NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Betalen

2News.be / Trefwoorden / Betalen

Google gaat Wikipedia betalen voor het tonen van informatie
27 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Google gaat Wikipedia betalen voor de stukken tekst van de site die de zoekmachine bij de resultaten plaatst, meldde de online-encyclopedie woensdag.


Chipmaker Qualcomm hoeft boete van 1 miljard euro niet te betalen
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
De Amerikaanse chipmaker Qualcomm hoeft een boete van 1 miljard euro niet te betalen. Het bedrijf kreeg de boete in 2018 opgelegd door de Europese Commissie, maar het Europees Hof van Justitie heeft deze woensdag geschrapt.


Google moet miljoenen schadevergoeding betalen aan Mexicaanse advocaat
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Een rechtbank in Mexico-Stad heeft Google veroordeeld tot het betalen van 245 miljoen dollar (ruim 233 miljoen euro) aan een advocaat die zei dat Google een blog in de lucht hield waarop hij onder meer werd beschuldigd van witwassen. Google heeft gezegd in beroep te gaan.


Anders afrekenen in datingapps - Waarom je ook in NL via Apple blijft betalen
17 Juni, 00:01 Tweakers
Datingapps kunnen alternatieve betaalmethodes gaan gebruiken in de Nederlandse App Store, maar waarom eigenlijk alleen datingapps?


Ronny Deila is de nieuwe trainer van Standard, dat forse afkoopsom moest betalen: ?Regelmaat en winnaarsmentaliteit in de ploeg krijgen?
14 Juni, 00:01 HLN.BE
Na een flirt van meerdere weken officialiseerde Standard gisteren de komst van trainer Ronny Deila (46). De Noorse prijzenpakker (ex-Celtic) was de droomkandidaat van de nieuwe leiding en komt over van New York City FC. ?Vanaf het begin was ik gecharmeerd van het voorstel van Standard. Het was een avontuur dat ik absoluut wou aangaan?, laat Deila op de clubwebsite weten. Later deze week wordt hij voorgesteld aan de Belgische pers.


Vrees dat meer mensen hypotheeklasten niet langer kunnen betalen
13 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
De komende jaren zullen steeds meer mensen in de problemen komen met de betaling van hun hypotheeklasten, vreest het Bureau Kredietregistratie (BKR). De afgelopen jaren werd dat aantal elk jaar kleiner, maar door de huidige hoge inflatie en de rentestijging lijkt het kantelpunt nabij, waarschuwt de stichting.


Grote spaarders gaan bij Rabobank minder rente betalen over spaargeld
13 Juni, 00:02 NU.NL - Economie
Rabobank verhoogt de spaarrente voor grote spaarders met 0,25 procentpunt, meldt de bank vrijdag. De bank verhoogt de spaarrente per augustus van -0,5 naar -0,25 procent voor tegoeden boven de 100.000 euro. Voor kleine spaarders verandert er niets.


Enschede moet alsnog boete van 600.000 euro betalen vanwege wifitracking
6 Juni, 00:14 NU.NL - Tech
De gemeente Enschede moet alsnog een boete van 600.000 euro betalen vanwege wifitracking, meldt Tubantia. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft het bezwaar van de gemeente ongegrond verklaard en blijft erbij dat de privacy van burgers niet goed was gewaarborgd.


IBM moet 1,5 miljard euro betalen aan BMC
2 Juni, 00:08 Techzine
IBM moet van een Amerikaanse rechter een schadeloosstelling van 1,6 miljard dollar (1,5 miljard euro) betalen aan softwareleverancier BMC Software. Reden is dat Big Blue geheel tegen afspraken in een gezamenlijke telecomklant had overtuigd te switchen van BMC-software naar IBM-software. De Amerikaanse rechter veroordeelde IBM tot het betalen van 1,5 miljard euro, vanwege een zaak […]


Investeerders klagen Elon Musk aan voor manipulatie beurskoers Twitter
Miljardair Elon Musk wordt aangeklaagd door een groep Twitter-investeerders. Zij vinden dat hij de beurskoers van het bedrijf heeft gemanipuleerd.


Apps van de week: Nooit meer te veel parkeergeld betalen
30 Mei, 00:08 NU.NL - Tech
Een is een app die je helpt met het stopzetten van je parkeerapp en Instagram krijgt een nieuwe stijl. Dit zijn de apps van de week.


Nieuws: Ford moet miljoenen betalen aan slachtoffer onveilige Mustang
29 Mei, 00:01 Auto55
Ford moet de nabestaanden van een 19-jarige Amerikaanse die in 2016 verongelukte in haar Mustang 7 miljoen dollar betalen. De rechtbank oordeelde dat de auto onredelijk slecht ontworpen was. De fabrikant lijkt weinig andere mogelijkheden te hebben dan in beroep te gaan, anders riskeert het veel meer van dit soort claims.Ford voor 99% in fout voor brandende MustangDe 19-jarige Breann...

Lees meer


Air France-KLM wil half miljard euro ophalen om Franse schulden af te betalen
23 Mei, 00:04 NU.NL - Economie
De gesprekken tussen Air France-KLM en de Amerikaanse investeerder Apollo over een kapitaalinjectie van 500 miljoen euro zijn in een vergevorderd stadium. Met dat geld hoopt het luchtvaartconcern een deel van zijn leningen die de Franse overheid als noodhulp verstrekte tijdens de coronacrisis terug te kunnen betalen.


Geen verhoging heffingsvrij vermogen, ouderen betalen mee aan AOW-stijging
23 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Het kabinet haalt miljarden op door te schuiven met belastingtarieven en -kortingen die vooral mensen met veel vermogen en een hoog inkomen raken. Hiermee worden mensen die bezwaar maakten tegen de spaartaks gecompenseerd. Ook de verhoging van de AOW wordt hier deels mee gefinancierd, hoewel ouderen zelf ook een flink deel betalen. Dat blijkt uit de voorjaarsnota die vrijdag werd gepubliceerd.


Complotdenkers moeten ruim twee ton betalen aan gemeente Bodegraven
19 Mei, 00:03 NOS nieuws

Drie complotdenkers zijn door de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot het betalen van 215.000 euro aan de gemeente Bodegraven. De drie verspreidden complotverhalen over een satanisch pedofielennetwerk en rituele kindermoorden in de gemeente. Als gevolg hiervan bezochten complotdenkers de begraafplaats van de gemeente en werden bloemen gelegd op de graven van mensen die op jonge leeftijd zijn gestorven.

De gemeente zag zich hierdoor genoodzaakt een noodverordening in te stellen om complotdenkers te weren van de begraafplaats. Ook kreeg de begraafplaats permanente beveiliging en moesten posters en graffiti in het dorp verwijderd worden. Daarnaast moest de gemeente meer mensen inzetten die de telefoon beantwoordden en zich verder bezighielden met deze zaak. Onder meer door deze gemaakte kosten spande de gemeente een rechtszaak aan tegen de drie.

Het gaat om Wouter R,, Joost K. en Micha K., die alle drie vastzitten. Zij waren alle drie niet aanwezig op de zitting. Behalve voor de schadevergoeding draaien zij ook op voor de juridische kosten. Die zijn ruim 8500 euro. Van de drie is publicist K. de bekendste. Hij werd vorig jaar in Noord-Ierland opgepakt, onder meer voor bedreiging van Jaap van Dissel van het RIVM.

'Unicum'

Advocaat Cees van de Sanden, die de gemeente bijstond, noemt het een "unicum" dat mensen veroordeeld worden tot het betalen van een schadevergoeding voor onrechtmatige uitspraken die online zijn gedaan en die tot schade hebben geleid. "Hier gaat ook een preventieve werking van uit", zegt Van de Sanden tegen de NOS. "Mensen die op een zolderkamertje uitspraken doen online moeten zich wel realiseren dat ze op enig moment de rekening gepresenteerd kunnen krijgen."

Volgens hem kunnen door dit vonnis ook andere gemeenten in de toekomst kosten gaan verhalen op mensen die online onrechtmatige uitspraken doen die leiden tot bijvoorbeeld beschadigingen. "Het kan niet zo zijn dat als mensen de samenleving tegen een gemeente opzetten dat het bonnetje voor de schade dan bij ons als samenleving komt te liggen."

Het vonnis werd al op 4 mei uitgesproken, maar is vandaag pas gepubliceerd. De verdachten kunnen nog tegen de uitspraak in beroep gaan. Het is nog niet bekend of ze dat ook gaan doen.
Google maakt afspraken met driehonderd uitgevers over betalen voor nieuws
16 Mei, 00:15 NU.NL - Tech
Google-moederbedrijf Alphabet heeft met ruim driehonderd nieuwsuitgevers uit Nederland en andere EU-landen afspraken gemaakt over het betalen voor hun nieuws. Ook gaat het bedrijf het makkelijker maken voor auteurs om zich hier ook bij aan te sluiten.


Rabobank-klanten kunnen in de toekomst met Google Pay betalen
16 Mei, 00:15 NU.NL - Tech
Rabobank gaat klanten in de toekomst de mogelijkheid geven om via de app van de bank met Google Pay te betalen, meldt Androidworld woensdag.


?Elon Musk wordt tijdelijk nieuwe CEO Twitter?
8 Mei, 00:03 Emerce
Ondernemer Elon Musk zal direct na afronding van de overname van Twitter tijdelijk de functie van CEO bekleden.


Bloomberg: Twitch overweegt streamers minder te betalen voor abonnees
29 April, 00:01 Tweakers
Amazons livestreamingdienst Twitch overweegt zijn verdienmodel op de schop te doen, melden anonieme bronnen aan Bloomberg. Twitch zou bijvoorbeeld minder abonnementsgeld willen uitbetalen aan grote streamers en advertenties gaan aanmoedigen.


Apps van de week: betalen voor je podcasts en overstappen naar Android
25 April, 00:08 NU.NL - Tech
Een app van Google om van iOS naar Android te wisselen en een nieuwe podcastapp met een betaalmuur. Dit zijn de apps van de week.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn