NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Britten

2News.be / Trefwoorden / Britten

21 Juli, 00:07 Volkskrant
Krijgen de Britten een eerste premier van kleur of een nieuwe Iron Lady?
21 Juli, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De leden van de Conservatieve Partij kunnen kiezen tussen Rushi Sunak en Liz Truss als nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk. Het wordt een strijd tussen de gematigde en de harde vleugel van de partij.
Meest Britse Bentley speciale editie ooit is niet voor de Britten
17 Juli, 00:04 AutoBlog

Bentley is officieel 20 jaar te vinden in China, maar vond juist dat een gelegenheid om lekker Brits te gaan doen met wat speciale modellen. Bentley lijkt haar zaken een beetje door de war te halen. Voor een merk dat zo goed is in het tof doen over hun Engelse roots, hebben we vrij weinig […]

The post Meest Britse Bentley speciale editie ooit is niet voor de Britten appeared first on Autoblog.nl.
Britten starten onderzoek naar overname Activision Blizzard
10 Juli, 00:03 Emerce
De Britse Competition and Markets Authority (CMA) is een onderzoek gestart naar de overname van gambedrijf Activision Blizzard door Microsoft voor 68,7 miljard dollar.


23 Juni, 00:07 Volkskrant
16 Juni, 00:08 Volkskrant
16 Juni, 00:08 Volkskrant
Britten willen brexitafspraken over Noord-Ierland schenden, EU dreigt met juridische stappen
14 Juni, 00:02 HLN.BE
Een voorstel van de Britse regering om haar ministers de mogelijkheid te bieden bepaalde onderdelen van het Noord-Ierse protocol unilateraal te herroepen, leidt in het Verenigd Koninkrijk en in de EU tot zenuwachtigheid. Volgens de Ierse premier Micheal Martin ondermijnt het voorstel het vertrouwen in Londen. Als de Britse regering doorzet en de afspraken eenzijdig verandert, moet zij vrezen voor juridische stappen, zegt verantwoordelijk Eurocommissaris Maros Sefcovic.


Britten komen maandag met wetgeving die Brexit-afspraken eenzijdig aanpast
13 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
De regering van de Britse premier Boris Johnson presenteert maandag wetgeving waarin de Brexit-afspraken eenzijdig worden aangepast. Dat valt te lezen op de site van het Britse Lagerhuis. Door de wijziging zullen de spanningen tussen de EU en het VK alleen maar verder oplopen.


Volkswagen treft schikking met groep Britten vanwege dieselschandaal
30 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Het Duitse autoconcern Volkswagen heeft in het Verenigd Koninkrijk een schikking getroffen van 193 miljoen pond, omgerekend 227 miljoen euro, vanwege het dieselschandaal. De regeling werd bereikt met een groep van circa 91.000 bezitters van auto's van Volkswagen en de dochtermerken SKODA, Audi en SEAT.


19 Mei, 00:07 Volkskrant
1 April, 00:08 Volkskrant
Britten gaan niet in op Russische eisen: lancering OneWeb-satellieten afgeblazen
8 Maart, 00:16 NU.NL - Tech
OneWeb gebruikt geen Russische raketten meer om zijn internetsatellieten in een baan rond de aarde te brengen. Het Britse bedrijf ging niet in op eisen van Rusland over de verkoop van het belang dat de Britse overheid in OneWeb heeft. Ook wilde ruimtevaartorganisatie Roscosmos garanties dat de satellieten van OneWeb nooit voor militaire doeleinden gebruikt zullen worden.


Centralebankbaas vraagt Britten terughoudend te zijn bij loononderhandelingen
5 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
Britten moeten ondanks de hoge inflatie niet om te grote loonsverhogingen vragen, zegt gouverneur Andrew Bailey van de Britse centrale bank vrijdag bij de BBC. Volgens hem kan dat juist tot een hogere inflatie leiden. De oproep viel op sociale media niet in goede aarde, omdat Bailey inclusief pensioen en andere extra's zo'n 570.000 pond (675.000 euro) verdient.


Britten onderwerpen energiebedrijven binnenkort aan stresstests
16 December 2021, 00:02 NU.NL - Economie
De Britse toezichthouder voor de energiesector gaat leveranciers van gas en elektriciteit vanaf januari onderwerpen aan een stresstest. Die moet uitwijzen hoe goed deze bedrijven bestand zijn tegen extreme schommelingen in de prijs voor aardgas of elektriciteit. In Nederland gebeurt dit al jaren.


Hoe de Britten leren leven (en sterven) met corona
28 November 2021, 00:06 Volkskrant
Geen coronapas, vrijwel nergens een mondkapjesplicht, geen dreigende lockdown of code zwart: de Britten lijken de nijpendste gevolgen van de pandemie achter zich te hebben gelaten. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen, en wat kunnen wij daarvan leren?


In beslag genomen Britse vissersboot nog steeds in Franse handen
3 November 2021, 00:04 NU.NL - Economie
De Britse vissersboot Cornelis Gert Jan, die vorige week in beslag genomen werd door Frankrijk, ligt nog steeds in de haven van Le Havre. De Britse milieuminister Georg Eustice had eerder aangekondigd dat de boot was vrijgegeven, maar dat was een verspreking, meldt het ministerie van Milieu dinsdag.


Frankrijk begint volgende week met vergeldingsmaatregelen in visconflict met Britten
28 Oktober 2021, 00:00 HLN.BE
Frankrijk gaat vanaf dinsdag 2 november vergeldingsmaatregelen invoeren indien de Britse regering zich niet soepeler opstelt bij het verlenen van vergunningen aan Franse vissers. Dat heeft regeringswoordvoerder Gabriel Attal woensdag meegedeeld. In een reactie noemt de Britse regering de vergeldingsmaatregelen "teleurstellend en disproportioneel".


Brexit - Britten en EU bereiken nog geen akkoord over Noord-Ierland
26 Oktober 2021, 00:06 Skynet Economie
Gesprekken tussen de Britse regering en de Europese Unie over handelsspanningen in Noord-Ierland hebben nog geen doorbraak opgeleverd. Volgende week trekt een delegatie van de Europese Commissie naar Londen om verder te onderhandelen.


Britten hebben weer benzine, maar moeten er wel meer voor betalen
6 Oktober 2021, 00:06 NU.NL - Economie
De brandstoftekorten in Britse tankstations raken mondjesmaat opgelost nu de regering soldaten heeft ingezet als vrachtwagenchauffeurs om benzine van de raffinaderij naar de tankstations te brengen. Volgens consumentenorganisaties zijn de prijzen ondertussen echter fors opgelopen, meldt Bloomberg.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn