NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
App


Reddit voegt vertaaloptie toe voor posts in Android- en iOS-app
10 September, 00:00 Tweakers
Reddit-gebruikers kunnen voortaan posts vertalen naar een andere taal dan waarin het origineel geschreven is. Ondersteunde talen zijn Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees en Zweeds.


Google Home-app krijgt ondersteuning voor eerste generatie Nest Cam Indoor
27 Augustus, 00:00 Tweakers
Google gaat in de Google Home-app ondersteuning bieden voor de eerste generatie Nest Cam Indoor-beveiligingscamera's, die zijn uitgebracht in 2015. Deze apparaten moeten tussen nu en enkele weken te beheren zijn in de Public Preview-versie van de smarthome-app.


Storing van Albert Heijn-app voorbij: Bonuskaart werkt weer
23 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
De mobiele app van supermarktketen Albert Heijn werkt weer. Eerder op zondag hadden appgebruikers last van een storing, waardoor de Bonuskaart niet goed functioneerde. Die storing is inmiddels voorbij.


Hoe ontwikkel je een succesvolle business case voor je mobiele app?
15 Augustus, 00:00 Emerce
Met deze whitepaper willen we Business Owners helpen bij de ontwikkeling van een mobiele oplossing die je ook op de lange termijn zal helpen.


Rechter verwerpt verzoek Epic Games om betaallinkjes toe te laten in App Store
13 Augustus, 00:02 Tweakers
Het Amerikaanse hooggerechtshof heeft woensdag geoordeeld dat Apple nog geen links naar alternatieve betaalmethoden hoeft toe te staan in iOS-apps, zolang het cassatieberoep van de techgigant nog loopt. Daarmee is het verzoek van Epic Games verworpen.


Too Good To Go: de app tegen voedselverspilling
8 Augustus, 00:00 Emerce
Too Good To Go: mobiele app verbindt consumenten met restaurants en winkels die onverkocht voedsel aanbieden. Duurzaam en groeiend.


Google Home-app bevat verwijzingen naar nieuwe Nest Wifi-router
6 Augustus, 00:01 Tweakers
De recentste versie van de Google Home-app bevat verwijzingen naar een nieuwe Nest Wifi-router. Dat meldt 9to5Google. Het nieuwe model heeft de codenaam Breeza en wordt vermeld in versie 3.4 van de Google Home-app, die nu beschikbaar is in de Play Store.


Microsoft test ondersteuning voor hdr-achtergronden in Windows 11
6 Augustus, 00:01 Tweakers
Microsoft gaat ondersteuning voor hdr-achtergronden toevoegen aan Windows 11. Het bedrijf test die functionaliteit momenteel in een Windows 11 Insider Preview-build. De feature komt later beschikbaar voor alle gebruikers.


Xbox Accessoires-app krijgt remapping tool voor Elite 2- en Adaptive-controller
6 Augustus, 00:00 Tweakers
Gebruikers van de Xbox Wireless Elite Series 2 Controller en Xbox Adaptive Controller kunnen binnenkort de knoppen op hun controllers remappen naar pc-toetsen. De feature komt naar de Xbox Accessoires-app. Xbox Insiders kunnen de functie nu al uitproberen.


Fietsenmaker Cowboy komt met app om digitale VanMoof-sleutel te bewaren
20 Juli, 00:06 NU.NL - Tech
VanMoof-concurrent Cowboy heeft een app uitgebracht waarin mensen met een VanMoof hun digitale fietssleutel kunnen opslaan. Op die manier kunnen ze hun fiets op slot blijven zetten en van het slot halen, mochten de servers van VanMoof eventueel offline gaan.


Meta voegt tekstchat toe aan sociale VR-app Horizon Worlds
15 Juni, 00:00 Tweakers
Socialemediabedrijf Meta is bezig met het toevoegen van een optie voor tekstchat in zijn sociale VR-app Horizon Worlds. Tot nu toe was alleen voicechat mogelijk. Er komt een optie om berichten voor onbekenden te blurren.


Vragen afvuren op ChatGPT kan in Nederland nu ook via iPhone-app
4 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
De iPhone-app van ChatGPT is nu ook in Nederland te gebruiken. Later komt de AI-chatbot ook beschikbaar voor Android-toestellen.


MyHeritage komt met AI-app voor restaureren en inkleuren oude foto's
1 Juni, 00:01 Tweakers
MyHeritage heeft een app uitgebracht die oude foto's automatisch moet restaureren met AI. Onder meer krassen en vouwen kunnen worden weggewerkt, maar er kan ook kleur aan zwart-witfoto's worden toegevoegd. De app is beschikbaar voor Android en iOS.


TikTok sleept Amerikaanse staat Montana voor de rechter wegens verbod op app
28 Mei, 00:11 NU.NL - Tech
TikTok heeft maandag een proces tegen de Amerikaanse staat Montana aangespannen, omdat daar vorige week een wet is aangenomen die het sociale medium verbiedt.


ChatGTP app nu in ruim dertig landen verkrijgbaar, maar niet de Benelux
27 Mei, 00:00 Emerce
De ChatGPT-app voor iOS-gebruikers is nu al in ruim dertig landen verkrijgbaar, maar de Benelux hoort daar nog niet bij.


OpenAI brengt AI-chatbot ChatGPT uit als app voor iPhone
21 Mei, 00:05 NU.NL - Economie
De op kunstmatige intelligentie gebaseerde chatbot ChatGPT is in de Verenigde Staten uitgebracht als app voor de iPhone. Later volgt een versie voor Android-toestellen en wordt de app in andere landen uitgebracht.


OpenAI lanceert ChatGPT-app voor iOS
20 Mei, 00:00 Emerce
ChatGPT is nu beschikbaar als een app voor iPhones en is bovendien te bedienen via spraakinvoer.


Storing bij ING is voorbij: betalen via de app is weer mogelijk
De problemen waardoor ING-klanten vrijdagmiddag niet konden inloggen, zijn inmiddels verholpen. Ze kunnen nu weer bij Mijn ING inloggen en geld overmaken.


Omroep Brabant komt met eigen ondemandstreaming-app Brabant+
4 Mei, 00:00 Tweakers
Omroep Brabant komt met een eigen streaming-app waarmee video's van de publieke omroep on demand te bekijken zijn. De app krijgt de naam Brabant+. Omroep Brabant is de eerste regionale omroep met zo'n dienst.


Bedrijf achter audio app Clubhouse moet inkrimpen
29 April, 00:00 Emerce
De ooit zo populaire audio app Clubhouse moet fors inkrimpen. Zeker de helft van de werknemers komt op straat te staan. Clubhouse heeft naar eigen zeggen te veel mensen aangenomen die ook nog eens veel thuiswerken, waardoor het bedrijf weinig wendbaar is geworden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn