NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Benelux

2News.be / Trefwoorden / Benelux

Festival of Dreams: RedAnt Racing vol ambitie naar Porsche Carrera Cup Benelux-meeting in Hockenheim
Gisteren, 00:00 Autosport
Volgend weekend wordt in het kader van het Festival of Dreams op de Duitse Hockenheimring de tweede meeting van de editie 2023 van de Porsche Carrera Cup Benelux afgewerkt. Omdat Ad Geerts en Luc Vanderfeesten er door professionele verplichtingen niet kunnen bij zijn, staan er deze keer twee Porsches 911 GT3 Cup (Type 992) van RedAnt Racing aan de start. Sam Dejonghe en Philippe Wils zijn vast van plan om zich in de kijker te rijden.

Lees meer: Festival of Dreams: RedAnt Racing vol ambitie naar Porsche Carrera Cup Benelux-meeting in Hockenheim


ChatGTP app nu in ruim dertig landen verkrijgbaar, maar niet de Benelux
27 Mei, 00:00 Emerce
De ChatGPT-app voor iOS-gebruikers is nu al in ruim dertig landen verkrijgbaar, maar de Benelux hoort daar nog niet bij.


New Race Festival: Porsche Endurance Trophy Benelux ziet Belgium Racing de dubbel behalen in de eerste wedstrijd van het seizoen
19 Mei, 00:01 Autosport
Porsche is en blijft hofleverancier van de GT-klassen in het Belcar Endurance Championship en de competitie in de competitie, de Porsche Endurance Trophy Benelux zorgde tijdens de opener van het seizoen voor heel wat spanning en spektakel. Nadat Dylan Derdaele in de Porsche 911 GT3 Cup ? Type 992 ? van Belgium Racing Team op zaterdag de polepositie behaalde, reed de Limburger op zondag, samen met zijn teamgenoot Michael Cool naar de zege in de eerste race van het seizoen. De tweede afspraak van dat seizoen 2023 volgt op 2 en 3 juni op Spa-Francorchamps.

Lees meer: New Race Festival: Porsche Endurance Trophy Benelux ziet Belgium Racing de dubbel behalen in de eerste wedstrijd van het seizoen


Geslaagde eerste meeting van de Porsche Sprint Challenge Benelux op Circuit Zandvoort
19 Mei, 00:00 Autosport
De seizoensopener van de Porsche Sprint Challenge Benelux op Circuit Zandvoort zorgde voor twee mooie wedstrijden onder een stralende lentezon en in een echte Porsche-ambiance. In de algemene klassering ging de winst in de eerste race naar Alexander Goddijn (GP Elite), terwijl de rookie Jurriaan de Back (HWM) in zijn tweede race ooit, meteen een zege op zijn palmares mocht inschrijven. De Porsche Sprint Challenge Benelux reist nu naar het noorden van Nederland voor een tweede meeting op 1 juni in Assen.

Lees meer: Geslaagde eerste meeting van de Porsche Sprint Challenge Benelux op Circuit Zandvoort


New Race Festival opent seizoen van het Belcar Endurance Championship, met een weekend vol autosport
Het autosportseizoen op Circuit Zolder is al even begonnen, maar voor de start van het Belcar Endurance Championship is het wachten tot komend weekend. Op de Limburgse omloop komen de grote kanonnen aan de start voor een echte endurancerace van maar liefst drie uur, een wedstrijd waar naast snelheid, ook strategie en uithouding een doorslaggevende rol zullen spelen. Samen met de lange opener van het nationale uithoudingskampioenschap, wordt er vooral gesprint, met de Belcar Skylimit Sprint Cup, de Belcar Historic Cup en de MitJet International. Maar ook wie in de paddock van Circuit zolder gaat kijken, zal zich dit weekend geen minuut vervelen! See you in Zolder!

Lees meer: New Race Festival opent seizoen van het Belcar Endurance Championship, met een weekend vol autosport


Hockenheim: Bertrand Baguette met AUGUST by NGT in de Porsche Carrera Cup Benelux
12 Mei, 00:00 Autosport
AUGUST by NGT zette het autosportseizoen recent, tijdens de opener van de Porsche Carrera Cup Benelux die in het kader van de Belgische manche van het FIA WEC verreden werd, zeer sterk in. Glenn Van Parijs won er op het circuit van Spa-Francorchamps namelijk de eerste race van het seizoen. Ondertussen werkt het team van Lionel Hansen en Marc Maton aan de voorbereiding van de volgende manche, op het circuit van Hockenheim, op 9, 10 en 11 juni. Aan die tweede manche van de Porsche Carrera Cup Benelux kan de andere rijder van het team, Benjamin Paque, niet deelnemen, gezien zijn programma in de Porsche Carrera Cup France en de Porsche Mobil 1 Supercup. In de Porsche 992 GT3 Cup met startnummer #92 zien we dan niemand minder dan? Bertrand Baguette!

Lees meer: Hockenheim: Bertrand Baguette met AUGUST by NGT in de Porsche Carrera Cup Benelux


Vouwbare Google Pixel Fold komt vooralsnog niet uit in Benelux
11 Mei, 00:00 Tweakers
Google heeft op zijn ontwikkelaarsconferentie I/O zijn vouwbare smartphone Pixel Fold voorgesteld. De telefoon komt vooralsnog niet uit in de Benelux, maar zal wel uitkomen in onder meer Duitsland en Frankrijk.


Zandvoort: Eerste 'Pure'-podium voor 'Why not? Racing' in de Fun Cup
Precies twaalf maanden geleden eindigde het weekend in Zandvoort voor Why not? Racing nogal abrupt, maar dit jaar kon het Doornikse team met het roze logo deze slechte herinnering voorgoed ombuigen naar een geweldig positieve ervaring! Ze beloofden immers om het nog beter te doen dan in de eerste ronde van het seizoen in Mettet, en ze hielden woord...

Lees meer: Zandvoort: Eerste 'Pure'-podium voor 'Why not? Racing' in de Fun Cup


Vijftien PRO-rijders in de Porsche Carrera Cup Benelux
28 April, 00:07 Autosport
Het autosportseizoen 2023 staat ook in de Benelux voor de deur en liefhebbers van hoogstaande en competitieve merkencups kunnen dit jaar hun hart weer ophalen. Voor het elfde seizoen van de Porsche Carrera Cup Benelux staan er niet minder dan 32 wagens op de startgrid voor de eerste afspraak van het seizoen, waaronder vijftien deelnemers in de PRO-klasse, de deelnemers die voor de algemene titel gaan. Wie wordt de opvolger van Harry King, de Brit die in 2022 de Benelux-kroon op zak stak, daar gaat het om.

Lees meer: Vijftien PRO-rijders in de Porsche Carrera Cup Benelux


Voorjaarsraces: Naar een Benelux-titelstrijd tussen Tomas De Backer en Alan Czyz
14 April, 00:01 Autosport
Met de Voorjaarsraces op Circuit Zandvoort is de Ford Fiesta Sprint Cup toe aan de eerste van de zeven voorziene race-weekends waarin voor de eerste keer wordt gestreden voor Benelux-punten!

Lees meer: Voorjaarsraces: Naar een Benelux-titelstrijd tussen Tomas De Backer en Alan Czyz


Porsche Carrera Cup Benelux staat voor de start van zijn elfde seizoen
7 April, 00:03 Autosport
Het autosportseizoen 2023 staat ook in de Benelux voor de deur en liefhebbers van hoogstaande en competitieve merkencups kunnen dit jaar hun hart ophalen. Voor het elfde seizoen van de Porsche Carrera Cup Benelux staan er niet minder dan 29 wagens op de startgrid voor het volledige seizoen. Een recordaantal van 32 rijders zal tijdens de eerste races van het seizoen op het wereldberoemde asfalt in de Ardennen de start nemen. Bovendien maakt de Porsche Carrera Cup Benelux zijn naam als kweekvijver voor de kampioenen van morgen volledig waar, met maar liefst zeven zeer talentvolle jonge rijders in de Talent Pool. Twaalf teams vormen de vaste kern van een kampioenschap dat meer dan ooit de top van de autosportpiramide in de Benelux vormt.

Lees meer: Porsche Carrera Cup Benelux staat voor de start van zijn elfde seizoen


55% van Benelux-bedrijven meer dan eens slachtoffer van ransomware in 2022
30 Maart, 00:21 Techzine
Veel bedrijven uit de Benelux zijn vorig jaar door een ransomware-aanval getroffen. Iets meer dan de helft zelfs een tweede keer, stelt een recent onderzoek van Barracuda Networks. Dit is hoger dan het wereldwijde gemiddelde volgens de securityaanbieder. Uit het 2023 Ransomware Insights-onderzoek van Barracuda Networks blijkt dat ransomware vooral voor Benelux-bedrijven in 2022 een […]


Porsche Endurance Trophy Benelux zet samenwerking met Belcar Endurance Championship verder
8 Maart, 00:04 Autosport
Net als de voorbije seizoenen maakt de Porsche Endurance Trophy Benelux ook in 2023 deel van het nationale uithoudingskampioenschap uit, beter gekend als het Belcar Endurance Championship. De competitie voorbehouden aan diverse types Porsche, start tijdens het weekend van 13 en 14 mei op Circuit Zolder. De diverse teams en rijders die Porsche vertegenwoordigen, zullen niet alleen onderling strijden om hoogste eer, de Porsche 911 GT3 Cup ? Type 992 ? zal ook voor de zege in het algemene klassement van het nationale uithoudingskampioenschap strijden en uiteraard is ook de nationale uithoudingstitel het doel van de vertegenwoordigers van het merk Porsche.

Lees meer: Porsche Endurance Trophy Benelux zet samenwerking met Belcar Endurance Championship verder


Shopify breidt team in Benelux uit
14 Januari, 00:03 Emerce
Shopify heeft Benjamin Lang aangesteld als hoofd van Northern Europe. Mel van Lieshout is vanaf nu Country Lead Benelux voor Shopify, nadat hij de afgelopen jaren Country Lead in Nederland was.


Vijf meetings voor de Porsche Endurance Trophy Benelux 2023
23 December 2022, 00:05 Autosport
Het seizoen 2022 is na de Awards van de diverse Porsche Benelux-kampioenschappen nu wel degelijk volledig in de geschiedenisboeken ingeschreven. Ondertussen werkt de promotor van de diverse series aan het seizoen 2023 en na de kalender van de Porsche Sprint Challenge Benelux, is nu ook de kalender van de Porsche Endurance Trophy Benelux bekend. Met vijf meetings, goed voor meer dan 35 uur raceplezier op drie verschillende circuits, oogt het seizoen 2023 erg goed en uiteraard is het jaarlijkse hoogtepunt opnieuw de 24 Hours of Zolder, ditmaal op 26 en 27 augustus. Afspraak dus in 2023!

Lees meer: Vijf meetings voor de Porsche Endurance Trophy Benelux 2023


Circuit Zandvoort tekent voor slotakkoord in de Porsche Sprint Challenge Benelux
23 Oktober 2022, 00:04 Autosport
Afgelopen vrijdag, 14 oktober, vond op Circuit Zandvoort de laatste meeting van de Porsche Sprint Challenge Benelux plaats. De laatste afspraak van de merkencompetitie van Porsche kroonde de laatste kampioenen en deelde de laatste prijzen in de wedstrijden uit. Met deze laatste confrontatie valt meteen het doek over het sportieve Porsche-seizoen in de Benelux, een seizoen dat meer dan eens een prachtig sportief en menselijk avontuur was. In Zandvoort verzekerde Sasha Norden zich nog van de titel in de Division IV GT4 en opvallend, pakten vader en zoon Verhoeven het zilver en het brons in de Division I voor de Porsche 911 GT3 Cup ? Type 992.

Lees meer: Circuit Zandvoort tekent voor slotakkoord in de Porsche Sprint Challenge Benelux


De Benelux World RX of Spa-Francorchamps, een weekend met dubbel zoveel actie
7 Oktober 2022, 00:02 Autosport
De derde editie van de Belgische ronde van het FIA World Rallycross Championship vindt plaats op 8 en 9 oktober. Het weekend staat in het teken van innovatie met twee elektrische series, de World RX en de RX2e, en een thermische serie, de Euro RX1. Deze zullen zorgen voor een uitzonderlijke strijd op het Circuit van Spa-Francorchamps, in het hart van het Rallycross-stadion en op de legendarische Raidillon.

Lees meer: De Benelux World RX of Spa-Francorchamps, een weekend met dubbel zoveel actie


American Festival NASCAR is de jaarlijkse afspraak voor ?Amerikaans? spektakel op en naast de piste op Circuit Zolder
7 Oktober 2022, 00:00 Autosport
8 en 9 oktober is Circuit Zolder misschien wel het meest Amerikaanse circuit in Europa. Uiteraard heeft dat alles te maken met de komst van de NASCAR Whelen Euro Series, de Europese tak van de oh-zo-beroemde NASCAR-competitie en dat in het kader van zeer lange samenwerking. Bovendien blijft de Amerikaanse ambiance niet tot het asfalt beperkt. Ook in de paddock gonst het van de Amerikaanse activiteiten en jong en oud kunnen er twee dagen lang hun hart ophalen. Het feest begint vroeger dan zaterdag, want op donderdag is er al een parade van Circuit Zolder naar het Heldenplein in het centrum van Zolder om iedereen al op de juiste temperatuur te brengen. Afspraak dit weekend op Circuit Zolder!

Lees meer: American Festival NASCAR is de jaarlijkse afspraak voor ?Amerikaans? spektakel op en naast de piste op Circuit Zolder


Niels Walboomers nieuwe topman Warner Music Benelux en Warner Chappell Music Benelux
25 September 2022, 00:03 Emerce
Warner Music Group heeft Niels Walboomers per 1 november benoemd als President, Records and Publishing Benelux. Hij krijgt daarmee de leiding over zowel de platenmaatschappij Warner Music Benelux als van muziekuitgever Warner Chappell Music Benelux.


Barcelona: Porsche Carrera Cup Benelux huldigt eerste kampioen
3 September 2022, 00:05 Autosport
Vier weken na het bezoek van de Porsche Carrera Cup Benelux aan de zeer druk bijgewoonde JACK?s Racing Day in Assen, was het dit weekend tijd voor de voorlaatste meeting van het intense seizoen en dat op het F1-circuit van Barcelona tijdens de Spaanse manche van de European Le Mans Series. De afwezigheid van puntenleider Harry King, die in Spa-Francorchamps in de Porsche Mobil 1 Supercup uitkwam, maakte dat de kaarten behoorlijk door elkaar geschud werden, met name in de Pro-categorie van de snelste merkencup van de Benelux. De namen van de polesitters, Glenn van Parijs (NGT Racing) en Ghislain Cordeel (GP Elite) waren nog enigszins te verwachten, maar zeker niet iedereen had op zeges van diezelfde Cordeel en Xavier Maassen gegokt. De eindstrijd in Hockenheim volgt op 7, 8 en 9 oktober en Glenn van Parijs komt met twee tweede plaatsen terug tot op negen punten van puntenleider Harry King. In Pro-Am mogen we de champagne wel al bovenhalen, want een jaar na zijn titel in de categorie ?Am?, is Jan Lauryssen nu al zeker van de titel in Pro-Am en dat amper in zijn tweede seizoen in de autosport.

Lees meer: Barcelona: Porsche Carrera Cup Benelux huldigt eerste kampioen

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn