NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Botsing

2News.be / Trefwoorden / Botsing

Beloftevolle renner Tijl De Decker geopereerd na botsing met auto op training
24 Augustus, 00:03 HLN.BE
Tijl De Decker (22) is vandaag geopereerd in het ziekenhuis van Lier na een aanrijding met een wagen op training. De jonge renner won dit jaar Parijs-Roubaix voor beloften.


Motorrijder (40) komt om het leven bij frontale botsing op parallelweg E17 in Zwijndrecht
29 Mei, 00:00 HLN.BE
Op de parallelweg van de E17 in Zwijndrecht zijn zondagavond een motor en een auto frontaal met elkaar in aanrijding gekomen in een bocht. De motard, een 40-jarige man uit de omgeving van Lebbeke, kwam daarbij om het leven.


Zes gewonden bij botsing op Schotensesteenweg in Brecht
22 Mei, 00:03 HLN.BE
Een bestelwagen en een auto zijn zondagavond gebotst op het kruispunt van de Schotensesteenweg en de Vriendschapslaan.


Motorrijdster (70) uit Brakel overleden bij botsing
15 Mei, 00:03 HLN.BE
Een passagier van een motor is zondagnamiddag om het leven gekomen bij een botsing in de Henegouwse gemeente Frasnes-lez-Anvaing, in de buurt van Doornik. Het slachtoffer, een vrouw van zeventig, woonde in Brakel.


Twee vliegtuigen crashen na botsing tijdens luchtshow in Dallas
13 November 2022, 00:03 Skynet
Twee vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog zijn zaterdag tijdens een luchtshow in Dallas tegen elkaar gevlogen en gecrasht. Dat melden Amerikaanse media. Er is nog geen duidelijkheid over het aantal slachtoffers.


Vijf doden bij botsing tussen migrantenboot en boot kustwacht bij Cuba
31 Oktober 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Bij de botsing tussen een motorboot met migranten en een boot van de Cubaanse kustwacht zijn minstens vijf doden gevallen. Dat melden de Cubaanse autoriteiten. Achttien mensen konden gered worden.


Botsing van sonde tegen ruimterots veroorzaakt 10.000 kilometer lange stofstaart
11 Oktober 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Ruimtevaartuig DART, dat eind september volgens plan tegen een ruimterots botste, heeft veel stof en puin losgeslagen. Daardoor is een 10.000 kilometer lange stofstaart achter de ruimterots ontstaan. Dat blijkt uit beelden die met een telescoop in Chili zijn gemaakt.


Grote rederij maakt omweg bij Sri Lanka om botsing met walvissen te vermijden
12 September 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De grote containervervoerder MSC gaat de vaarroutes langs de zuidkust van Sri Lanka verleggen. Daar leven namelijk relatief veel blauwe vinvissen, een ernstig bedreigde walvissensoort.


Uitspraken Magnette: Lachaert ziet botsing tussen liberaal en socialistisch model
11 Februari 2022, 00:12 Skynet Economie
Voor Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert zijn de uitspraken van zijn PS-collega Paul Magnette over de e-commerce een uiting van de botsing tussen het liberaal en socialistisch model. Hij wijst erop dat er een akkoord binnen de regering over de arbeidsmarkt is. "Ik hoop dat Pierre-Yves Dermagne (PS) een minister van Werk is en geen minister van werkloosheid", zei hij in Terzake (Canvas).


Vrouw gewond bij zware botsing
17 Januari 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Op het kruispunt van de Boudewijnlaan met Boeyendaal in Herenthout kwamen zondag rond 21u twee kleine bestelwagens met elkaar in botsing, waarna een van de twee in de berm belandde en een verkeersbord ramde.
Zestien mensen levend verbrand in minibus-taxi na botsing in Zuid-Afrika
13 Januari 2022, 00:05 Skynet Buitenland
In het noordoosten van Zuid-Afrika zijn gisteren zestien mensen levend verbrand in een minibus-taxi na een botsing met een ander voertuig op een weg in de provincie Limpopo, zo is vandaag bij de plaatselijke autoriteiten vernomen.


China dient klacht in bij VN om bijna-botsing met satellieten van Starlink
31 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
China heeft een klacht ingediend bij de Verenigde Naties. Het Chinese ruimtestation Tiangong zou de afgelopen twee jaar twee keer hebben moeten uitwijken om een botsing met een Starlink-satelliet te voorkomen.


Bestuurder sterft na zware botsing met tractor
19 November 2021, 00:00 HLN.BE
In Hoogstade bij Alveringem is donderdagavond een bestuurder overleden na een zware botsing met een tractor. Een langdurige reanimatie ter plaatse mocht niet baten.


Lichtgewond na frontale botsing
4 September 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In de Fortstraat op de grens tussen Melsele en Zwijndrecht zijn vrijdagochtend twee bestuurders met hun auto?s frontaal op elkaar gereden. Ze kwamen er beiden met lichte verwondingen vanaf en moesten niet naar het ziekenhuis worden gebracht. Hun auto?s moesten worden getakeld.
BXM'er Kimmann lijkt na botsing te kunnen starten, official zwaargewond
28 Juli 2021, 00:06 NU.NL - Sport
Niek Kimmann lijkt donderdag gewoon te kunnen starten bij het olympisch BMX-toernooi in Tokio, al heeft hij wel een scheurtje in zijn knieschijf overgehouden aan de botsing maandag met een official. De official is zwaargewond.


Gewond na botsing tegen geparkeerde auto
17 Juli 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In de Kerkstraat in Vrasene is donderdagochtend een bestuurder met zijn auto tegen een geparkeerde wagen gereden. Hij moest voor verzorging naar het ziekenhuis worden gebracht.
Botsing van beschavingen binnen Europa met ?afgedwaald? Hongarije
26 Juni 2021, 00:05 Volkskrant
De EU vindt dat Hongarije met zijn anti-homowet liberaal-democratische waarden als verdraagzaamheid, pluralisme en non-discriminatie aantast. De cultuurstrijd tussen Oost en West zal doorgaan, stelt redacteur Peter Giesen, maar moet niet door een louter ideologische bril worden bekeken.


Drie gewonden bij botsing op Heidebaan
4 Februari 2021, 20:36 Gazet v. Antwerpen

Op de Heidebaan in Sint-Niklaas zijn donderdag drie gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Een bestuurster die met haar auto een parking verliet, had de bestuurder van een aankomende auto niet opgemerkt. Beide wagens liepen zware schade op. De passagier in de auto die de parking verliet, moest door de brandweer bevrijd worden. Ze werd net als de twee bestuurders lichtgewond. De brandweer moest ter plaatse komen om alle brokstukken op te ruimen.
Gewonde na botsing op N16
31 Januari 2021, 12:06 Gazet v. Antwerpen

Op de N16 ter hoogte van het klaverblad in Sint-Niklaas verloor een bestuurder zaterdagnamiddag de controle over het stuur van zijn auto. De wagen begon te slippen en ramde een ander voertuig. Door de botsing belandden beide auto?s tegen de middenberm. De inzittenden van de aangereden wagen bleven ongedeerd. De andere bestuurder werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Baby op lijnbus gewond bij botsing met Mini Cooper
26 Januari 2021, 16:28 HLN.BE
Een baby is dinsdag gewond geraakt bij een ongeval met een bus van De Lijn aan de Boeveriepoort in Brugge. Het kindje zat met de mama op de bus en viel bij de aanrijding uit de buggy.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn