NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Bedreigd

2News.be / Trefwoorden / Bedreigd

Vliegtuigbouwer Boeing bedreigd door hackers: 'Gaan gevoelige data openbaren'
2 November 2023, 00:10 NU.NL - Tech
De Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing wordt bedreigd door hackers, die dreigen "gevoelige data" van het concern openbaar te maken. Het gaat om de groep cybercriminelen die in Nederland de KNVB zou hebben aangevallen.


Votquenne legt boeken neer, 70 banen bedreigd
1 November 2023, 00:07 Skynet Economie
Het bouwbedrijf Votquenne, gespecialiseerd in funderingswerken, heeft aangekondigd dat het de boeken neerlegt. Dat melden l'Avenir en de RTBF. De banen van een zeventigtal werknemers van het bedrijf uit het Henegouwse Trazegnies staan op de helling.


Vijfenvijftig banen bedreigd bij Saint-Gobain in Eupen
1 November 2023, 00:07 Skynet Economie
De directie van Saint-Gobain Innovative Materials Belgique heeft haar intentie aangekondigd om haar fabriek in Eupen, in de provincie Luik, tegen het einde van het jaar te sluiten. Dat meldt de christelijk vakbond CSC dinsdag. In totaal zijn 55 banen bedreigd. Dinsdag vindt een algemene vergadering plaats om de werknemers te informeren.


Wetenschappers slaan alarm: 3 op 4 onbeschreven planten al met uitsterven bedreigd
10 Oktober 2023, 00:03 Skynet
Drie op de vier planten die nog niet ontdekt en beschreven zijn, zijn al op voorhand bedreigd. Dat blijkt uit een nieuwe, grootschalige analyse van 200 internationale onderzoekers, waaraan ook wetenschappers van Plantentuin Meise meewerkten. De onderzoekers beschreven hun bevindingen in het rapport State of the World's Plants and Fungi 2023.


Zwitsers dorp bedreigd door aardverschuiving: rode alarmfase van kracht
13 Mei 2023, 00:03 Skynet Buitenland
In Zwitserland hebben autoriteiten vrijdag de toegang verboden tot het dorp Brienz, in het zuidoosten van de Zwitserse Alpen. Aanleiding is een dreigende aardverschuiving op een deel van een berg.


NAVO: Onderzeese datakabels Noordzee bedreigd
6 Mei 2023, 00:00 Emerce
Er is een wezenlijk risico dat Rusland onderzeese kritische infrastructuur van Europa en de VS aanvalt.


De banen die het meest bedreigd worden door generatieve AI zoals ChatGPT
30 Maart 2023, 00:21 Techzine
Volgens een nieuwe studie van onderzoekers van de Universiteit van Pennsylvania en OpenAI zal generatieve kunstmatige intelligentie (AI) een revolutie teweegbrengen in verschillende beroepen. Accountants, wiskundigen, tolken en schrijvers staan bovenaan de lijst van degenen die het meest worden blootgesteld aan de mogelijkheden van de technologie. De studie analyseerde de taken binnen elk beroep dat […]


Cambuur-fans niet welkom bij PSV omdat ze agenten zouden hebben bedreigd
9 Maart 2023, 01:17 NU.NL - Sport
Fans van SC Cambuur zijn zondag niet welkom bij de uitwedstrijd tegen PSV. Burgemeester Jeroen Dijsselbloem van Eindhoven heeft de komst van de supporters verboden, omdat ze politieagenten zouden hebben bedreigd, meldt Cambuur woensdag.


Kaasbedrijf Le Larry vraagt faillissement aan, 25-tal banen bedreigd
2 Maart 2023, 00:04 Skynet Economie
Het Oost-Vlaamse kaasbedrijf Le Larry, deel van de vleesgroep Ganda Fine Foods, vraagt het faillissement aan. Dat heeft Belga vernomen in syndicale kring en het nieuws werd bevestigd door de directie.


?Emoji?s van apen? en ?familieleden die bedreigd werden?: Union-middenvelder Lazare slachtoffer van racisme na wedstrijd in Club Brugge
13 Februari 2023, 00:01 HLN.BE
Een racisme-incident in het Belgisch voetbal. In de nasleep van de topper tussen Club Brugge en Union van vrijdagavond kreeg bezoekende middenvelder Lazare ?emoji?s van apen? en ?haatdragende berichten? toegestuurd op sociale media. Dat liet de Ivoriaan zelf weten op Instagram.


Onderzoek geopend naar doodsbedreigingen tegen Waalse minister en twee lokale politici
31 Januari 2023, 00:01 Skynet Belgie
Waals minister van Lokale besturen Christophe Collignon (PS), de burgemeester van de Luxemburgse gemeente Bertogne, Jean-Marc Franco, en diens voorganger Christian Glaude hebben alle drie doodsbedreigingen ontvangen. Dat schrijven de media van Sudinfo. Het parket van Luxemburg heeft een onderzoek geopend.


Bijna helft van Spanje ook in herfst bedreigd door droogte
27 November 2022, 00:03 Skynet Buitenland
De droogte die in Spanje ook in de herfst aanhoudt, heeft in grote delen van het land een hachelijke toestand op het vlak van water teweeggebracht. Van de totale oppervlakte van het land wordt ondertussen 46,6 procent door een tekort aan neerslag getroffen, zo heeft de openbare televisiezender RTVE gemeld op gezag van het ministerie van Milieu in Madrid.


Honderdtal jobs bedreigd door besparingen bij FN Herstal
18 September 2022, 00:06 Skynet Economie
Bij wapenfabrikant FN Herstal heeft de directie vandaag haar besparingsplan voorgesteld. De bedoeling is om volgend jaar uit de rode cijfers te komen. Zo'n 100 banen zouden verdwijnen.


Minstens 22 miljoen mensen door honger bedreigd in Hoorn Afrika
21 Augustus 2022, 00:07 Skynet Economie
Minstens 22 miljoen mensen zullen tegen september door honger bedreigd worden in de Hoorn van Afrika, zo heeft het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties vrijdag meegedeeld. In de regio wordt het risico op hongersnood groter door een historische droogte.


4 Augustus 2022, 00:06 Volkskrant
Gedumpt afval houdt Nederlandse snelweg dicht, aannemers bedreigd
31 Juli 2022, 00:07 Skynet Economie
In Nederland is de snelweg A1 van Hengelo richting Apeldoorn ter hoogte van Voorst afgesloten voor het verkeer, naar alle waarschijnlijkheid tot het einde van de middag. Dat zegt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. De snelweg is dicht door afval dat daar gisteren is gedumpt als protest tegen het stikstofbeleid van de Nederlandse overheid.


12 Mei 2022, 00:08 Volkskrant
Amy Schumer ernstig bedreigd na grap over Kirsten Dunst bij Oscars
18 April 2022, 00:10 NU.NL - Film
Comedian Amy Schumer is na haar presentatieklus bij de uitreiking van de Oscars met de dood bedreigd. De dreigementen waren zo serieus, dat het lokale politiekorps van Los Angeles en de geheime dienst contact met haar opnamen, vertelde Schumer woensdag in de radioshow van Howard Stern.


DNS poisoning keert terug: ?38 procent van open resolvers bedreigd?
21 November 2021, 00:08 Techzine
Een onderzoeksteam van de University of California Riverside maakt een grootschalig DNS spoofingrisico bekend. De onderzoekers wisten Linux resolvers te overspoelen met vervalste IP-adressen om zich als betrouwbare Domain Name Server (DNS) voor te doen en eindgebruikers naar gevaarlijke websites door te leiden. Volgens het team kan de aanval op 38 procent van miljoenen open […]


500 jobs bedreigd in volwassenenonderwijs
12 Oktober 2021, 00:06 Skynet Economie
Als Vlaanderen de financiering van het volwassenenonderwijs niet herziet, dreigen ruim 500 voltijdse jobs verloren te gaan. De scholen vragen minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) met aandrang de financiering vlot te trekken, zo schrijft de Tijd vandaag.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn