NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Bart


Race promotion Day: Wiebe Wijtzes en Bart Van Samang verdelen de zeges
23 Juli, 00:02 Autosport
Race op de nationale feestdag, dat kon dus donderdag op Circuit Zolder. De Belcar Skylimit Sprint Cup betwistte er de tweede manche van het seizoen. De aanhoudende regen maakte dat de bandenkeuze een bepalende rol speelde in de races maar net als bij de openingsmanche draaiden de races uit op een duel om de zege tussen de MSE Motorsport BMW van Bart Van Samang/Xander Przybylak en de AR Performance BMW van Wiebe Wijtzes. De Nederlander won de eerste race, terwijl Van Samang in de tweede race de zege pakte na een adembenemende remonte.

Lees meer: Race promotion Day: Wiebe Wijtzes en Bart Van Samang verdelen de zeges


Wereldspelen - Bart Swings verovert in puntenkoers op weg goud met maximum der punten
Bart Swings heeft zondag in de puntenkoers over 10.000 meter op de weg op de Wereldspelen in het Amerikaanse Birmingham de gouden medaille behaald. De Leuvenaar gunde zijn concurrentie geen kans en veroverde het maximum van 27 punten.


Wereldspelen - Bart Swings verovert op 1.000 meter sprint alsnog brons na diskwalificatie Bramante
10 Juli, 00:06 Skynet
Skeeleraar Bart Swings heeft zaterdag op de Wereldspelen in het Amerikaanse Birmingham het brons veroverd op de 1.000 meter sprint. De Belg eindigde aanvankelijk als vierde, maar schoof een plaats in de uitslag op na de diskwalificatie van de Italiaan Giuseppe Bramante, die als derde eindigde.


Voorbeschouwing New Race Festival 2022
Het wachten is over, want na een lange winter is het nu tijd voor de start van het Belcar Endurance Championship 2022. Het nationale uithoudingskampioenschap onderging een make-over afgelopen tussenseizoen en die make-over lijkt meer dan geslaagd te zijn. Minstens 25 wagens worden zondag om 13u05 aan de start van de eerste race van het seizoen 2022 verwacht, een eerste race uiteraard op Circuit Zolder tijdens het New Race Festival dat zijn 40ste verjaardag viert.

Lees meer: Voorbeschouwing New Race Festival 2022


Vader Paul en zoon Bart Lievens vatten samen het raceseizoen aan
30 April, 00:04 Autosport
In diverse disciplines van de autosport zijn de kampioenschappen al van start gegaan, maar voor de familie Lievens wordt het startschot van hun raceseizoen gegeven in de maand mei. Vader Paul en zoon Bart werken dit jaar een dubbel programma af. Enerzijds is er de Belcar Sprint Cup en anderzijds gaan de BMW-specialisten met de GLP-RCN wedstrijden een nieuwe uitdaging aan.

Lees meer: Vader Paul en zoon Bart Lievens vatten samen het raceseizoen aan


Voorjaarsraces: Daan Meijer klopt Bart Arendsen met miniem verschil
16 April, 00:05 Autosport
De Revolution A-One 500SC van Richard Morris kwam op zondag als eerste over de finish in de tweede race van de Supercar Challenge. Maar deze wagen kwam uit in de Proto Challenge en speelde dus niet mee voor het klassement in de Supercar Challenge. Daar ging de strijd om de zege tussen de BMW?s M6 GT3 van Daan Meijer (BODA Racing) en die van Bart Arendsen (Koopman Racing). Het was de eerste die het uiteindelijk zou halen maar met slechts een miniem verschil van 0,1 seconde. De Belgen kenden een mindere dag, Chris Voet/Bart van den Broeck (Traxx Racing Team Peugeot RCZ Cup) beperkten de schade met een vierde plaats in de Sport divisie.

Lees meer: Voorjaarsraces: Daan Meijer klopt Bart Arendsen met miniem verschil


Voorjaarsraces: Bart Arendsen wint ingekorte eerste race
10 April, 00:02 Autosport
Een hevige regenbui zorgde ervoor dat de start voor de eerste Supercar Challenge Race uitgesteld diende te worden en de wedstrijd uiteindelijk werd ingekort. Na een geanimeerde wedstrijd kwam Bart Arendsen (Koopman Racing BMW M GT3) als eerste onder de finishvlag. Roger Grouwels (Race Art Nissan GT-R GT3) werd tweede niettegenstaande een penalty van 10 seconden voor incorrecte plaatsing op de grid. Het podium werd vervolledigd door de BODA Racing BMW M6 GT3 van Max Tubben. Pieter Denys/Tim de Borle (Xwift Racing Events Ligier JS2) en Chris Voet/Bart van den Broeck (Traxx Racing Team Peugeot RCZ Cup) pakten ieder in hun klasse een podiumplaats.

Lees meer: Voorjaarsraces: Bart Arendsen wint ingekorte eerste race


Schoenmaker blijf bij je leest: Bart Swings waagt zich aan padelwedstrijd, maar dat loopt slecht af
18 Maart, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Bart Swings heeft een blauw oog overgehouden aan een padelwedstrijdje. De olympisch kampioen op de massastart plaatste op Instagram een foto van zijn oog met het bijschrift padel-Bart 1-0. Het schaatsseizoen zit erop voor onze landgenoot en dus zocht hij ontspanning op het padelterrein, al zal hij volgende keer ongetwijfeld twee keer nadenken voor hij aan een padelwedstrijd begint.
Mijn Auto: Ford Fiesta ST200 van Bart
7 Maart, 00:03 AutoBlog

In deze Mijn Auto rijdt Wouter in de 215 pk sterke Ford Fiesta ST200 van collega Bart. Kunnen ze gelijk eens bijpraten over het autoverleden van Bart. Mijn Auto is terug! Jawel: Mijn Auto is terug! We gaan binnenkort nieuwe sessies van Mijn Auto inplannen. In Mijn Auto rijden we met auto?s van lezers van […]

The post Mijn Auto: Ford Fiesta ST200 van Bart appeared first on Autoblog.nl.
Datacenter United stelt Bart Stevens aan als CIO
20 Januari, 00:02 Emerce
Datacenter United heeft Bart Stevens aangesteld als Chief Information Officer.


Onbekenden gooien knalvuurwerk naar woning van Bart De Wever
28 November 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Onbekenden hebben zaterdagavond met knalvuurwerk naar de woning van burgemeester Bart De Wever (N-VA) gegooid. Dat ging gepaard met een luide knal, maar de ontploffing maakte geen schade.
Bart De Pauw blijft te zien op Streamz, niet op VRT
26 November 2021, 00:03 HLN.BE
De streamingdienst Streamz gaat programma's van of met Bart De Pauw niet uit zijn aanbod halen nu de televisiemaker een celstraf met uitstel heeft gekregen wegens stalking van vijf vrouwen. "De abonnees kunnen zelf kiezen of ze die content willen bekijken of niet", klinkt het.


Rani De Coninck in de bres voor De Pauw: ?Bart is al aan schandpaal genageld voor het proces?
14 Oktober 2021, 00:00 HLN.BE
?Ik ken Bart al heel lang en heb nooit problemen met hem gehad.? Radiopresentatrice Rani De Coninck (51) heeft het in ?De Cooke & Verhulst Show? opgenomen voor televisiemaker Bart De Pauw. ?Het is jammer dat je al veroordeeld wordt voor het proces wanneer je bekend bent.?


24H Zolder: Yannick van Espen domineert, Tony Verhulst wint divisie 2
27 September 2021, 00:02 Autosport
De laatste races van het voorprogramma voor de 24 Hours of Zolder zitten er op en het waren de Honda Civic's van Yannick van Espen en van Tony Verhulst die met de overwinningen gingen lopen in de Belcar Skylimit Sprint Cup. Van Espen domineerde de race voor de -1800cc, terwijl Tony Verhulst in de race van divisie 2 van start tot finish aan de leiding reed.

Lees meer: 24H Zolder: Yannick van Espen domineert, Tony Verhulst wint divisie 2


?Deluxe?-tour van Bart Peeters krijgt extra datum
23 September 2021, 00:00 HLN.BE
Bart Peeters hervat midden december eindelijk zijn ?Deluxe?-tour. De eerste 15 concerten vonden plaats tot begin 2020. Er stonden nog 8 extra concerten op de planning, maar wegens groot succes komt daar nu nog een nieuwe datum bij.


De balans | Klara-presentator Bart Stouten
28 Augustus 2021, 00:01 De Tijd
02:00 Dichter, schrijver en Klara-coryfee Bart Stouten (64) presenteert dinsdagvoormiddag zijn laatste ?Klassiek leeft?. Op de drempel van zijn pensioen maakt hij hier zijn persoonlijke balans op.


Bart De Pauw spreekt: ?Bedankt aan iedereen die mij het voordeel van de twijfel geeft?
7 Februari 2021, 18:21 Gazet v. Antwerpen

Bart De Pauw heeft op Instagram zijn dank uitgesproken aan iedereen die hem ?het voordeel van de twijfel geeft?. De tv-maker staat binnenkort in Mechelen terecht voor grensoverschrijdend gedrag.
De bloedband van Hilde Tommelein en broer Bart: ?Als het niet goed gaat, zoekt Bart mij op?
6 Februari 2021, 13:06 HLN.BE
Als burgervader wordt Bart Tommelein (Open Vld, 58) geacht een rots in de branding te zijn voor de Oostendenaars. Maar bij wie vindt hijzelf houvast? Bij zijn vrouw en kinderen, en ?grote? zus Hilde (60), zo blijkt. ?Als Bart hard wordt aangepakt, gaat de hele Tommelein-clan achter hem staan.?


Ex-stagiaire over Bart De Pauw: ?13 jaar geleden werd hij al om exact dezelfde reden op het matje geroepen?
6 Februari 2021, 09:26 Gazet v. Antwerpen

Dertien jaar geleden al stapte een jonge stagiaire bij Woestijnvis naar grote baas Wouter Vandenhaute omdat Bart De Pauw haar bestookte met ongewenste sms?en en onaangekondigde bezoekjes thuis. De televisiemaker werd daar toen voor op het matje geroepen. De vrouw komt nu voor het eerst en eenmalig zelf naar buiten met haar verhaal. Omdat ze het haar ?morele plicht? vindt om de slachtoffers een stem te geven. En omdat ze niet begrijpt dat De Pauw en zijn echtgenote hun verhalen ?constant blijven minimaliseren?. ?Het kwetst heel erg dat hij niet inziet wat hij verkeerd deed.?
Wist VRT wat er in sms'en van Bart De Pauw stond? CEO Lembrechts werd gewaarschuwd: ?Toch opletten best met die ?pornoberichten??
4 Februari 2021, 21:06 HLN.BE
Dat Bart De Pauw naar actrices sms?te dat ze ?smoking hot? waren en hij hen ?wilde neuken?, weten we intussen. Vraag is of de VRT dat ook wist op het moment dat ze de samenwerking met de televisiemaker stopzette. Uit een reconstructie van het actualiteitenmagazine ?Telefacts Nu? over de zaak-De Pauw blijkt dat toenmalig VRT-baas Paul Lembrechts door zijn preventieadviseur werd gewaarschuwd toen hij het in een interview had over ?honderden pornografische berichten?. ?Toch opletten?, klonk het. In een andere mail stond al: ?We beschikken zelf niet over sms?jes.? Die sms?jes zijn nu wel bekend: de integrale transcripties van de sms-conversaties tonen hoe De Pauw over en weer stuurde met actrices Ella-June Henrard en Lize Feryn.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn