NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Britse

2News.be / Trefwoorden / Britse

Twee ministers in Britse regering zetten stap terug
27 Maart, 00:04 HLN.BE
Twee ministers in de Britse regering hebben een stap terug gezet, waardoor premier Rishi Sunak zal moeten nadenken over een kleine hertekening van zijn regering. Het gaat om Robert Halfon, minister van Vaardigheden en Hoger Onderwijs, en James Heappey, minister van Strijdkrachten.


Britse premier Sunak pleit voor innemen bevroren Russische tegoeden
27 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Westerse landen moeten meer lef tonen in de economische strijd tegen Rusland, vindt de Britse premier Rishi Sunak. Zo kunnen ze bevroren Russische tegoeden innemen, stelt hij in een opiniestuk in The Sunday Times.


NCA: een op de vijf Britse jonge tieners doet aan een vorm van cybercrime
17 Februari, 00:00 Tweakers
Een op de vijf Britse kinderen van tussen de tien en zestien jaar oud maakt zich volgens de National Crime Agency schuldig aan een vorm van cybercrime. Onder gamers is dat zelfs een op de vier kinderen. In de meeste gevallen gaat het om milde vormen van cybercrime.


Opvallende Britse kentekens: dit zijn er 10
12 Februari, 00:01 AutoBlog

Niet alleen de Belgen, maar ook de Britten kunnen er wat van met hun gepersonaliseerde kentekens. Onlangs kwam het nieuws dat de Nederlandse overheid eindelijk gaat kijken naar het invoeren van gepersonaliseerde kentekens. Om alvast wat inspiratie op te doen hebben we daarom een aantal leuke gepersonaliseerde kentekens opgezocht. Omdat we Belgische kentekens al twee […]

Dit artikel Opvallende Britse kentekens: dit zijn er 10 verscheen eerst op Autoblog.nl.
Britse toezichthouder: geen privacyissues bij apps menstruatie en zwangerschap
10 Februari, 00:01 Tweakers
De Britse toezichthouder ICO heeft geen serieuze problemen gevonden met de informatieverzameling van apps voor zwangerschap en menstruatie. Wel herinnert de toezichthouder ontwikkelaars eraan geen vooraf ingevulde vinkjes neer te zetten.


EIGEN KIJK. Onder menig ziekbed ligt een strijdbijl begraven, niet alleen bij de Britse royals
7 Februari, 00:03 HLN.BE
Een verzoening tussen de Britse royals lijkt in de maak, nu Charles kanker heeft. ?Het is opmerkelijk: wat feesten en jolijt vaak niet kunnen, kan een slechte diagnose soms wel?, schrijft onze reporter Nadine Van Der Linden. ?De harten verzachten, de ruzies worden gerelativeerd. Onder menig ziekbed ligt een strijdbijl begraven.?


Britse waakhond legt bedrijf boete op voor versturen van 31.000 spamberichten
20 Januari, 00:00 Tweakers
Een Britse financieel dienstverlener moet van de Information Commissioner's Office, ofwel ICO, een boete betalen van 50.000 pond. Het bedrijf heeft namelijk ruim 31.000 sms-spamberichten verstuurd naar mensen die daar geen toestemming voor hadden gegeven.


Britse acteur Tom Wilkinson onverwachts op 75-jarige leeftijd overleden
3 Januari, 00:05 NU.NL - Film
Acteur Tom Wilkinson is zaterdag op 75-jarige leeftijd overleden. De dood van de voor twee Oscars genomineerde Brit was onverwachts, laat zijn familie weten.


Britse tiener veroordeeld voor stelen van GTA VI-video's
28 December 2023, 00:53 NU.NL - Tech
Een achttienjarige Brit is veroordeeld voor het hacken van Grand Theft Auto-ontwikkelaar Rockstar. Hij wordt voor onbepaalde tijd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. De tiener brak in op de servers van de spelproducent en plaatste gestolen video's van GTA VI online.


Britse werklozen moeten na anderhalf jaar aan de slag
24 November 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De Britse regering stelt strengere eisen aan uitkeringen. Werklozen die na anderhalf jaar nog steeds geen baan hebben gevonden, moeten aan de slag.


Luizenmoeder-actrice ontvangt Britse award voor rol in komische thriller
16 November 2023, 00:11 NU.NL - Film
De Nederlandse actrice Leny Breederveld heeft een Britse prijs ontvangen voor haar rol in de komische thriller De Openbaring. Ze kreeg de award voor de beste vrouwelijke bijrol.


Goed nieuws voor Britse premier Sunak: prijsgroei neemt af voor verkiezingen
16 November 2023, 00:07 NU.NL - Economie
De Britse inflatie is vorige maand afgenomen tot het laagste niveau in twee jaar. Dat is gunstig voor premier Rishi Sunak, die heeft beloofd de prijsgroei te beteugelen voor de verkiezingen in 2024.


Britse inflatie is gestopt met dalen na pauze renteverhogingen
19 Oktober 2023, 00:01 NU.NL - Economie
De inflatie in het Verenigd Koninkrijk was in september 6,7 procent. Dat is precies even hoog als in augustus. Dat betekent dat de afname van de inflatie is gestopt, terwijl de Britse centrale bank ook is gestopt met renteverhogingen.


Britse toezichtzouder beboet Equifax voor 11 miljoen pond wegens datalek in 2017
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
De Britse Financial Conduct Authority, ofwel FCA, heeft de Amerikaanse kredietbeoordelaar Equifax een boete opgelegd van 11 miljoen pond, wat omgerekend 12,7 miljoen euro is. De boete is voor de rol die Equifax heeft gespeeld in een groot datalek in 2017.


Britse overheid wil meer inzage in werking large language models
1 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
De Britse overheid wil meer inzage in de werking van de Large Language Models, zoals ChatGPT van OpenAI en LaMda van Google. AI-bedrijven zouden voorlopig nog niet happig zijn om gevoelige bedrijfsinformatie te delen, omdat er heel wat risico's aan verbonden zijn.


Britse consumentenorganisatie start massaclaim tegen Google van 7 miljard pond
10 September 2023, 00:01 Tweakers
De Britse consumentenrechtenorganisatie Consumer Voice heeft een massaclaim van meer dan zeven miljard pond ingediend, omgerekend ongeveer 8 miljard euro, tegen Google. De zoekgigant zou volgens de claim de mededingingswet hebben overtreden en ervoor hebben gezorgd dat de levensonderhoudkosten van alle inwoners is gestegen.


Alle Britse havens en luchthavens op scherp nadat soldaat uit gevangenis ontsnapt: ?Khalife (21) wordt beschuldigd van terrorisme?
7 September 2023, 00:02 HLN.BE
Alle Britse havens en luchthavens houden verscherpt toezicht nadat een soldaat deze ochtend uit een Londense gevangenis ontsnapt is. Daniel Abed Khalife (21) wordt beschuldigd van terrorisme nadat hij ?valse bommen? op een militaire basis achtergelaten zou hebben.


Davina Michelle staat in december in AFAS Live, eerste eigen show in Amsterdam
6 September 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
Davina Michelle treedt 7 december op in AFAS Live als onderdeel van haar clubtour Heartbeat. Dit is de eerste keer dat de 27-jarige zangeres met haar band een eigen show in Amsterdam geeft.


Britse leverancier verdacht van levering valse vliegtuigonderdelen
5 September 2023, 00:04 Skynet Buitenland
De fabrikant van vliegtuigmotoren CFM heeft zijn klanten, waaronder Boeing en Airbus, gewaarschuwd over onderdelen waarvoor een obscure leverancier mogelijk valse certificatiedocumenten afleverde. Dat heeft het Frans-Amerikaanse bedrijf bevestigd.


2 September 2023, 00:05 VolkskrantGerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn