NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Belgische

2News.be / Trefwoorden / Belgische

Belgische bedrijven gaan samenwerken om kennis over quantumcomputers te delen
23 Maart, 00:00 Tweakers
Een aantal Belgische bedrijven gaat samenwerken om kennis over quantumcomputers met elkaar te delen. Het gaat om een consortium genaamd Quantum Circle, waar onder andere Belfius, Proximus, IBM en verschillende overheden bij betrokken zijn.


Cyberaanval legt Belgische speciaalbierbrouwer Duvel Moortgat plat
12 Maart, 00:12 NU.NL - Tech
De Belgische bierbrouwer Duvel Moortgat heeft meerdere brouwerijen uit voorzorg stilgelegd omdat het bedrijf is getroffen door een cyberaanval. Daardoor ligt de productie van bieren zoals La Chouffe, De Koninck, Liefmans en Duvel plat.


Belgische koffieproducent Beyers is getroffen door ransomware
9 Maart, 00:00 Tweakers
De Belgische koffieproducent Beyers is getroffen door ransomware. Het is niet bekend om welke ransomware het gaat en of er een link is met de eerdere ransomwareaanval die brouwerij Duvel trof. De bedrijven liggen vlak naast elkaar.


?Leuk om eens zonder stress aan kampioenschap te beginnen?: Belgische 4x400m aflossingsteams zien WK indoor als etappe richting Spelen
28 Februari, 00:02 HLN.BE
Alles mag, niets moet. Het is als uitgangspunt voor het WK indoor eens wat anders dan de gebruikelijke medailledruk die op de nationale 4x400m aflossingsteams wordt gelegd. Maar in een olympisch jaar is nu eenmaal alles ondergeschikt aan Parijs 2024, ook de individuele belangen. Of je moet Cynthia Bolingo zijn.


Belgische politie vecht zowel met als tegen AI in strijd met cybercrime
23 Februari, 00:06 Techzine
De Belgische Federale Gerechtelijke Politie (DGJ) gebruikt steeds vaker AI om cybercrime te bestrijden. Hiermee wil de politieorganisatie effectiever de ook door de cybercriminelen gebruikte GenAI-toepassingen beter kunnen beantwoorden. Uit onderzoek van de cybersecurity-experts van de Belgische Federale Gerechtelijke Politie (DGJ), de politieorganisatie die zich richt op grote criminele organisaties, blijkt dat cybercriminelen steeds vaker […]


BV 24/7. Eline De Munck showt haar bolle, zwangere buik en Julie Vermeire omarmt het Belgische weer
31 Januari, 00:01 HLN.BE
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV?s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.


Belgische gewasbeschermer Biobest slorpt Turkse hommeldochter op
26 Januari, 00:01 De Tijd
21:06 De Belgische gewasbeschermer Biobest, die de holdings Sofina en Floridienne tot zijn investeerders mag rekenen, koopt zijn jarenlange partner uit bij zijn Turkse hommelkweker.


Belgische vrouw (62) overleden na crash met sneeuwscooter in Canada
24 Januari, 00:00 HLN.BE
Een Belgische vrouw van 62 jaar is in Canada om het leven gekomen bij een ongeval met een sneeuwscooter. De vrouw zou aan een kruispunt een bocht gemist hebben en crashte tegen een boom. Enkele uren later overleed ze in het ziekenhuis aan haar verwondingen.


Hackers dreigen gegevens van 311.000 Belgische huishoudens openbaar te maken
20 Januari, 00:00 Tweakers
Het hackerscollectief Medusa dreigt om de gegevens van 311.000 Belgische huishoudens openbaar te maken. De groep heeft die gegevens buitgemaakt bij een hack van afvalbeheermaatschappij Limburg.net in december.


Red Lions - Arthur Van Doren is blij met ticket voor halve finales
16 Januari, 00:00 Skynet Sport
Na Japan (7-0) versloegen de Red Lions maandag ook Ierland (4-2) op het olympisch kwalificatietoernooi in Valencia. Het ticket voor de halve finales is op zak voor de olympische kampioenen. "We waren beter dan tegen Japan", reageerde Arthur Van Doren.


Digi hoopt vanaf zomer Belgische telecommarkt door elkaar te schudden
12 Januari, 00:00 De Tijd
19:12 Als alles goed gaat, meldt zich midden dit jaar met Digi Belgium een nieuwe speler op de Belgische telecommarkt. Kan die, net als in Spanje, de luis in de pels worden van de gevestigde waarden? ?Je ma...


Belgische Triodos-beleggers dienen klacht in bij Nederlandse regulatoren
2 Januari, 00:05 Skynet Economie
Een 250-tal Belgische beleggers die bij de Nederlandse duurzame bank Triodos certificaten bezitten, een soort aandelen met beperkt stemrecht, gaan een klacht indienen bij de regulatoren in Nederland. Dat schrijft La Libre Belgique zaterdag.


Ermitage Kalone, Belgische hoop voor Parijs, verkozen tot 'Paard van het Jaar'
28 December 2023, 00:10 Skynet
Ermitage Kalone, de negenjarige hengst van Joris Van Dijck, is tijdens de Jumping van Mechelen verkozen tot 'Paard van het Jaar'. De hengst is populair bij fokkers en ruiters, die er een uitzonderlijk getalenteerd paard in zien.


Lorens Lecertua, Rookie of the Year van de Belgische federatie, stapt in 2024 over naar GT4
27 December 2023, 00:01 Autosport
Als kampioen in de Alpine Elf Europa Cup werd Lorens Lecertua door de Belgische autofederatie in de bloemetjes gezet. Tijdens de RACB Awards werd hij tot RACB Rookie of the Year gekroond. In 2024 zet de 17-jarige Belg een stapje hoger op de autosportladder, door te starten in de GT4 European Series en het Championnat de France FFSA GT.

Lees meer: Lorens Lecertua, Rookie of the Year van de Belgische federatie, stapt in 2024 over naar GT4


Innovatie Belgische techsector in gevaar door weinig overheidsinvesteringen
18 December 2023, 00:08 Techzine
Volgens het investeringsfonds imec.xpand laat de Belgische overheid de innovatie in de Belgische techsector doodbloeien. Start-ups krijgen een kans om te beginnen, maar worden in de steek gelaten zodra er kapitaal nodig is om uit te breiden. Het investeringsfonds imec.xpand heeft zelf stevige relaties met de techsector. Het fonds is namelijk verbonden aan het Leuvense […]


Baldur's Gate 3 van Belgische gamestudio grote winnaar van The Game Awards
15 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Baldur's Gate 3 van de Belgische gameontwikkelaar Larian Studios is dit jaar de grote winnaar van The Game Awards. Die bekroning kun je vergelijken met de uitreiking van Oscars voor films. De Belgische game werd onderscheiden met zes awards.


Toekomstige Nederlands-Belgische fregatten krijgen Duitse motoren
14 December 2023, 00:04 Skynet Buitenland
De toekomstige fregatten van de Belgische en Nederlandse zeemachten zullen uitgerust worden met dieselmotoren van de Duitse groep MAN Energy Solutions. Dat heeft de Nederlandse scheepswerf Damen Naval maandag aangekondigd.


Schippers zijn staking Belgische sluiswachters zat en toeteren erop los
8 December 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Zo'n driehonderd binnenvaartschepen, waaronder Nederlandse, komen maar mondjesmaat vooruit door een al dagen durende wilde staking van sluiswachters in Vlaanderen. De schippers zijn het wachten zat en komen nu zelf ook in opstand.


Opnieuw Belgische admiraal aan het hoofd van operatie Agenor in Straat van Hormuz
8 December 2023, 00:01 Skynet Belgie
De Belgische flottieljeadmiraal Hans Huygens is donderdag benoemd tot commandant van de operatie Agenor, het militaire luik van de Europese missie in de Straat van Hormuz (EMASoH). Dat meldt het ministerie van Defensie. Doel van die missie is de veilige doorvaart in de Straat van Hormuz te bevorderen.


Crimineel netwerk opgerold dat via drones Franse en Belgische gevangenissen "bevoorraadde"
8 December 2023, 00:01 Skynet Belgie
In Frankrijk is een netwerk van dronebezorgers ontmanteld dat actief was in ruim vijftien Franse en Belgische gevangenissen. Drie personen zijn in voorlopige hechtenis geplaatst, meldt het parket van het Franse Tulle donderdag.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn