NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Antwerpen

2News.be / Trefwoorden / Antwerpen

VOETBAL KORT ANTWERPEN. Sint-Lenaarts gaat shoppen bij Ternesse, Fil Vervoort vertrekt naar Kasterlee
Donderdag, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Wekelijks staat het bol van de actie in onze provincie, van eerste nationale tot vierde provinciale. In VOETBAL KORT ANTWERPEN verzamelen we alle korte voetbalberichten uit de hele provincie. Transfernieuws, een trainersontslag of een ander opmerkelijk feit? Je vindt het hier terug.
Sneeuw zorgt voor gladde wegen in provincie Antwerpen
20 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Op verschillende plaatsen in de provincie Antwerpen is het donderdagavond beginnen te sneeuwen. In heel wat steden en gemeenten blijft die liggen, onder meer in Antwerpen, Ekeren, Wijnegem en Kalmthout. Wie vannacht of vrijdagochtend de baan op moet, is dus maar beter voorzichtig, want de wegen kunnen er glad bij liggen.
Winkeluitbater incasseert messteken na ruzie met groep jongeren in Antwerpen
16 Januari, 00:02 HLN.BE
Een winkeluitbater in de Diepestraat in Antwerpen heeft het zondagavond aan de stok gekregen met een groep jongemannen. Daarbij incasseerde de man enkele messteken, met veel bloedverlies tot gevolg. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeert gelukkig niet in levensgevaar.


In Antwerpen kun je al een maand gratis parkeren
5 Januari, 00:03 AutoBlog

Zijn de Belgen in een gulle bui of is er wat anders aan de hand? Grote steden en auto’s, het blijft een lastige combinatie. Het duurt een eeuwigheid voor je […]

Dit artikel In Antwerpen kun je al een maand gratis parkeren verscheen eerst op Autoblog.nl.
Ondanks woelige oudejaarsnacht ook veel blije kijklustigen tijdens vuurwerk in Antwerpen: ?Het was prachtig?
2 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De eerste vrije oudejaarsnacht na twee jaar coronaperikelen zit er alweer op. Maar liefst 140.000 bezoekers zakten af naar de binnenstad om er met het uitzonderlijk warme weer de bloemetjes buiten te zetten. Ook het vuurwerk aan de Scheldekaaien was ondanks de wind in volle glorie terug. Dat viel bij veel kijklustigen bijzonder in de smaak.
Woelige nieuwjaarsnacht in Antwerpen: waterkanon ingezet, 53 mensen aangehouden
2 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De eerste nacht van het jaar begon woelig in Antwerpen met verschillende incidenten. In de Veldstraat in Antwerpen Noord moest de politie zelfs het waterkanon inzetten om jongeren die illegaal vuurwerk afstaken uit elkaar te drijven. De politie werd ook bekogeld. In totaal werden afgelopen nacht 53 mensen aangehouden.
Dit zijn de eerste baby?s van 2023 in de stad Antwerpen, Mechelen, de Kempen en het Waasland: ?Prachtig nieuwjaarsgeschenk?
2 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

1 januari betekent niet alleen het begin van een nieuw jaar voor de kersverse ouders van Emma, Tyson, Liyo en Aram. Het is ook de dag waarop hun kindjes voor het eerst het levenslicht zagen. De geboorte kwam voor sommigen vroeger dan verwacht, maar over een ding zijn alle ouders het eens. ?Het is een prachtig nieuwjaarsgeschenk.?
OVERZICHT. Woelige oudjaar in Antwerpen en Mechelen: hulpdiensten bestookt met vuurwerk, brandstichtingen en relletjes

In Antwerpen en Mechelen is de oudejaarsnacht bijzonder onrustig verlopen. De politie arresteerde tientallen feestvierders wegens vandalisme, brandstichting of openbare dronkenschap. De brandweer en de politie werden in Antwerpen en Mechelen bekogeld met vuurwerkbommen of beschoten met vuurpijlen.
Schip mag Antwerpen weer binnen na bommelding
30 December 2022, 00:05 Skynet Economie
Het schip MSC Lorena, dat vorige week voor anker moest liggen na een bommelding, mag Antwerpen opnieuw binnenvaren. Dat bevestigt de federale overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer.


Bogdan Vanden Berghe verkozen tot voorzitter Groen Antwerpen: opstap naar lijsttrekkerschap in 2024?
21 December 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Bogdan Vanden Berghe is dinsdagavond verkozen tot de nieuwe voorzitter van Groen Antwerpen. Hij moet de partij klaarstomen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2024. Vanden Berghe wil met zijn partij de stem van de progressieve Antwerpenaar zijn.
Doorlichtingen toonden in 2020 en 2021 zwakke plekken in IT-systeem stad Antwerpen: ?Duidelijk nog stevige investeringen nodig?
14 December 2022, 00:07 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen was dit jaar begonnen met het wegwerken van de zwakke punten in het informaticasysteem. Dat gebeurde naar aanleiding van een audit door een extern bedrijf in 2020 en de Vlaamse cyberaudit in 2021. De stad Antwerpen investeerde 19,4 miljoen euro in het verhogen van de cyberveiligheid. ?Na deze cyberaanval is duidelijk dat er nog stevige investeringen nodig zullen zijn?, zegt Antwerps schepen Erica Caluwaerts (Open Vld).
WK 2022 - Marokkaanse gemeenschap door het dolle heen in Antwerpen
11 December 2022, 00:04 Skynet Sport
Toeterende auto's, juichende mensen, vlaggen en vuurwerk. De plaatsing van het Marokkaanse elftal voor de halve finales van het WK voetbal in Qatar wordt in Antwerpen uitbundig gevierd. Honderden mensen zijn op straat gekomen.


Mathieu van der Poel rondt knappe solo af in Antwerpen, Van Aert is 2e bij rentree
5 December 2022, 00:00 Skynet Sport
Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck) heeft in Antwerpen de achtste wereldbekermanche veldrijden van het seizoen op zijn naam geschreven. Wout van Aert eindigde op de tweede plaats in de Scheldecross bij zijn rentree in het veld.


Politiek directeur van Groen Bogdan Vanden Berghe is kandidaat-voorzitter Groen Antwerpen
1 December 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Nationaal politiek directeur Bogdan Vanden Berghe (50) is kandidaat voor het voorzitterschap van Groen Antwerpen. Dat maakte hij woensdagavond bekend op de Antwerpse ledenavond.
WK 2022 - Tiental arrestaties in Antwerpen na match tegen Marokko
28 November 2022, 00:02 Skynet Sport
Net zoals in Brussel, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, is ook in Antwerpen de sfeer enigszins omgeslagen na de winst van Marokko tegen de Rode Duivels. Er vonden in totaal een tiental arrestaties plaats in Antwerpen, zo meldt de politie zondagavond.


Fietsenzaak De Geus bekroond als ?kmo van het jaar? in provincie Antwerpen: ?Er is een revolutie bezig op de fietsenmarkt?
10 November 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Unizo provincie Antwerpen heeft woensdagavond fietsenwinkel De Geus uitgeroepen tot ?kmo van het jaar?. De fietsenzaak bestaat al sinds 1984, maar liet zich de voorbije jaren opmerken met een stevige uitbreiding. ?Er is een echte revolutie bezig op de fietsenmarkt.?
N-VA Antwerpen lacht met opstappen stadsdichters: ?De partij laat haar waar gelaat zien?
8 November 2022, 00:02 HLN.BE
Een dystopische cartoon van een brandende stad belaagd door Godzilla, met de woorden ?Antwerpen gaat zijn eerste dag zonder stadsdichters in?. Het zou een onschuldige spotprent kunnen zijn, moest die niet door N-VA Antwerpen zelf gedeeld worden, die het kabinet cultuur en dus ook het stadsdichterschap onder haar vleugels heeft. De grap komt er de dag nadat alle stadsdichters uit protest vrijwillig opstapten. ?Dit is beneden alle niveau voor een politieke partij die deze stad bestuurt.?


Amazon opent eerste Belgische bezorgcentrum in Antwerpen
4 November 2022, 00:00 Tweakers
Amazon heeft in Antwerpen zijn eerste Belgische bezorgcentrum geopend. Momenteel wordt werk geboden aan 43 mensen, maar dat aantal kan nog oplopen. Het Antwerpse bezorgcentrum zal pakketten krijgen vanuit grote sorteercentra uit onder andere Duitsland en Frankrijk.


ANTWERPEN LIVE. Mobiliteitsexpert over gezichtsherkenning in het verkeer: ?Enige manier om gsm-gebruik achter het stuur tegen te gaan?
3 November 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Scrollen op de telefoon is een van de meest voorkomende oorzaken van verkeersongevallen, op te snel rijden na. Gezichtsherkenning en slimme camera?s zouden een oplossing kunnen zijn, maar de meningen zijn verdeeld. Dirk Lauwers, mobiliteitsexpert en professor aan de UAntwerpen is van mening dat dit bijna de enige manier is om gsm-gebruik achter het stuur tegen te gaan.
David Goffin zet Belgisch tennispubliek in vuur en vlam en plaatst zich voor kwartfinales European Open in Antwerpen
21 Oktober 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Met enthousiasme onthaalde de Lotto Arena het agressieve en doeltreffende tennis waarmee David Goffin (ATP 58) zich voorbij Diego Schwartzman (ATP 19) werkte: 7-6, 6-2. Vrijdag staat de 31-jarige Luikenaar tegenover de Franse routinier Richard Gasquet (ATP 82).Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn