NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Belgian

2News.be / Trefwoorden / Belgian

Truck GP: Robert de Haan wint race 1 van de Porsche Carrera Cup Benelux
11 September, 00:00 Autosport
De eerste race van de Porsche Carrera Cup Benelux kende verschillende incidenten en moest zelfs stil gelegd worden met de rode vlag. De zege ging uiteindelijk naar Robert de Haan (Richardson), die in de derde ronde voorbij de van op de pole vertrokken Glenn Van Parijs (AUGUST by NGT) ging. De laatste podiumtrede ging naar Rik Koen (JW Raceservice).

Lees meer: Truck GP: Robert de Haan wint race 1 van de Porsche Carrera Cup Benelux


Prachtig zomerweer, schitterende races en 21.000 toeschouwers maken van Volumex Belgian Truck Grand Prix een mooi succes
11 September, 00:00 Autosport
Net als twee weken geleden tijdens de 45ste editie van de 24 Hours of Zolder, vormde ook deze uitgave van de Volumex Belgian Truck Grand Prix een geslaagd weekend. Uiteraard was de zon de eregast, met werkelijk zomerse dagen, maar ook de rijders in de trucks en de diverse Porsche 911 GT3 Cup droegen bij tot het spektakel. 21.000 toeschouwers zagen onder meer de Hongaar Norbert Kiss in het Goodyear FIA European Truck Racing Championship en Robert de Haan en Bertrand Baguette in de Porsche Carrera Cup Benelux als winnaars over de meet komen. Na de zomerse succesweekends is het nu aftellen naar de American Festival NASCAR Finals midden oktober!

Lees meer: Prachtig zomerweer, schitterende races en 21.000 toeschouwers maken van Volumex Belgian Truck Grand Prix een mooi succes


Belgian Rallycross & Cross Car Championship: Spanning verzekerd op het Glosso-circuit
14 Augustus, 00:00 Autosport
Een week na de Belgische manche van het Wereldkampioenschap Rallycross in Mettet, staan onze nationale rijders weer aan de start op het Glosso-circuit in Arendonk. In alle klassen belooft het weer erg spannend te worden.

Lees meer: Belgian Rallycross & Cross Car Championship: Spanning verzekerd op het Glosso-circuit


Belgian Cycling ondersteunt Blue Heart Campagne tegen mensenhandel
19 Juli, 00:08 Skynet Belgie
Belgian Cycling wil zijn bijdrage leveren aan de strijd tegen mensenhandel. De Belgische wielerfederatie ondersteunt daarom de Blue Heart Campagne van de Verenigde Naties.


Belgian Cycling hoopt ook bij MTB en BMX op "mooie resultaten" tijdens het WK in Glasgow
19 Juli, 00:08 Skynet Belgie
Filip Meirhaeghe, de bondscoach van de Belgische mountainbikers, mikt met de Belgische mannen op het WK van volgende maand in Glasgow op de top vijf. "Dat is een realistische ambitie", zei Meirhaeghe maandag op een persmoment in de gebouwen van Belgian Cycling in Tubeke.


LIVE. De vreugde is groot bij de Belgian Cats, gaan ze een wilde feestnacht tegemoet?
26 Juni, 00:07 HLN.BE
De Belgian Cats hebben geschiedenis geschreven. Onze nationale basketbalvrouwen hebben zich tot Europees kampioen gekroond na een absolute nagelbijter tegen Spanje. De Cats gaan ongetwijfeld een lange feestnacht tegemoet. Op deze pagina zit u goed om alles op de voet te volgen.


EK basket (v) - Belgian Cats bibberen tegen Frankrijk, maar schrijven geschiedenis met finaleplaats
25 Juni, 00:01 Skynet Sport
De Belgian Cats hebben zaterdagavond hun afspraak met de geschiedenis niet gemist in hun halve finale op het EK vrouwenbasketbal tegen Frankrijk, dat afdroop met 67-63 (rust: 44-30) na een bloedstollende ontknoping.


Belgian Cats sluiten EK-voorbereiding af met nieuwe zege tegen China
11 Juni, 00:01 Skynet Sport
Twee dagen voor hun vertrek naar het EK in Tel Aviv hebben de Belgian Cats ook hun tweede oefenduel tegen China gewonnen. Het verschil was wel minder groot dan donderdag in Kortrijk (90-55). In Leuven hielden de Cats het zaterdag bij 89-81 (rust 53-46).


Diamond League Parijs - Belgian Falcons halen de finish niet op de 4x100 meter
10 Juni, 00:02 Skynet
De Belgian Falcons, de nationale ploeg op de 4x100 meter, heeft vrijdag de finish niet gehaald bij de Diamond League in Parijs. Het liep mis bij de laatste stokwissel.


Belgian Cats - Belgian Cats kloppen Turkije in Cordoba
4 Juni, 00:00 Skynet Sport
De Belgische nationale vrouwenbasketploeg heeft zaterdagavond in het Spaanse Cordoba een oefeninterland in de voorbereiding op het EK vrouwenbasketbal (15 tot 25 juni) met 84-66 (rust: 39-33) gewonnen van Turkije.


Belgian Cats - Bondscoach Rachid Meziane looft speelsters om "energie, enthousiasme en betrokkenheid"
27 Mei, 00:02 Skynet
Rachid Meziane, de bondscoach van de Belgian Cats, was over het algemeen tevreden na de 83-60 voorbereidingszege van vrijdag tegen Griekenland in Bergen.


KIJK. Michael van Gerwen schrijft Belgian Darts Open op zijn naam na zinderende finale tegen Luke Humphries
8 Mei, 00:01 HLN.BE
Op de Belgian Darts Open in Wieze heeft Michael van Gerwen in een spectaculaire finale afgerekend met Luke Humphries: 6-8. De Belgen kwamen amper in het toernooi voor. De niet-professionele darter Andy Baetens hield stand tot de derde ronde.


Belgian Darts Open - Michael Smith is te sterk voor Dimitri Van den Bergh
7 Mei, 00:00 Skynet Sport
Dimitri Van den Bergh is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de derde ronde van de Belgian Darts Open (European Tour 7/198.000 euro). De Antwerpenaar moest in Wieze met 6-2 het onderspit delven voor de Engelse nummer een van de wereld Michael Smith.


Belgian Darts Open - Dimitri Van den Bergh en Andy Baetens plaatsen zich voor de tweede ronde
6 Mei, 00:01 Skynet
Met Andy Baetens en Dimitri Van den Bergh hebben zich twee landgenoten weten te plaatsen voor de tweede ronde van de Belgian Darts Open (European Tour 7/200.000 euro), die van start is gegaan in Wieze.


South Belgian Rally: Indrukwekkende zege van Tom Heindrichs bij zijn Rally4-debuut
21 Maart, 00:04 Autosport
Met 10 snelste tijden op 12 klassementsproeven was Tom Heindrichs duidelijk de snelste in het Junior BRC in het kader van de South Belgian Rally. De 19-jarige Heindrichs debuteerde op indrukwekkende wijze in de Stellantis Rally Cup met een Opel Corsa Rally4.

Lees meer: South Belgian Rally: Indrukwekkende zege van Tom Heindrichs bij zijn Rally4-debuut


South Belgian Rally: Evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50!
14 Maart, 00:02 Autosport
Zoals de traditie het wil wordt de South Belgian Rally ook dit jaar aangevuld met een luik voor de fans van de regularity. Opmerkelijk: in Vresse-Sur-Semois zijn de deelnemers in VHRS 50 talrijker dan die in VHRS 65.

Lees meer: South Belgian Rally: Evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50!


South Belgian Rally: De Cups populairder dan ooit
8 Maart, 00:02 Autosport
Hoewel de wagens uit de R5/Rally2-categorie de blikvangers worden op de affiche van de South Belgian Rally 2023, kan u er zeker van zijn dat er op alle niveaus een spannende strijd zal worden geleverd. Dat zal onder andere het geval zijn in de twee Cups die steeds populairder lijken te worden: de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux en de Moood M-Cup!

Lees meer: South Belgian Rally: De Cups populairder dan ooit


South Belgian Rally: De voorverkoop is gestart
20 Februari, 01:21 Autosport
Met zijn gemoedelijke sfeer en vooral een parcours dat bij alle fans en deelnemers in de smaal valt, hoeft er niet aan te worden getwijfeld dat het startveld van de South Belgian Rally ? op zaterdag 18 maart de tweede manche van het Belgian Rally Championship 2023 ? opnieuw indrukwekkend zal zijn!

Lees meer: South Belgian Rally: De voorverkoop is gestart


South Belgian Rally: Een sportievere VHRS 65-categorie
17 Februari, 00:03 Autosport
Het 100 procent natuurlijke parcours van de South Belgian Rally, tweede manche van het Belgian Rally Championship, mag de rallyrijders dan wel bekoren, het snelle karakter van de proeven beantwoordt misschien niet meteen aan de verwachtingen van de regularity-liefhebbers die in de VHRS 65-categorie aan de wedstrijd deelnemen. Meer had organisator DG Sport niet nodig om het geheel door een aanpassing van enkele regels wat sportiever te maken?

Lees meer: South Belgian Rally: Een sportievere VHRS 65-categorie


Rachid Meziane neemt in november over bij Belgian Cats
7 November 2022, 00:01 Skynet Sport
De veertigjarige Fransman Rachid Meziane coacht de Belgian Cats in november, zo maakte de Belgische Basketfederatie zondag bekend.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn