs (AUGUST by NGT) ging. De laatste podiumtrede ging naar Rik Koen (JW Raceservice).

Lees meer: Truck GP: Robert de Haan wint race 1 van de Porsche Carrera Cup Benelux


Zolder Truck GP: Bertrand Baguette terug in de Porsche Carrera Cup Benelux
4 September 2023, 00:05 Autosport
Het tweede weekend van september komt de Porsche Carrera Cup Benelux voor de vijfde manche van het seizoen naar Circuit Zolder in het kader van de Truck Grand Prix. Voor deze manche zal Bertrand Baguette voor de tweede maal dit jaar het deelnemersveld van de Porsche Carrera Cup Benelux vervoegen.

Lees meer: Zolder Truck GP: Bertrand Baguette terug in de Porsche Carrera Cup Benelux


Zandvoort: Larry ten Voorde oppermachtig in Porsche Carrera Cup Deutschland
1 Juli 2023, 00:04 Autosport
Vorig weekend werden op circuit Zandvoort de vijfde en zesde race van de Porsche Carrera Cup Deutschland afgewerkt. Beide races werden gewonnen door de Nederlander Larry ten Voorde (GP Elite), die ook de leiding heeft in de tussenstand. Ook twee Belgen kwamen er aan de start met Ghislain Cordeel (GP Elite) en Glenn Van Parijs (ID Racing).

Lees meer: Zandvoort: Larry ten Voorde oppermachtig in Porsche Carrera Cup Deutschland


August by NGT scoort opnieuw zege in de Porsche Carrera Cup Benelux
16 Juni 2023, 00:00 Autosport
Tijdens het autosportseizoen 2023 zet NGT Racing zijn samenwerking met August Porsche Addiction verder en dat met duidelijke titelambities. De vicekampioen 2022 in de Porsche Carrera Cup Benelux, Glenn Van Parijs, die met het startnummer #15 het hele seizoen afwerkt, liet in Hockenheim zien dat de titel dit seizoen zijn streefdoel is. De snelle Hasselaar werd derde op zaterdag en won op zondag in Hockenheim, wat maakt dat hij nu tweede is in het kampioenschap, op twee eenheden van de leider, Robert De Haan. August by NGT zorgde in Hockenheim ook voor het debuut van Bertrand Baguette en de regerende kampioen in de hoog aangeschreven Super GT paste zich zeer snel aan de wel erg typische Porsche 911 GT3 Cup ? Type 992 ? aan. Bovendien kon de zeer ervaren Baguette het team ook meehelpen in de strijd om de zege.

Lees meer: August by NGT scoort opnieuw zege in de Porsche Carrera Cup Benelux


Festival of Dreams: RedAnt Racing vol ambitie naar Porsche Carrera Cup Benelux-meeting in Hockenheim
9 Juni 2023, 00:00 Autosport
Volgend weekend wordt in het kader van het Festival of Dreams op de Duitse Hockenheimring de tweede meeting van de editie 2023 van de Porsche Carrera Cup Benelux afgewerkt. Omdat Ad Geerts en Luc Vanderfeesten er door professionele verplichtingen niet kunnen bij zijn, staan er deze keer twee Porsches 911 GT3 Cup (Type 992) van RedAnt Racing aan de start. Sam Dejonghe en Philippe Wils zijn vast van plan om zich in de kijker te rijden.

Lees meer: Festival of Dreams: RedAnt Racing vol ambitie naar Porsche Carrera Cup Benelux-meeting in Hockenheim


Hockenheim: Bertrand Baguette met AUGUST by NGT in de Porsche Carrera Cup Benelux
12 Mei 2023, 00:00 Autosport
AUGUST by NGT zette het autosportseizoen recent, tijdens de opener van de Porsche Carrera Cup Benelux die in het kader van de Belgische manche van het FIA WEC verreden werd, zeer sterk in. Glenn Van Parijs won er op het circuit van Spa-Francorchamps namelijk de eerste race van het seizoen. Ondertussen werkt het team van Lionel Hansen en Marc Maton aan de voorbereiding van de volgende manche, op het circuit van Hockenheim, op 9, 10 en 11 juni. Aan die tweede manche van de Porsche Carrera Cup Benelux kan de andere rijder van het team, Benjamin Paque, niet deelnemen, gezien zijn programma in de Porsche Carrera Cup France en de Porsche Mobil 1 Supercup. In de Porsche 992 GT3 Cup met startnummer #92 zien we dan niemand minder dan? Bertrand Baguette!

Lees meer: Hockenheim: Bertrand Baguette met AUGUST by NGT in de Porsche Carrera Cup Benelux


Zandvoort: Eerste 'Pure'-podium voor 'Why not? Racing' in de Fun Cup
5 Mei 2023, 00:00 Autosport
Precies twaalf maanden geleden eindigde het weekend in Zandvoort voor Why not? Racing nogal abrupt, maar dit jaar kon het Doornikse team met het roze logo deze slechte herinnering voorgoed ombuigen naar een geweldig positieve ervaring! Ze beloofden immers om het nog beter te doen dan in de eerste ronde van het seizoen in Mettet, en ze hielden woord...

Lees meer: Zandvoort: Eerste 'Pure'-podium voor 'Why not? Racing' in de Fun Cup


Benjamin Paque is meer dan klaar voor Spa-Francorchamps na sterk debuut in de Carrera Cup France
28 April 2023, 00:07 Autosport
Er is geen twijfel meer mogelijk! Benjamin Paque heeft de vorm meteen te pakken, getuige zijn derde en tweede plaats in de eerste twee races van de Porsche Carrera Cup France op het circuit van Barcelona afgelopen weekend. Onze landgenoot werd ook tweemaal winnaar bij de Rookies! Komend weekend begint hij aan zijn sezioen in de Porsche Carrera Cup Benelux op het circuit van Spa-Francorchamps, in het kader van het prestigieuze FIA WEC.

Lees meer: Benjamin Paque is meer dan klaar voor Spa-Francorchamps na sterk debuut in de Carrera Cup France


Vijftien PRO-rijders in de Porsche Carrera Cup Benelux
28 April 2023, 00:07 Autosport
Het autosportseizoen 2023 staat ook in de Benelux voor de deur en liefhebbers van hoogstaande en competitieve merkencups kunnen dit jaar hun hart weer ophalen. Voor het elfde seizoen van de Porsche Carrera Cup Benelux staan er niet minder dan 32 wagens op de startgrid voor de eerste afspraak van het seizoen, waaronder vijftien deelnemers in de PRO-klasse, de deelnemers die voor de algemene titel gaan. Wie wordt de opvolger van Harry King, de Brit die in 2022 de Benelux-kroon op zak stak, daar gaat het om.

Lees meer: Vijftien PRO-rijders in de Porsche Carrera Cup Benelux


Porsche Carrera Cup Benelux staat voor de start van zijn elfde seizoen
7 April 2023, 00:03 Autosport
Het autosportseizoen 2023 staat ook in de Benelux voor de deur en liefhebbers van hoogstaande en competitieve merkencups kunnen dit jaar hun hart ophalen. Voor het elfde seizoen van de Porsche Carrera Cup Benelux staan er niet minder dan 29 wagens op de startgrid voor het volledige seizoen. Een recordaantal van 32 rijders zal tijdens de eerste races van het seizoen op het wereldberoemde asfalt in de Ardennen de start nemen. Bovendien maakt de Porsche Carrera Cup Benelux zijn naam als kweekvijver voor de kampioenen van morgen volledig waar, met maar liefst zeven zeer talentvolle jonge rijders in de Talent Pool. Twaalf teams vormen de vaste kern van een kampioenschap dat meer dan ooit de top van de autosportpiramide in de Benelux vormt.

Lees meer: Porsche Carrera Cup Benelux staat voor de start van zijn elfde seizoen


Zeven Porsche kleurtjes op de 911 Carrera GTS
22 Maart 2023, 00:01 AutoBlog

Wat vinden wij van zeven Porsche kleurtjes op een Carrera GTS? Heel kleurrijk! Je hoort het wel vaker voorkomen in de autoindustrie: winstmaximalisatie. De marge per unit zo groot mogelijk […]

Dit artikel Zeven Porsche kleurtjes op de 911 Carrera GTS verscheen eerst op Autoblog.nl.
Sportonderstel voor Carrera GT kost 20 mille
11 Februari 2023, 00:04 AutoBlog

Maar is ‘ie dan wel veiliger? Het zal jullie toevallig niet ontgaan zijn. De enorm populaire YouTube Doug de Muro heeft een Porsche Carrera GT aangeschaft. Zijn kanaal loopt erg […]

Dit artikel Sportonderstel voor Carrera GT kost 20 mille verscheen eerst op Autoblog.nl.
Nieuws: Carrera T is Porsche 911 met handbak
24 Oktober 2022, 00:00 Auto55
Porsche maakt graag extra versies van de 911. Voor elk wat wils, voor elk budget en voor elke smaak. En er ontbrak eigenlijk nog een model voor wie wel een handgeschakeld exemplaar wou, maar niet de extremen (ook op vlak van budget) van de GT3 nakijken wilde opzoeken. Et voila: de Porsche 911 Carrera T.[module:photo,id:181564]Dit is zo?n 911 die omwille van z?n drie pedalen en een p...

Lees meer

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn