NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Apple


Apple verhoogt korting voor terugsturen ontwikkelaarsversie Mac mini met Arm-soc
8 Februari, 07:34 Tweakers
Apple heeft na kritiek van ontwikkelaars de korting verhoogd die ontwikkelaars krijgen als de Developer Transition Kit terugsturen. Dat is een Mac Mini met Arm-soc die Apple vorig jaar zomer verspreidde. Ontwikkelaars krijgen nu 500 dollar korting op een Arm-Mac, in plaats van 200 dollar.


Hyundai en Kia zeggen niet in gesprek te zijn met Apple over maken auto's
8 Februari, 06:01 Tweakers
Hyundai en Kia zeggen beide niet in gesprek te zijn met Apple over het maken van elektrische auto's. Die gesprekken hebben wel plaatsgevonden, maar zijn dus inmiddels gepauzeerd. Het is onbekend of de deal er later nog komt.


Apple AirPods Max - Perfect voor Apple-fans
7 Februari, 05:18 Tweakers
De AirPods Max klinken verrassend goed en zitten nog lekker ook. Ze passen perfect binnen een Apple-ecosysteem, maar zijn minder geschikt voor wie daar niet over beschikt.


Ook Snapchat vreest voor invloed Apple-wijziging op advertentie-inkomsten
5 Februari, 09:58 NU.NL - Tech
Snap, het bedrijf achter Snapchat, vreest voor "verstoring" van de advertentie-inkomsten door een wijziging die Apple in het beleid gaat doorvoeren. In het voorjaar gaat Apple van apps eisen dat zij expliciet toestemming vragen om gebruikers via speciale identificatienummers te mogen volgen.


Gerucht: Google overweegt minder stringente anti-tracking dan Apple voor Android
5 Februari, 07:48 Tweakers
Google overweegt volgens Bloomberg om anti-trackingfunctionaliteit aan Android toe te voegen. Daarmee zou Google Apple volgen, die dit integreert iOS. Google zou minder strenge anti-tracking overwegen.


'Apple nadert akkoord met Hyundai-Kia over productie Apple Car?
4 Februari, 17:48 HLN.BE
De Amerikaanse techgigant Apple is dicht bij een deal met de Koreaanse automaker Hyundai-Kia over de productie van een auto van het Apple-merk. De auto moet worden gemaakt in de Kia-assemblagefabriek in de Amerikaanse staat Georgia, vertellen bronnen aan de Amerikaanse nieuwszender CNBC.


?Apple Car? lijkt eindelijk weg naar fabriek te hebben gevonden
4 Februari, 17:19 De Tijd
17:33 Het geruchtencircuit in Wall Street koppelt Apple aan de Zuid-Koreaanse autogroep Hyundai-Kia. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat de Apple-auto even snel verdwijnt als hij opduikt.


Gerucht: Apple's VR-headset heeft 8k-schermen en kost 3000 dollar
4 Februari, 16:00 Tweakers
Apple's VR-headset zou beschikken over twee 8k-schermen, technologie voor oogtracking en diverse camera's om de realiteit in beeld te brengen, meldt The Information. De headset zou 3000 dollar gaan kosten.


Gerucht: Kia en Apple willen samen 100.000 auto's per jaar gaan maken
4 Februari, 13:54 Tweakers
Kia en Apple willen samen vanaf ongeveer 2024 zo'n 100.000 auto's per jaar gaan maken, meldt een Zuid-Koreaanse krant. De fabriek zou staan in de Amerikaanse staat Georgia. Het gaat om een auto die onder de naam van Apple uitkomt en niet onder de naam van Kia.


Chassisontwikkelaar Porsche werkt nu bij Apple
4 Februari, 13:24 Emerce
Apple heeft de vice-president van de chassisontwikkeling bij Porsche aangetrokken voor Project Titan. Manfred Harrer werkte meer dan 10 jaar bij Porsche, in zijn meest recente rol voor de Cayenne-serie.


Apple vraagt ontwikkelaarsversie Mac Mini met ARM-soc terug
4 Februari, 13:11 Tweakers
Apple heeft ontwikkelaars gemaild met de vraag de Mac Mini met de op ARM gebaseerde A12Z-soc terug te sturen. De fabrikant verspreidde het apparaat vorig jaar zomer, zodat ontwikkelaars hun apps alvast konden klaarmaken voor de Macs met M1-soc die eind vorig jaar uitkwamen.


Apple trekt iCloud Sleutelhanger voor Windows weer in
3 Februari, 08:54 Emerce
Apple heeft de nieuwe iCloud Sleutelhanger extensie voor Chrome op Windows pc's ingetrokken na problemen. Met die extensie konden Windows-gebruikers wachtwoorden uit de iCloud Sleutelhanger halen.


Apple macOS 11.2
2 Februari, 05:41 Tweakers
Apple heeft macOS 11.1 uitgebracht, ook bekend als Big Sur. In versie 11, die gratis vanuit de Apple Store opgehaald kan worden, heeft Apple onder meer de gebruikersinterface een opfrisbeurt gegeven met iconen die aan iOS doen denken en knoppen die verschijnen wanneer ze nodig zijn en verdwijnen wanneer dat niet het geval is. Verder hebben ook het berichtencentrum, Apple Maps en Safari grote verbeteringen gekregen. In versie 11.2 zijn verder diverse problemen verholpen en is de stabiliteit van Bluetooth-verbindingen verbeterd.


IOS 14.5 laat Apple Watch-gebruikers iPhones ontgrendelen met mondkapje op
1 Februari, 19:48 Tweakers
Apple brengt de ontwikkelaarsversie van iOS 14.5 uit. De update laat Apple Watch-eigenaren hun iPhone via Face ID ontgrendelen, ook wanneer ze een mondkapje ophebben. Het is nog niet duidelijk wanneer de releaseversie van iOS 14.5 uitkomt.


Facebook wil Apple gebruiker overhalen om gegevens te delen
1 Februari, 16:31 Emerce
Facebook toont de komende tijd een melding aan iPhone-gebruikers wereldwijd over hoe hun gegevens worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties.


Zeldzame Apple-computer te koop voor 1,5 miljoen dollar
1 Februari, 12:00 HLN.BE
Een voormalige computerwinkeleigenaar verkoopt een zeldzame Apple-computer voor 1,5 miljoen dollar (omgerekend zo?n 1,2 miljoen euro) op de veilingsite eBay. Bijzonder: de Apple-1 is ooit door Steve Wozniak en Steve Jobs samen gemaakt.


Apple komt met Chrome-extensie iCloud-wachtwoorden
1 Februari, 06:54 Tweakers
Apple heeft een Chrome-extensie voor iCloud-wachtwoorden uitgebracht. Met deze extensie kunnen gebruikers van de Google-browser wachtwoorden uit iCloud Keychain benaderen en invullen bij webdiensten.


Werkende Apple I met zeldzame houten behuizing staat op eBay voor $1,5 miljoen
31 Januari, 10:48 Tweakers
Op eBay is een werkend exemplaar van de Apple I aangeboden met een vraagprijs van 1,5 miljoen dollar. Het apparaat is een van in totaal 200 die gemaakt zijn. Er zijn er echter voor zover bekend maar zes die de houten behuizing van dit model hebben.


Apple voert ?deze lente? nog privacymaatregelen op apps door
30 Januari, 12:04 Techzine
Apple heeft aangekondigd dat het bedrijf vroeg in de lente zijn App Tracking Transparency-functie gaat activeren in iOS. De functie laat een pop-up zien waarbij gebruikers de keuze krijgen of ze hun gegevens willen delen voor advertentiedoeleinden. De nieuwe optie werd eind vorig jaar aangekondigd. Apple wil dat adverteerders die over meerdere apps gebruikersgegevens verzamelen, […]


?Facebook wil Apple aanklagen voor oneerlijke App Store?
29 Januari, 14:51 Techzine
Facebook zou bezig zijn met het opzetten van een een aanklacht tegen Apple voor het aanhouden van oneerlijke handelspraktijken in de App Store. Ook zou het bedrijf iOS te veel afsluiten. The Information schrijft dat Facebook om meerdere redenen Apple wil vervolgen. Zo klaagt Facebook dat de apps van Apple niet dezelfde regels hoeven te […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn