NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Belgische

2News.be / Trefwoorden / Belgische

Vannacht en donderdagochtend 15% kans op een Belgische medaille: roeien Brys en Van Zandweghe race van hun leven?
Gisteren, 00:00 HLN.BE
Elke dag voorspellen onze journalisten in Tokio de kans op een Belgische medaille. Op dag zes achten we die vrij klein: 15 procent. De hoop van onze natie rust op de schouders van het roeiduo Tim Brys en Niels Van Zandweghe en judoka Toma Nikiforov. Dit zijn vannacht en donderdagochtend de kanshebbers.


TEAM BELGIUM LIVE. Bijna D-day voor Belgische renners, eerste negatieve test voor triatleet Geens
Zaterdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

We hebben er een extra jaartje op moeten wachten, maar eindelijk breken ze los: de Olympische Spelen. Pakt Nafi Thiam een nieuwe gouden medaille in de zevenkamp? Blinkt Nina Derwael uit aan de brug met ongelijke leggers? En welke Belgen verrassen er? Volg het de hele Olympische Spelen lang hier live.
Opnieuw drie medailles voor Belgische skeeleraars op het EK in Canelas
21 Juli, 00:00 Skynet Sport
De Belgische skeeleraars hebben dinsdag tijdens de Europese kampioenschappen in het Portugese Canelas drie medailles toegevoegd aan de drie die zij op de openingsdag hadden veroverd.


EK skeeleren - Twee Belgische titels op eerste dag EK
20 Juli, 00:03 Skynet
Op de eerste dag van de Europese kampioenschappen skeeleren in het Portugese Canelas hebben Belgische skaters twee titels behaald. Fran Vanhoutte en Jorun Geerts zorgden maandag voor een geslaagde ouverture. Daarnaast was er brons voor Vanhoutte en Robbe Beelen op een nieuw onderdeel, de mixed 500 meter.


Tesla start in september met Nederlandse en Belgische leveringen van de Model Y
11 Juli, 00:00 Tweakers
Tesla gaat de eerste Belgische en Nederlandse Tesla Model Y's in september aan klanten leveren. Het gaat vooralsnog alleen om de Long Range-variant met een actieradius van 505 kilometer. De Performance-versie verschijnt begin volgend jaar.


24,7 miljoen euro voor Belgische identiteitsapp itsme
6 Juli, 00:03 Emerce
De Belgische identiteitsapp itsme heeft 24,7 miljoen euro opgehaald, onder meer voor de introductie in Nederland.


Belgische advocaat in Marokko uitgewezen: 'wist van inreisverbod'
30 Juni, 00:02 Skynet Belgie
De Marokkaanse staat heeft dinsdagavond gereageerd op berichtgeving dat de Belgische advocaat Christophe Marchand maandagavond is gearresteerd met het oog op uitzetting toen hij rond 21 uur in Rabat het vliegtuig verliet. De Marokkaanse autoriteiten wijzen erop dat Christophe Marchand sinds 24 februari 2021 wist dat het hem verboden is in Marokko te verblijven. Deze reis zou alleen bedoeld zijn "om het imago van het land aan te tasten", aldus een verklaring.


Straks in de rekken: echte Belgische mosselen van de zeeboerderij
26 Juni, 00:03 De Tijd
01:00 Na de zomer begint de bouw van de eerste zeeboerderij in de Noordzee. Over twee jaar moeten de eerste Belgische mosselen in de Colruyt-winkels liggen. Dat gebeurt niet zonder slag of stoot. ?Gaan we n...


Jan Mulder wil bij een corner graag tien penalty?s zien en vraagt zich af waar de Belgische arbiters op het EK zijn
24 Juni, 11:44 HLN.BE
De poulefase op het EK zit erop, tijd om de balans op te maken van het scheidsrechterskorps met onze analist Jan Mulder. De Nederlander gaat niet mee in de heersende overtuiging dat zij het goed doen en daar heeft hij een aparte reden voor. Mulder vraagt zich ook af waarom onze Belgische refs niet vertegenwoordig zijn: ?Bertrand heeft gefaald.?


Belgische en Franse politie houden controleactie tegen mensensmokkel
24 Juni, 10:55 Skynet Belgie
In de nacht van 23 op 24 juni hebben de Belgische en Franse politie op verschillende plaatsen een gezamenlijke controleactie gehouden tegen mensensmokkel. De actie focust op kleine bootjes die door smokkelaars gebruikt worden om transmigranten naar het Verenigd Koninkrijk te brengen. Het fenomeen komt steeds vaker voor op de Noordzee.


Onze Club-watcher roept op: ?Scheidsrechters, bescherm Noa Lang: nu er nog eens een artiest op de Belgische velden loopt, is er geen nood aan beenhouwers?
7 Februari, 15:46 HLN.BE
Een oproep aan alle Belgische refs van onze Club Brugge-watcher: bescherm Noa Lang de komende weken en maanden. Want het is een kwestie van tijd vooraleer de onmacht en de onkunde van z?n belagers zal resulteren in een doodschop. Daar droeg ook een uitspraak van Nicky Hayen, coach van Waasland-Beveren, aan bij.


6 Februari, 14:47 HLN.BE
Essent verkoopt Belgische onderdelen vanwege grote concurrentie
5 Februari, 19:58 NU.NL - Economie
Energieconcern Essent doet zijn Belgische tak van de hand. Nieuwe eigenaar wordt Luminus. Dat hebben beide bedrijven vrijdag bekendgemaakt. Hoeveel geld is gemoeid met de deal, hebben beide bedrijven niet meegedeeld.


Hoe zijn de Belgische coronacijfers in vergelijking met de rest van Europa?
5 Februari, 19:33 Gazet v. Antwerpen

Ons land is nog steeds bij de beste leerlingen in de Europese klas wat de coronacijfers betreft. Toch is biostatistiscus Geert Molenberghs (UHasselt en KU Leuven) waakzaam voor euforie bij ons. ?We zien een gemengd beeld.? Een overzicht van de cijfers in enkele Europese landen en de regels die er gelden.
Belgische profclubs draaien massaal verlies, Anderlecht opnieuw de slechtste leerling van de klas
5 Februari, 18:02 HLN.BE
De Licentiecommissie heeft de Financial Fair Play-resultaten van de Belgische profclubs in 2020 bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat het Belgische profvoetbal opnieuw zware verliezen heeft laten noteren: alle clubs samen maar liefst 53 miljoen euro. Anderlecht bengelt opnieuw onderin en leed het grootste verlies van allemaal.


Belgische veroordeling van Iraanse diplomaat zet kwaad bloed in Teheran
4 Februari, 19:13 De Tijd
19:59 Voor het eerst sinds de Iraanse Revolutie is in Europa een Iraanse diplomaat veroordeeld in een terreurproces. Het vonnis van een Antwerpse rechtbank zet kwaad bloed in Teheran. De hamvraag is of Iran...


Een docu over Snelle en de jonge jaren van Ferry uit ?Undercover?: Netflix kondigt reeks nieuwe Belgische en Nederlandse films en series aan
4 Februari, 17:48 HLN.BE
Netflix licht een tipje van de sluier op over het nieuwe aanbod aan Belgische en Nederlandse films en series. Na het succes van ?Undercover? en ?De Familie Claus? komen er dit jaar een hele reeks nieuwe projecten aan. Zo krijgt het ruige personage Ferry uit ?Undercover? een eigen film en zal er een openhartige documentaire te zien zijn over het leven van de Nederlandse rapper Snelle.


An Vannieuwenhuyse en Sara Aerts verdedigen Belgische kleuren op WK bobslee en skeleton

Belgian Bullets An Vannieuwenhuyse en Sara Aerts verdedigen vanaf vrijdag de Belgische kleuren in de tweemansbob bij de vrouwen op de wereldkampioenschappen bobslee en skeleton, die vanwege de coronapandemie achter gesloten deuren gehouden worden in het Duitse Altenberg. Komende week is het de beurt aan Kim Meylemans in het skeleton.
?Een op vijf Belgische websites kwetsbaar?
4 Februari, 11:32 Emerce
Belgische websites zijn slecht beveiligd. Met name overheidswebsites lopen risico. Dat schrijft De Standaard op basis van een grootschalige webscan door het advieskantoor BDO bij ruim 15.000 Belgische websites.


Nieuwe piste voor Koning Boudewijnstadion, nieuwe titelsponsor voor Memorial

Het Koning Boudewijnstadion krijgt voor de volgende editie van de Memorial Van Damme een nieuwe atletiekpiste krijgt, dat bevestigt organisator Bob Verbeeck. Over de piste waren veel klachten van toppers de vorige jaren. De Memorial krijgt ook een nieuwe titelsponsor, de verzekeraar Allianz die de Belgische atletiek op sleeptouw neemt.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn