NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Bedreigd

2News.be / Trefwoorden / Bedreigd

12 Mei, 00:08 Volkskrant
Amy Schumer ernstig bedreigd na grap over Kirsten Dunst bij Oscars
18 April, 00:10 NU.NL - Film
Comedian Amy Schumer is na haar presentatieklus bij de uitreiking van de Oscars met de dood bedreigd. De dreigementen waren zo serieus, dat het lokale politiekorps van Los Angeles en de geheime dienst contact met haar opnamen, vertelde Schumer woensdag in de radioshow van Howard Stern.


DNS poisoning keert terug: ?38 procent van open resolvers bedreigd?
21 November 2021, 00:08 Techzine
Een onderzoeksteam van de University of California Riverside maakt een grootschalig DNS spoofingrisico bekend. De onderzoekers wisten Linux resolvers te overspoelen met vervalste IP-adressen om zich als betrouwbare Domain Name Server (DNS) voor te doen en eindgebruikers naar gevaarlijke websites door te leiden. Volgens het team kan de aanval op 38 procent van miljoenen open […]


500 jobs bedreigd in volwassenenonderwijs
12 Oktober 2021, 00:06 Skynet Economie
Als Vlaanderen de financiering van het volwassenenonderwijs niet herziet, dreigen ruim 500 voltijdse jobs verloren te gaan. De scholen vragen minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) met aandrang de financiering vlot te trekken, zo schrijft de Tijd vandaag.


OM sluit opruiende Telegram kanalen
12 Oktober 2021, 00:02 Emerce
In opdracht van het Openbaar Ministerie in Den Haag heeft de politie maandag twee 'opruiende' complotkanalen Bataafse Republiek en Bataafse Nieuws op de online berichtendienst Telegram afgesloten. Voor zover bekend is het de eerste keer dat het OM die stap heeft genomen.


Koppel klemgereden en bedreigd met ijzeren staaf op E40: ?Hier hadden doden kunnen vallen?
28 Augustus 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Straffe beelden van verkeersagressie langs de E40 in Loppem. Daar reed een man namelijk een koppel in een Porsche klem. Hij stapte uit met een ijzeren staaf en stapte op de auto af. ?Hij had ons voordien van de baan proberen te rijden. Hier hadden letterlijk doden kunnen vallen?, aldus de slachtoffers.
Willow Smith zag als kind hoe haar moeder bedreigd en gediscrimineerd werd
7 Juli 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Willow Smith heeft als kind gezien hoe haar moeder, actrice en zangeres Jada Pinkett-Smith, op tour met haar band Wicked Wisdom regelmatig werd bedreigd en gediscrimineerd. In een interview met L'Officiel vertelt de twintigjarige Smith dat het haar destijds bang maakte.


7.800 banen bedreigd bij Siemens Energy
2 Februari 2021, 11:06 HLN.BE
Bij het Duitse ingenieursbedrijf Siemens Energy staan de komende jaren 7.800 banen op de helling. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt.


Grof geweld tegen demonstranten toont hoe bedreigd Poetin zich voelt
1 Februari 2021, 08:15 Volkskrant
Het het harde optreden van de politie tegen aanhangers van oppositieleider Navalny lijkt alleen maar averechts te werken. Hun protesten worden niet kleiner en krijgen steeds meer steun. Moskovieten juichen de demonstranten toe vanuit de open ramen van hun flats, en overal in Rusland klinkt ?Weg met de tsaar?.


'Regeringsleider Aung San Suu Kyi met partijgenoten gearresteerd in Myanmar'
1 Februari 2021, 00:43 NOS nieuws

In Myanmar is regeringsleider Aung San Suu Kyi gearresteerd, zegt een woordvoerder van haar partij tegen persbureau Reuters. Naast de winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede zouden ook andere prominente leden van de partij zijn opgepakt.

Het nieuws komt nadat het leger vorige week had gesuggereerd dat het mogelijk een staatsgreep zou plegen. Volgens de legerleiding is er fraude gepleegd bij de parlementsverkiezingen in november, waar Aung San Suu Kyi's partij wederom de absolute meerderheid behaalde. Volgens waarnemers zijn de verkiezingen eerlijk verlopen.

Leger op straat

Militairen hebben in diverse regio's kabinetsleden meegenomen, zeggen familieleden tegen de BBC. De Britse omroep meldt ook dat er soldaten op straat zijn in grote steden. In hoofdstad Naypyitaw ligt internet en telefonie plat. De staatstelevisie meldt op Facebook dat er vanwege technische problemen geen uitzending mogelijk is.

De partijwoordvoerder zegt dat Aung San Suu Kyi in de vroege ochtend van haar bed is gelicht. "Ik roep onze achterban op niet overhaast te reageren en de wet te volgen", en voegde daar aan toe dat hij waarschijnlijk ook zal worden opgepakt.

Aung San Suu Kyi werd in 2016 de eerste democratisch gekozen regeringsleider na tientallen jaren militair bewind. Jarenlang heeft ze onder huisarrest geleefd. In 1991 kreeg ze de Nobelprijs voor de Vrede toegekend voor haar inzet voor democratie in Myanmar.

Rohingya-crisis

De afgelopen jaren werd de 75-jarige wereldwijd fel bekritiseerd, omdat ze te weinig zou doen tegen de vervolging van de Rohingya-bevolking in haar thuisland. De VN stelde in 2017 dat er sprake was van een etnische zuivering. Ruim 700.000 leden van de moslimminderheid vluchtten de afgelopen jaren het land uit.

Aung San Suu Kyi verdedigde Myanmar in 2019 voor het het Internationaal Strafhof in Den Haag. Het Hof oordeelde vorig jaar dat de Rohingya "extreem kwetsbaar" zijn voor militair geweld in Myanmar.
Ruim 100 banen bedreigd in sociale werkplaats in Fleurus
21 Januari 2021, 22:49 Skynet
Bij de sociale werkplaats Atelier 3000 in het Henegouwse Fleurus dreigen 106 mensen hun job te verliezen. De directie heeft donderdag tijdens een bijzondere ondernemingsraad de sluiting aangekondigd.


19 Januari 2021, 15:12 De Tijd
Oehoe en grauwe klauwier meer gespot in Kalmthoutse Heide, heidevlinder bedreigd
18 Januari 2021, 12:36 Gazet v. Antwerpen

De grauwe klauwier en de oehoe zijn aan een opmars bezig in de Kalmthoutse Heide. Die laatste broedde er voor het eerst. De heivlinder en kamsalamander worden bedreigde diersoorten. Dat blijkt uit observaties door vrijwilligers, die jaarlijks de evoluties bij van broedvogels, insecten en andere dieren bijhouden.
Chinese reuzen-salamander met uitsterven bedreigd ? ook al zijn er nog miljoenen van
22 Mei 2018, 16:36 Volkskrant
Er zijn er miljoenen van, toch wordt de Chinese reuzensalamander in zijn voortbestaan bedreigd. In het wild is het dier, de grootste amfibie ter wereld, bijna uitgestorven, blijkt uit onderzoek.


Pilotenstaking Brussels Airlines: ook tickets van andere maatschappijen worden terugbetaald

Passagiers die door de pilotenstaking bij Brussels Airlines, een kaartje moeten boeken bij een andere maatschappij, zullen ook dat ticket terugbetaald krijgen omdat Brussels Airlines geen alternatief kan bieden. Dat heeft VTM Nieuws vernomen op een persconferentie.
Ruim 270 banen bedreigd bij Axalta - "Teleurstellend gesprek met de directie"
9 Mei 2018, 21:00 Skynet
De vakbonden en de directie van coatingbedrijf Axalta in Mechelen hebben woensdag opnieuw samengezeten. Teleurstellend, vindt Danny Absillis. Voorlopig wordt er nog niet opnieuw gewerkt, klinkt het. Maandag vindt weer overleg plaats.


?Jazz Middelheim bedreigd door besparingen VRT?
8 Mei 2018, 12:30 Het Nieuwsblad Binnenland

De toekomst van Jazz Middelheim is na 2016 zeer onzeker. Dit komt onder meer omwille van de besparingen bij de openbare omroep. Die is via radiozender Klara een van de belangrijke partners van het festival. ?We mogen jazz in ons land niet laten teloorgaan?, reageert Antwerps schepen voor Cultuur Philip Heylen (CD&V).
276 banen op de helling bij Axalta Coating Systems

Axalta Coating Systems is van plan zijn verffabriek in Mechelen te sluiten. Daardoor zijn er tot 276 banen bedreigd, zo kondigt de directie vrijdag aan tijdens een bijzondere ondernemingsraad.
Persvrijheid nog altijd bedreigd in sommige Europese landen
25 April 2018, 04:54 Skynet Belgie
In sommige Europese, democratische landen is de persvrijheid bedreigd, zoals Malta, Tsjechië, Servië en Slovakije. Dat blijkt uit het jaarlijkse rapport van Reporters zonder Grenzen (RSF). Noorwegen voert nog altijd de lijst aan wat betreft persvrijheid. België staat op de zevende plaats in de index van de RSF.


Geslagen, gekneveld en bedreigd voor buit van 100 euro kleingeld
22 April 2018, 20:06 Gazet v. Antwerpen

Twee gewapende overvallers zijn zaterdag in het holst van de nacht binnengevallen bij bakkerij Bogaert, op de De Bruynlaan in Wilrijk.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn