NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Autotest

2News.be / Trefwoorden / Autotest

Autotest: Ford Ranger
11 Maart, 00:25 Autozine
Soms voldoet een bestelwagen of een busje niet. Als er niet alleen heel veel lading moet worden vervoerd, maar die lading ook nog eens in onherbergzaam gebied moet worden afgeleverd, dan biedt alleen een pickup-truck uitkomst. Ford presenteert met de vijfde generatie van de Ranger meer dan een pickup-truck, want in de speciale "Raptor"-uitvoering is het ook nog eens een echte showauto. Biedt de Ranger Raptor meer dan alleen een stoer uiterlijk?


Autotest: Nio EL7
9 Maart, 00:02 Autozine
Nio is een nieuw automerk. Een beginner zou logischerwijs bescheiden van start moeten gaan, maar deze Chinese fabrikant kiest de frontale aanval. Eerder introduceerde het al een luxe, elektrisch aangedreven, sedan in het topsegment. Met de "EL7" komt daar nu een uiterst luxueuze SUV bij. Kan deze beginner een plek op de markt veroveren?


Autotest: Dacia Jogger Hybrid
23 Februari, 00:03 Autozine
Een auto kost niet alleen geld bij aanschaf, maar ook in gebruik. Voor wie voordelig wil rijden is het daarom niet de kunst om de goedkoopste auto te vinden. Het doel is om de beste balans tussen aanschaf- en gebruikskosten te vinden. De Jogger bood al een gunstige prijs/ prestatie-verhouding. Nu belooft Dacia's gezinsauto nog meer voor minder te bieden met de Jogger Hybrid.


Autotest: Toyota Corolla Touring Sports
20 Februari, 01:35 Autozine
De Toyota Corolla is vernieuwd voor modeljaar 2023. En daarbij is er iets bijzonders gebeurd! De verschillen met de concurrentie zijn namelijk tegelijkertijd groter en kleiner geworden. Daarom zijn ook twee exemplaren getest: de Corolla 1.8 Hybrid en de Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid. Autozine legt uit waar de verschillen zitten.


Autotest: Alfa Romeo Tonale
18 Februari, 00:00 Autozine
Groot nieuws bij Alfa Romeo! Nadat het heel lang stil was rondom de Italiaanse autofabrikant, is het nu tijd voor een geheel nieuw model. Het gaat niet om een exclusieve sportwagen die slechts bereikbaar is voor enkele bevoorrechte kopers, maar voor een auto in het meest populaire segment van dit moment: een middelgrote SUV. Wat deze SUV bijzonder maakt: het is in meerdere opzichten een hybride.


Autotest: Mercedes-Benz GLC
30 Januari, 00:10 Autozine
Mercedes-Benz heeft SUV's in alle soorten en maten, Deze Sports Utility Vehicles verschillen niet alleen in omvang, maar ook in karakter. Zo zijn er echte terreinwagens, maar ook luxe SUV's en SUV's als gezinsauto. Van alle SUV's van Mercedes-Benz is de GLC de populairste. Heeft de tweede generatie van de GLC het in zich om dat succes voort te zetten?


Autotest: Ford E-Transit
30 Januari, 00:10 Autozine
Net als de meeste andere merken is Ford bezig met de overstap naar elektrische aandrijving. Anders dan de meeste andere merken heeft Ford een groot aanbod van bedrijfswagens en ook die worden allemaal elektrisch. Daarvan is nu het grootste model aan de beurt: de Transit ondergaat de transitie tot elektrische auto!


Autotest: Toyota Yaris GR Sport
8 Januari, 01:54 Autozine
Een sportieve versie van een bestaande auto maken is eenvoudig. Verbreed het koetswerk, verlaag het onderstel en vervang de motor door een sterker exemplaar en klaar is de sportieveling. Echter, voor de Yaris GR Sport heeft Toyota geen van die dingen gedaan. Is de Yaris GR Sport desondanks sportief?


Autotest: Mazda MX-30
5 Januari, 00:03 Autozine
Auto's onderscheiden zich in de regel van elkaar door hun uiterlijk, techniek of prijs. Bij de Mazda MX-30 ligt dat anders. De MX-30 is bijzonder vanwege het concept. Dankzij het bijzonder slimme concept heeft de MX-30 het in zich om een regelrecht verkoopsucces te worden. Echter, tot op heden blijft dat succes uit. Mede daarom is Mazda's unieke elektrische auto aangepast voor modeljaar 2023.


Autotest: Maserati Grecale
30 December 2022, 00:03 Autozine
SUV's zijn onwaarschijnlijk populair. Daarom introduceerde Maserati zo'n vijf jaar geleden zijn eerste SUV. De "Levante" werd al snel zo populair, dat deze grote SUV inmiddels ruim de helft van alle verkopen van Maserati voor zijn rekening neemt. Om dat succes nog verder uit te breiden komt Maserati nu met een minder grote SUV: de Grecale. Is ook een compacte Maserati een echte Maserati?


Autotest: Toyota Corolla Cross
24 December 2022, 00:03 Autozine
Een Sports Utility Vehicles (SUV's) zijn een luxe terreinwagens voor recreatief gebruik. Ze zijn razend populair dankzij hun vormgeving, ruimte en terreinwaardigheid. En juist omdat ze zo populair zijn, onderscheiden fabrikanten zich door de nadruk op verschillende aspecten te leggen. Zo is de Toyota RAV4 een echte terreinwagen. Bij de Toyota C-HR ligt het accent juist op het uiterlijk. Om het rijtje compleet te maken komt daar nu een exemplaar bij waar alles draait om functionaliteit: de Corolla Cross.


Autotest: BMW 1-Serie
17 December 2022, 00:02 Autozine
Bij de BMW 1-Serie draait alles om rijplezier. Daarom is een geavanceerd onderstel standaard. Vervolgens rest slechts de keuze tussen een standaard of extreem sterke motor. Die laatste is uiterst kostbaar en niet voor iedereen weggelegd. Om de kwaliteiten van de 1-Serie voor een groter publiek tot hun recht te laten komen is er nu eentje met extra pit: maak kennis met de BMW 128 TI.


Autotest: Ford F150 Lightning
27 November 2022, 00:01 Autozine
Het is de best verkochte auto van Amerika: de Ford F150. In Europa heeft echter bijna niemand van deze auto gehoord. Logisch, want de F150 is in Europa niet eens te koop! Toch brengt Ford nu een exemplaar naar ons continent voor een toer langs de diverse Europese media. Waarom?


Autotest: BYD Atto 3
27 November 2022, 00:01 Autozine
Het nieuwe Chinese merk BYD (Build Your Dreams) heeft een bijzondere geschiedenis. Het begon in 1995 als fabrikant van batterijen. Toen de elektrische auto zijn intrede deed, zag BYD de kans schoon en inmiddels is het uitgegroeid tot het best verkopende automerk in China. Nu breidt BYD uit naar Europa met de "Atto 3". Zal het een mooie droom of een nachtmerrie worden?


Autotest: Honda Civic
20 November 2022, 00:02 Autozine
Weinig auto's gaan al zo veel generaties mee als de Honda Civic. De Civic dankt het lange succes aan het concept: de auto is nooit radicaal of vooruitstrevend, maar gaat slechts met de tijd mee. Zo spreekt Honda wereldwijd de grootst mogelijke doelgroep aan. Maak kennis met de elfde generatie van Honda's succesnummer.


Autotest: Kia Sportage
13 November 2022, 00:01 Autozine
De Kia Sportage is altijd met zijn tijd meegegaan. De eerste generatie speelde in op de vraag naar luxe terreinauto's voor recreatief gebruik. Gaandeweg kwam de nadruk meer op ruimte te liggen en werd de Sportage meer gezinsauto en minder terreinwagen. Nu is het tijd voor de vijfde generatie. Welke stap neemt de Sportage dit keer?


Autotest: BMW i4
6 November 2022, 00:02 Autozine
De eerste elektrische auto's van BMW waren ronduit revolutionair. De i3 en i8 zagen er uit als auto's uit de toekomst en reden echt anders dan conventionele auto's. Nu introduceert BMW de volgende generatie elektrische auto's. Zorgt de i4 wederom voor een revolutie?


Autotest: Nissan X-Trail
24 Oktober 2022, 00:01 Autozine
Dit is de vierde generatie van de Nissan X-Trail. De X-Trail begon als terreinwagen voor recreatief gebruik en groeide steeds verder uit tot gezinsauto. Deze volgende generatie zet een opmerkelijke nieuwe stap: de auto is innovatief en behoudend tegelijk. Hoe zit dat precies?


Autotest: Renault 5 (1972 - 1984)
17 Oktober 2022, 00:02 Autozine
Renault heeft een grote collectie klassieke auto's. Echter, die collectie is gestald op het terrein van de fabriek en daarom niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom komt het publiek bij Renault niet naar de oldtimers, maar komen de oldtimers naar het publiek! De klassiekers worden regelmatig ingezet op evenementen en ter gelegenheid van speciale gelegenheden. Zo viert de Renault 5 dit jaar zijn vijftigste verjaardag en dat is reden voor een proefrit!


Autotest: Volkswagen ID.Buzz Cargo
7 Oktober 2022, 00:04 Autozine
Een autoliefhebber wil bij voorkeur de leukste en meest opwindende auto rijden die het budget toelaat. Een ondernemer wil juist de meest praktische auto die bovendien zo voordelig mogelijk per kilometer is. Tot nu toe konden die twee wensen nauwelijks worden verenigd. Met de komst van de Volkswagen ID.Buzz Cargo zou daar verandering in moeten komen!

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn