NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Bull


GP Bahrein: Verstappen en Red Bull vernederen tegenstanders ook in 2024
3 Maart, 00:00 Autosport
Nieuw seizoen, zelfde winnaar. Max Verstappen (Red Bull Racing) is na een verpletterende overwinning tijdens de Grote Prijs van Bahrein de enige titelkandidaat om zichzelf op te volgen in 2024. De Nederlander bouwde een voorsprong op van meer dan twintig seconden op zijn teamgenoot Sergio Perez. Carlos Sainz (Ferrari) klopte Charles Leclerc in een intern duel voor de laatste podiumplaats.

Lees meer: GP Bahrein: Verstappen en Red Bull vernederen tegenstanders ook in 2024


Red Bull gaat racen ?zonder? sidepods vanaf Japan
19 Februari, 00:02 AutoBlog

De ultieme trolleer naar Mercedes: het bij hen mislukte concept overnemen en er dan wel mee winnen. Red Bull gaat het kennelijk doen vanaf de race in Japan. Het F1 seizoen van 2024 moet een makkie zijn voor Red Bull zou je zeggen. Vorig jaar was het team immers oppermachtig zoals geen enkel team ooit […]

Dit artikel Red Bull gaat racen ‘zonder’ sidepods vanaf Japan verscheen eerst op Autoblog.nl.




Aston Martin zet hoog in met nieuwe AMR24: 'Red Bull is niet onverslaanbaar'
13 Februari, 00:04 NU.NL - Sport
Aston Martin heeft maandag de auto voor komend seizoen gepresenteerd. Het team van coureurs Fernando Alonso en Lance Stroll hoopt met de nieuwe AMR24 de aansluiting te vinden met de topteams in de Formule 1.


Red Bull onderzoekt mogelijk grensoverschrijdend gedrag F1-teambaas Horner
6 Februari, 00:04 NU.NL - Sport
Red Bull Racing-teambaas Christian Horner wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Een woordvoerder van Red Bull bevestigt maandag aan NU.nl dat er een onderzoek is ingesteld, na berichtgeving van De Telegraaf en het Duitse F1-Insider. Horner ontkent de beschuldigingen.


Gerucht: ?Albon driejarig contract bij Red Bull aangeboden?
5 Februari, 00:01 AutoBlog

De F1 geruchtenmolen draait op volle toeren. Nu zou Alexander Albon een driejarig contract bij Red Bull aangeboden zijn. De F1 wereld explodeerde afgelopen week toen opeens uit het niets helder werd dat Hamilton zich bij Ferrari zou voegen. Of nou ja, uit het niets; complotdenkers denken achteraf te weten dat het al een tijdje […]

Dit artikel Gerucht: “Albon driejarig contract bij Red Bull aangeboden” verscheen eerst op Autoblog.nl.




Red Bull: ?Mercedes zal vergeefse poging doen Verstappen te halen?
5 Februari, 00:01 AutoBlog

Het zelfvertrouwen waarmee gezegd wordt dat 1) Mercedes zal proberen Verstappen te halen en 2) dat dit niet zal lukken, doet de kenner al weten wie van Red Bull het gezegd heeft. De liefde tussen Mercedes en Lewis Hamilton is bekoeld. Voor Lewis Hamilton was Mercedes een mooi boek, maar hij heeft het uitgelezen. Of […]

Dit artikel Red Bull: “Mercedes zal vergeefse poging doen Verstappen te halen” verscheen eerst op Autoblog.nl.




Norris: ?Het opnemen tegen Verstappen bij Red Bull is niet handig?
29 Januari, 00:02 AutoBlog

Hoewel ze elkaar op deze foto van afgelopen week nog de hand schudden, is Lando Norris is openhartig over de mogelijkheid naast Verstappen plaats te nemen bij Red Bull. Het nieuwe Formule 1 seizoen komt langzaam maar zeker alweer dichterbij. Over een kleine maand is de wintertest en een weekje daarna gaat het spel weer […]

Dit artikel Norris: “Het opnemen tegen Verstappen bij Red Bull is niet handig” verscheen eerst op Autoblog.nl.




Stroll steelt pitstop koning van Red Bull Racing
15 Januari, 00:01 AutoBlog

Als je wint heb je vrienden. Zodoende neemt Aston Martin de pitstop koning van Red Bull Racing af. De Formule 1 is een wereld die draait om millisecondes. Zeker in dit nieuwe tijdperk van de sport met budgetcaps, zijn kleine verschillen cruciaal. Nu was Red Bull Racing natuurlijk belachelijk dominant vorig jaar, dus dit lijkt […]

Dit artikel Stroll steelt pitstop koning van Red Bull Racing verscheen eerst op Autoblog.nl.




Op deze datum komt de hypercar van Red Bull
9 Januari, 00:02 AutoBlog

De Hypercar van Red Bull belooft een waar huzarenstukje te worden. We weten nu ook dat hij al heel erg snel komt. Als Formule 1-team is en blijft het aantrekkelijk om straatauto’s te maken. McLaren begon ooit met de ‘F1′ (gekke naam voor een niet-F1-auto, maar dat terzijde), bijvoorbeeld. Bij Ferrari was het nooit een […]

Dit artikel Op deze datum komt de hypercar van Red Bull verscheen eerst op Autoblog.nl.




Krijgt BORA vleugels? Red Bull koopt zich in bij Duitse wielerploeg en wil fors investeren
4 Januari, 00:02 HLN.BE
Een toptransfer in de wielersport is op til. Energiedrankgigant Red Bull heeft een aanvraag ingediend om meerderheidsaandeelhouder van Bora-hansgrohe te worden. De joint venture tussen beide partijen ligt klaar op tafel, maar wacht nog op groen licht van de Oostenrijkse mededingingsautoriteit. De nakende deal heeft geen effect op de huidige sponsordeals van Red Bull met Wout van Aert en zijn ploeg Visma - Lease a Bike.


Hamilton ontkent benaderen Red Bull: 'Snap niet waarom Horner dit doet'
24 November 2023, 00:08 NU.NL - Sport
Lewis Hamilton ontkent eerder dit seizoen Red Bull-baas Christian Horner te hebben benaderd voor een stoeltje bij het team van Max Verstappen. De Mercedes-coureur vraagt zich af waarom dit verhaal naar buiten wordt gebracht.


Red Bull tegen verplichte pitstops in de Formule 1
17 Oktober 2023, 00:02 AutoBlog

De Grand Prix van Qatar was best wel een spektakel, mede door een plethora aan pitstops. Toch is Red Bull tegen verplichte stops… Een veelgehoorde kritiek op de Formule 1 tegenwoordig is dat de coureurs in de race vaak niet voluit gaan. Dat klinkt vreemd, maar het is echt waar. De coureurs rijden vaak ‘een […]

Dit artikel Red Bull tegen verplichte pitstops in de Formule 1 verscheen eerst op Autoblog.nl.




Red Bull Ring: Zege voor Kelvin van der Linde
25 September 2023, 00:02 Autosport
De eerste DTM race op de Red Bull Ring werd gewonnen door Kelvin van der Linde (ABT Audi R8 LMS GT3 EVOII). Hij werd op het podium vergezeld door Laurin Heinrich (Bernhard Porsche 911 GT3-R) en Ricardo Feller (ABT Audi R8 LMS GT3 EVOII).

Lees meer: Red Bull Ring: Zege voor Kelvin van der Linde


GP Singapore: Red Bull kopje onder, Sainz en Ferrari profiteren
18 September 2023, 00:02 Autosport
De wereld van de Formule 1 staat even op zijn kop. Het overheersende Red Bull Racing beleefde een ongeziene nachtmerrie tijdens de kwalificatiesessie voor de Grote Prijs van Singapore en start morgen - in het beste geval - elfde en dertiende. Net als in Monza was de polepositie voor Carlos Sainz (Ferrari), die een fractie beter deed dan George Russell (Mercedes) en teamgenoot Charles Leclerc.

Lees meer: GP Singapore: Red Bull kopje onder, Sainz en Ferrari profiteren


F1 Hongarije: dominant succes Verstappen bezorgt Red Bull nieuw record
24 Juli 2023, 00:00 Autosport
Twaalf overwinningen op een rij, waarvan de tien eerste van dit seizoen. De statistieken spreken boekdelen als het gaat om de dominantie van Red Bull - en bij uitbreiding Max Verstappen - in de Formule 1. De Nederlandse wereldkampioen won met sprekend gemak in Boedapest. Op de achtervolgers was het... meer dan een halve minuut wachten.

Lees meer: F1 Hongarije: dominant succes Verstappen bezorgt Red Bull nieuw record


NU+ | Red Bull-topman Marko: 'Max zou slecht slapen als hij niet de snelste ronde had'
3 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Red Bull-topman Helmut Marko genoot zondag van het optreden van Max Verstappen op de Red Bull Ring. De Nederlander was in Oostenrijk opnieuw het hele weekend ongenaakbaar en won zijn zevende race van het seizoen.


Sainz maakt zich geen illusies over thuiszege: 'Red Bull seconde sneller'
4 Juni 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Carlos Sainz is blij verrast met de tweede tijd in de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje. De Ferrari-coureur maakt zich geen illusies over een overwinning in zijn thuisrace en denkt zondag vooral naar achteren te moeten kijken.


Red Bull Ring: Guelinckx en Longin mikken op grote puntenoogst met PK Carsport Audi.
26 Mei 2023, 00:01 Autosport
Volgend weekend wordt op de Red Bull Ring in het Oostenrijkse Spielberg de tweede manche van de Fanatec GT2 European Series 2023 afgewerkt. Na een zege tijdens het openingsweekend in Monza prijken Peter Guelinckx en Stienes Longin er met de #1 PK Carsport Audi op de tweede plaats in de tussenstand. Ze zijn vast van plan om die positie met hand en tand te verdedigen.

Lees meer: Red Bull Ring: Guelinckx en Longin mikken op grote puntenoogst met PK Carsport Audi.


Red Bull-teambaas Horner ziet mogelijk pensioen Verstappen niet als groot risico
7 Mei 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Red Bull-teambaas Christian Horner maakt zich geen zorgen over een mogelijk pensioen van Max Verstappen. De Nederlander heeft de laatste maanden regelmatig gezegd dat hij serieus overweegt om te stoppen als Formule 1-coureur als zijn contract eind 2028 is afgelopen.


Miami: Speciale livery voor de Red Bull RB19
5 Mei 2023, 00:00 Autosport
Red Bull Racing heeft een speciale livery onthuld die zijn wagens zal tooien tijdens de Grand Prix van Miami volgend weekend.

Lees meer: Miami: Speciale livery voor de Red Bull RB19





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn