NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Britse

2News.be / Trefwoorden / Britse

Voormalig Britse minister van Volksgezondheid aangevallen in Londense metro
Donderdag, 00:05 Gazet v. Antwerpen

In Londen is een man gearresteerd die verdacht wordt van een aanval op de voormalige Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock in de metro in de Britse hoofdstad. Hancock zou ongedeerd zijn gebleven.
Britse overheid verliest 200 niet-begeleide minderjarige migranten uit het oog
Woensdag, 00:06 Skynet Buitenland
Tweehonderd niet-begeleide minderjarigen die door de Britse overheid in hotels waren ondergebracht, zijn van de radar verdwenen. Dat blijkt uit een verklaring van de regering, die door de oppositie onder vuur ligt omdat ze de minderjarigen in de steek zou hebben gelaten.


Britse rockgitarist Jeff Beck overleden op 78-jarige leeftijd
15 Januari, 00:05 NU.NL - Muziek
De Britse gitarist Jeff Beck is op 78-jarige leeftijd overleden. Volgens zijn familie had de muzikant een hersenvliesontsteking en is hij dinsdag "vredig" heengegaan.


Britse regering kondigt locatie van twee "groene vrijhavens" aan in Schotland
14 Januari, 00:06 Skynet Buitenland
Twee Schotse aanlegplaatsen hebben groen licht gekregen voor de ontwikkeling van een "groene vrijhaven", handelszones zonder de normale invoerbelastingen. De regering zet daarmee door met het plan van voormalig eerste minister Boris Johnson.


Britse Royal Mail kan door 'cyberincident' geen internationale post meer sturen
12 Januari, 00:00 Tweakers
De Britse postdienst Royal Mail kan door een 'cyberincident' geen brieven of pakketten meer naar buiten het Verenigd Koninkrijk sturen. Het bedrijf vraagt klanten daarom tijdelijk geen buitenlandse post meer op de bus te doen. Het is niet duidelijk of het om een cyberaanval gaat.


11 Januari, 00:04 Volkskrant
That?s Entertainment! Britse singer-songwriter Morrissey komt in maart naar Stadsschouwburg
11 Januari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

?I don?t mind if you forget me.? Dat kan goed zijn, maar na acht jaar acht Morrissey de tijd toch rijp om nog eens van zich te laten horen in ons land. Op 15 maart staat de Britse singer-songwriter in de Stadsschouwburg, een dag later treedt hij op in Bozar in Brussel. De ticketverkoop gaat vrijdag van start.
Dua Lipa en Harry Styles volgens Pollstar hardst werkende Britse muzikanten
8 Januari, 02:37 NU.NL - Muziek
Harry Styles en Dua Lipa zijn de hardst werkende Britse artiesten van het afgelopen jaar. Dat meldt Pollstar, een bedrijf dat de muziekbusiness analyseert. Ook enkele popveteranen zijn terug te vinden op de lijst. Zo staat Elton John op de derde plek.


Britse regering doktert minimale dienstverlening uit
8 Januari, 02:26 Skynet Economie
De Britse regering sleutelt aan een wet die de minimale dienstverlening invoert in allerhande sectoren. Dat heeft de regering bevestigd nu het land door een aanhoudende reeks stakingen gaat. In verschillende sectoren wordt het werk neergelegd voor hogere lonen in tijden van hoge inflatie.


Eerste van vijf stakingsdagen op Britse spoor
5 Januari, 00:07 Skynet Economie
In het Verenigd Koninkrijk is dinsdag opnieuw een treinstaking van start gegaan, de zoveelste in de jongste zes maanden. Gemiddeld zou de volgende vijf dagen ongeveer de helft van de lijnen bediend worden, met slechts 20 procent van de voorziene treinen. Reizigers wordt aangeraden om te kiezen voor alternatief vervoer. In sommige gebieden zoals Wales en Schotland rijden er zelfs bijna geen treinen.


Britse schrijfster Fay Weldon overleden
5 Januari, 00:04 Skynet
De Britse schrijfster Fay Weldon is woensdag op 91-jarige leeftijd overleden. Bekende werken zijn onder meer 'Levens en liefdes van een duivelin', verfilmd als 'She-Devil' met onder meer Meryl Streep, en 'Praxis'. Ze stierf vredig, meldt Weldons familie in een verklaring.


Twitter-account van Britse journalist Piers Morgan gehackt en geleegd
31 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Het Twitter-account van de Britse televisiepresentator Piers Morgan is dinsdag geleegd, nadat eerder op de dag al bekend was geworden dat het account gehackt was.


27 December 2022, 00:07 Volkskrant
Britse overheid waarschuwt: Netflix-account buiten het gezin delen is strafbaar
25 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Mensen in het Verenigd Koninkrijk zijn strafbaar als zij hun Netflix- of Disney+-account delen met mensen buiten het gezin. Die waarschuwing heeft korte tijd op een website van de Britse overheid gestaan, meldt de BBC.


Britse krant The Guardian vermoedelijk getroffen door ransomwareaanval
25 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
The Guardian is vermoedelijk getroffen door een ransomwareaanval, meldt de Britse krant zelf. Medewerkers moeten daardoor vanuit huis werken.


Britse gezondheidsdienst waarschuwt voor staking: ?Drink niet te veel met kerst, er is geen ambulance?
21 December 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De Britse verpleegkundigen blijven voorlopig staken. En dus waarschuwen de minister en de gezondheidsdienst NHS ervoor dat het moeilijk zal zijn om een ambulance uit te sturen en voldoende capaciteit te hebben in de ziekenhuizen. Ze vragen de Britten daarom erg voorzichtig te zijn.
Stakingen Verenigd Koninkrijk - Britse spoorstaking gaat door na mislukte gesprekken
17 December 2022, 00:06 Skynet Economie
Een aangekondigde 48 urenstaking bij het Britse spoor zal vrijdag en zaterdag wel degelijk plaatsvinden. Donderdag stond er een ontmoeting op de agenda om het conflict te ontmijnen, maar die leverde niets op.


Kevin Spacey voor Britse rechtbank wegens nieuwe aanklachten seksueel misbruik
17 December 2022, 00:04 Skynet Buitenland
De Amerikaanse acteur Kevin Spacey verschijnt vandaag omstreeks 14.00 uur lokale tijd (15.00 uur bij ons) voor een Londense rechter. Hij moet zich daar verantwoorden voor nieuwe aantijgingen van seksueel misbruik tussen 2001 en 2004.


Britse grenspolitie gaat staken tijdens eindejaarsperiode
11 December 2022, 00:03 Skynet Economie
Agenten van de Britse grenspolitie zullen tijdens de eindejaarsperiode het werk neerleggen, waardoor er ernstige hinder zal zijn op meerdere Britse luchthavens, waaronder Heathrow en Gatwick. Dat heeft de Britse vakbond PCS vandaag aangekondigd.


Britse netbeheerder waarschuwt voor mogelijke stroomtekorten dinsdag
29 November 2022, 00:02 HLN.BE
National Grid, de Britse distributienetbeheerder, heeft maandag even gewaarschuwd voor een mogelijk tekort aan elektriciteit maandag- en dinsdagavond in het Verenigd Koninkrijk. Eerst leek men van plan om aan gezinnen te vragen om vrijwillig minder stroom af te nemen in ruil voor een vergoeding, maar dat plan is intussen weer opgeborgen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn