NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Britse

2News.be / Trefwoorden / Britse

Video | Bekijk hier de huiveringwekkende crash van Zhou in de Britse GP
Maandag, 00:06 NU.NL - Sport
Alfa Romeo-coureur Zhou Guanyu is zondag zwaar gecrasht bij de start van de Britse Grand Prix op Silverstone. Het duurde enige tijd voor de Chinees uit de auto kon worden gehaald. Zowel bij Zhou als collega-coureur Alexander Albon werden geen ernstige verwondingen geconstateerd in het medisch centrum op het circuit.


Maandag, 00:06 NU.NL - Sport
Alfa Romeo-coureur Zhou ongedeerd na zware crash bij start Britse Grand Prix
Alfa Romeo-coureur Zhou Guanyu is zondag zwaar gecrasht bij de start van de Britse Grand Prix op Silverstone. Het duurde enige tijd voor de Chinees uit de auto kon worden gehaald. Zowel bij Zhou als collega-coureur Alexander Albon werden geen ernstige verwondingen geconstateerd in het medisch centrum op het circuit.


Olav Mol zegt de werkelijke kleur van de Britse pers te zien
Zondag, 00:05 AutoBlog

Olav Mol doet een boude uitspraak over de Britse pers. De kwalificatie moet nog verreden worden, maar het voelt alsof de Britse Grand Prix al een weekje bezig is. Zoals wel vaker in de F1 paddock, is er namelijk ook zonder dat er een meter gereden is weer het nodige stog opgewaaid. Het ging in […]

The post Olav Mol zegt de werkelijke kleur van de Britse pers te zien appeared first on Autoblog.nl.
Mogelijk nog stakingen bij Britse spoor
26 Juni, 00:09 Skynet Economie
Bijkomende stakingen bij het spoor in het Verenigd Koninkrijk zijn niet uitgesloten. Dat heeft vakbondsleider Mick Lynch van vakbond RMT zaterdag gezegd.


Kevin Spacey voor de Britse rechter: waar wordt hij van beschuldigd?
Kevin Spacey moet op 14 juli opnieuw naar de Britse rechtbank om zich te verantwoorden wegens vier aanklachten van seksueel wangedrag tegen drie mannen. Waar wordt de acteur precies van beschuldigd?


Luchthaven Brussel annuleert maandag alle vertrekkende vluchten
Brussels Airport annuleert maandag, op de nationale actiedag van de Belgische vakbonden, alle vertrekkende passagiersvluchten. "We kunnen de veiligheid van de reizigers en het personeel niet garanderen", zegt een woordvoeder.


Britse toezichthouder redt 1400 telefooncellen
19 Juni, 00:04 Emerce
De Britse toezichthouder Ofcom heeft regels ingevoerd om te voorkomen dat landelijke telefooncellen in dunbevolkte gebieden gaan verdwijnen.


Britse justitie geeft groen licht om migranten naar Rwanda uit te wijzen
12 Juni, 00:08 Skynet Buitenland
Dinsdag kan een eerste vliegtuig met migranten van het Verenigd Koninkrijk naar Rwanda vliegen. Het Hooggerechtshof in Londen verwees een klacht van vakbonden en mensenrechtengroeperingen vrijdag naar de prullenband. Die wilden het omstreden plan van de Britse regering om asielzoekers die illegaal het land binnenkwamen, naar Rwanda terug te sturen, een halt toeroepen.


9 Juni, 00:07 Volkskrant
Queen opent groot jubileumconcert voor Britse koningin
5 Juni, 00:06 Skynet
De legendarische Britse popgroep Queen, met Adam Lambert op zang, heeft zaterdagavond in Londen het groot jubileumconcert ter ere van de Britse koningin Elizabeth op gang geschoten. Duizenden mensen wonen de optredens bij, maar de koningin (96) zelf is niet aanwezig. Ze zegt te vermoeid te zijn om de concerten bij te kunnen wonen.


Britse toezichthouder start tweede onderzoek naar reclamepraktijken Google
30 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
De Britse concurrentiewaakhond CMA is een tweede onderzoek naar Google gestart vanwege zijn reclamepraktijken. De toezichthouder vermoedt dat de techgigant misbruikmaakt van zijn dominante positie op het gebied van advertenties.


Amaury Paquet en Britse Sophie Wood triomferen in 20km door Brussel
30 Mei, 00:02 Skynet Belgie
Amaury Paquet heeft zondag zichzelf opgevolgd als winnaar van de 20km door Brussel. Bij de vrouwen was de Britse Sophie Wood de snelste.


26 Mei, 00:06 Volkskrant
Jake Daniels (17) eerste Britse voetballer in 32 jaar die uit de kast komt: ?Hopelijk kan ik een rolmodel zijn voor anderen?
17 Mei, 00:02 HLN.BE
Blackpool-speler Jake Daniels (17) heeft zich in een exclusief interview met Sky Sports geout als homo. De Engelsman is zo de eerste Britse voetballer sinds Justin Fashanu in 1990 die uit de kast komt. ?De dag nadat ik het verteld had aan mijn ouders, scoorde ik vier goals. Dat toont wat voor een last er van mijn schouders viel.?


Britse economie krimpt iets in maart, wel groei over eerste kwartaal
16 Mei, 00:07 NU.NL - Economie
De economie van het Verenigd Koninkrijk, dat net als het vasteland van Europa door hoge inflatie getergd wordt, is in de maand maart marginaal gekrompen. Desondanks werd voor de eerste drie maanden van het jaar nog een groei van 0,8 procent genoteerd.


Dag 2 op het proces van de Britse voetbalvrouwen: Rebekah Vardy barst in tranen uit en de telefoon op de bodem van de Noordzee
12 Mei, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Op dag twee van de ?War of the WAGs?, het fel gemediatiseerde proces tussen de Britse voetbalvrouwen Rebekah Vardy en Coleen Rooney, heeft Vardy opnieuw plaats genomen in de getuigenbank. Ze bekende een ?eenmalige fout? en barstte in tranen uit toen ze geconfronteerd werd met de internettrollen die ermee gedreigd hadden haar tweejarig dochtertje te verkrachten. En dan was er ook nog het verhaal van de telefoon op de bodem van de Noordzee.
Phishers hacken Britse gezondheidszorg
5 Mei, 00:08 Techzine
Cybercriminelen kraakten het mailsysteem van de National Health Service, de openbare gezondheidszorg van het Verenigd Koninkrijk. Mailaccounts van medewerkers worden tot op heden gebruikt om phishingmails te versturen. Er is sprake van een schandaal. Het misbruik is niet gemeld door de National Health Service (NHS), maar door de onafhankelijke securityprovider INKY. In oktober 2021 lieten […]


14 April, 00:07 Volkskrant
Britse staatssecretaris stapt op na partygate

De Britse staatssecretaris van Justitie David Wolfson heeft ontslag genomen wegens de boete die eerste minister Boris Johnson heeft gekregen voor het overtreden van de coronamaatregelen. We kunnen enkel wettelijke hervormingen doorvoeren als we ons zelf aan de wet houden, zo schrijft Wolfson woensdag in zijn ontslagbrief, die hij via Twitter heeft gedeeld.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn