NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Android

2News.be / Trefwoorden / Android

Nintendo Switch-emulator Yuzu komt naar Android
1 Juni, 00:01 Tweakers
Yuzu, een emulator voor Nintendo Switch-games, krijgt een Android-versie. De emulator is per direct beschikbaar via de Play Store in twee verschillende versies. Later komen de Android-releases ook beschikbaar op GitHub.


Google maakt Android-spelletjes speelbaar op Windows-computers
28 Mei, 00:11 NU.NL - Tech
Ruim honderd spelletjes voor Android-smartphones zijn vanaf vandaag ook speelbaar op Windows-computers. Google heeft de software waarmee dit mogelijk is nu ook uitgebracht in Europa. Volgens het techbedrijf gaat het nog om een test.


Google verwijdert Android TV-browser Downloader uit Play Store door DMCA-verzoek
25 Mei, 00:00 Tweakers
Google heeft de app Downloader verwijderd uit de Play Store. Deze app is een webbrowser met downloadfunctie. Downloader is offline gehaald omdat de browser gebruikt kon worden om illegale websites te openen.


Google werkt aan dashcamfunctie voor bepaalde Android-telefoons
18 Mei, 00:01 Tweakers
Google werkt aan een dashcamfunctie voor Android-telefoons, zo blijkt uit een per ongeluk verschenen versie van de Personal Safety-app. Die werkt op Pixel-telefoons en bepaalde andere telefoons van andere merken.


Android 14 krijgt aanpasbare snelkoppelingen op lockscreen
11 Mei, 00:00 Tweakers
Google heeft op zijn ontwikkelaarsconferentie I/O nieuwe functies in Android 14 aangekondigd. Zo komt er een nieuw lockscreen, waarin gebruikers eigen snelkoppelingen kunnen neerzetten op de plek van Wallet en camera.


Android en iOS krijgen manieren om ongewenste bluetoothtrackers op te sporen
4 Mei, 00:00 Tweakers
Android en iOS krijgen in toekomstige versies beide manieren om ongewenste bluetoothtrackers te signaleren, op te sporen en uit te schakelen. Dat hebben Google en Apple bekendgemaakt. Dat moet misbruik van bluetoothtrackers voor stalking tegengaan.


Mozilla voegt pull-to-refresh toe aan stabiele versie Firefox voor Android
13 April, 00:02 Tweakers
Mozilla heeft ondersteuning voor pull-to-refresh toegevoegd aan de stabiele Android-versie van zijn Firefox-webbrowser. Dat bevestigt de softwaremaker op dinsdag. De feature zat al sinds 2020 in de Nightly-testversie van de mobiele webbrowser.


Google Now Launcher voor Android stopt eind april met werken
6 April, 00:02 Tweakers
De Google Now Launcher voor Android stopt eind april met werken. Dat heeft 9to5Google ontdekt in het apk-bestand van de nieuwste versie. De launcher kwam in 2013 uit met de Nexus 5-telefoon van Google en werkt sinds 2016 op alle telefoons.


Android-appgebruikers moeten vanaf 2024 accountdata kunnen verwijderen
6 April, 00:00 Tweakers
Android-appmakers moeten gebruikers vanaf 2024 de mogelijkheid geven om accounts en alle gebruikersdata te kunnen verwijderen. Gebruikers moeten dit via de app kunnen doen, of via een website. Google zegt met de nieuwe regels gebruikers meer controle te geven.


PayPal komt met beperkte ondersteuning wachtwoordloos inloggen op Android
27 Maart, 00:02 Tweakers
PayPal brengt ondersteuning voor wachtwoordloos inloggen met passkeys naar Android, maar stelt daar wat voorwaarden aan. Gebruikers moeten minstens op Android 9 zitten en op de PayPal-website inloggen met Google Chrome.


'Android 14 vereist niet langer enter na invoeren juiste pincode'
10 Maart, 00:55 Tweakers
Android 14 krijgt vermoedelijk de mogelijkheid om het scherm te ontgrendelen na het invoeren van de juiste pincode. Tot nu toe moeten gebruikers altijd op enter drukken na het invoeren van de pincode. De functie is nog niet live.


'Android 14 vereist niet langer enter na invoeren juiste pincode'
10 Maart, 00:55 Tweakers
Android 14 krijgt vermoedelijk de mogelijkheid om het scherm te ontgrendelen na het invoeren van de juiste pincode. Tot nu toe moeten gebruikers altijd op enter drukken na het invoeren van de pincode. De functie is nog niet live.


Google voegt 360-gradenachtergronden toe aan Google Meet op Android en iOS
20 Februari, 00:56 Tweakers
Google voegt 360-gradenachtergronden toe aan videobelplatform Google Meet. De virtuele achtergrond van Android- en iOS-gebruikers beweegt hierbij mee met het toestel. Dat gebeurt op basis van de gyroscoop van de smartphone.


Android 14 Developer Preview verschijnt met focus accuduur en toegankelijkheid
9 Februari, 00:00 Tweakers
Google heeft de eerste Developer Preview van Android 14 uitgebracht. Deze bevat een vroege blik op de volgende Android-versie en is bedoeld voor het testen, doorontwikkelen en verkrijgen van feedback. Deze preview richt zich onder meer op de accuduur en de toegankelijkheid.


Google voert in India enkele Android-wijzigingen door onder druk van overheid
27 Januari, 00:00 Tweakers
Google heeft na een verloren zaak bij de Indiase Hoge Raad besloten enkele wijzigingen door te voeren in Android. Zo wordt het mogelijk om een ander systeem dan Google Plays betaalsysteem te gebruiken voor in-appaankopen en komt er een zoekmachinekeuzescherm.


Lenovo lanceert Tab Extreme, high-end Android tablet
8 Januari, 00:47 Techzine
Lenovo gaat de concurrentie aan met de iPad Pro. De organisatie presenteerde een 14,5-inch high-end Android tablet op de CES 2023 in Las Vegas. De Tab Extreme heeft een OLED display met een resolutie van 3000×1876 en een refresh rate van 120Hz. Het model wordt geleverd met de Lenovo Precision Pen 3. De Bluetooth-pen heeft […]


LineageOS 20 op basis van Android 13 met nieuwe Aperture-camera-app is uit
3 Januari, 00:01 Tweakers
De ontwikkelaars van LineageOS hebben versie 20 van het mobiele besturingssysteem uitgebracht. Dat is gebaseerd op Android 13. Daarin zit onder andere de nieuwe camera-app Aperture, die is gebaseerd op Googles CameraX-library.


Google Nest en Android-toestellen ondersteunen Matter
17 December 2022, 00:02 Emerce
Google zet ondersteuning voor de Matter-standaard aan in zijn hardware, Androids en Nest-apparaten. Dat verandert de arena om controle over de smarthome van hardware naar software.


Proton brengt Drive-clouddienst uit voor iOS en Android
8 December 2022, 00:45 Tweakers
Proton brengt een Drive-app voor zijn clouddienst uit op iOS en Android via de Apple App Store en Google Play Store. Gebruikers kunnen via de app bestanden up- en downloaden en delen, beschermd door end-to-endencryptie.


Onderzoeker: Android-fabrikanten wachten te lang met patchen van kwetsbaarheden
25 November 2022, 00:00 Tweakers
Een onderzoeker van Google Project Zero meent dat hackers gebruik blijven maken van oude kwetsbaarheden in Android omdat fabrikanten te lang wachten met patchen. De man verwijst naar een patch voor een kwetsbaarheid in een veelgebruikte Mali-gpu die nog niet is doorgevoerd.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn