NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Bodem


Geen internet in delen van Afrika: oorzaak ligt op bodem van de oceaan
19 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Verschillende landen in West- en Centraal-Afrika zitten door schade aan onderzeese kabels sinds eind vorige week zonder internet. Miljoenen mensen kunnen daardoor niet online. De oplossing laat nog weken op zich wachten.


AC/DC geeft na bijna tien jaar weer een concert op Nederlandse bodem
13 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
Voor het eerst in bijna tien jaar komt AC/DC weer naar Nederland. De Australische hardrockband speelt op 5 juni in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.


Bodem in Europa stuk minder droog dan vorig jaar, behalve in Spanje
13 Mei 2023, 00:04 Skynet Buitenland
De droogte in de bodem is op het Europese continent veel minder uitgesproken dan een jaar geleden, maar in Spanje is de situatie veel erger. Dat blijkt uit gegevens van de Europese klimaatdienst Copernicus, die het Franse persbureau AFP analyseerde.


Europa gaat productie van munitie op eigen bodem financieren
3 Mei 2023, 00:00 De Tijd
20:45 De Europese Unie zet in op de productie van oorlogsmunitie. Europees commissaris Thierry Breton trok de voorbije weken Europa rond om fabrieken te bezoeken met het oog op een defensie-industrie 'voor ...


BNXT League - Brussels en Luik winnen op Nederlandse bodem
29 Maart 2023, 00:23 Skynet Sport
Op de vierde speeldag in de Elite Silver van de BNXT League zijn Brussels en Luik dinsdag gaan winnen bij een Nederlandse tegenstander. Brussels deed dat met 69-74 (rust 36-31) bij Basketbal Academie Limburg, Luik met 72-87 (36-42) in Den Helder.


Rabobank: 'Dit jaar dalen huizenprijzen met 4 procent, maar bodem is in zicht'
16 Maart 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Dit jaar dalen de huizenprijzen met 4,2 procent, verwachten economen van de Rabobank. Wel denkt de bank dat de prijzen mede door onvoldoende nieuwbouw in 2024 niet veel verder zullen dalen.


?Bodem portemonnees in zicht jonge techbedrijven?
9 Maart 2023, 00:00 Emerce
Amerikaanse techbedrijven met nog jonge beursnoteringen kampen met portemonnees die steeds leger raken. Slechts een klein deel boekt winsten.


Enkel herstelsessie voor Rode Duivels op eerste dag op Qatarese bodem
20 November 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Na de 2-1 nederlaag tegen Egypte van vrijdagavond in Koeweit zijn de Rode Duivels meteen doorgereisd naar Qatar, waar ze afgelopen nacht hun intrek hebben genomen in hotel Hilton Salwa in Abu Samra, zo'n honderd kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Doha.


Wall Street: Nvidia dichtbij bodem?
21 Oktober 2022, 00:02 De Tijd
23:56 De Amerikaanse beurzen noteerden in het rood. De chipaandelen veerden op, waarbij analisten een bodembelletje rinkelen voor Nvidia. Tesla slipt na een misser.


14 Oktober 2022, 00:06 Volkskrant
Deze EV van Nederlandse bodem is niet geschikt voor Nederland
7 Oktober 2022, 00:05 AutoBlog

Jazeker dames en heren, een nieuwe elektrische auto van Nederlandse makelij. Maak kennis met de Coastrunner EV. Een nieuwe auto van Nederlandse bodem, dat maken we niet vaak mee. Al […]

Dit artikel Deze EV van Nederlandse bodem is niet geschikt voor Nederland verscheen eerst op Autoblog.nl.
Gespot ? De eerste Aventador Ultimae op Nederlandse bodem
12 Juni 2022, 00:04 AutoBlog

The post Gespot – De eerste Aventador Ultimae op Nederlandse bodem appeared first on Autoblog.nl.
Dag 2 op het proces van de Britse voetbalvrouwen: Rebekah Vardy barst in tranen uit en de telefoon op de bodem van de Noordzee
12 Mei 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Op dag twee van de ?War of the WAGs?, het fel gemediatiseerde proces tussen de Britse voetbalvrouwen Rebekah Vardy en Coleen Rooney, heeft Vardy opnieuw plaats genomen in de getuigenbank. Ze bekende een ?eenmalige fout? en barstte in tranen uit toen ze geconfronteerd werd met de internettrollen die ermee gedreigd hadden haar tweejarig dochtertje te verkrachten. En dan was er ook nog het verhaal van de telefoon op de bodem van de Noordzee.
Telenet Giants Antwerp verliest eerste wedstrijd op Nederlandse bodem
18 Maart 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Telenet Giants Antwerp heeft een koude douche gekregen in zijn eerste wedstrijd op Nederlandse bodem. ?We blazen te veel koud en warm?, stelde coach Luc Smout vast. In Den Bosch was het vooral te veel koud.
Europese olijven- en wijnproductie in gevaar door uitdrogende bodem
21 Februari 2022, 00:07 Skynet Economie
De productie in Europa van druiven, olijven en noten wordt bedreigd door erosie van de bodem, als gevolg van stijgende temperaturen. Daar waarschuwen Griekse en Zweedse wetenschappers voor.


Exascale-chips van eigen bodem - European Processor Initiative
10 Oktober 2021, 00:01 Tweakers
In 2018 zette de Europese Commissie het European Processor Initiative op. Het doel van dit project is om op termijn high-performance computing-chips te produceren, die onder andere moeten worden gebruikt in een Europese exascale-supercomputer. Onlangs werden de eerste testchips in ontvangst genomen. In dit artikel bespreken we hoe het EPI vordert.


Duidelijk doel voor Dylan Derdaele en Nicolas Saelens op eigen bodem
9 Augustus 2021, 00:02 Autosport
Dylan Derdaele en Nicolas Saelens beginnen dit weekend aan de tweede helft van de Porsche Carrera Cup Benelux 2021. Circuit Zolder is het strijdtoneel voor de vierde meeting, die wordt verreden in de marge van het prestigieuze DTM-kampioenschap. De Belgium Racing-tandem leidt respectievelijk de overall ranking en de Pro-Am-tussenstand. Het duo wil dit weekend op eigen bodem een nieuwe stap zetten richting de titel, na een tot dusver reeds puik parcours.

Lees meer: Duidelijk doel voor Dylan Derdaele en Nicolas Saelens op eigen bodem


Ministerie binnenlandse veiligheid VS waarschuwt voor extremisten van eigen bodem
27 Januari 2021, 18:48 HLN.BE
Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid waarschuwt voor een mogelijk terroristische dreiging die uitgaat van gewelddadige extremisten in de Verenigde Staten die zich afzetten tegen de regering van de nieuwe president Joe Biden.


Kremlincriticus Aleksej Navalny bij aankomst in Moskou gearresteerd
17 Januari 2021, 21:13 Volkskrant
De Russische oppositieleider Aleksej Navalny is bij aankomst in Moskou gearresteerd. Hij keerde zondag terug uit Duitsland nadat hij maandenlang herstelde van een vergiftiging met zenuwgif novitsjok.


Hoe zou de bodem van de Ekerse Putten eruitzien?
16 Januari 2021, 17:54 Gazet v. Antwerpen

Hoe diep is de put van Ekeren? En is die aan de ene kant even diep dan aan de andere kant? Daar wilden de duikers wel eens een antwoord op hebben. Daarom heeft een Antwerpse duikclub de bodem vandaag gescand. De put is bijzonder geliefd bij duikers. Het scannen levert een 3d profiel op van de bodem. En zo weten ook de hulpdiensten perfect hoe diep het is in welke zone van de put. En dat kan zeer belangrijk zijn bij een reddingsoperatie bijvoorbeeld.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn