NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Barcelona

2News.be / Trefwoorden / Barcelona

FC Barcelona staat voor het eerst in 4 jaar in kwartfinale Champions League na zege tegen Napoli
13 Maart, 00:00 HLN.BE
FC Barcelona staat voor het eerst in vier jaar nog eens in de kwartfinale van de Champions League. Het leek na twee flitsen op twee minuten tijd snel klaar te zijn met Napoli, maar uiteindelijk bleef het toch nog lang bibberen voor Xavi en co.


Frenkie de Jong valt geblesseerd uit bij gelijkspel FC Barcelona in Bilbao
5 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Frenkie de Jong is zondag vroeg uitgevallen in de La Liga-wedstrijd van FC Barcelona op bezoek bij Athletic Club. De Oranje-international liep in de eerste helft een enkelblessure op.


Napoli ontslaat trainer twee dagen voor Champions League-duel met Barcelona
20 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Napoli heeft maandag per direct afscheid genomen van trainer Walter Mazzarri. Hij wordt bij de uittredend landskampioen vervangen door oude bekende Francesco Calzona.


Barcelona morst punten tegen laagvlieger en verliest koploper Real uit zicht
13 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
FC Barcelona heeft zondag een misstap in La Liga begaan. De ploeg van middenvelder Frenkie de Jong speelde thuis met 3-3 gelijk tegen Granada. Titelprolongatie wordt zo een lastig verhaal voor de Catalanen.


Spaanse Supercup - Hattrickheld Vinicius leidt Real Madrid voorbij Barcelona naar nieuwe trofee
15 Januari, 00:01 Skynet
Real Madrid heeft zondagavond met de Spaanse Supercup een zoveelste trofee in zijn prijzenkast mogen plaatsen. De Koninklijke klopte in de finale in de Saoedische hoofdstad Riyad aartsrivaal Barcelona met duidelijke 4-1 cijfers (rust 3-1).


Esmee Brugts boekt met FC Barcelona riante overwinning in Champions League
15 December 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Esmee Brugts heeft woensdag met FC Barcelona een klinkende overwinning geboekt in de Champions League Vrouwen. De Catalaanse grootmacht had in Zweden niets te duchten van FC Rosengard: 0-6.


Janssen helpt Van Bommel tegen Barcelona aan eerste CL-zege als trainer
15 December 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Het Royal Antwerp van Mark van Bommel heeft woensdag FC Barcelona verslagen in de Champions League. De Belgische ploeg won mede dankzij een goal van Vincent Janssen: 3-2. Daarmee heeft Van Bommel eindelijk een zege geboekt in het miljoenenbal.


Champions League - Antwerp veegt de nul weg met prestigieuze zege tegen FC Barcelona
14 December 2023, 00:02 Skynet
Antwerp heeft woensdagavond op de slotspeeldag in groep H van de Champions League in eigen huis met 3-2 (rust: 1-1) gewonnen van de Spaanse landskampioen FC Barcelona.


FC Barcelona schrapt erewedstrijd voor Cruijff na tegenvallende kaartverkoop
24 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
FC Barcelona heeft donderdag een streep gezet door een erewedstrijd voor Johan Cruijff. De Spaanse topclub verzet het duel vanwege de tegenvallende kaartverkoop naar een later moment.


Pusic stunt met Shakhtar tegen Barcelona: 'En we hadden vaker kunnen scoren'
9 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Marino Pusic geniet met volle teugen van de overwinning met Shakhtar Donetsk op FC Barcelona in de Champions League. De trainer vindt dat zijn ploeg de verrassende zege op de grootmacht meer dan verdiende.


Barcelona: Tom Coronel pakt TCR Europe-titel, brute pech voor Kobe Pauwels
24 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Wat een spannend slot van het TCR Europe-kampioenschap had moeten worden, draaide zondagmiddag in Barcelona uit op een heuse anticlimax nadat titelkandidaat Kobe Pauwels na de formatieronde de pitlane indook en er door een stukke aandrijfas tot opgave werd gedwongen. De brute pech van onze landgenoot doet evenwel niks af aan de prestatie van Comtoyou-teamgenoot Tom Coronel die aan een vierde plaats genoeg had om zich in zijn 34ste competitieseizoen tot TCR Europe-kampioen te kronen. De wedstrijd zag Honda-rijder Ruben Volt winnen voor John Filippi, de Fransman eindigt mede dankzij de opgave van Pauwels als vice kamioen.

Lees meer: Barcelona: Tom Coronel pakt TCR Europe-titel, brute pech voor Kobe Pauwels


Ook huidig FC Barcelona-voorzitter Laporta aangeklaagd in omkopingszaak
19 Oktober 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Ook huidig FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta is aangeklaagd in het onderzoek naar mogelijke omkoping rond de aanstelling van scheidsrechters in het Spaanse voetbal. Dat heeft de Spaanse justitie woensdag gemeld.


Barcelona dreigt koppositie La Liga kwijt te raken door misstap op Mallorca
27 September 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Barcelona heeft dinsdag dure punten gemorst in La Liga. De ploeg van trainer Xavi bleef in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Real Mallorca steken op 2-2. Daardoor ligt de koppositie in de Spaanse competitie voor het oprapen.


NU+ | Brugts leeft droom bij FC Barcelona, maar moet ook wennen: 'Versta niks'
20 September 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Esmee Brugts (20) had de Europese topclubs afgelopen zomer voor het uitkiezen na haar uitstekende WK met Oranje. Ze maakte een droomtransfer naar FC Barcelona, maar blijft met beide benen op de grond. "Ik ben nog maar een jonkie."


Champions League - Antwerp-coach Van Bommel neemt spelers niets kwalijk: "Groot leermoment voor ons"
20 September 2023, 00:00 Skynet Sport
Antwerp kon dinsdagavond bij de start van zijn Champions League-campagne een zware 5-0 nederlaag tegen FC Barcelona niet afwenden. Na iets meer dan 20 minuten stond The Great Old al 3-0 in het krijt. Coach Mark van Bommel wilde nadien niet te streng zijn voor zijn manschappen.


24H Barcelona: eerste startrij voor RedAnt Racing
18 September 2023, 00:02 Autosport
Bij de kwalificaties voor de Hankook 24H Barcelona kregen we een zeer uniek resultaat voor het kampioenschap. Een zware regenbui gooide roet in het eten voor vele deelnemers en hoewel de IMSA Performance Porsche 911 GT3-R (992) de pole bemachtigde, was vooral de tweede plaats al uniek. Die ging namelijk naar de RedAnt Racing Porsche van de gebroeders Ayrton en Yannick Redant, Kobe de Breucker en Huub van Eijndhoven.

Lees meer: 24H Barcelona: eerste startrij voor RedAnt Racing


Barcelona: Lorens Lecertua meesterlijk
18 September 2023, 00:01 Autosport
Met twee pole posities en twee zeges in absoluut contrasterende weersomstandigheden zette Lorens Lecertua in Barcelona een perfect weekend neer! Tijdens de vijfde manche van de Alpine Elf Europa Cup deed hij ook een uitstekende zaak voor het kampioenschap: de jongeman uit Assesse neemt voor hij begin oktober richting Circuit Paul Ricard trekt nu al een grote optie op de titel.

Lees meer: Barcelona: Lorens Lecertua meesterlijk


Oranje-uitblinker Esmee Brugts maakt droomtransfer naar FC Barcelona
23 Augustus 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Esmee Brugts maakt een droomtransfer naar FC Barcelona. De Oranje-international komt transfervrij over van PSV en tekent bij de Catalaanse grootmacht een contract tot de zomer van 2027.


Voormalig FC Barcelona-speler Dani Alves vervolgd voor aanranding in nachtclub
2 Augustus 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Voormalig FC Barcelona-verdediger Dani Alves wordt vervolgd voor aanranding van een 23-jarige vrouw in een nachtclub in Barcelona. De rechter legde Alves maandag een borgsom op van 150.000 euro. Komende donderdag gaat de zaak van start.


FC Barcelona haalt Romeu terug: middenvelder kan borst opnieuw natmaken
20 Juli 2023, 00:02 NU.NL - Sport
FC Barcelona heeft zich woensdag versterkt met Oriol Romeu, die overkomt van Girona. De 31-jarige verdedigende middenvelder keert daarmee na twaalf jaar terug bij de Catalanen, die geen mededelingen doen over de transfersom.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn