NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Bing


Microsoft toont Windows 11 voor EU die Bing en Edge kan verwijderen
19 November 2023, 00:07 Techzine
Microsoft toont te werken aan een Europese Windows 11-versie die voldoet aan de Digital Markets Act. Er bleken voornamelijk aanpassingen nodig te zijn om gebruikers meer controle te geven over apps die het besturingssysteem standaard levert. Windows 11 23H2 werd gisteren uitgebracht in het Release Preview Channel. Deze versie geeft gebruikers de mogelijkheid de apps […]


Microsoft getuigt over moeilijkheden om Bing tegen betaling in hardware te krijgen
30 September 2023, 00:07 Techzine
Google blijkt niet de enige zoekmachine te zijn die interesse heeft in het inkopen van de zoekbrowser in populaire toestellen. Microsoft benaderde Apple om Bing de standaard zoekmachine te maken op de Safari-browser, maar dat kon de Bing-ontwikkelaar niet betalen door de machtspositie van Google Search. In 2016 zou Apple benadert zijn door Microsoft met […]


NU+ | Chatbots Bard, Bing en ChatGPT in Nederland: wat zijn de verschillen?
20 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Tech
Met de komst van Bard zijn de drie grootste AI-chatbots van het moment nu beschikbaar in Nederland. Gaan deze chatbots de zoekmachines vervangen? En gaan ze veranderen hoe wij in de toekomst het internet gebruiken?


Microsoft experimenteerde met nep-AI-antwoord bij zoekopdracht 'Chrome' in Bing
8 Juni 2023, 00:00 Tweakers
Microsoft experimenteerde met een nep-AI-antwoord bij gebruik van de zoekopdracht 'chrome' in zoekmachine Bing in Edge. Dat nep-AI-antwoord bestond uit een groot blok boven in beeld met positieve berichten over Bing.


Microsoft integreert slimme Bing-assistent genaamd Copilot in Windows 11
25 Mei 2023, 00:01 Tweakers
Microsoft gaat een slimme assistent integreren in Windows 11. Copilot is gebaseerd op Bing Chat, dat weer werkt met OpenAI's ChatGPT. Gebruikers kunnen in een zijbalk van het OS vragen stellen en acties uitvoeren.


Microsoft gaat voor Bing-plug-ins hetzelfde platform gebruiken als ChatGPT
25 Mei 2023, 00:01 Tweakers
Microsoft gaat hetzelfde plug-inplatform gebruiken dat OpenAI ook voor ChatGPT gebruikt. Daarmee wordt het mogelijk voor ontwikkelaars om plug-ins te bouwen voor zowel OpenAI's chatbot als voor Microsoft-applicaties zoals Bing en het recente Copilot.


ChatGPT maakt Bing tot standaardzoekmachine voor verwijzingen en recente info
25 Mei 2023, 00:01 Tweakers
ChatGPT gaat gebruikmaken van Bing als standaardzoekmachine. Dat betekent dat ChatGPT verwijzingen krijgt naar websites en databronnen. Ook kan recentere informatie worden weergegeven.


?Microsoft wil Bing in Firefox?
13 Mei 2023, 00:00 Emerce
Microsoft zou een bod willen uitbrengen om van Bing de standaardzoekmachine te maken in de browser Firefox. Momenteel is Google de standaardzoekmachine, maar het contract loopt dit jaar af.


'Microsoft wil dat concurrerende AI-tools geen gebruik meer maken van Bing-data'
27 Maart 2023, 00:00 Tweakers
Microsoft wil naar verluidt dat concurrerende zoekmachines niet langer gebruikmaken van de zoekdata van Bing voor hun eigen AI-tools. Dat meldt Bloomberg op basis van gesprekken met ingewijden. Onder meer DuckDuckGo heeft een licentie voor die gegevens.


Bing Chat komt met functie om links naar antwoorden van chatbot te delen
20 Maart 2023, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft een knop toegevoegd aan Bing AI waarmee gebruikers hun gesprekken met de bot online kunnen delen via een link. Als gebruikers daarop klikken, opent het laatste antwoord van het gedeelde gesprek in Bing Chat, waarna andere gebruikers het gesprek kunnen vervolgen.


Bing heeft meer dan 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers
10 Maart 2023, 00:55 Tweakers
Microsofts zoekmachine Bing heeft de grens van 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers gepasseerd. Volgens het bedrijf komt dat deels door de previewversie van zijn nieuwe Bing-AI-chatbot, waartoe inmiddels 'miljoenen' gebruikers toegang hebben.


Bing heeft meer dan 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers
10 Maart 2023, 00:55 Tweakers
Microsofts zoekmachine Bing heeft de grens van 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers gepasseerd. Volgens het bedrijf komt dat deels door de previewversie van zijn nieuwe Bing-AI-chatbot, waartoe inmiddels 'miljoenen' gebruikers toegang hebben.


Microsoft beperkt Bing-chat tot vijf reacties per sessie en vijftig per dag
21 Februari 2023, 00:59 Tweakers
Microsoft laat gebruikers niet langer onbeperkt vragen stellen aan de Bing-chatbot. De functie wordt beperkt tot maximaal vijf vragen per sessie en vijftig per dag. Dit doet het bedrijf om te voorkomen dat dat de bot tijdens een lange chatsessie 'verward' kan raken en vreemd reageert.


Microsoft verhoogt prijzen Bing API met 1000%, problemen voor DuckDuckGo?
20 Februari 2023, 00:50 Techzine
Microsoft heeft aangekondigd dat de prijzen van de Bing API’s fors omhoog gaan, in sommige gevallen met wel 1000 procent. Microsoft is druk bezig om zijn Bing zoekmachine een tweede leven te geven. Met een investering van meer dan 10 miljard in OpenAI en de integratie van deze AI-modellen in Bing moet de zoekervaring fors […]


Microsoft wil ons laten chatten met zoekmachine Bing
12 Februari 2023, 00:12 NU.NL - Tech
Microsoft gaat een uitgebreidere versie van ChatGPT inbouwen in zijn zoekmachine Bing. Gebruikers kunnen binnenkort veel gerichtere vragen stellen aan de zoekmachine. Ook kunnen ze met Bing chatten en de zoekmachine opdrachten geven.


Microsoft kondigt versies Bing en Edge met OpenAI-integratie aan
9 Februari 2023, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft een nieuwe versie van zijn zoekmachine Bing aangekondigd met integratie van OpenAI's GPT-technologie. De zoekmachine moet daardoor vragen van gebruikers beter beantwoorden dan een traditionele zoekmachine.


Ook Microsoft Bing verbiedt reclame voor cryptomunten
22 Mei 2018, 10:54 Emerce
In navolging van Google, Facebook en Twitter verbiedt ook Microsoft Bing advertenties voor cryptomunten. Microsoft ziet te veel gevallen van oplichting.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn