NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Beschuldigd

2News.be / Trefwoorden / Beschuldigd

Proces Frank Vercruyssen ingeleid voor de rechtbank, ?Zillion?-acteur wordt beschuldigd van voyeurisme
13 Maart, 00:02 HLN.BE
Op dinsdag is het proces tegen Frank Vercruyssen (59) ingeleid voor de correctionele rechtbank van Antwerpen. De ?Zillion?-acteur moet zich verantwoorden wegens voyeurisme. Aanvankelijk werd Vercruyssen ook beschuldigd van verkrachting en aanranding, maar voor die feiten wordt de acteur niet verder vervolgd.


Topadvocaat Hans Rieder, die beschuldigd wordt van domiciliefraude, hangt Zwitserse vlag uit
14 Februari, 00:03 HLN.BE
Aan het kantoor van topadvocaat Hans Rieder hangt sinds kort geen Belgische vlag uit, maar een Zwitserse. De strafpleiter wordt door de Bijzondere Belastinginspectie (BBI) beschuldigd van domiciliefraude en belastingontduiking. Hij zou al jaren doen alsof hij in Zwitserland woont, waardoor de Belgische schatkist veel geld zou mislopen.


Jonathan Majors ook door twee andere exen beschuldigd van mishandeling
13 Februari, 00:08 NU.NL - Film
Nog twee ex-vriendinnen beschuldigen Jonathan Majors van mishandeling. De vrouwen doen hun verhaal in The New York Times. De Marvel-acteur werd in december al schuldig bevonden aan mishandeling en intimidatie van zijn ex Grace Jabbari.


Acteur uit met Golden Globes bekroonde film beschuldigd van verkrachting
10 Januari, 00:18 NU.NL - Film
De Franse filmmaker en acteur Samuel Theis wordt beschuldigd van verkrachting. Het vergrijp zou hebben plaatsgevonden rond opnames van zijn nieuwe film Je le jure.


?American Idol?-producent Nigel Lythgoe opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag
4 Januari, 00:03 HLN.BE
De Britse producent Nigel Lythgoe (74) wordt opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag. Vorige week klaagde Paula Abdul (60) hem aan voor aanranding en seksuele intimidatie. Inmiddels hebben nog twee vrouwen een rechtszaak aangespannen tegen de maker van de programma?s ?American Idol? en ?So You Think You Can Dance?.


SpaceX beschuldigd van personeel onterecht te ontslaan nadat ze kritiek uiten op Elon Musk
4 Januari, 00:00 HLN.BE
Ruimtebedrijf SpaceX wordt ervan beschuldigd onterecht medewerkers te hebben ontslagen, nadat zij kritiek hadden geuit op oprichter en topman Elon Musk. Het zou gaan om acht werknemers die een brief hebben verspreid. Daarin werd Musk een ?afleiding en schande? genoemd. Over de zaak is een klacht ingediend bij het National Labor Relations Board (NLRB), een agentschap dat controleert of personeel wel vrij is om voor arbeidsrechten op te komen.


Jermaine Jackson beschuldigd van seksueel wangedrag
3 Januari, 00:04 NU.NL - Muziek
Jermaine Jackson wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. De zanger en bassist zou in 1988 een vrouw hebben aangerand.


Fast and the Furious-acteur Vin Diesel beschuldigd van seksueel wangedrag
28 December 2023, 00:49 NU.NL - Film
Vin Diesel wordt door een voormalig assistente beschuldigd van seksueel wangedrag. The Fast and the Furious-acteur ontkent het incident dat dertien jaar geleden zou hebben plaatsgevonden.


Chinese schaakkampioen beschuldigd van vals spel via seksspeeltje
28 December 2023, 00:41 NU.NL - Sport
In de schaakwereld is opnieuw ophef ontstaan over vermeend vals spel. Chinees kampioen Yan Chenglong zou tijdens zijn partijen signalen via een seksspeeltje hebben gekregen. Yan is ook voor een jaar geschorst omdat hij in een hotelbadkuip poepte.


Instagram in VS nu ook beschuldigd van illegaal verzamelen van data kinderen
1 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Tientallen Amerikaanse staten beschuldigen socialemediabedrijf Meta van het illegaal verzamelen van persoonlijke data van kinderen jonger dan 13 op Instagram.


Derde aanklacht wegens verkrachting tegen Diddy
1 December 2023, 00:04 NU.NL - Muziek
De aanklachten tegen rapper en producer Diddy blijven komen. De artiest is voor de derde keer deze week aangeklaagd wegens verkrachting. Een vrouw zegt begin jaren negentig samen met een vriendin door Diddy en zanger Aaron Hall te zijn verkracht.


Acteurs Jamie Foxx en Cuba Gooding jr. beschuldigd van seksueel misbruik
24 November 2023, 00:11 NU.NL - Film
Na beschuldigingen aan het adres van Axl Rose zijn er woensdag ook aanklachten tegen Jamie Foxx en Cuba Gooding jr. binnengekomen. Beide sterren worden beschuldigd van seksueel misbruik, melden Amerikaanse media als The Hollywood Reporter.


Aerosmith-zanger Steven Tyler opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag
9 November 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Steven Tyler, de zanger van de Amerikaanse rockgroep Aerosmith, is opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag. Een vrouw heeft een rechtszaak tegen hem aangespannen vanwege een incident dat in 1975 in New York zou hebben plaatsgevonden, meldt entertainmentwebsite TMZ.


Filmcomponist Danny Elfman opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag
26 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Filmcomponist Danny Elfman wordt door een tweede vrouw beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zij heeft donderdag een aanklacht ingediend, melden Amerikaanse media.


Mercedes wederom beschuldigd van sjoemelsoftware
19 September 2023, 00:00 AutoBlog

Het is dus niet alleen Volkswagen dat stout is geweest, ook Mercedes is wederom beschuldigd van sjoemelsoftware. Houdt dit dan echt nooit op? Het hele Dieselgate schandaal is misschien wel het beste dat de elektrische auto kon overkomen. In no time keek men ineens anders naar een diesel, wat tot voorheen de ideale zuinige auto […]

Dit artikel Mercedes wederom beschuldigd van sjoemelsoftware verscheen eerst op Autoblog.nl.




Alle Britse havens en luchthavens op scherp nadat soldaat uit gevangenis ontsnapt: ?Khalife (21) wordt beschuldigd van terrorisme?
7 September 2023, 00:02 HLN.BE
Alle Britse havens en luchthavens houden verscherpt toezicht nadat een soldaat deze ochtend uit een Londense gevangenis ontsnapt is. Daniel Abed Khalife (21) wordt beschuldigd van terrorisme nadat hij ?valse bommen? op een militaire basis achtergelaten zou hebben.


Russisch-Zweedse man beschuldigd van spionage voor Moskou
29 Augustus 2023, 00:02 Skynet Buitenland
Een Russisch-Zweedse man, die afgelopen najaar in zijn woning in Stockholm werd gearresteerd, is maandag beschuldigd van spionage voor Rusland. Dat heeft procureur Henrik Olin bekendgemaakt. Jarenlang zou hij informatie over Zweden en de Verenigde Staten aan Moskou hebben doorgespeeld.


Rammstein-zanger Lindemann opnieuw beschuldigd van wangedrag
26 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Rammstein-zanger Till Lindemann is opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag. De 60- jarige zanger zou een Oostenrijkse vrouw hebben geslagen toen ze weigerde seks met hem te hebben..


Ook Rammstein-bandlid Christian Lorenz beschuldigd van seksueel misbruik
20 Juli 2023, 00:02 NU.NL - Muziek
Na leadzanger Till Lindemann is nu ook toetsenist Christian 'Flake' Lorenz door Rammstein-fans beschuldigd van seksueel misbruik. De advocaat van Lorenz ontkent de beschuldigingen namens hem.


Nicki Minaj beschuldigd van plagiaat met nummer uit 2014
3 Juli 2023, 00:09 NU.NL - Muziek
Nicki Minaj is aangeklaagd wegens plagiaat. Muzikant Julios Johnson beweert dat de beat van Minajs lied I Lied van hem is gestolen.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn