NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Brusselse

2News.be / Trefwoorden / Brusselse

Brusselse nagelstudio legt verplichte sluiting naast zich neer en blijft in het geniep open
5 Februari, 19:28 HLN.BE
Niet-medische contactberoepen, zoals schoonheidsspecialisten en nagelstilisten mogen op maandag 1 maart de deuren opnieuw openen, voor het eerst sinds de verplichte sluiting begin november. Toch lijken sommige salons het niet nauw te nemen met die regel. Zo kon een reporter van VTM Nieuws vandaag zonder problemen een afspraak maken in een Brusselse nagelstudio.


Steven Van Gucht: ?16% van besmettingen veroorzaakt door Britse variant?

In de laatste twee weken van januari werden zowat 16 procent van de coronabesmettingen veroorzaakt door de Britse variant. Dat zei viroloog Steven Van Gucht vrijdag op de persconferentie van Sciensano. De gemuteerde versie is daarmee nog wel in opkomst, maar de toename lijkt te vertragen in vergelijking met de eerste weken.
Hyloris lanceert start-up voor vaginale infecties
5 Februari, 06:06 De Tijd
07:02 Hyloris gaat samenwerken met het Vlaamse familiebedrijf Purna voor de ontwikkeling van de betere versie van Daktarin, wereldwijd de best verkopende behandeling tegen vaginale schimmelinfecties.


Drie Brusselse politieagenten in cel op verdenking van verkrachting: ?Verkrachtingsfilmpjes doorgestuurd via Whatsapp?
5 Februari, 03:09 HLN.BE
?Het is verontrustend dat dergelijke personen binnen ons korps belanden?, zegt een Brusselse agent anoniem. Drie Brusselse politieagenten zitten in de cel nadat ze door de onderzoeksrechter aangehouden werden op verdenking van verkrachting, aanranding en voyeurisme. De drie trokken na hun uren naar Luik, waar ze vrouwen dronken voerden en -zonder toestemming - seks mee hadden. Het hele gebeuren werd gefilmd en erna via Whatsapp verspreid onder elkaar.


Brusselse coronacommissie sluit hoorzittingen af met tweede passage regeringsleden
4 Februari, 11:33 Skynet
De bijzondere coronacommissie rondt donderdag de hoorzitting af met de bevoegde leden van de Brusselse regering, die ook al bij de start van de werkzaamheden toelichting kwamen geven. Minister-president Rudi Vervoort beet de spits af. Nadien komen nog ministers Bernard Clerfayt en Alain Maron en staatssecretaris Barbara Trachte langs.


Club is moedig Olsa Brakel de baas met 6-1 en mag zich opmaken voor heruitgave bekerfinale tegen Antwerp
3 Februari, 20:30 HLN.BE
Club Brugge mag zich volgende week opmaken voor een heruitgave van de bekerfinale van vorig seizoen tegen Antwerp. De competitieleider won in de beker al bij al makkelijk van tweedenationaler Olsa Brakel met 6-1. Bekijk onder dit verslag alle doelpunten op Jan Breydel.


Konijnenplaag langs Brusselse Ring in Lot: jager mag tot eind februari op pad
3 Februari, 11:48 HLN.BE
Er wordt de komende weken gejaagd op konijnen in de bermstroken langs de Brusselse Ring in Lot. Burgemeester Hugo Vandaele (Lijst Burgemeester) heeft een jager toestemming gegeven om er te jagen in de buurt van het recyclagepark en de begraafplaats in Lot. Er is een konijnenplaag en dus mag er ingegrepen worden om de overlast te beperken.


Brusselse dataspecialist haalt 11,5 miljoen euro op
2 Februari, 05:37 De Tijd
06:00 Soda, een Brusselse specialist in het monitoren en verbeteren van data, haalt 11,5 miljoen euro op bij een groep durfkapitalisten geleid door het Europese Singular Ventures. Soda is gesticht door de t...


Schoten gelost in Sint-Jans-Molenbeek, Brusselse politie massaal aanwezig
2 Februari, 16:32 Skynet
In de Zeemtouwersstraat in Anderlecht was vanmiddag een omvangrijke politie-interventie bezig. Dat meldt Het Laatste Nieuws en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie van de zone Brussel West. Volgens de krant heeft een man in Molenbeek schoten gelost, mogelijks met een alarmpistool, en houdt hij zich schuil in een woning in de Zeemtouwersstraat. De lokale politie wacht op de komst van de speciale interventie-eenheden zodat ze de schutter kunnen overmeesteren of totdat die zich overgeeft.


Sans-papiers bezetten Brusselse Begijnhofkerk
31 Januari, 19:26 Skynet
Verschillende collectieven van sans-papiers houden sinds zondag de Begijnhofkerk aan het Sint-Katelijneplein in hartje Brussel bezet. De mensen zonder papieren zijn van plan om de kerk te bezetten tot ze een echte kans op overleg krijgen met de overheden. Via regularisatie vragen ze toegang tot gezondheidszorg en tot het recht op werk.


Brusselse politie vindt Bengaals vuur, katapult en messen bij opgepakte betogers
31 Januari, 16:48 HLN.BE
Zo?n driehonderd betogers werden deze middag opgepakt tijdens een verboden manifestatie tegen de coronamaatregelen in Brussel. Dat niet alle manifestanten uit waren op een vreedzaam verloop, blijkt uit de vondsten van de aanwezige agenten. De Brusselse politie ontdekte onder meer messen, Bengaals uur en gebitsbeschermers in de zakken van de gearresteerde aanwezigen.


Politie voert controles uit in omgeving Antwerpen-Centraal

In de omgeving van Antwerpen-Centraal en het Operaplein is er zaterdagnamiddag heel wat politie aanwezig. Er worden onder meer controleacties uitgevoerd. Aanleiding zijn enkele berichten op sociale media waarin opgeroepen werd tot een betoging tegen de avondklok in ons land. De afgelopen dagen braken er in Nederland op heel wat plaatsen al rellen uit.
29 Januari, 12:01 De Tijd
Hassan Al Hilou wil Brusselse jongeren financieel zelfstandig maken
29 Januari, 07:49 De Tijd
08:02 Ondernemer Hassan Al Hilou wil met zijn organisatie Capital Brusselse jongeren helpen de sociale plafonds te doorbreken. Al Hilou haalde 1,5 miljoen op bij onder andere Sofina, Coca-Cola, Colruyt, Jan...


VGC maakt 700.000 euro vrij voor Brusselse organisaties die kansarmen ondersteunen
28 Januari, 15:44 Skynet
De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) heeft beslist om 705.500 euro uit te trekken waarmee het Brusselse initiatieven ondersteunt die kansengroepen zelfredzamer maakt. De steun is een extra duwtje in de rug voor organisaties die mensen helpen uit kansarmoede te raken via doelgerichte hulp.


Politie controleert op grensverkeer in Centraal Station

Ook via de trein komen mensen de grens over. In het Centraal Station van Antwerpen controleerde de politie gisteren al steekproefsgewijs op de ?verklaring op eer?, die moet bewijzen dat een grensoversteek niet toeristisch van aard is. Al waren niet alle reizigers zich al bewust van het bestaan van dat formulier.
Brusselse start-upfabriek gooit zich op fintech
27 Januari, 07:11 De Tijd
08:00 Het Brusselse eFounders, dat nieuwe start-ups mee opricht en financiert, lanceert een nieuwe start-upstudio. Logic Founders wil de komende drie jaar een achttal fintechbedrijven lanceren.


Brusselse stadscollege steunt toekomstige kilometerheffing van Brusselse regering
25 Januari, 21:19 Skynet
Op de Brusselse gemeenteraad is maandagavond een motie van de meerderheid goedgekeurd die haar steun uitspreekt voor het initiatief van de Brusselse regering om een slimme kilometerheffing in te voeren. De oppositieleden van MR kwamen met een motie tegen de kilometerheffing.


245 administratieve aanhouding bij Brusselse betoging tegen klassenjustitie
25 Januari, 17:50 Skynet
Na de betoging tegen klassenjustitie van gisterennamiddag aan de Kunstberg heeft de Brusselse politie 232 administratieve aanhoudingen uitgevoerd. Dat meldt de Brusselse politie maandag. Daarnaast pakte de politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node) nog eens 13 personen op, bij wie 5 minderjarigen. Niemand werd ter beschikking gesteld van het parket maar er werden wel processen-verbaal opgesteld voor mensen die een mes bij hadden.


Brusselse migratie zorgt voor internationalisering in Vlaamse Rand
25 Januari, 04:09 Skynet
De gemeentes van de Vlaamse Rand hebben een karakter dat veel minder 'Vlaams' is dan andere gemeenten in Vlaanderen. De BRIO-onderzoeksgroep van de Vrije Universiteit Brussel heeft aangetoond dat de aanwezigheid van Brussel zorgt voor meer migratie en verhuisbewegingen, waardoor de Vlaamse Rand internationaler en duurder wordt.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn