NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Behalve

2News.be / Trefwoorden / Behalve

Wereldhandel nam vorig jaar overal af, behalve in China
19 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
In 2023 is de handel in bijna alle delen van de wereld afgenomen. Alleen in China nam de in- en uitvoer van goederen toe, blijkt uit cijfers van het Centraal Planbureau (CPB).


Bosz wil na PSV met pensioen: 'Behalve als het Nederlands elftal komt'
10 Januari, 00:06 NU.NL - Sport
Peter Bosz denkt erover na om na zijn periode bij PSV afscheid te nemen van het betaald voetbal. De zestigjarige coach wil alleen een uitzondering maken voor het Nederlands elftal.


iPhone heeft voortaan andere oplaadkabel nodig: ?Goed voor iedereen, behalve voor Apple zelf?
14 September 2023, 00:04 HLN.BE
Techgigant Apple is overstag en gaat alle nieuwe telefoons uitrusten met de universele USB-C-aansluiting die Brussel verplicht maakt. Is de klant daardoor goedkoper uit? En kunnen mensen met een oudere iPhone de kabeltjes daarvoor straks nog wel kopen?


NU+ | Failliet VanMoof deed alles zelf, behalve winst maken
19 Juli 2023, 00:08 NU.NL - Economie
Met een opvallend design, technische snufjes en gelikte marketing wist VanMoof de e-bike sexy te maken. Maar de fietsen gingen vaak kapot en waren voor velen te duur door de unieke onderdelen. Dat deed het bedrijf de das om.


Echt IEDEREEN haalt Carlos Sainz in (behalve De Vries) [video]
11 Juli 2023, 00:01 AutoBlog

Bamiboys! Nieuw filmpje! Carlos Sainz wordt door iedereen ingehaald tijdens de GP van Engeland 2023 op Silverstone.

Dit artikel Echt IEDEREEN haalt Carlos Sainz in (behalve De Vries) [video] verscheen eerst op Autoblog.nl.
Bodem in Europa stuk minder droog dan vorig jaar, behalve in Spanje
13 Mei 2023, 00:04 Skynet Buitenland
De droogte in de bodem is op het Europese continent veel minder uitgesproken dan een jaar geleden, maar in Spanje is de situatie veel erger. Dat blijkt uit gegevens van de Europese klimaatdienst Copernicus, die het Franse persbureau AFP analyseerde.


26 Maart 2023, 00:08 Volkskrant
LG komt met een draadloze televisie - Behalve de stroomkabel dan
8 Januari 2023, 00:54 Tweakers
Tijdens CES 2023 liet LG de Signature Oled M zien, een tv zonder ingangen die zijn signaal ontvangt van een extern kastje dat het draadloos naar de tv stuurt.


Apple verkocht in derde kwartaal meer van alle producten, behalve de iPad
1 November 2022, 00:26 NU.NL - Tech
Apple heeft in het vierde kwartaal van zijn gebroken boekjaar meer omzet en winst gerealiseerd. Van vrijwel alle producten verkocht de Amerikaanse techgigant meer exemplaren, met uitzondering van de iPad.


Apple komt boven de lat uit, behalve voor de iPhone
28 Oktober 2022, 00:02 De Tijd
22:45 Apple pakte donderdag uit met kwartaalomzet- en winstcijfers boven de verwachtingen. De verkoop van het sterproduct iPhone vestigde een nieuw record maar stelde de analisten toch wat teleur. Het bedri...


9 Juni 2022, 00:07 Volkskrant
?Alfa kan elk team aan, behalve Red Bull en Ferrari?
21 Maart 2022, 00:03 AutoBlog

Alfa kan elk team aan, behalve Red Bull en Ferrari, aldus een een Geweldige Vent. Het leuke van reglementswijzigingen is dat de boel lekker opgeschud kan worden. Dit weekend was duidelijk dat de teams met Mercedes-motoren het beduidend zwaarder hebben, in vergelijking met de teams die gebruik maken van Ferrari-motoren. Wellicht is dat een E10-dingetje. […]

The post “Alfa kan elk team aan, behalve Red Bull en Ferrari” appeared first on Autoblog.nl.
Nieuwe Maserati crossover niet te stoppen (behalve door?)
19 Oktober 2021, 00:02 AutoBlog

De nieuwe Maserati crossover was aangekondigd. Maar nu niet meer. Crossovers en SUV’s zijn tegenwoordig hoog nodig voor autofabrikanten. Ook al is hun core-business compleet andere auto’s bouwen. Op McLaren en Morgan na zien we niet veel merken dat het gaan redden zonder een SUV. De meest sportwagenmerken hebben er al een of meer in […]

The post Nieuwe Maserati crossover niet te stoppen (behalve door…) appeared first on Autoblog.nl.
Nederlanders legden in 2020 fors minder kilometers af, behalve te voet
30 Juni 2021, 00:02 NU.NL - Economie
Nederlanders hebben vorig jaar gezamenlijk 147 miljard zogeheten reiskilometers afgelegd, een afname van 30 procent vergeleken met het jaar ervoor, toen in totaal 211 miljard kilometer afgelegd werd binnen Nederland. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek woensdag op basis van nieuwe cijfers. Hoewel er minder gebruik is gemaakt van de auto en het openbaar vervoer, is er in het coronajaar 2020 wel meer gewandeld.


Kim Kardashian bedankt iedereen behalve Donald Trump na vrijlating gevangene
25 Januari 2021, 11:42 HLN.BE
Kim Kardashian (40) zet zich de laatste tijd wel vaker in voor gevangenen en eentje van hen is Chris Young. Hij werd door Donald Trump vrijgelaten op zijn laatste dag als president en bedankt als gevolg nu een aantal mensen op zijn sociale media. Kim, die zich jarenlang ingezet heeft voor zijn zaak, deelde het filmpje op haar Instagramaccount en bedankte op haar beurt iedereen behalve ex-president Trump.


Fransen voelen zich betutteld door vroege avondklok: ?Ze verbieden alles, behalve werk?
16 Januari 2021, 11:37 Volkskrant
Volgens de regering is een nieuwe vroege avondklok de enige manier om het ?sociale virus? te remmen. De Franse bevolking voelt zich, niet voor het eerst, betutteld. Ze geloven bovendien dat de borrels op straat door blijven gaan, maar dan vroeger.


"Er komen geen nieuwe taksen, behalve de effectentaks"
10 Januari 2021, 04:01 Skynet
Er komen onder de nieuwe regering geen nieuwe taksen, behalve de effectentaks. Dat zegt Georges Gilkinet, minister van Mobiliteit en vicepremier van Ecolo in een interview met De Zondag. Gilkinet wil de klimaatoplossingen koppelen aan de socio-economische uitdagingen van deze coronacrisis: "We moeten slim en productief investeren", zo klinkt het.


Code oranje in het hele land behalve op de Wadden
29 Mei 2018, 16:42 NOS nieuws

In het hele land, met uitzondering van de Wadden, is code oranje van kracht vanwege zware onweersbuien. Bij de buien valt plaatselijk zeer veel regen,schrijft het KNMI.

In het Waddengebied geldt code geel voor onweersbuien. Ook daar is kans op veel regen, windstoten en hagel.

Etappe afgelast

Voor veel wandelaars die vandaag de tweede etappe van de Avondvierdaagse zouden lopen, gaat het feest niet door. Op bijna vijftig plaatsen is de wandeling afgelast vanwege het noodweer.

Op tien plaatsen, waaronder Delft, Den Haag, Hoogezand-Sappermeer, Bodegraven-Reeuwijk, Roden en Tiel gaat de wandeling wel door. De lokale organisaties zijn verantwoordelijk voor die beslissing, zegt Sil Sanders van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. "Als de kans op geen onweer dermate groot is, dan laten ze de Avondvierdaagse vanavond gewoon doorgaan."

Alle kanalen

De wandelbond adviseert om geen enkel risico te nemen. "We adviseren organisatoren om contact op te nemen met gemeente en politie, op verschillende platforms te kijken of er slecht weer komt en de beslissing via alle kanalen die ze hebben, verspreiden."

De meeste wandelingen beginnen normaal gesproken om 18.00 uur, sommige om 17.00 uur of 17.30 uur. Dit is afhankelijk van de afstand. De meeste zijn 5 en 10 kilometer, sommige wandelaars lopen ook stukken van 15 kilometer.

Volg hier ons liveblog over code oranje.
Haast alle leerkrachten hebben zwaar beroep, behalve in het hoger onderwijs
24 Mei 2018, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Leerkrachten uit het kleuter-, lager, middelbaar, beroeps- en buitengewoon onderwijs staan allemaal op de lijst met zware beroepen.
Alle gemeenten hangen vandaag regenboogvlag uit, behalve twee: dit is hun excuus
17 Mei 2018, 06:24 Gazet v. Antwerpen

Op 17 mei vieren we de Internationale Dag tegen Holebifobie en Transfobie (IDAHOT) en hangen gemeenten een regenboogvlag uit in solidariteit met holebi?s en transgenders. Alle gemeenten, behalve twee: Kraainem en Sint-Martens-Latem weigeren mee te werken.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn