NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Britten

2News.be / Trefwoorden / Britten

Britten broeden op wet die impact van stakingen moet beperken
6 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
De Britse premier Rishi Sunak maakt waarschijnlijk vandaag nieuwe wetgeving bekend die stakingen moet kunnen beperken, zodat de maatschappij niet te zeer ontwricht raakt. Dat schrijft The Times.


Britten zetten Verstappen VOOR Lewis Hamilton
24 December 2022, 00:03 AutoBlog

Volkomen terecht natuurlijk dat de Britten Verstappen voor Lewis Hamilton zetten, maar wel opvallend. De strijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen is er eentje voor de geschiedenisboeken. Twee rivalen. […]

Dit artikel Britten zetten Verstappen VOOR Lewis Hamilton verscheen eerst op Autoblog.nl.
Britten gaan opnieuw kolen mijnen
8 December 2022, 00:17 De Tijd
21:40 De Britse regering heeft een vergunning gegeven voor de bouw van een nieuwe koolmijn. Het zou de eerste worden in dertig jaar. Milieugroepen reageren woedend.


NU+ | Brexit is voor de Britten tot nu toe geen goednieuwsshow
28 November 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Torenhoge inflatie, een krimpende economie en mogelijk de langste recessie in ruim een eeuw; de economie van het Verenigd Koninkrijk draait niet lekker. Hoewel de Britse economie zeker niet de enige is die sputtert, lijkt het er slechter te gaan dan in andere landen. Dat komt mogelijk door de Brexit, die de economie tot dusver vooral negatief raakt, zeggen experts tegen NU.nl.


Sombere peiling voor Liz Truss: slechts een op de tien Britten gelooft nog in premier
19 Oktober 2022, 00:01 HLN.BE
Hoewel de Britse premier Liz Truss een vergadering van haar regering heeft overleefd zonder dat de ministers haar hebben opgeroepen op te stappen, lijken de Britten en de leden van haar Conservatieve partij zich tegen haar te keren. Zo heeft amper een op de tien Britten nog geloof in de premier. Dat blijkt uit een peiling van de internationale onderzoeksgroep YouGov.


15 September 2022, 00:05 Volkskrant
21 Juli 2022, 00:07 Volkskrant
Krijgen de Britten een eerste premier van kleur of een nieuwe Iron Lady?
21 Juli 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De leden van de Conservatieve Partij kunnen kiezen tussen Rushi Sunak en Liz Truss als nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk. Het wordt een strijd tussen de gematigde en de harde vleugel van de partij.
Meest Britse Bentley speciale editie ooit is niet voor de Britten
17 Juli 2022, 00:04 AutoBlog

Bentley is officieel 20 jaar te vinden in China, maar vond juist dat een gelegenheid om lekker Brits te gaan doen met wat speciale modellen. Bentley lijkt haar zaken een beetje door de war te halen. Voor een merk dat zo goed is in het tof doen over hun Engelse roots, hebben we vrij weinig […]

The post Meest Britse Bentley speciale editie ooit is niet voor de Britten appeared first on Autoblog.nl.
Britten starten onderzoek naar overname Activision Blizzard
10 Juli 2022, 00:03 Emerce
De Britse Competition and Markets Authority (CMA) is een onderzoek gestart naar de overname van gambedrijf Activision Blizzard door Microsoft voor 68,7 miljard dollar.


23 Juni 2022, 00:07 Volkskrant
16 Juni 2022, 00:08 Volkskrant
16 Juni 2022, 00:08 Volkskrant
Britten willen brexitafspraken over Noord-Ierland schenden, EU dreigt met juridische stappen
14 Juni 2022, 00:02 HLN.BE
Een voorstel van de Britse regering om haar ministers de mogelijkheid te bieden bepaalde onderdelen van het Noord-Ierse protocol unilateraal te herroepen, leidt in het Verenigd Koninkrijk en in de EU tot zenuwachtigheid. Volgens de Ierse premier Micheal Martin ondermijnt het voorstel het vertrouwen in Londen. Als de Britse regering doorzet en de afspraken eenzijdig verandert, moet zij vrezen voor juridische stappen, zegt verantwoordelijk Eurocommissaris Maros Sefcovic.


Britten komen maandag met wetgeving die Brexit-afspraken eenzijdig aanpast
13 Juni 2022, 00:03 NU.NL - Economie
De regering van de Britse premier Boris Johnson presenteert maandag wetgeving waarin de Brexit-afspraken eenzijdig worden aangepast. Dat valt te lezen op de site van het Britse Lagerhuis. Door de wijziging zullen de spanningen tussen de EU en het VK alleen maar verder oplopen.


Volkswagen treft schikking met groep Britten vanwege dieselschandaal
30 Mei 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Het Duitse autoconcern Volkswagen heeft in het Verenigd Koninkrijk een schikking getroffen van 193 miljoen pond, omgerekend 227 miljoen euro, vanwege het dieselschandaal. De regeling werd bereikt met een groep van circa 91.000 bezitters van auto's van Volkswagen en de dochtermerken SKODA, Audi en SEAT.


19 Mei 2022, 00:07 Volkskrant
1 April 2022, 00:08 Volkskrant
Britten gaan niet in op Russische eisen: lancering OneWeb-satellieten afgeblazen
8 Maart 2022, 00:16 NU.NL - Tech
OneWeb gebruikt geen Russische raketten meer om zijn internetsatellieten in een baan rond de aarde te brengen. Het Britse bedrijf ging niet in op eisen van Rusland over de verkoop van het belang dat de Britse overheid in OneWeb heeft. Ook wilde ruimtevaartorganisatie Roscosmos garanties dat de satellieten van OneWeb nooit voor militaire doeleinden gebruikt zullen worden.


Centralebankbaas vraagt Britten terughoudend te zijn bij loononderhandelingen
5 Februari 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Britten moeten ondanks de hoge inflatie niet om te grote loonsverhogingen vragen, zegt gouverneur Andrew Bailey van de Britse centrale bank vrijdag bij de BBC. Volgens hem kan dat juist tot een hogere inflatie leiden. De oproep viel op sociale media niet in goede aarde, omdat Bailey inclusief pensioen en andere extra's zo'n 570.000 pond (675.000 euro) verdient.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn