NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Boodschappen

2News.be / Trefwoorden / Boodschappen

Boodschappen blijven duur: gemiddeld zijn we 132 euro kwijt aan volle kar
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
De prijzen van onze boodschappen blijven hoog. Gemiddeld zijn we 132 euro kwijt voor een vol winkelwagentje met producten zoals melk, brood, kaas, hagelslag, margarine en tandpasta.


Minister Adriaansens: 'Geen zorgen over recessie, wel over boodschappen'
16 November 2023, 00:07 NU.NL - Economie
De Nederlandse economie krimpt al drie kwartalen op rij en zit dus nog in een recessie. Maar volgens demissionair minister van Economische Zaken Micky Adriaansens is er geen reden tot paniek, omdat er nog veel werk is. Wel is ze bezorgd over de koopkracht.


Energie werd flink goedkoper, maar boodschappen zijn fors duurder dan vorig jaar
9 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Prijzen voor energie zijn in een jaar tijd met meer dan 34 procent gedaald. Desondanks blijft de inflatie met 4,6 procent in juli best hoog. Belangrijkste oorzaak is dat boodschappen nog steeds fors duurder zijn dan vorig jaar.


Energie wordt opnieuw goedkoper, maar de boodschappen nog niet
2 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De inflatie komt deze maand uit op 4,6 procent. De prijzen stijgen gemiddeld minder hard dan in de maanden hiervoor, al is dat aan de kassa niet te merken.


Klant kiest vaker voor huismerk en prijsvechters nu boodschappen duur blijven
2 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De prijzen van onze boodschappen blijven ook de komende maanden op een hoog niveau. Consumenten gaan daardoor steeds creatiever inkopen doen. Ze kiezen vaker voor huismerken en kopen hun producten bij discounters of andere prijsvechters.


Frankrijk dwingt fabrikanten om prijzen van boodschappen te verlagen
11 Juni 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Bedrijven die eten en drinken produceren, moeten van de Franse regering hun prijzen verlagen. Dit moet de pijn van de inflatie verzachten voor de Franse consument. Volgens het kabinet hebben de bedrijven waar het om gaat beloofd mee te werken. Als ze dat niet doen, worden hun namen bekendgemaakt.


DekaMarkt stopt met boodschappen bezorgen
21 Mei 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Slecht nieuws voor mensen die graag boodschappen bestellen bij DekaMarkt. De supermarktketen stopt per 2 juni met het thuisbezorgen.


Flinke loonsverhoging schoonmakers vanwege duurdere boodschappen
14 Mei 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Zo'n 125.000 schoonmakers en glazenwassers in ons land krijgen een loonsverhoging van in totaal 6,25 procent dit jaar en nog eens 8,5 procent in 2024 bovenop hun lopende cao. Werkgeversclub Schoonmakend Nederland en de vakbonden hopen op deze manier het koopkrachtverlies van de werknemers te compenseren.


Ook inflatie in eurolanden lager, maar boodschappen blijven duur
2 April 2023, 00:06 NU.NL - Economie
Niet alleen in Nederland is de inflatie in maart gedaald. In alle eurolanden zijn de prijzen deze maand veel minder hard gestegen dan in februari, meldt het Europese statistiekbureau Eurostat op basis van voorlopige cijfers.


Inflatie zakt naar 7,6 procent, vooral kinderopvang en boodschappen duurder
12 Februari 2023, 00:07 NU.NL - Economie
De prijzen in ons land zijn in de afgelopen maand met 7,6 procent gestegen. We betaalden vooral meer voor kinderopvang en voedingsmiddelen, blijkt donderdag uit cijfers van statistiekbureau CBS.


3 Februari 2023, 00:12 Volkskrant
Boodschappen Flink in 4 steden te bestellen bij Uber Eats
30 Januari 2023, 00:10 Emerce
Inwoners van Alkmaar, Haarlem, Leiden en Rotterdam kunnen sinds kort boodschappen bij flitsbezorger Flink bestellen bij Uber Eats. Binnenkort wordt dit in meer steden mogelijk.


Hoe kom jij rond? Maurice (23): 'Aan boodschappen ben ik geen geld kwijt'
25 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Energie, boodschappen - alles wordt duurder. Voor starters is het moeilijk om een huis te vinden. En studenten bouwen soms torenhoge studieschulden op. In deze rubriek vertellen jonge mensen hoe zij rondkomen en geeft het Nibud tips. Zo regelt Maurice (23) zijn geldzaken.


We bestellen nog steeds veel boodschappen, maar flink minder dan tijdens corona
25 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Nederlanders bestellen nog steeds meer boodschappen, maaltijden en maaltijdboxen dan voor de coronacrisis. Hoewel de groei behoorlijk is afgenomen in vergelijking met de afgelopen jaren, nam de maaltijd- en boodschappenbezorging dit jaar met ongeveer 5 procent toe.


Een op de vijf gekochte boodschappen heeft duurzaam keurmerk
19 September 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Nederlanders kopen in de supermarkt steeds meer producten met een duurzaam keurmerk. Uit cijfers van statistiekbureau CBS blijkt dat 22 procent van de verkochte boodschappen vorig jaar zo'n keurmerk had. Het jaar daarvoor was dat 19 procent.


Thuisbezorgd gaat voor supermarkten boodschappen bezorgen in Nederland
15 April 2022, 00:00 Tweakers
Thuisbezorgd gaat voor SPAR en Albert Heijn boodschappen bezorgen in Nederland. Dat laat moederbedrijf Just Eat Takeaway.com weten. De proef van Albert Heijn begint volgende week in Amsterdam met twee winkels.


Infographic: Digitaal boodschappen doen
28 Februari 2022, 00:03 Emerce
Maar liefst 83 procent van de consumenten gebruikt een supermarkt-app. Daarin bekijken ze vooral aanbiedingen en ook het digitaal gebruik van klantenkaarten is populair. Dat blijkt uit onderzoek van Albert Heijn.


Albert Heijn bezorgt zondag geen boodschappen vanwege sneeuwval
6 Februari 2021, 12:22 NU.NL - Economie
Albert Heijn ziet vanwege de verwachte sneeuwval zondag af van het bezorgen van reeds geplaatste bestellingen van boodschappen. Het is volgens de supermarktketen gezien de omstandigheden niet verantwoord om bezorgers de weg op te sturen.


Uber gaat na boodschappen en maaltijden ook alcohol bezorgen
2 Februari 2021, 19:26 NU.NL - Economie
Uber trekt 1,1 miljard dollar (zo'n 915 miljoen euro) uit voor Drizly, een platform voor de handel in alcohol. Drizly wordt onderdeel van het snel groeiende bedrijf Uber Eats.


Slachtoffer steekpartij (73) en verdachte kenden elkaar al jaren: ?Ze kan het zelf nog niet vatten. Maggy was als een tweede moeder voor haar?
26 Januari 2021, 15:02 HLN.BE
Het 73-jarige slachtoffer van de steekpartij woensdag in de Leuvenselaan in Tienen is al jaren bevriend met de verdachte, die nu in de cel zit voor poging moord op haar buurvrouw. De raadkamer in Leuven heeft haar aanhouding met een maand verlengd. ?Uit respect voor het slachtoffer heeft ze niet om haar vrijlating gevraagd?, zegt de advocaat van Isabelle S. (42).

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn