NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Belgische

2News.be / Trefwoorden / Belgische

Belgische popmaestro orkestreert eigen comeback
Zaterdag, 00:02 De Tijd
20:34 Paul ?Stromae? Van Haver (36) is een meester in het bespelen van de media. Vorige week was er, na acht jaar bijna-radiostilte, de verrassende aankondiging van twee Belgische festivaloptredens.


Kickoff van Week van de Belgische Mode in Leuven
12 Oktober, 00:06 Skynet Economie
In Leuven is deze ochtend de Week van de Belgische Mode van start gegaan. Doel van de Week is om consumenten bewust te maken van wat lokale merken te bieden hebben. Om dat te doen ging onder andere campagnegezicht Kim Van Oncen op pad door Leuven en werden duizend goodiebags uitgedeeld aan prijswinnaars. Daarnaast zetten 22 lokale merken tijdelijke lopers en podia voor hun vitrine om hun collecties te etaleren.


Twee Belgische rechercheurs probeerden Clearview-gezichtsherkenningssoftware uit
10 Oktober, 00:01 Tweakers
Twee Belgische rechercheurs hebben een proeflicentie van de omstreden gezichtsherkenningssoftware Clearview AI gebruikt. Dat erkent minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden nadat ze dit eerder tweemaal had ontkend.


De Belgische bedrijven in de slipstream van het peloton
25 September, 00:02 De Tijd
01:00 In het slotweekend van het WK wielrennen palmt de koers Leuven in. Een batterij Belgische start-ups en ondernemingen speelt in op de opverende wielergekte in ons land, van fietsen- en kadermakers tot ...


23 schadelijke pesticiden aangetroffen in Belgische slaapkamers
22 September, 00:03 Skynet Belgie
Uit een Europees onderzoek naar schadelijke pesticiden in het stof in onze slaapkamers, blijkt dat maar liefst 23 schadelijke pesticiden werden aangetroffen in Belgische slaapkamers. Sommige pesticiden zijn mogelijk kankerverwekkend of schadelijk voor de vruchtbaarheid. Het onderzoek werd gevoerd door het Europese burgerinitiatief Red Bijen en Boeren.


Jos Verlooy gaat voor unicum: drie Belgische titels op rij
22 September, 00:00 Skynet Sport
Jos Verlooy gaat morgen in het Belgisch kampioenschap in Lanaken van start met de ambitie om voor de derde keer op rij de nationale titel te pakken. Hij zou daarmee voor een unicum zorgen. Bovendien zou Verlooy het drie jaar op rij met hetzelfde paard doen.


Vooruit wil telewerk mogelijk houden voor Belgische grensarbeiders
21 September, 00:05 Skynet Economie
Belgen uit grensregio's die in buurlanden als Nederland of Frankrijk werken, moeten na de coronacrisis de mogelijk behouden te telewerken. Dat zeggen Vooruit-Kamerleden Anja Vanrobaeys en Kris Verduyckt. Ze vragen de federale regering om op Europees niveau en in samenspraak met de buurlanden een nieuwe permanente regeling uit te werken.


MediaMarkt sluit shop-in-shops bij Belgische Makro
21 September, 00:01 Emerce
Drie shop-in-shops van Mediamarkt die gevestigd zijn in de Belgische Makro-winkels van Alleur, Lodelinsart en Eke moeten hun deuren sluiten.


Belgische voetbalbond zoekt 700 nieuwe scheidsrechters
15 September, 00:01 Skynet Sport
Samen met amateurvleugels Voetbal Vlaanderen en ACFF lanceert de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) een grote campagne om scheidsrechters aan te werven. Met een slogan, interactieve reclamespots op televisie en sociale media en een website hoopt het Belgisch voetbal snel 700 refs te rekruteren. "We hebben dringend nood aan vers bloed", zegt Stephanie Forde van het Referee Department.


"Helft Belgische werkgevers wil personeelsbestand uitbreiden"
14 September, 00:04 Skynet
De helft van de Belgische werkgevers is van plan zijn personeelsbestand tegen het einde van het jaar uit te breiden. Dat zegt hr-bedrijf Manpower op basis van een bevraging van 520 werkgevers eind juli. Veel werkgevers ondervinden echter moeilijkheden om personeel te vinden.


Belgische "groene" betaalapp rekent op doorbraak met Google Pay
31 Augustus, 00:04 Skynet Economie
De Belgische betaalapp Pay Bonsai hoopt marktaandeel te veroveren op goed ingeburgerde diensten zoals Payconiq met een groene insteek. Voor elke tien transacties belooft het bedrijf een boom te planten. Een samenwerking met Google Pay, de betaaldienst van Google, moet het gebruiksgemak vergroten.


Belgische voetballegende Van Moer op 76-jarige leeftijd overleden
25 Augustus, 00:03 NU.NL - Sport
De Belgische oud-international Wilfried Van Moer is dinsdag op 76-jarige leeftijd overleden. Hij wordt gezien als een van de beste spelers in de Belgische voetbalhistorie.


Gitarist van Belgische rockband dEUS vertrekt na beroerte
18 Augustus, 00:06 NU.NL - Muziek
Gitarist Bruno De Groote stapt uit dEUS, heeft de Belgische rockgroep dinsdag op Facebook en Instagram aangekondigd. De Groote werd vorig jaar getroffen door een beroerte.


Aan Nederlands-Belgische grens geen boetes uitgedeeld bij controle coronabewijs
10 Augustus, 00:03 Skynet Buitenland
De Koninklijke Marechaussee, de op militaire leest geschoeide Nederlandse politie, heeft vandaag bij de Belgische grens geen boetes hoeven te geven omdat reizigers geen geldig coronabewijs bij zich hadden.


Belgische acteur Michel Van Dousselaere (73) overleden
4 Augustus, 00:08 NU.NL - Film
De Vlaamse acteur Michel Van Dousselaere is maandag op 73-jarige leeftijd overleden, meldt persbureau Belga.


Tien procent Belgische woningen en bedrijven heeft Proximus-glasvezelaansluiting
1 Augustus, 00:00 Tweakers
Meer dan tien procent van alle Belgische woningen en bedrijven heeft nu via Proximus een glasvezelaansluiting. In totaal gaat het om 621.000 gebouwen. Hiervan zijn 89.000 gebouwen in het laatste kwartaal aangesloten.


Belgische grootbanken kunnen zware coronaklap aan
31 Juli, 00:01 De Tijd
22:34 Belfius en KBC blijven zelfs in een ongunstig scenario van drie economisch moeilijke jaren voldoende gekapitaliseerd. Dat is een van de vaststellingen van de jongste stresstest van de Europese bankent...


Vannacht en donderdagochtend 15% kans op een Belgische medaille: roeien Brys en Van Zandweghe race van hun leven?
29 Juli, 00:00 HLN.BE
Elke dag voorspellen onze journalisten in Tokio de kans op een Belgische medaille. Op dag zes achten we die vrij klein: 15 procent. De hoop van onze natie rust op de schouders van het roeiduo Tim Brys en Niels Van Zandweghe en judoka Toma Nikiforov. Dit zijn vannacht en donderdagochtend de kanshebbers.


TEAM BELGIUM LIVE. Bijna D-day voor Belgische renners, eerste negatieve test voor triatleet Geens
24 Juli, 00:00 Gazet v. Antwerpen

We hebben er een extra jaartje op moeten wachten, maar eindelijk breken ze los: de Olympische Spelen. Pakt Nafi Thiam een nieuwe gouden medaille in de zevenkamp? Blinkt Nina Derwael uit aan de brug met ongelijke leggers? En welke Belgen verrassen er? Volg het de hele Olympische Spelen lang hier live.
Opnieuw drie medailles voor Belgische skeeleraars op het EK in Canelas
21 Juli, 00:00 Skynet Sport
De Belgische skeeleraars hebben dinsdag tijdens de Europese kampioenschappen in het Portugese Canelas drie medailles toegevoegd aan de drie die zij op de openingsdag hadden veroverd.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn