NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Apple


Apple brengt Pay Later-dienst uit in Verenigde Staten
Donderdag, 00:26 Tweakers
Apple heeft zijn dienst genaamd Pay Later uitgebracht in de Verenigde Staten. Vooralsnog is dit het enige land waar de dienst beschikbaar is. Het gaat om uitgestelde betalingen bij het plaatsen van bestellingen via Apple Pay.


'Apple TV krijgt met iOS 16.5 vierledige sportstream-picture-in-picturemodus'
Donderdag, 00:24 Tweakers
Zodra iOS 16.5 officieel uit is, krijgt de Apple TV-app mogelijk een optie om een picture-in-picturemodus te activeren waarin vier vensters tegelijk in beeld komen. Dit lijkt te zijn bedoeld om maximaal vier sportstreams tegelijk volgen op een scherm.


EC houdt Amazon, Apple en Spotify in de gaten
19 Maart, 00:07 Techzine
Thierry Breton, Eurocommissaris voor de interne markt, zegt dat de Commissie techbedrijven nauwlettend in de gaten zal houden. De EC wil ervoor zorgen dat zij de nieuwe regels van de Digital Services Act (DSA) naleven. Onder deze regels is een bepaling dat bedrijven het exacte aantal Europese gebruikers dat zij hebben bekend moeten maken. De […]


Gerucht: Apple introduceert volgend jaar HomePod-speaker met 7"-scherm
13 Maart, 00:01 Tweakers
Volgens analist Ming-Chi Kuo brengt Apple in de eerste helft van 2024 een HomePod met scherm aan. De speaker zou gebruikers hiermee in staat moeten stellen om hun HomeKit-apparatuur aan te sturen via het scherm.


Apple kondigt app aan voor klassieke muziek na overname Nederlands bedrijf
10 Maart, 00:55 Tweakers
Apple heeft een aparte streamingdienst aangekondigd voor klassieke muziek. De dienst komt over een paar weken uit en klanten kunnen die gebruiken in een aparte app voor iOS die dan uitkomt. De release volgt na een overname van een Nederlands bedrijf enkele jaren geleden.


Apple test opnieuw snelle beveiligingsupdate voor iOS
7 Maart, 00:00 Tweakers
Apple heeft opnieuw een test gedaan voor een snelle beveiligingsupdate. Met de kleine updates wil Apple snel lekken patchen die het heeft gevonden in zijn besturingssysteem. De updates lijken veel kleiner te worden dan reguliere updates.


Apple vertraagt op ChatGPT-gebaseerde update van BlueMail-app
6 Maart, 00:08 Techzine
Apple heeft een met ChatGPT uitgebreide update van de e-mailapp BlueMail vertraagd. De techgigant is bang dat de app door de AI-technologie content produceert die ongeschikt is voor alle leeftijden, bericht de Wall Street Journal. OpenAI?s ChatGPT maakt steeds meer zijn intrede in applicaties van derden. Onlangs stelde OpenAI betaalde API?s beschikbaar voor de integratie […]


Brussel tikt Apple op de vingers om App Store-regels
3 Maart, 00:09 NU.NL - Tech
Een abonnement op streamingdiensten is via de App Store van Apple vaak 30 procent duurder dan bij de dienst zelf. Apple mag appontwikkelaars niet verbieden om klanten over dit prijsverschil te informeren, maar doet dat wel. Brussel heeft het techbedrijf daarvoor op de vingers getikt.


?Productie betaalbare AR headset Apple begonnen?
2 Maart, 00:00 Emerce
Het Taiwanese Foxconn zou zijn begonnen met de ontwikkeling van een tweede generatie headset voor mixed reality van Apple. De eerste versie van Apple?s AR/VR-headset wordt mogelijk in juni aangekondigd, maar die is vooral bedoeld voor professionele gebruikers.


Linux-kernel 6.2 met Apple M1-soc- en Intel Arc-ondersteuning is uit
21 Februari, 00:53 Tweakers
Versie 6.2 van de Linux-kernel is uit. De eerste kernelrelease van dit jaar heeft directe ondersteuning voor Intel Arc-graphics en voor Intels On-Demand-driver. Ook is ondersteuning voor Apples M1-processors nu in mainline en daarmee stabieler dan eerst.


Windows 11 on Arm nu officieel ondersteund op Apple Macs
20 Februari, 00:50 Techzine
Microsoft ondersteunt nu officieel het draaien van Windows 11 op devices met een op de Arm-architectuur gebaseerde processor. Daarmee wordt het draaien van Windows 11 on Arm in een VM op Apple Macs officieel ondersteund. Apple gebruikt sinds enkele jaren Arm-chips in zijn pc’s. Windows on Arm bestaat inmiddels al enkele jaren, maar wordt nog […]


Apple stelt introductie augmentedrealitybril weer uit
19 Februari, 00:31 NU.NL - Economie
De introductie van de augmentedrealitybril waar Apple al jaren aan werkt, is volgens persbureau Bloomberg weer uitgesteld. De aankondiging werd in maart verwacht, maar zal nu waarschijnlijk pas in juni plaatsvinden.


'Apple-dienst voor uitgesteld betalen kijkt naar bestelgeschiedenis van klanten'
16 Februari, 00:01 Tweakers
Apple wil in de komende weken de Pay Later-dienst beschikbaar maken voor klanten, schrijft Bloomberg. Het gaat om uitgestelde betalingen bij het plaatsen van bestellingen via Apple Pay. Daarbij zou het bedrijf voor de kredietwaardigheid kijken naar de bestelgeschiedenis.


Apple patcht twee gevaarlijke zero-day kwetsbaarheden
15 Februari, 00:09 Techzine
Apple heeft onlangs een tweetal zero-day kwetsbaarheden in iOS, iPadOS en macOS gepatcht die cybercriminelen in staat stellen vrijwel alle Apple-devices te hacken. Het gaat hierbij om door derden ontdekte WebKit- en kernel-kwetsbaarheden. De ontdekte zero-day kwetsbaarheden worden mogelijk al actief misbruikt, zo geeft Apple aan in een security alert. De belangrijkste ontdekte zero-day kwetsbaarheid […]


Gerucht: Apple werkt nog steeds aan omgekeerd draadloos laden op iPhones
9 Februari, 00:00 Tweakers
Apple zou nog steeds werken aan omgekeerd draadloos laden op iPhones. Het bedrijf is al jaren bezig met de implementatie van de functie, maar onder meer het bepalen van de juiste laadsnelheden en afvoer van warmte zijn redenen waarom de functie nog niet op iPhones zit.


Chromium-team zet Apple mogelijk klem met op Blink gebaseerde browser
8 Februari, 00:10 Techzine
Google’s Chromium ontwikkelteam staat op het punt om de strijd aan te gaan met Apple’s regels voor iOS browserontwikkeling. Google werkt namelijk aan een Chrome-browser voor iOS op basis van Blink in plaats van Webkit. Deze week meldde Apple Insider dat Google’s Chromium-team werkt aan de ontwikkeling van een nieuwe browser voor iOS op basis […]


Apple ontwikkelt mogelijk een nieuwe iPhone Ultra voor 2024
8 Februari, 00:10 Techzine
Deze informatie is afkomstig van techjournalist Mark Gurman van Bloomberg, die een solide reputatie heeft voor zijn Apple-voorspellingen. Hij baseerde zijn laatste speculatie op opmerkingen van Apple CEO Tim Cook tijdens een recent openbaar gesprek met investeerders. Cook zei dat mensen bereid zijn “ver te gaan” om de best mogelijke iPhone te krijgen, wat Gurman […]


Oproer in Chinese fabrieken raakt Apple flink in de portemonnee
6 Februari, 01:03 NU.NL - Economie
De protesten in een iPhone-fabriek in China hebben Apple veel geld gekost. Door de oproer zijn in de laatste drie maanden van vorig jaar minder iPhones gemaakt. Daardoor kon het techbedrijf minder toestellen verkopen en daalde de totale omzet met 5,5 procent.


Amerikaanse senator vraagt Apple en Google om TikTok uit appwinkels te halen
4 Februari, 00:01 Tweakers
De Amerikaanse senator Michael Bennett heeft Apple en Google in een rechtstreekse brief gevraagd om TikTok te verwijderen uit de App Store en de Play Store. Volgens de senator vormt het platform een risico voor de veiligheid van Amerikaanse burgers.


Apple: er zijn meer dan twee miljard actieve apparaten onder gebruikers
4 Februari, 00:01 Tweakers
Apple heeft tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers van de laatste maanden van vorig jaar laten weten dat de mijlpaal van twee miljard actieve apparaten is bereikt. Het gaat dan om bijvoorbeeld iPhones, iPads, Macs en andere hardwareproducten van het bedrijf.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn