NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Amro


Medvedev toont opnieuw topvorm en is eerste finalist op ABN AMRO Open
19 Februari, 00:34 NU.NL - Sport
Daniil Medvedev heeft zaterdag overtuigend de finale van het ABN AMRO Open bereikt. Hij versloeg Grigor Dimitrov in Rotterdam in twee sets: 6-1 en 6-2.


Nederlandse Staat wil belang in ABN AMRO verder verkleinen
12 Februari, 00:06 NU.NL - Economie
De Nederlandse Staat is van plan om certificaten van aandelen ABN AMRO te verkopen. Zo wil de overheid haar belang verkleinen tot net iets minder dan 50 procent.


Griekspoor kan door afmelding Murray toch naar hoofdschema ABN AMRO Open
31 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
Tallon Griekspoor wordt toch rechtstreeks toegelaten tot het hoofdschema van het ABN AMRO Open. De Nederlander krijgt de wildcard van Andy Murray, die zich heeft afgemeld voor het toernooi in Rotterdam.


Ook ABN AMRO verhoogt spaarrente naar 0,5 procent
31 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
ABN AMRO verdubbelt per maart de spaarrente van 0,25 naar 0,5 procent. Daarmee volgt de grootbank de concurrentie. Rabobank maakte vrijdag al bekend de spaarrente te verdubbelen naar 0,5 procent.


ABN AMRO-klanten hebben al een dag last van storing bij internetbankieren
31 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
ABN AMRO kampt al een dag met een storing bij internetbankieren. Het overzicht van af- en bijschrijvingen is niet actueel. De bank bevestigt de storing vrijdag op Twitter.


ABN-AMRO stopt vanaf april 2023 met contactloos betalen via passieve wearables
2 December 2022, 00:00 Tweakers
ABN-AMRO gaat vanaf 1 april 2023 stoppen met het ondersteunen van de betaalfunctie op passieve wearables, zoals sleutelhangers, ringen, horloges en armbanden. De bank verklaart dat het gebruik van deze wearables de laatste jaren is afgenomen.


Ook ABN AMRO verhoogt rente voor sparende klanten
25 Oktober 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Na ING en Rabobank gaat ook die derde grote bank, ABN AMRO, zijn rente verhogen. Zowel particuliere als zakelijke klanten krijgen vanaf 1 december 0,25 procent rente over hun spaargeld. Dat heeft de bank maandag bekendgemaakt.


Belg niet vergoed na oplichting via Nederlandse ABN AMRO-rekening
15 September 2022, 00:02 De Tijd
01:20 Afrikaanse oplichters konden een buit van ruim 750.000 euro laten stromen via een Nederlandse rekening bij ABN AMRO. Hun Belgische slachtoffer krijgt evenwel geen vergoeding van de bank, hoewel die vo...


ABN AMRO sloot dit jaar tot dusver een derde van bankkantoren
9 Mei 2022, 00:04 NU.NL - Economie
Het aantal filialen van ABN AMRO in het straatbeeld neemt snel af. De bank begon dit jaar nog met 77 kantoren, eind deze week zijn dat er 53. Dat zegt een woordvoerder desgevraagd tegen NU.nl.


ABN AMRO, Rabobank en ING boeken weer miljardenwinsten
12 Februari 2022, 00:09 NU.NL - Economie
De drie grote Nederlandse banken wisten alle drie afgelopen jaar weer miljardenwinsten te boeken. Zo werd donderdag duidelijk dat Rabobank onder de streep bijna 3,7 miljard euro overhield. ABN AMRO en ING kwamen eerder al naar buiten met winsten van respectievelijk 1,2 en 4,8 miljard euro. Gezamenlijk is dat bijna 10 miljard euro tegenover iets meer dan 3,5 miljard euro een jaar eerder.


ABN AMRO sluit derde kwartaal af met nettowinst van 343 miljoen euro
11 November 2021, 00:03 NU.NL - Economie
ABN AMRO heeft in het derde kwartaal een nettowinst van 343 miljoen euro behaald, blijkt uit woensdag gepresenteerde kwartaalcijfers. Dat is weliswaar meer dan in dezelfde periode vorig jaar, maar juist een daling ten opzichte van het kwartaal ervoor. Dat kwam onder meer doordat de bank het afgelopen kwartaal geld moest reserveren voor een compensatieregeling voor consumenten die te veel rente hebben betaald over hun doorlopende krediet.


Coffeeshops die bij ABN Amro bankieren, gaan elf keer zoveel betalen voor hun zakelijke rekening
30 Oktober 2021, 00:08 Volkskrant
Coffeeshops die bij ABN Amro bankieren, gaan elf keer zoveel betalen voor hun zakelijke rekening. Dat is het gevolg van het besluit van ABN om als eerste Nederlandse bank kosten van fraudeonderzoek naar een bedrijfssector door te rekenen. Circa 250 coffeeshops die al klant zijn, betalen vanaf 1 januari geen tientje meer, maar 110 euro per maand.


Meer klanten gaan rente over spaargeld betalen bij ABN AMRO
20 Oktober 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Klanten van ABN AMRO die meer dan 100.000 euro spaargeld hebben, gaan daar vanaf 1 januari rente over betalen, heeft de bank dinsdag bekendgemaakt. Op dit moment hoeven klanten pas rente te betalen als ze meer dan 150.000 euro spaargeld hebben.


ABN AMRO-toernooi in Rotterdam strikt US Open-winnaar Medvedev
15 September 2021, 00:07 NU.NL - Sport
Daniil Medvedev maakt begin volgend jaar zijn opwachting op het ABN AMRO World Tennis Tournament, zo heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt De Russische winnaar van de US Open doet voor de vijfde keer mee in Rotterdam.


ABN Amro gelooft niet in bitcoin als betaalmiddel
8 Augustus 2021, 00:00 Tweakers
ABN Amro vindt bitcoin niet geschikt als betaalmiddel. Dat deelt de bank mee in een rapport. Door de volatiele koers van de munt, het beperkte aantal munten en het hoge energieverbruik heeft de bank ook twijfels over bitcoin als belegging.


ABN AMRO waarschuwt voor trager economisch herstel door personeelstekort
30 Juni 2021, 00:02 NU.NL - Economie
Het dreigende tekort aan arbeidskrachten vormt mogelijk een belemmering voor het economische herstel uit de coronacrisis. Daarvoor waarschuwen economen van ABN AMRO in een maandrapport over de stand van de economie.


Achter de schermen bij de ABN AMRO-apps: Het succesverhaal van Tikkie (1/3)
29 Juni 2021, 00:02 Emerce
Bankieren met een app is gemeengoed, maar wat gebeurt er achter de schermen? Een video-interview met Roland Booijen van ABN AMRO's Tikkie.


Veertien jaar na vorige crisis slepen piloten ABN AMRO voor de rechter vanwege studielening
5 Februari 2021, 17:34 Volkskrant
Acht jaar nadat ze er voor het eerst mee dreigden, slepen meer dan zestig piloten ABN AMRO voor de rechter. Ze willen van de leningen af die ze afsloten om piloot te kunnen worden.


Krajicek strikt vijf toptienspelers voor ABN AMRO-toernooi: 'Een droomveld'
2 Februari 2021, 09:37 NU.NL - Sport
De organisatie van het ABN AMRO World Tennis Tournament heeft dinsdag het deelnemersveld bekendgemaakt voor de editie die over een maand begint. In totaal doen vijf spelers uit de top tien van de wereldranglijst mee in Rotterdam, onder wie Rafael Nadal.


ABN AMRO en ING kampen met storing: klanten kunnen niet internetbankieren
19 Januari 2021, 15:38 NU.NL - Tech
ABN AMRO en ING kampen dinsdagmiddag met een storing. Daardoor kunnen klanten niet internetbankieren, melden de banken.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn