NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Bedrijven

2News.be / Trefwoorden / Bedrijven

Faillissementsgolf dreigt nu bedrijven coronaschuld moeten afbetalen
Woensdag, 00:02 NU.NL - Economie
Kredietverzekeraar Atradius verwacht dat dit en volgend jaar veel bedrijven failliet zullen gaan. Mogelijk gaan in 2023 maar liefst 52 procent meer ondernemingen op de fles. Bedrijven worstelen met de dure energie, de hoge rente en de coronaschuld die ze moeten afbetalen.


NU+ | Steeds meer bedrijven gaan failliet: moeten we ons zorgen maken?
13 September, 00:04 NU.NL - Economie
Al zestien maanden op rij gaan er meer bedrijven op de fles dan een jaar eerder. In augustus was er zelfs een stijging van 80 procent vergeleken met vorig jaar. Is dit de start van een faillissementsgolf of valt het wel mee?


?Privacywaakhond eist transparantie van bedrijven die tweets verzamelen voor de overheid?
5 September, 00:00 Emerce
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) eist van sociale media-monitoringbedrijven dat gebruikers van X (voorheen Twitter) duidelijkheid krijgen over welke organisaties hun berichten hebben verzameld en ingezien. Uit onderzoek van AG Connect, Binnenlands Bestuur en iBestuur blijkt dat berichten van nagenoeg alle Nederlandse gebruikers op het platform verzameld zijn voor overheidsorganisaties.


Migraine kost bedrijven bijna 1 miljard euro
26 Augustus, 00:00 De Tijd
01:00 Nieuwe medicatie biedt soelaas, maar heeft stevig prijskaartje


De bedrijven achter de hippe drinkfles van uw kinderen
26 Augustus, 00:00 De Tijd
22:29 Bij de terugkeer naar school maakt ook de Air Up weer zijn opwachting op de speelplaats. Een blik achter de schermen bij de Duitse start-up achter de hippe drinkfles-met-een-geurtje, die zijn omzet in...


VS heft handelsbeperkingen voor 27 Chinese bedrijven op
23 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
De Verenigde Staten hebben 27 Chinese bedrijven en organisaties van de 'zwarte lijst' gehaald. Bedrijven op die lijst hebben beperkte toegang tot Amerikaanse technologie.


Duizenden Nederlandse bedrijven slachtoffer van ransomware
5 Augustus, 00:05 Techzine
In 2021 zijn ruim tweeduizend Nederlandse bedrijven door ransomware getroffen, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Kleinere bedrijven hebben vaak de meeste problemen. Volgens het CBS ging het bij de ruim tweeduizend getroffen bedrijven vaker om grote bedrijven in plaats van kleinere bedrijven. Ongeveer 4 procent van bedrijven met 250 […]


?Veel bedrijven hebben niet de ambitie iconisch te worden, Genmab wel?
5 Augustus, 00:00 De Tijd
01:00 Hij is de architect van een van Europa?s waardevolste biotechbedrijven en een investeerder van het eerste uur in Argenx, de Belgische biotechtrots waarmee hij nu samenwerkt. Een gesprek met Jan van d...


Bedrijven produceren minder en ze gaan vaker failliet: komt er een recessie?
2 Augustus, 00:05 NU.NL - Economie
Diverse seinen voor de economie stonden de afgelopen tijd op rood. Het aantal faillissementen stijgt, bedrijven durven nauwelijks nog te lenen en ze maken steeds minder. Moeten we ons zorgen maken?


Bedrijven zijn minder hard op zoek naar personeel
26 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Bedrijven zijn minder hard op zoek naar personeel. Uitzendconcern Randstad merkt dat er minder vraag is dan voorheen. Het bedrijf zag de omzet en de winst in het tweede kwartaal opnieuw dalen.


Twitter ontwikkelt vacature feature voor geverifieerde bedrijven
22 Juli, 00:05 Techzine
Twitter is bezig met een nieuwe feature voor geverifieerde bedrijven op het sociale netwerk. Organisaties die kiezen voor een betaald abonnement worden daarmee geverifieerde bedrijven en kunnen in de nabije toekomst ook hun vacature plaatsen op Twitter. Die zullen dan extra worden gepromoot op het sociale netwerk. Twitter heeft de nieuwe feature voor vacatures nog […]


Bedrijven die zich laten afschakelen betalen straks minder
22 Juli, 00:00 De Tijd
01:00 De hoogspanningsnetbeheerder Elia wil vanaf volgend jaar aangepaste nettarieven. Bedrijven die zich deels laten afschakelen op momenten dat het stroomnet overbelast raakt, zullen een korting krijgen o...


Bedrijven moeten van toezichthouder uitleggen waarom ze algoritmes gebruiken
19 Juli, 00:08 NU.NL - Economie
Als organisaties voor hun bedrijfsvoering kunstmatige intelligentie en algoritmes gebruiken, moeten ze uitleggen waarom ze dat doen. Daarvoor pleit de Autoriteit Persoonsgegevens.


Veel bedrijven nog steeds niet in staat om hoge werkdruk aan te pakken
12 Juli, 00:06 NU.NL - Economie
Steeds meer werknemers zijn langdurig uitgeschakeld vanwege stress- en burn-outklachten. Vooral het gestegen verzuim onder jongeren is zorgelijk. Veel bedrijven zijn nog altijd niet bereid of in staat de werkdruk te verlagen en uitval te voorkomen.


NU+ | Bedrijven mogen onze gegevens weer in de VS opslaan: dit moet je weten
12 Juli, 00:06 NU.NL - Economie
De Europese Unie en de Verenigde Staten hebben een nieuwe deal bereikt over het uitwisselen van data van Europeanen. Daarmee mogen bedrijven onze data weer opslaan op Amerikaanse servers.


Nieuwe detectietool Google geeft bedrijven een voorsprong op hackers
14 Juni, 00:04 Techzine
Google stelt een detectietool ter beschikking in zijn Security Command Center. Dan moet bedrijven helpen met het beter beveiligen van hun cloudomgevingen. Cloudomgevingen zijn niet eenvoudig te beveiligen en dat komt door de dynamische en complexe aard van het beestje. Google denkt de oplossing te hebben en brengt een simulatietool om aanvalspaden te detecteren naar […]


Huishoudens en kleine bedrijven draaien op voor energieverbruik industrie
28 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
De grootste energieverbruikers van Nederland betalen maar een heel klein deel van alle energiebelasting: minder dan 2,5 procent. Huishoudens en kleine bedrijven draaien op voor het merendeel van de belasting op stroom en aardgas, blijkt uit een analyse van NU.nl.


Bedrijven en vakbonden adviseren om buiten Europa te gaan kijken voor knelpuntberoepen
20 Mei, 00:06 Skynet Economie
In een advies aan de Vlaamse regering zeggen werkgevers en vakbonden dat meer over de grenzen van de Europese Unie moet worden gekeken om knelpuntjobs - zoals stukadoors en chauffagisten - in te vullen.


Consumenten en malafide bedrijven vaker in conflict om zonnepanelen
14 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
De levering en plaatsing van zonnepanelen zorgen voor steeds meer juridische conflicten. Malafide bedrijven maken misbruik van de grote vraag, maar leveren zelden goed werk af. Zo worden bepaalde onderdelen niet geleverd en ontstaat er schade aan daken, met lekkages tot gevolg.


Sonos introduceert Pro-abonnement met remote speakerbeheer voor bedrijven in VS
20 April, 00:00 Tweakers
Sonos introduceert een Pro-abonnement voor bedrijven in de VS. Met dit abonnement moeten bedrijven hun Sonos-speakers in meerdere vestigingen op afstand beheren en biedt toegang tot gelicentieerde muziek. Sonos Pro kost 35 dollar per maand, per locatie.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn