NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Antwerpse

2News.be / Trefwoorden / Antwerpse

DERBY. Tel hier mee af naar de Antwerpse burenstrijd tussen Beerschot en Antwerp
Vandaag, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Na enkele zelftesten en een doktersbezoek zijn we helemaal zeker: we zitten met derbykoorts! Vertoon je ook al symptomen? De kans is groot, want zondag staan Beerschot en Antwerp nog eens tegenover elkaar in de hoogste voetbalklasse. En ditmaal in een uitverkocht Kiel! Een hoogdag voor het Antwerpse voetbal. En de inzet, die is groot, want de winnaar mag zich minstens tot de volgende confrontatie - begin maart - de Ploeg van ?t Stad noemen. Mis hier geen enkele update in de aanloop naar de grootste stadsderby van het land.
Antwerpse binnenstad wordt niet verkeersvrij gemaakt voor Urban Trail
21 November, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Wie zondag deelneemt aan de Urbain Trail in Antwerpen zal voor een groot deel op de stoep moeten lopen. De stad wordt niet verkeersvrij gemaakt zoals bij bijvoorbeeld de marathon en de 10 Miles wel het geval was. De lopers hebben ook best een mondmasker bij de hand. Want dat zal enkele keren opgezet moeten worden.
Scholen uit Antwerpse noordrand waarschuwen voor opmars van ?Sloth Juice?: ?Enorm krachtige synthetische cannabis?
30 Oktober, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Zes scholen uit Malle en Zandhoven waarschuwen voor Sloth Juice, een synthetische cannabis die in opmars zou zijn bij tieners. Dat meldt VTM Nieuws. Toxicoloog Jan Tytgat waarschuwt: ?De drug kan leiden tot psychoses en waanbeelden.?
Coronavirus - Antwerpse vaccinaties gebeuren weldra in Antwerp Expo en Kinepolis
19 Oktober, 00:02 Skynet
In Antwerpen blijft het vaccinatiedorp op Spoor Oost nog open tot midden november voor het eerste deel van de derde vaccinatieronde tegen het coronavirus bij 65-plussers uit Antwerpen, Borsbeek, Wommelgem, Stabroek of Schoten. Nadien zullen de vaccinaties doorgaan in Antwerp Expo en Kinepolis Antwerpen. Er komen ook lokale vaccinatiedagen op andere plaatsen.


Antwerpse vermogensbeheerder Merit Capital in Duitse handen
5 Oktober, 00:04 Skynet Economie
De Antwerpse vermogensbeheerder Merit Capital wordt overgenomen door een Duitse bank. Dat heeft het bedrijf zaterdagavond bekendgemaakt.


Aanschuiven op Antwerpse ring door inspectie: mogelijk stukje beton losgekomen
2 Oktober, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Op de Antwerpse Ring in de richting van Nederland ontstond vrijdagavond verkeershinder door werken ter hoogte van Berchem. Drie rijstroken werden er tijdelijk afgesloten om de onderkant van een spoorwegbrug te inspecteren, eerder op vrijdag zou van de brug een stukje beton naar beneden zijn gevallen.
Gert de Mangeleer opent Antwerpse Hertog Jan op 7 oktober: ?Ik heb het gemist om in de potten te roeren?
2 Oktober, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Eindelijk is het zover: volgende donderdag opent Hertog Jan @ Botanic de deuren, als eerste van vier restaurants in Botanic Sanctuary Antwerp, het langverwachte hotelcomplex op de historische site van het Elzenveld in hartje Antwerpen. Een uitgebreide babbel in hun keuken zien chef-kok Gert de Mangeleer en restaurantmanager Joachim Boudens wel zitten, foto?s van het interieur niet. ?Het welzijn van onze gasten staat voorop. Daarom krijgen zij als eersten het restaurant zelf te zien.?
Diamantsnijder Zelman Muller: een van de 15.000 Antwerpse Joden die de Jodenvervolging niet overleefde
25 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het Namenproject van de stad Antwerpen brengt de naar schatting 25.000 Antwerpse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in beeld. Iedereen kan correcties en bijkomende informatie aanleveren. Wij geven enkelen van hen alvast een gezicht. Zoals de Joodse familie Muller, een van de vele slachtoffers van de Jodenvervolging.
Nieuw ziekenhuisschip Mercy Ships aangekomen in Antwerpse haven
14 September, 00:06 Skynet Economie
In Antwerpen is de Global Mercy aangekomen, het nieuwe ziekenhuisschip van de liefdadigheidsinstelling Mercy Ships. In de Antwerpse haven wordt het 'grootste private hospitaalschip ter wereld' de komende zes maanden afgewerkt en ingericht.


Antwerpse hockeyclubs hopen op massa inschrijvingen: ?Red Lions zijn de ideale reclame voor onze sport?
7 Augustus, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Bijna 52.000 hockeyspelers telt ons land vandaag. Dat is het dubbel van tien jaar geleden. Zilver in Rio, wereldkampioen in 2018 en de Europese titel in 2019 hadden de populariteit van het hockey al een boost gegeven. ?Na de fantastische prestatie van de Red Lions dromen we, zeker na de dip door corona, op veel meer leden?, zegt Pieter Verleye van hockeyclub Taxandria in Turnhout. ?We merken alvast dat het storm loopt voor onze initiatietrainingen deze maand.?
Kan de Antwerpse acteur gestraft worden puur voor zijn woorden? En mag journalist ?uitlokken??
31 Juli, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Hoe ver mag een journalist gaan om zich als pedofiel voor te doen? Moeten chatrooms beter beveiligd worden? Is het wel strafbaar als een pedofiel zich uit in een gesprek? Drie vragen en drie antwoorden over het vermeende kindermisbruik door een Antwerpse acteur.
Ineos vraagt omgevingsvergunning aan voor ethaankraker in Antwerpse haven
27 Juli, 00:06 Skynet Economie
Ineos heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor de ethaankraker van zijn omstreden 'Project One' in de Antwerpse haven. Dat maakte de Britse chemiegroep dinsdag bekend. Het gaat om een investering van 3 miljard euro.


Antwerpse haven noteert groeiende overslagcijfers in eerste jaarhelft
13 Juli, 00:07 Skynet Economie
In de eerste zes maanden van dit jaar is in de Antwerpse haven 120 miljoen ton overgeslagen, een stijging met 5 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2020. Dat meldt Port of Antwerp vrijdag. Alle goederenstromen konden groei optekenen, waardoor een status quo bereikt werd tegenover 2019, voor corona.


Antwerpse haven profiteert van Brexit
10 Juli, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse haven heeft de afgelopen zes maanden 120 miljoen ton goederen behandeld. Een status quo met het pre-coronajaar 2019, en ook al 5% meer dan het eerste halfjaar in 2019. De moeite die de Antwerpse haven deed om Brexit-lading binnen te halen, lijkt te werken. Tegelijk helpen dure containers ook het conventioneel stukgoed vooruit.
Massale vaccinatie van Antwerpse jongeren vanaf woensdag
26 Juni, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen roept alle jongeren vanaf 16 jaar op om zich vandaag vrijdag, zaterdag of zondag in te schrijven via de Qvax-website voor hun vaccin. Zij krijgen dan maandag al een uitnodiging om zich woensdag te laten vaccineren. ?Wacht zeker niet tot na de vakantie?, zegt Els van Doesburg (N-VA), schepen van Gezondheidszorg.
Zieke Beerschotsupporter mag Antwerpse derby volgen vanuit loge 13
7 Februari, 18:55 Gazet v. Antwerpen

De supporters moesten zondag zoals de voorbije maanden de derby vanuit hun zetel thuis volgen, maar niet Joeri De Schuyter, een volbloed Beerschotsupporter die al ruim een jaar tegen kanker vecht. De vereniging Kom Op Tegen Kanker voor Beerschotsupporters zorgde ervoor dat Joeri vanuit een loge de derby kon volgen.
Alle hens aan dek bij Antwerpse strooidiensten
7 Februari, 18:52 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse strooidiensten zijn vannacht op volle kracht uitgerukt en blijven 24 uur op 24 actief om de wegen sneeuw- en ijzelvrij te houden. De stad beschikt over meer dan 1.200 ton strooizout en 70.000 liter pekel, en die voorraad wordt voortdurend aangevuld. Voor het eerst in jaren werden er ook sneeuwruimers ingezet.
7 Februari, 13:17 HLN.BE
7 Februari, 13:17 HLN.BE
Vier lockdownfeestjes stilgelegd in Antwerpen

De Antwerpse politie heeft vrijdagnacht vier lockdownfeestjes stilgelegd op verschillende locaties in Antwerpen. Aan de Maalderijstraat in het historisch centrum waren ?s nachts maar liefst 13 personen samengekomen.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn