NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Autotest

2News.be / Trefwoorden / Autotest

Autotest: Opel Astra Sports Tourer
Zondag, 00:04 Autozine
Bij een stationcar draait alles om veelzijdigheid. Een stationcar moet dezelfde luxe en verfijning bieden als een personenauto. Tegelijkertijd moet de stationcar kunnen functioneren als een werkpaard voor de zaak of als ruimtewonder voor het gezin. Hoe dit wordt bereikt, verschilt echter sterk van merk tot merk. Hoe veelzijdig is de nieuwe "Opel Astra Sports Tourer"?


Autotest: Suzuki Vitara
12 Juni, 00:04 Autozine
Suzuki is goed in het bouwen van kleine auto's. Daarom kan het voor een kleine auto ook een kleine prijs rekenen. Maar nu alle auto's elektrisch of deels elektrisch worden, staat Suzuki voor een uitdaging. Als stap in de goede richting is de Vitara voortaan leverbaar als hybride. Maar dan wel in Suzuki-stijl natuurlijk!


Autotest: Peugeot e-2008
5 Juni, 00:04 Autozine
De 2008 is het best verkochte model van Peugeot in Nederland. Deze compacte SUV staat zelfs in de top 10 van best verkochte auto's. Het geheim: de 2008 is er met benzine-, diesel- en elektromotor. Die laatste kost hetzelfde als de varianten met conventionele energiebronnen, maar is stiller, sneller en veel voordeliger per kilometer. Om de "e-2008" nog aantrekkelijker te maken is de auto aangepast voor modeljaar 2022. Tijd voor een hernieuwde kennismaking met de favoriete SUV van Nederland.


Autotest: Opel Rocks-e
29 Mei, 00:03 Autozine
Omwille van het milieu en de portemonnee moeten we zo snel mogelijk allemaal elektrisch gaan rijden. Opel draagt een steentje bij met een breed assortiment aan elektrische auto's, van de compacte Corsa-e via de opvallende Mokka-e tot de gigantische Vivaro-e. Daar komt nu een bijzonder voertuig(je) bij. De "Rocks-e" heeft weliswaar vier wielen en een stuur, maar is geen auto. Wat is de Rocks-e dan wel?


Autotest: Renault Megane Electric
29 Mei, 00:03 Autozine
De meeste autofabrikanten gaan stap voor stap over op elektrische aandrijving. Voor alle zekerheid bieden ze naast elektrische auto's ook nog modellen aan met hybride- of verbrandingsmotor. Renault zet echter een gewaagde stap: de nieuwe Megane is er alleen als elektrische auto. Overschat Renault zichzelf of is de "Megane E-Tech" een gouden greep?


Autotest: Mercedes-Benz EQE
22 Mei, 00:03 Autozine
Een noodzakelijke verandering wordt vaak in drie stappen geaccepteerd. Eerst wordt het probleem ontkend, dan wordt het belangrijk gemaakt en tenslotte geaccepteerd als de nieuwe norm. Ontkennen dat we elektrisch moeten gaan rijden kan al lang niet meer. Verstokte fans van de verbrandingsmotor doen er echter alles aan om elektrische auto's belachelijk te maken. Maar wat als die elektrische auto belachelijk goed is? Zoals de Mercedes-Benz EQE?


Autotest: SsangYong Grand Musso
8 Mei, 00:03 Autozine
Pickup trucks zijn populair in Amerika. Ze komen daarom veelal uit Amerika en worden in ieder geval gebouwd voor de Amerikaanse markt. Echter, daar tellen uiterlijk en overvloed meer dan functionaliteit en prijs. In Europa daarentegen is een pickup truck bijna altijd een bedrijfswagen die wordt ingezet voor zwaar werk. Is de nieuwe SsangYong Grand Musso een verstandig alternatief?


Autotest: Volvo C40
1 Mei, 00:03 Autozine
De Volvo XC40 is een doorslaand succes. En dat biedt kansen! Zustermerk Polestar heeft inmiddels een strakke, minimalistisch gelijnde variant van de XC40 uitgebracht voor de zakelijke rijder. Onder de naam "Lynk en Co" is er een frivole en scherp geprijsde variant voor de particulier. Daar komt nu de "Volvo C40" bij. Wat maakt de C40 anders?


Autotest: Suzuki S-Cross
24 April, 00:03 Autozine
Suzuki introduceert de tweede generatie van de S-Cross. Alhoewel? Afgaande op de cijfers is er niet zoveel nieuw. De nieuwe S-Cross is namelijk even groot als de vorige. De motoren hebben exact dezelfde specificaties en ook het onderstel is hetzelfde. Wat is er precies nieuw aan de S-Cross?


Autotest: Ford Fiesta
24 April, 00:03 Autozine
De zevende generatie van de Ford Fiesta is inmiddels vijf jaar op de markt. In die tijd zijn heel wat nieuwe modellen van andere merken op de markt verschenen. Daarom vernieuwt Ford de Fiesta regelmatig. Na nieuwe uitvoeringen in 2018 en nieuwe motoren in 2020 is het voor modeljaar 2022 tijd voor een nieuw uiterlijk en een rijkere uitrusting. Kan de Fiesta de concurrentie daarmee weer aan?


Autotest: Toyota Aygo X
4 April, 00:02 Autozine
Steeds meer merken stoppen met het aanbieden van auto's in het allerkleinste en allergoedkoopste segment. Omdat fabrikanten een boete moeten betalen voor iedere extra gram CO2 die hun auto's uitstoten, is de winst op kleine auto's namelijk bijna nul. Toyota wilde echter actief blijven in het kleinste segment en moest dus een list verzinnen. Het resultaat: de Aygo X.


Autotest: Honda HR-V
4 April, 00:02 Autozine
Honda maakt gewone personenauto's. Maar wel met een verschil: ze zijn altijd net even slimmer dan soortgelijke auto's van andere merken. Dat kan zijn dankzij een beter doordacht concept, een slimmere aandrijflijn of een andere verbetering. Met de nieuwe HR-V introduceert Honda de derde generatie van zijn middelgrote gezinsauto. Weet Honda ook dit populaire concept te verbeteren?


Autotest: Ford Focus Wagon
28 Maart, 00:02 Autozine
De Ford Focus is een middelgrote auto met een gemiddeld prijskaartje. Het aanbod van dit soort auto's is enorm en de enige manier om te overleven is daarom om voortdurend scherp te blijven. Het kon dus niet missen: al 3 jaar na de introductie van de vierde generatie van de Focus is het nu tijd voor een facelift. Wat is er nieuw? En belangrijker nog: is de vernieuwde Focus scherp genoeg om de concurrentie aan te kunnen?


Autotest: Mercedes-Benz EQB
7 Maart, 00:03 Autozine
Een SUV als gezinsauto klinkt aantrekkelijk. In zo'n grote en hoge auto voelt iedereen zich veilig. Bovendien biedt een SUV volop ruimte. Echter, met het oog op de toekomstige generatie is een grote auto met bijbehorende grote motor misschien een minder verstandig idee. Daarom is Mercedes-Benz' meest gezinsvriendelijke SUV, de GLB, er nu ook als elektrische auto. Maak kennis met de Mercedes-Benz EQB.


Autotest: Volkswagen Tiguan Allspace
7 Maart, 00:03 Autozine
Volkswagen biedt SUV's aan van klein tot groot. De Tiguan is de middelgrote SUV van Volkswagen en wereldwijd een verkoopsucces. Om dit succes uit te bouwen verscheen in 2017 een speciale versie: de "AllSpace" is een verlengde versie van de Tiguan met zeven zitplaatsen. Om dat succes te verlengen heeft de Tiguan AllSpace een facelift ondergaan voor modeljaar 2022.


Autotest: Opel Astra
21 Februari, 00:02 Autozine
Vrienden maken is best lastig. Een allemansvriend moet zelfs over heel bijzondere kwaliteiten beschikken. Hij of zij moet iets hebben dat iedereen aantrekkelijk vindt en dan ook nog eens een brede interesse in zijn metgezellen tonen. Een auto voor iedereen bouwen is minstens zo lastig. Toch is precies dat het doel van de nieuwe Opel Astra: zoveel mogelijk vrienden maken.


Autotest: Audi RS3 Limousine
17 Februari, 00:17 Autozine
Tradities, daarvan zijn er genoeg bij Audi! Zo is de A3 altijd beschikbaar in een extra lange versie genaamd "A3 Limousine". En iedere A3 kent de extra sportieve "S3" en "RS3" versie. Tenslotte heeft Audi een lange traditie met vijfcilinder motoren in de sportieve modellen. Kortom: hier is de Audi RS3 Limousine.


Autotest: Dacia Jogger
11 Februari, 00:07 Autozine
Dacia had twee ruimtewonderen in het programma. Zowel de Logan MCV als de Lodgy boden heel veel ruimte tegen een ongekend scherpe prijs. Die twee modellen worden nu opgevolgd door de "Jogger". Weet deze ene auto twee modellen te vervangen? En heeft de Jogger het in zich om net zo'n hardloper te worden als de andere gezinsauto's van Dacia?


Autotest: SsangYong Tivoli
28 Januari, 00:03 Autozine
De meeste compacte SUV's zijn er vooral voor de sier. Ze zien er stoer uit, maar daar blijft het bij. De Tivoli van off-road specialist SsangYong daarentegen is beschikbaar met alle techniek om daadwerkelijk in het terrein te rijden. Daarbij is de Tivoli een maatje groter dan de gemiddelde compacte SUV. Bovendien is deze Koreaan voorzien van nieuwe motoren voor modeljaar 2021. Is dit een gevalletje van onbekend maakt onbemind?


Autotest: Toyota GR Yaris
20 Januari, 00:02 Autozine
Een gewone Toyota Yaris heeft vijf deuren, vijf zitplaatsen en een prijskaartje van zo'n 20.000 euro. Er is echter een Yaris die het moet stellen met twee deuren minder, een onbruikbare achterbank en een prijskaartje dat ruim het dubbele vermeldt. Daarmee is die speciale versie zelfs duurder dan de meest luxe of sportieve auto in het compacte segment. En toch is de "GR Yaris" nu al uitverkocht. Wat maakt de "GR" zo bijzonder?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn