NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Beveiligers

2News.be / Trefwoorden / Beveiligers

Schiphol krijgt er tweehonderd beveiligers bij maar de drukte houdt aan
1 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
Schiphol heeft vanaf maandag de beschikking over tweehonderd extra beveiligers, maar dat betekent niet dat de drukte daarmee voorbij is. De nieuwe werknemers stromen gefaseerd in en de luchthaven is bezig om nog meer beveiligers aan te trekken.


Schiphol kan deze zomer tweehonderd extra beveiligers inzetten
11 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Schiphol krijgt deze zomer de beschikking over tweehonderd extra beveiligers om te voorkomen dat er chaos ontstaat, zo heeft de luchthaven donderdag bekendgemaakt.


Beveiligers roepen op tot snel besluit over eendaagse evenementen
28 Juli 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Evenementenbeveiligers roepen het demissionaire kabinet ertoe op om "met de grootste spoed" een besluit te nemen over het al dan niet doorgaan van eendaagse evenementen in de tweede helft van augustus. Ard van der Steur, voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche, vraagt demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) om niet te wachten tot 13 augustus, zoals volgens hem nu de bedoeling lijkt.


NBA wil beveiligers inzetten om onnodig contact tussen teams te voorkomen
21 Januari 2021, 09:37 NU.NL - Sport
De NBA wil bij wedstrijden beveiligers op de middenlijn zetten om af te dwingen dat teams de coronaregels blijven volgen. De basketballers houden zich niet altijd even goed aan de voorschriften in het protocol.


Beelden kluisjesroof Oudenbosch: beveiligers laten bankrovers binnen
15 Mei 2018, 20:48 NOS nieuws

Bij de de kluisjesroof in de Rabobank in Oudenbosch hebben beveiligers bankrovers binnengelaten. Dat is te zien op beelden die vanavond werden getoond in Opsporing Verzocht.

Op de beelden van een beveiligingscamera is te zien dat twee bewakers aankomen bij de bank. Ze zetten het alarm uit, lopen een ronde om het gebouw en op dat moment gaan twee personen naar binnen.

Bekijk hieronder de beelden:

Pas 24 uur later komen de twee bankrovers weer naar buiten. Dat gaat op ongeveer dezelfde manier. De twee beveiligers komen aan bij de bank, zetten het alarm uit en doen daarna hun ronde. Precies dan komen de twee rovers naar buiten met beiden twee goed gevulde tassen bij zich.

Een van hen loopt daarna terug naar binnen om nog een keer zwaarbeladen terug te komen. Saillant detail: de beveiligers gaan naar binnen op het moment dat de bankrover ook weer binnen is. En ze komen 20 seconden na hem naar buiten.

De bankroof was begin maart, eind april werden de twee beveiligers opgepakt. Bij de roof werden zo'n 300 kluisjes gekraakt. Wat er precies is gestolen, is niet duidelijk omdat eigenaren niet altijd aangeven wat erin zit, maar het vermoeden is dat het gaat om miljoenen euro's.
Beveiligers opgepakt voor kluisjesroof Rabobank Oudenbosch
30 April 2018, 06:54 NOS nieuws

De politie heeft vanmorgen twee mannen van 46 en 49 jaar opgepakt in verband met de kluisjesroof in de Rabobank in Oudenbosch, begin maart. Het gaat om twee mannen die werkzaam zijn voor het bedrijf dat de bank beveiligt. De mannen zitten in volledige beperking, wat betekent dat ze alleen contacten mogen hebben met hun advocaat.

De politie heeft invallen gedaan in woningen in Etten-Leur en Roosendaal. Financiële en digitale experts doen daar op dit moment onderzoek. Daarbij wordt ook een geldhond ingezet.

Hulp van binnenuit

De politie vermoedde al snel dat de overvallers hulp van binnenuit hebben gekregen. Twee weken geleden werd de server van het Bredase beveiligingsbedrijf EBN in beslag genomen. Dat bedrijf verleent volledige medewerking aan het onderzoek en heeft ook een eigen onderzoek ingesteld.

Bij de roof werden zo'n driehonderd kluisjes gekraakt. Wat er precies is gestolen, is niet duidelijk omdat eigenaren niet altijd aangeven wat erin zit, maar het vermoeden is dat het gaat om miljoenen euro's.
Nieuwe branche-organisatie voor online beveiligers
14 Maart 2018, 10:18 Emerce
Acht online beveiligers nemen het initiatief tot de oprichting van de brancheorganisatie Cyberveilig Nederland. Zij willen de digitale weerbaarheid van Nederland vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector verhogen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn