NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Brussel

2News.be / Trefwoorden / Brussel

Kantoor van Twitter in Brussel gesloten na vertrek overgebleven personeel
28 November, 00:09 NU.NL - Tech
Het kleine maar vitale kantoor van Twitter in Brussel is gesloten, meldt de Financial Times donderdag. Op het kantoor werkten mensen die een belangrijke rol hadden in het contact tussen het sociale netwerk en de Europese autoriteiten.


17 November, 00:07 Volkskrant
17 November, 00:07 Volkskrant
Brussel wil dat Airbnb data over gebruikers en verblijven met overheden deelt
7 November, 00:07 NU.NL - Tech
De Europese Commissie wil Airbnb en andere woningverhuurbedrijven verplichten om data met overheden te delen. Dat meldt persbureau Reuters donderdag op basis van ingewijden. Het gaat om gegevens zoals het aantal mensen dat gebruikmaakt van de platforms en het aantal nachten weg dat ze hebben geboekt.


Brussel keurt 185 miljoen euro Brexit-steun voor Nederlandse bedrijven goed
1 November, 00:03 NU.NL - Economie
Het kabinet mag van de Europese Commissie bedrijven steunen die vanwege de Brexit extra kosten moeten maken. De ondernemingen hebben te maken met strengere douaneregels en moeten daardoor extra uitgaven doen. Met de maandag goedgekeurde steun worden ze gecompenseerd.


28 Oktober, 00:06 Volkskrant
Prijsvergelijkers willen dat Brussel strenger optreedt tegen Google
18 Oktober, 00:08 NU.NL - Tech
Meer dan veertig Europese prijsvergelijkers roepen de Europese Commissie op strenger op te treden tegen Google. Ze stellen dat de techgigant nog altijd zijn eigen prijsvergelijker Google Shopping voortrekt in zijn zoekresultaten.


Brussel wil betere bescherming van smartphones en deurbellen tegen hackers
19 September, 00:08 NU.NL - Tech
Fabrikanten en verkopers van apparaten die zijn verbonden met het internet, moeten die apparatuur beter gaan beschermen tegen hackers en virussen. Daartoe heeft de Europese Commissie donderdag een voorstel ingediend.


Raadkamer Brussel - Crelan naar correctionele rechtbank verwezen
18 September, 00:04 Skynet
De raadkamer van Brussel heeft de bank Crelan en Crelanco naar de correctionele rechtbank verwezen na een klacht van een voormalige kantoorhoudster. Dat bericht L'Echo zaterdag. De twee ondernemingen moeten voor de rechtbank verschijnen voor valsheid in geschrifte, het gebruik van valse stukken, manipulatie van computergegevens, fraude en misleidende marktpraktijken.


15 September, 00:05 Volkskrant
Nieuws: Lange lijst deelnemers voor kleiner Autosalon Brussel 2023
11 September, 00:01 Auto55
Na een onderbreking van twee jaar zal de Heizel begin 2023 weer het toneel zijn van het Autosalon van Brussel. Dat opent de deuren voor een select aantal bezoekers zoals pers en vips op vrijdag 13 januari en zal weer sluiten op zondag 22 januari.Autosalon vult nog maar helft van HeizelDe beurs wordt een pak kleiner dan tijdens vorige edities. Ze zal nu de paleizen 5, 6, 7, 9, 11, pa...

Lees meer


Nieuws: Autosalon van Brussel 2023 wordt veel kleiner
28 Augustus, 00:00 Auto55
Als alles goed loopt, zal de Brusselse Heizel na twee jaar onderbreking in 2023 weer het toneel vormen van het Brusselse Autosalon. Dat zal doorgaan van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari. Maar het Autosalon zal hetzelfde niet meer zijn. Dit is wat de bezoeker mag verwachten.Minder oppervlakteOoit nam het Autosalon van Brussel 11 Heizelpaleizen in beslag. Maar die tijd ligt inm...

Lees meer


Nieuws: Nieuw circulatieplan in Brussel is ?levensgevaarlijk?
28 Augustus, 00:00 Auto55
Wie de afgelopen dagen in het centrum van Brussel moest zijn met de auto, heeft het wellicht gemerkt. Het verkeer draait er sinds 16 augustus in de soep door een nieuw circulatieplan. Volgens de brandweer is het een kwestie van tijd voor dit slachtoffers eist. En dat is niet het enige probleem van dit plan, dat bedoeld is om de automobilist weg te jagen uit onze hoofdstad. Onde...

Lees meer


Brussel start opnieuw strafprocedures op omdat VK zich niet aan afspraken houdt
25 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
De Europese Commissie heeft vrijdag vier nieuwe strafprocedures tegen het Verenigd Koninkrijk opgestart. De reden hiervoor is dat de Britten zich niet houden aan afspraken omtrent het zogeheten Noord-Ierlandprotocol, zegt het EU-orgaan. De strafprocedures komen boven op de zaak rond een wet die de Britten indienden om Brexit-afspraken eenzijdig te kunnen aanpassen.


21 Juli, 00:07 Volkskrant
21 Juli, 00:02 De Tijd
Amazon maakt afspraken met Brussel om onder onderzoeken uit te komen
18 Juli, 00:10 NU.NL - Tech
Amazon heeft beloofd geen gegevens van concurrerende verkopers op zijn platform meer te gebruiken. Het bedrijf probeert zo onder twee mededingingsonderzoeken van de Europese Commissie uit te komen, meldt persbureau Reuters donderdag.


14 Juli, 00:08 Volkskrant
?Alles goed?? Mick Jagger verwelkomt Brussel meteen in twee talen
12 Juli, 00:01 HLN.BE
Ze zijn vertrokken: maandagavond rond 21 u trapten The Rolling Stones hun concert in het Koning Boudewijnstadion af, en dat deden ze meteen af in stijl. Frontman Mick Jagger verwelkomde Brussel met een woordje Frans en Nederlands. ?Hallo Brussel. Alles goed?"


Dit waren The Rolling Stones in Brussel: ?It?s goed om toeroeg te zain?
12 Juli, 00:00 HLN.BE
Een paar dagen waren Mick Jagger en co. in ons landje. En wat deden ze? Zich vooral kostelijk amuseren. De Marollen bezoeken, Brusselse wafels eten, Kuifje prullaria aanschaffen en een straf, ruim twee uur durend concert in het Koning Boudewijn Stadion geven.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn