NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Belgische

2News.be / Trefwoorden / Belgische

Onze Club-watcher roept op: ?Scheidsrechters, bescherm Noa Lang: nu er nog eens een artiest op de Belgische velden loopt, is er geen nood aan beenhouwers?
7 Februari, 15:46 HLN.BE
Een oproep aan alle Belgische refs van onze Club Brugge-watcher: bescherm Noa Lang de komende weken en maanden. Want het is een kwestie van tijd vooraleer de onmacht en de onkunde van z?n belagers zal resulteren in een doodschop. Daar droeg ook een uitspraak van Nicky Hayen, coach van Waasland-Beveren, aan bij.


6 Februari, 14:47 HLN.BE
Essent verkoopt Belgische onderdelen vanwege grote concurrentie
5 Februari, 19:58 NU.NL - Economie
Energieconcern Essent doet zijn Belgische tak van de hand. Nieuwe eigenaar wordt Luminus. Dat hebben beide bedrijven vrijdag bekendgemaakt. Hoeveel geld is gemoeid met de deal, hebben beide bedrijven niet meegedeeld.


Hoe zijn de Belgische coronacijfers in vergelijking met de rest van Europa?
5 Februari, 19:33 Gazet v. Antwerpen

Ons land is nog steeds bij de beste leerlingen in de Europese klas wat de coronacijfers betreft. Toch is biostatistiscus Geert Molenberghs (UHasselt en KU Leuven) waakzaam voor euforie bij ons. ?We zien een gemengd beeld.? Een overzicht van de cijfers in enkele Europese landen en de regels die er gelden.
Belgische profclubs draaien massaal verlies, Anderlecht opnieuw de slechtste leerling van de klas
5 Februari, 18:02 HLN.BE
De Licentiecommissie heeft de Financial Fair Play-resultaten van de Belgische profclubs in 2020 bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat het Belgische profvoetbal opnieuw zware verliezen heeft laten noteren: alle clubs samen maar liefst 53 miljoen euro. Anderlecht bengelt opnieuw onderin en leed het grootste verlies van allemaal.


Belgische veroordeling van Iraanse diplomaat zet kwaad bloed in Teheran
4 Februari, 19:13 De Tijd
19:59 Voor het eerst sinds de Iraanse Revolutie is in Europa een Iraanse diplomaat veroordeeld in een terreurproces. Het vonnis van een Antwerpse rechtbank zet kwaad bloed in Teheran. De hamvraag is of Iran...


Een docu over Snelle en de jonge jaren van Ferry uit ?Undercover?: Netflix kondigt reeks nieuwe Belgische en Nederlandse films en series aan
4 Februari, 17:48 HLN.BE
Netflix licht een tipje van de sluier op over het nieuwe aanbod aan Belgische en Nederlandse films en series. Na het succes van ?Undercover? en ?De Familie Claus? komen er dit jaar een hele reeks nieuwe projecten aan. Zo krijgt het ruige personage Ferry uit ?Undercover? een eigen film en zal er een openhartige documentaire te zien zijn over het leven van de Nederlandse rapper Snelle.


An Vannieuwenhuyse en Sara Aerts verdedigen Belgische kleuren op WK bobslee en skeleton

Belgian Bullets An Vannieuwenhuyse en Sara Aerts verdedigen vanaf vrijdag de Belgische kleuren in de tweemansbob bij de vrouwen op de wereldkampioenschappen bobslee en skeleton, die vanwege de coronapandemie achter gesloten deuren gehouden worden in het Duitse Altenberg. Komende week is het de beurt aan Kim Meylemans in het skeleton.
?Een op vijf Belgische websites kwetsbaar?
4 Februari, 11:32 Emerce
Belgische websites zijn slecht beveiligd. Met name overheidswebsites lopen risico. Dat schrijft De Standaard op basis van een grootschalige webscan door het advieskantoor BDO bij ruim 15.000 Belgische websites.


Nieuwe piste voor Koning Boudewijnstadion, nieuwe titelsponsor voor Memorial

Het Koning Boudewijnstadion krijgt voor de volgende editie van de Memorial Van Damme een nieuwe atletiekpiste krijgt, dat bevestigt organisator Bob Verbeeck. Over de piste waren veel klachten van toppers de vorige jaren. De Memorial krijgt ook een nieuwe titelsponsor, de verzekeraar Allianz die de Belgische atletiek op sleeptouw neemt.
Een week lang hoor je alleen Belgische artiesten in de winkelstraat
4 Februari, 05:30 Gazet v. Antwerpen

Binnenkort krijgen de shoppers in de Stationsstraat enkel muziek van eigen bodem te horen, naar aanleiding van de Week van de Belgische muziek. Tegelijk loopt in de stad een Belpopwandeling.
Op zoek naar meest geliefde marktkramer voor Valentijn

Sint-Niklaas speurt via een Valentijnsactie naar de favoriete marktkramer van de stad tijdens de donderdagmarkt van 11 februari. Bezoekers kunnen die dag op een actiekaart de naam van hun favoriete marktkramer invullen met een hartverwarmende boodschap voor hem of haar. De deelnemers deponeren hun kaart in een ton op de Grote Markt, daaruit worden vijf gelukkigen getrokken die een Valentijns-takewaymenu voor twee personen van een lokale handelaar winnen. De meest geliefde marktkramer wordt bekendgemaakt tijdens de marktdag van 18 februari. Met de actie wil het bestuur de markt in de kijker zetten.
Belgische producten door onnodige importtarieven 132 miljoen euro te duur in buitenland
3 Februari, 21:12 HLN.BE
Ook in landen waarmee er vrijhandelsakkoorden zijn gesloten, betalen klanten van Belgische bedrijven regelmatig toch nog importtarieven op de goederen die ze kopen. Daardoor zijn die eigenlijk duurder dan ze zouden moeten zijn. "Een competitiviteitsverlies van 132 miljoen euro", zegt het Agentschap voor Buitenlandse Handel.


Vlaanderen steekt eventorganisatoren tot 1,8 miljoen euro toe
4 Februari, 15:12 De Tijd
15:45 Vlaanderen schiet meer geld voor aan bedrijven die events organiseren. De limiet verschuift van 800.000 euro naar 1,8 miljoen euro per evenement. De sector reageert dat die voorschotten pas echt nutti...


Nederlandse verdediger van Leeds vraagt Belgische nationaliteit aan
3 Februari, 14:49 Skynet
Pascal Struijk, verdediger van Premier League-club Leeds United, heeft de Belgisch nationaliteit aangevraagd. Dat schrijft de krant Het Nieuwsblad en wordt door de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bevestigd. De 21-jarige Struijk zou zo zijn kansen gaaf willen houden op een selectie voor de Rode Duivels.


Schietpartij Luik: Slachtoffers kunnen Belgische staat dagvaarden
3 Februari, 14:13 Skynet
De slachtoffers van de schietpartij in december 2011 in Luik kunnen de Belgische staat dagvaarden. Dat blijkt uit een arrest van het Grondwettelijk Hof, meldt de advocaat van de slachtoffers, meester Alexandre Wilmotte, deze middag.


Hoe Belgische clubs in Europacup afglijden en ?kleinere? affiches zullen krijgen: een antwoord op enkele hamvragen over de nieuwe Conference League
3 Februari, 13:48 HLN.BE
U dacht dat de Europa League al ruikt naar een minderwaardige Europese competitie? Wacht tot de Conference League komend seizoen start: zeker twee Belgische teams zien zich Europees ?verbannen? naar deze C-competitie met minder attractieve teams, en mogelijk ook de Belgische bekerwinnaar, als zij de Europa League-play-offs verliezen. Een antwoord op enkele hamvragen rond het nieuwe UEFA-geesteskind.


Bonnefantenmuseum Maastricht verwelkomt Belgische kunstenares Berlinde De Bruyckere
3 Februari, 11:37 Skynet
In het Bonnefantenmuseum in Maastricht mag de Belgische kunstenares Berlinde De Bruyckere binnenkort haar recentste werken tentoonstellen. De expositie 'Engelenkeel' loopt van 10 februari tot 26 september.


Solvari neemt Belgische klusnetwerk Buldit over
3 Februari, 10:54 Emerce
Het Nederlandse Solvari heeft voor een onbekend bedrag het Belgische klusnetwerk Buldit overgenomen. Solvari richt zich op professionals en woningeigenaren die een klus- of bouwproject willen uitbesteden.


Nieuws: Jaar niet goed begonnen voor Belgische autosector
1 Februari, 21:18 Auto55
In januari werden in het totaal 37.735 nieuwe auto?s in het verkeer gebracht. Dat aantal vertegenwoordigt een terugval van 27,2 procent ten aanzien van januari 2020. Het is ook gevoelig lager dan het gemiddelde aantal januari-inschrijvingen van de voorbije tien jaar. Dat aantal ligt op 49.000 stuks.Vakorganisatie en autosalon-organisator Febiac vindt het te vroeg om de terugval te w...

Lees meer

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn