NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Avermaet

2News.be / Trefwoorden / Avermaet

Roelandts wint Gullegem Koerse voor Van Avermaet en Naesen

Jürgen Roelandts (BMC) heeft dinsdag de 74e editie van de regionale wedstrijd Gullegem Koerse gewonnen. Na 171 kilometer bleef de 32-jarige Vlaams-Brabander zijn teamgenoot Greg Van Avermaet en Belgisch kampioen Oliver Naesen voor.
Greg Van Avermaet kijkt uit naar eerste kennismaking met Hammer Series
29 Mei 2018, 07:48 Skynet
Greg Van Avermaet staat komend weekend voor het eerst in zijn carrière aan de start van de Hammer Series. Vanaf vrijdag vindt in Nederlands-Limburg het tweede weekend van de rittenkoers met revolutionair format plaats. Voor Van Avermaet worden het zijn eerste wedstrijddagen na een kleine maand zonder competitie.


Ronde van Yorkshire - Van Avermaet draagt zege in Yorkshire op aan Andy Rihs
6 Mei 2018, 20:24 Skynet
Olympisch kampioen Greg Van Avermaet (BMC) boekte zondag met het eindklassement van de Britse Ronde van Yorkshire (2.1) zijn tweede zege van het seizoen. Die droeg hij na afloop op aan de overleden teameigenaar Andy Rihs.


Magnus Cort Nielsen verslaat Greg Van Avermaet in tweede etappe
4 Mei 2018, 18:00 Skynet
Magnus Cort Nielsen heeft vandaag de tweede etappe in de Tour of Yorkshire (cat. 2.1) gewonnen. De Deen van Astana was op de korte slotklim sneller dan Greg Van Avermaet en de Spanjaard Eduard Prades. Serge Pauwels, titelverdediger in Yorkshire, werd vierde.


Cort Nielsen remonteert Van Avermaet en wint op indrukwekkende wijze in de Ronde van Yorkshire
4 Mei 2018, 17:06 Gazet v. Antwerpen

Magnus Cort Nielsen heeft de tweede etappe in de Ronde van Yorkshire (GBr/2.1) gewonnen. De Deen van Astana, eerder dit jaar winnaar van de Omloop Het Nieuwsblad, remonteerde Greg Van Avermaet op de steile aankomst in Ilkley en is meteen de nieuwe leider. Serge Pauwels was een knappe vierde.
Greg Van Avermaet zet druk op BMC: ?Dit moet mijn beste contract ooit worden?
3 Mei 2018, 09:18 Gazet v. Antwerpen

Amper zeventien dagen na de Amstel Gold Race moet Greg Van Avermaet alweer aan de bak in de Ronde van Yorkshire. ?Ik ben hier omdat de ploeg dat graag heeft. Een beetje jammer, want het valt midden in een rustpauze.? Ook het uitblijven van een nieuw contractvoorstel van BMC vindt hij jammer. ?Ik ben 32 en een kopman. Ik kan niet blijven wachten.?
Greg Van Avermaet hervat competitie in Ronde van Yorkshire na korte rustpauze
28 April 2018, 09:18 Gazet v. Antwerpen

Greg Van Avermaet neemt volgende week deel aan de Ronde van Yorkshire (3-6 mei). Voor de BMC-renner wordt het zijn eerste wedstrijd sinds de Amstel Gold Race van half april.
Amstel Gold Race - Benoot geeft op in de Amstel
15 April 2018, 22:12 Skynet Sport
Tiesj Benoot was zondag naar de Amstel Gold Race afgereisd met ambitie, maar beëindigde de wedstrijd niet en stapte vlak voor de slotronde uit de wedstrijd.


Greg Van Avermaet: ?Het voorjaar was goed, maar een zege zou alles veranderen?
14 April 2018, 14:36 Gazet v. Antwerpen

Zondag na de Amstel Gold Race houdt Greg Van Avermaet (BMC) zijn eerste break van het seizoen. Na een regelmatig voorjaar rees Van Avermaet de ereplaatsen aan elkaar, maar een grote overwinning bleef uit. ?Dat zou inderdaad alles veranderen?, aldus de BMC-kopman. ?Maar ik leg mezelf geen druk op voor zondag.?
Greg Van Avermaet: "Het voorjaar was goed, maar een overwinning zou alles veranderen"
14 April 2018, 10:48 Skynet Sport
Morgen na de Amstel Gold Race houdt Greg Van Avermaet (BMC) zijn eerste break van het seizoen. Na een regelmatig voorjaar rees Van Avermaet de ereplaatsen aan elkaar, maar een grote overwinning bleef uit. "Dat zou inderdaad alles veranderen", aldus de BMC-kopman. "Maar ik leg mezelf geen druk op voor zondag."


BMC trekt met Van Avermaet en Teuns naar Nederlandse klimklassieker
12 April 2018, 08:54 Skynet
Greg Van Avermaet rijdt zondag met de Amstel Gold Race zijn laatste voorjaarsklassieker. Hij start als kopman bij BMC, dat ook Dylan Teuns in stelling brengt.


Wout Poels is na sleutelbeenbreuk fit om te starten in Amstel Gold Race
10 April 2018, 14:00 Gazet v. Antwerpen

De Nederlander Wout Poels start zondag in de Amstel Gold Race. De 30-jarige renner van Team Sky laat dinsdag in een tweet verstaan dat hij voldoende is hersteld van de sleutelbeenbreuk die hij een maand geleden opliep in Parijs-Nice. Poels onderging daarop een operatie.
Knecht van Greg Van Avermaet is vijf tot zes weken out na kaakoperatie
10 April 2018, 08:36 Gazet v. Antwerpen

Stefan Küng is in het Zwitserse Sankt Gallen geopereerd aan de kaak. De ingreep vond maandagavond plaats en verliep zonder problemen, zo laat zijn team BMC weten.
Waarom kon Sagan zo makkelijk ontsnappen? Van Avermaet legt uit
8 April 2018, 19:54 Gazet v. Antwerpen

Peter Sagan ging op ruim 50 kilometer van de streep in de aanval tijdens Parijs-Roubaix. Op kousenvoeten, zo leek. De andere favorieten zouden de wereldkampioen niet meer terugzien. Waarom kon Sagan zijn ?winning move? maken zonder veel weerstand? Greg Van Avermaet deed na afloop het verhaal.
Parijs-Roubaix - Greg Van Avermaet is blij dat hij eindelijk zon ziet
7 April 2018, 17:12 Skynet
Greg Van Avermaet toonde zich zaterdag optimistisch bij de ploegvoorstelling van BMC in Compiègne. "Ik ben blij dat de zon eindelijk weer schijnt", zei hij. "Dat speelt zeker in mijn voordeel."


Greg Van Avermaet: "Het heeft nog niet meegezeten dit voorjaar"
5 April 2018, 12:18 Skynet
Greg Van Avermaet (BMC) start zondag als titelverdediger in Parijs-Roubaix (WorldTour). Onze landgenoot krijgt bij BMC de steun van landgenoten Jürgen Roelandts en Nathan Van Hooydonck. Voor die laatste wordt het zijn debuut in de Hel van het Noorden.


In fandorp 'Gregbergen' volgen supporters van Van Avermaet de Ronde van Vlaanderen
2 April 2018, 16:48 Volkskrant
'Komaan Gregske!' Ze hebben elkaar gezien, voorzitter Tania De Mey van de Fanclub Greg Van Avermaet en de wielrenner zelf. Hij had gezegd dat ze tegenover haar woning links in de berm moest gaan staan, dan zou hij zorgen dat hij aan die kant zou fietsen als hij een uur onderweg is in de Ronde van Vlaanderen. Klokslag 11.30 uur komt Gouden Greg - het predicaat na zijn olympische titel in Rio - voor


Ronde van Vlaanderen - Schiet Van Avermaet na drie podiumplaatsen eindelijk raak in Vlaanderens Mooiste?
1 April 2018, 03:54 Skynet
Met de Ronde van Vlaanderen staat zondag de hoogmis van het Belgisch wielerseizoen op het programma. Er lijkt geen uitgesproken favoriet voor de 102e editie van Vlaanderens Mooiste, al zijn de meeste ogen toch opnieuw gericht op Greg Van Avermaet.


Van Avermaet voelt de tijd tikken: ?Ik wil de Ronde winnen: hoe sneller, hoe liever?
31 Maart 2018, 16:48 Gazet v. Antwerpen

?Ja, ik ga voor de zege. Maar dat zeg ik al enkele jaren en het wordt tijd dat het ook eens gebeurt.? Greg Van Avermaet (32) blijft het herhalen: de Ronde van Vlaanderen is zijn favoriete race. Uiteraard had hij graag al een zege meegepikt in het Vlaamse voorjaar, maar eigenlijk is hij sinds ­deze winter maar met één wedstrijd bezig: die op paaszondag. Want de kopman van BMC beseft dat hij niet zoveel kansen meer zal krijgen om zijn droomkoers te winnen.
De raad van Boonen voor Van Avermaet? Speel komedie!
31 Maart 2018, 08:12 Skynet Sport
De lijst van favorieten voor de Ronde van Vlaanderen van zondag is lang. Greg Van Avermaet is er een van. Tom Boonen heeft een goede raad voor de renner van BMC.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn