NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Bnxt


BNXT League - Oostende loopt tegen 66-79 nederlaag in heenmatch finale tegen Nederlandse Leiden
Vandaag, 00:02 Skynet
De eerste wedstrijd in de finale van de landoverschrijdende play-offs in de BNXT League van vrijdagavond tussen Oostende en het Nederlandse Leiden is uitgedraaid op een 66-79 nederlaag voor de kustploeg.


BNXT League - Charleroi en Limburg United voegen zich bij Oostende en Leiden in halve finales
Zondag, 00:00 Skynet Sport
Charleroi en Limburg United hebben zich zaterdagavond geplaatst voor de halve finales in de play-offs van de BNXT League, de Belgisch-Nederlandse basketbalcompetitie.


BNXT League - Mechelen maakt gelijk tegen Oostende, ook Antwerp komt op 1-1 tegen Limburg United
13 Mei, 00:02 Skynet
Mechelen, dat Oostende met 73-70 versloeg, en Antwerp, dat met 50-62 won van Limburg United, zijn vrijdag in de halve finales van de Belgische play-offs van de BNXT League, het Belgisch-Nederlands basketkampioenschap, op 1-1 gekomen in hun confrontatie.


BNXT League - Limburg United schakelt Charleroi uit in nationale play-offs, Leuven komt naast Mechelen
6 Mei, 00:02 Skynet
Limburg United heeft zich vrijdag geplaatst voor de halve finales van de nationale play-offs in de BNXT League basketbal. De Limburgers smeerden Charleroi een tweede nederlaag aan. Het werd 77-83. Het eerste duel had Limburg United met 81-71 gewonnen.


BNXT League - Antwerp en Oostende rechtstreeks naar halve finales play-offs
29 April, 00:02 Skynet
Antwerp en Oostende hebben zich rechtstreeks voor de halve finales van de nationale play-offs geplaatst. Op de laatste speeldag in de Elite Gold van de BNXT League won Antwerp vrijdag met 75-77 in Leiden. Oostende stuurde Groningen met een 80-63 nederlaag naar huis.


BNXT League - Oostende pakt scalp van Leeuwarden, Leuven zeker van ticket voor Belgische play-offs
23 April, 00:00 Skynet Sport
Oostende heeft zaterdag een 78-97 zege geboekt bij Aris Leeuwarden in de Elite Gold van de BNXT League, de Belgisch-Nederlandse basketbalcompetitie. Donar Groningen gaf Kangoeroes Mechelen een pandoering: 73-48.


BNXT League - Drie Belgische ploegen gaan kopje onder in Nederland
16 April, 00:01 Skynet Sport
Het werd zaterdag geen vruchtbare avond voor de Belgische teams in de BNXT League basketbal. In de Elite Gold gingen Spirou Charleroi (69-55 bij Donar Groningen) en Limburg United (59-55 bij Leiden) onderuit in Nederland.


BNXT League - Antwerp en Mechelen behouden koppositie in Elite Gold, Leuven en Bergen in Elite Silver
9 April, 00:00 Skynet Sport
De zes Belgische clubs die zaterdag in actie kwamen op de zesde speeldag van de grensoverschrijdende fase van de BNXT League, het Belgisch-Nederlands basketkampioenschap, hebben hun duels tegen Nederlandse clubs gewonnen.


BNXT League - Charleroi wint in Elite Gold, nederlaag voor Limburg United
8 April, 00:02 Skynet
Spirou Charleroi heeft vrijdag in de Elite Gold van de BNXT League zijn wedstrijd tegen het Nederlandse Leeuwarden gewonnen met 83-78. Limburg United verloor tegen de Nederlanders van Donar Groningen met 77-88.


BNXT League - Antwerp houdt Belgische eer hoog en prijkt aan kop in Elite Gold
2 April, 00:04 Skynet Sport
Antwerp heeft zaterdag op de vijfde speeldag van de Elite Gold in de BNXT League basket de zege behaald bij het Nederlandse Heroes Den Bosch. De Giants zegevierden in de Elite Gold met 65-70.


BNXT League - Brussels en Luik winnen op Nederlandse bodem
29 Maart, 00:23 Skynet Sport
Op de vierde speeldag in de Elite Silver van de BNXT League zijn Brussels en Luik dinsdag gaan winnen bij een Nederlandse tegenstander. Brussels deed dat met 69-74 (rust 36-31) bij Basketbal Academie Limburg, Luik met 72-87 (36-42) in Den Helder.


BNXT League - Bergen wint met kleinste verschil in Rotterdam
16 Maart, 00:00 Skynet Sport
Op de tweede speeldag van de Elite Silver in de BNXT League is Bergen woensdag met 65-66 gaan winnen bij Feyenoord. Bij de rust stonden de Henegouwers nog 34-25 in het krijt. In het derde kwart (11-24) werd dat riant goedgemaakt. Met 14 punten en 11 rebounds had de Bosnische power forward Jure Zubac het grootste aandeel in de zege.


Internationale fase van de BNXT League gaat van start
3 Maart, 00:01 Skynet Sport

De BNXT League gaat zijn tweede fase in, waarin de Belgische en Nederlandse teams elkaar rechtstreeks ontmoeten in twee groepsfasen: Elite Gold en Elite Silver.
BNXT League - Mechelen laat zich in eigen huis verrassen door Luik
12 Februari, 00:00 Skynet Sport
Mechelen, dat samen met Charleroi de leiding deelt in de BNXT League, het Belgisch-Nederlands kampioenschap basketbal, heeft zaterdag in een inhaalwedstrijd verrassend een nipte 84-85 thuisnederlaag geleden tegen Luik, de voorlaatste in de stand.


BNXT League - Brussels na drie verlengingen voorbij Bergen
11 Februari, 00:05 Skynet
Dankzij een 114-110 zege tegen Bergen, op twee na laatste, is Brussels vrijdag van de laatste plaats in het Belgische luik van de BNXT League weggekomen. De Brusselaars hadden er wel liefst drie verlengingen voor nodig.Na de reguliere speeltijd was het 85-85. Een eerste (12-12) en tweede verlenging (5-5) brachten geen soelaas, in de derde (12-8) viel dan toch de beslissing.


BNXT League - Luik zorgt voor de verrassing tegen leider Oostende
8 Januari, 01:59 Skynet
Leider Oostende is zaterdagavond op de dertiende speeldag in de BNXT League, het Belgisch-Nederlandse basketkampioenschap, tegen een verrassende 87-78 nederlaag aangelopen op bezoek bij Luik, dat dankzij de zege de rode lantaarn doorschuift naar Brussels.


Oostende en Mechelen strijden om toppositie in BNXT League
25 December 2022, 00:01 Skynet Sport
Tussen de kroketten, ijstaarten en glazen wijn dendert de BNXT League verder richting de volgende speeldagen. Ook tijdens de vakantie staan er wedstrijden op het programma. Zo spelen Oostende en Mechelen maandag tegen elkaar. Op het spel staat de eerste plaats in het nationale deel van de competitie.


BNXT League - Charleroi verslaat Bergen, Brussels wint van Leuven
24 December 2022, 00:03 Skynet
Charleroi heeft vrijdag in de BNXT League de derby tegen Bergen gewonnen. De Carolo's haalden het met 87-70. Brussels versloeg Leuven in Neder-Over-Heembeek nipt met 73-71.


BNXT League - Oostende heeft weinig overschot bij Aalst, Mechelen wint ruim van Brussels
18 December 2022, 00:00 Skynet Sport
Basketbalclub Filou Oostende heeft zaterdagavond in het Belgische luik van de BNXT League een hard bevochten zege behaald op het terrein van Okapi Aalst. De kampioen won met 80-82.


BNXT League - Luik wint van Brussels, Limburg United verliest tegen Leuven
4 December 2022, 00:02 Skynet
Luik heeft zaterdag op de negende speeldag van de Belgische fase van de BNXT League zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. De Luikenaars haalden het met 86-81 tegen Brussels. Leuven diende een derde nederlaag toe aan Limburg United (84-76).

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn