NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Apple


Apple brengt mogelijk halverwege 2022 MacBook Air met miniledscherm uit
Woensdag, 00:10 NU.NL - Tech
Apple brengt volgend jaar waarschijnlijk zijn eerste MacBook Air met een miniledscherm uit, zo meldt de doorgaans goed ingelichte Apple-analist Ming-Chi Kuo aan MacRumors.


Apple wil gezichtsherkenning toevoegen aan computers
Woensdag, 00:09 NU.NL - Tech
Apple wil "in de loop van de komende jaren" de gezichtsherkenningsfunctie Face ID aan Macs toevoegen, schrijft Bloomberg-journalist Mark Gurman zondag in zijn Power On-nieuwsbrief. Ook verwacht hij dat het techbedrijf op den duur Face ID beschikbaar maakt voor de andere apparaten.


Apple verwijdert DOS-emulator voor iOS uit App Store
Zondag, 00:00 Tweakers
Apple gaat iDOS 2 uit zijn winkel voor iOS-apps verwijderen. De emulator voor het spelen van klassieke DOS-games is al sinds 2014 aanwezig in de App Store, maar bij een review na een recente update kwam Apple tot de conclusie dat de app de voorwaarden schendt.


Apple maakt lossless audio beschikbaar voor Apple Music op Android
Zondag, 00:00 Tweakers
Apple heeft zijn Android-app voor Apple Music een update gegeven waardoor deze nu ondersteuning voor de weergave van lossless muziek biedt. Ook is voortaan ondersteuning voor Dolby Atmos aanwezig.


Kuo: Apple brengt halverwege 2022 eerste MacBook Air met miniledbacklight uit
Zondag, 00:00 Tweakers
Apple brengt volgens analist Ming-Chi Kuo ergens midden 2022 de eerste 13,3"-MacBook Air met miniledbacklight uit. Het zou volgens dezelfde bron daarmee na de MacBook Pro de tweede Apple-laptop met de relatief nieuwe schermtechnologie worden.


Apple doneert geld na overstromingen in West-Europa
21 Juli, 00:10 NU.NL - Tech
Apple gaat geld doneren om de door overstromingen getroffen landen in West-Europa te steunen, meldt topman Tim Cook zaterdag op Twitter.


Canalys: Xiaomi haalt Apple in als nummer twee in de wereldwijde smartphonemarkt
18 Juli, 00:00 Tweakers
Xiaomi behaalde in het tweede kwartaal van 2021 voor het eerst een tweede plek in de wereldwijde smartphonemarkt. Dat meldt analistenbureau Canalys. Daarmee heeft het bedrijf Apple ingehaald. Samsung blijft op nummer een staan.


Xiaomi passeert Apple en is nu tweede grootste telefoonleverancier
17 Juli, 00:07 Techzine
Dankzij een groei van 83 procent heeft Xiaomi nu een smartphonemarktaandeel van 17 procent. Xiaomi overtreft daarmee Apple, maar blijft nog net onder marktleider Samsung. Na een jaar-op-jaargroei van 83 procent in het tweede kwartaal van 2021, heeft Xiaomi een marktaandeel van 17 procent voor smartphones bereikt, waarmee het Apple overtreft. De Chinese smartphonemaker volgde […]


Apple-oprichter Steve Wozniak steunt Right to Repair
10 Juli, 00:06 Techzine
Steve Wozniak, Apple?s cofounder, heeft gezegd voorstander te zijn van een algemeen Right to Repair. In een video zei hij dat Apple niet had bestaan als hij in zijn jeugd niet gewoon aan elektronica had kunnen sleutelen. In de video zegt Wozniak dat door het zelf kunnen repareren ontwikkelaars en ingenieurs ?weten hoe ze de […]


Eurocommissaris: Apple moet oppassen met privacy als concurrentiemiddel
7 Juli, 00:08 NU.NL - Tech
Margrethe Verstager, de Eurocommissaris voor Mededinging, waarschuwt dat Apple terughoudend moet zijn met de inzet van zijn privacy- en veiligheidsmaatregelen als concurrentiemiddel, schrijft persbureau Reuters vrijdag. Volgens haar gebruikt de techgigant zijn regels om het downloaden van software van buiten de App Store tegen te houden en concurrenten buiten te sluiten.


Apple weert trackingsoftware van moederbedrijf TikTok
7 Juli, 00:07 NU.NL - Tech
Apple heeft updates geblokkeerd van meerdere apps die de trackingsoftware CAID ondersteunen, schrijft The Financial Times maandag. De software is een Chinees alternatief voor Apples eigen trackingsoftware IDFA en is een samenwerkingsproduct van de Chinese overheid, Tencent en ByteDance, het moederbedrijf van TikTok.


?iPhone 13 wordt naam van volgende Apple smartphone?
6 Juli, 00:03 Emerce
Apple is niet bang om zijn volgende toestel, dat rond september zal worden gelanceerd, iPhone 13 te noemen, ondanks het bijgeloof dat het getal 13 ongeluk brengt.


Qualcomm verwacht volgend jaar met Apple M1-concurrent op de markt te komen
4 Juli, 00:00 Tweakers
De nieuwe ceo van Qualcomm Cristiano Amon verwacht halverwege 2022 met een krachtige laptop-chip op de markt te komen. Volgens Amon moet de nieuwe chip kunnen concurreren met de M1-processor van Apple.


Apple zou gestopt zijn met productie van de iPhone 12 mini
24 Juni, 11:42 NU.NL - Tech
Apple zou de productie van de iPhone 12 mini vroegtijdig hebben stopgezet, meldt TrendForce. Volgens het onderzoeksbureau heeft dat te maken met tegenvallende verkoopcijfers.


ACM zet onderzoek naar App Store van Apple voort, maar wijzigt focus
24 Juni, 11:42 NU.NL - Tech
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) zet haar onderzoek naar de App Store van Apple voort. De Europese Commissie kondigde onlangs een soortgelijk onderzoek aan, maar de Nederlandse toezichthouder heeft besloten zijn focus te verleggen om overlapping te voorkomen.


Apple zou met Washington hebben gebeld over mededingingswet
24 Juni, 11:42 NU.NL - Tech
Apple-topman Tim Cook heeft gebeld met leden van het Amerikaans Congres, onder wie voorzitter Nancy Pelosi van het Huis van Afgevaardigden, meldde The New York Times dinsdag. Cook zou uitstel van de behandeling van voorstellen voor de mededingingswet willen.


Apple verhoogt korting voor terugsturen ontwikkelaarsversie Mac mini met Arm-soc
8 Februari, 07:34 Tweakers
Apple heeft na kritiek van ontwikkelaars de korting verhoogd die ontwikkelaars krijgen als de Developer Transition Kit terugsturen. Dat is een Mac Mini met Arm-soc die Apple vorig jaar zomer verspreidde. Ontwikkelaars krijgen nu 500 dollar korting op een Arm-Mac, in plaats van 200 dollar.


Hyundai en Kia zeggen niet in gesprek te zijn met Apple over maken auto's
8 Februari, 06:01 Tweakers
Hyundai en Kia zeggen beide niet in gesprek te zijn met Apple over het maken van elektrische auto's. Die gesprekken hebben wel plaatsgevonden, maar zijn dus inmiddels gepauzeerd. Het is onbekend of de deal er later nog komt.


Apple AirPods Max - Perfect voor Apple-fans
7 Februari, 05:18 Tweakers
De AirPods Max klinken verrassend goed en zitten nog lekker ook. Ze passen perfect binnen een Apple-ecosysteem, maar zijn minder geschikt voor wie daar niet over beschikt.


Ook Snapchat vreest voor invloed Apple-wijziging op advertentie-inkomsten
5 Februari, 09:58 NU.NL - Tech
Snap, het bedrijf achter Snapchat, vreest voor "verstoring" van de advertentie-inkomsten door een wijziging die Apple in het beleid gaat doorvoeren. In het voorjaar gaat Apple van apps eisen dat zij expliciet toestemming vragen om gebruikers via speciale identificatienummers te mogen volgen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn