NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Antwerpen

2News.be / Trefwoorden / Antwerpen

KMI waarschuwt: zaterdag code oranje in Antwerpen voor felle onweersbuien, noodnummer 1722 geactiveerd
Zaterdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het KMI voorspelt plaatselijke, felle onweersbuien met veel neerslag op korte tijd, hagel en windstoten van zaterdagmiddag tot zaterdagnacht. Daarom heeft het KMI code oranje voor onweer afgekondigd in het oosten van het land, in West-Vlaanderen geldt dan code geel. De FOD Binnenlandse Zaken activeert tijdelijk het nummer 1722.
Nieuwe metingen: te veel PFAS in bijna 1 op 3 meetlocaties in stad Antwerpen
17 Juli, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Nieuwe metingen van de stad Antwerpen en afvalstoffenmaatschappij OVAM tonen dat op 7 van 23 meetplekken over de hele stad te hoge PFAS-waarden werden vastgesteld. ?De omvang van de verontreiniging moet nog beter in kaart worden gebracht?, laat de stad weten. Zeker de brandweerkazerne langs de Halewijnlaan springt in het oog.
ALLEMAAL ANTWERPEN. ?Niks houdt me nog tegen om naar warme oorden te trekken?
8 Februari, 04:52 Gazet v. Antwerpen

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Bert Michielsen (65).
Waarom de provincie Antwerpen het minst staat te springen voor coronavaccin
8 Februari, 04:09 Gazet v. Antwerpen

Van alle Belgen zijn die in de provincie Antwerpen het minst happig op een vaccin tegen het coronavirus. Dat blijkt uit de Motivatiebarometer van de UGent. Gouverneur Cathy Berx schakelt het Instituut voor Tropische Geneeskunde in om de moeilijk bereikbare groepen te informeren.
Schaatspret in Antwerpen? Nog niet voor de komende dagen
7 Februari, 20:36 Gazet v. Antwerpen

Indoor schaatspistes blijven tot naderhand gesloten door corona. Maar het idyllische sneeuwtapijt waarmee we zondagmorgen zijn ontwaakt, doet dromen van een winterse glijpartij op dichtgevroren plassen en vijvers. Toch lijkt die kans behoorlijk klein.
Natuurpunt voert actie tegen bouw Maritieme Campus Antwerpen

Natuurpunt heeft zondag actie gevoerd tegen de bouw van de Maritieme Campus Antwerpen (MCA) op de voormalige BP-site ten zuiden van Antwerpen. De natuurorganisatie vreest dat de geplande hoogbouw een verstorend effect zal hebben op het aanpalende waardevolle natuurgebied Hobokense Polder.
Sneeuw- en ijzelbestrijding in Antwerpen
7 Februari, 11:09 Gazet v. Antwerpen

Deze nacht reden in Antwerpen de strooidiensten uit met code rood algemeen, waardoor 26 voertuigen meteen aan de slag gingen om de rijwegen en fietspaden sneeuwvrij te maken. Bijzondere aandacht gaat naar de bruggen, op- en afritten, grote invalswegen, de routes van het openbaar vervoer maar ook naar de kleinere wijkwegen en fietspaden.
6 Februari, 23:17 HLN.BE
Vier lockdownfeestjes stilgelegd in Antwerpen

De Antwerpse politie heeft vrijdagnacht vier lockdownfeestjes stilgelegd op verschillende locaties in Antwerpen. Aan de Maalderijstraat in het historisch centrum waren ?s nachts maar liefst 13 personen samengekomen.
H&M sluit twee winkels op de Meir in Antwerpen

Modeketen H&M gaat twee winkels sluiten in Antwerpen. Dat meldt vakbond ACV Puls op vrijdag. H&M zou enkel verdergaan met de flagshipstore op de Meir.
Provincie Antwerpen koploper in uitdelen van werkstraffen
5 Februari, 04:31 Gazet v. Antwerpen

Nergens in Vlaanderen delen rechters zo graag werkstraffen uit als in de provincie Antwerpen. Dat blijkt uit een antwoord van Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) na een parlementaire vraag van Vlaams volksvertegenwoordiger Katrien Schryvers (CD&V). In 2019 waren dat er meer dan 1.400, goed voor een derde van het totale aantal werkstraffen.
Bestuurder zwaargewond bij ongeval op E19 richting Antwerpen
4 Februari, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Bij een ongeval tussen twee vrachtwagens op de E19 in Kontich is donderdag een vrachtwagenbestuurder zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.
ALLEMAAL ANTWERPEN. ?Ik denk vaak aan mensen uit de horeca die het nu moeilijk hebben?
4 Februari, 04:14 Gazet v. Antwerpen

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Eva Van den Bossche (46).
The Weeknd komt naar Antwerpen
3 Februari, 18:36 Gazet v. Antwerpen

Op grote concerten is het nog even wachten, maar toch is er voor de fans wat hoop. Zo komt de Canadese hitmachine The Weeknd naar Antwerpen.
Ook stad Antwerpen opent onderzoek naar Sihame El Kaouakibi

De stad Antwerpen start ook een onderzoek naar de mogelijke fraude bij vzw Let?s Go Urban Academy van Open Vld-politica en onderneemster Sihame El Kaouakibi. Dat meldt het kabinet van schepen van Jeugd Jinnih Beels (sp.a). De stad wil weten of de honderdduizenden euro?s aan subsidies correct gebruikt zijn.
Wandelen langs opvallende gevels in Antwerpen
2 Februari, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Wekelijks gaat ons weekendmagazine citta op zoek naar blikvangers aan Antwerpse gevels. Wandel mee en ontdek ze allemaal.
Tanguy Ottomer zoekt anekdotes en oude foto?s over winkelen in Antwerpen

Anekdotes en oude foto?s over winkelen in Antwepen. Daar is ?beroepsantwerpenaar? Tanguy Ottomer naar op zoek. Voor zijn nieuwe boek in de reeks ?Stad van vroeger? doet hij een beroep op alle Antwerpenaren om hun persoonlijke shoppingherinneringen te delen. En in een winkelparadijs als Antwerpen zijn er dat ongetwijfeld heel wat.
Sterren spotten bij de kine: Dries Mertens zoveelste Duivel die revalideert in Antwerpen
2 Februari, 11:48 HLN.BE
Verscholen onder een muts en achter een mondmasker, zijn Kat in zijn zog. Het is tegenwoordig sterren spotten aan de deur van Move to Cure, de praktijk van Lieven Maesschalck op ?t Eilandje in Antwerpen. Dries Mertens (33) is er lang niet de enige Duivel die de deur platloopt.


Grote investering in droogdokken: weer scheepsbouw in Antwerpen?
2 Februari, 09:54 Gazet v. Antwerpen

Antwerpen als haven voor scheepsherstelling weer op de kaart zetten: dat is de missie van Engine Deck Repair, dat volop in een droogdokkenpark investeerde. Met een nieuwe naam, EDR Antwerp Shipyard, wordt zelfs luidop gedroomd van scheepsbouw.
IN KAART. Besmettingen stijgen vooral in Waalse provincies, stabieler beeld in Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio
2 Februari, 09:42 HLN.BE
Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. In bijna alle provincies zijn er nu stijgingen, met forse uitschieters in Luxemburg, Waals-Brabant en Henegouwen. In Vlaanderen wordt de grootste stijging in Vlaams-Brabant opgetekend. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn