NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Amerikaanse

2News.be / Trefwoorden / Amerikaanse

Amerikaanse Justitie klaagt Apple aan om beperken concurrentie smartphones
23 Maart, 00:01 Tweakers
Het Amerikaanse ministerie van Justitie klaagt Apple aan omdat het concurrentie zou hinderen op gebied van smartphones en smartwatches. Het is de tweede zaak tegen een techgigant van de Amerikaanse staat tegen een groot techbedrijf, na de nu lopende zaak tegen Google.


Amerikaanse rechtszaak over stalking door Apple AirTag mag toch doorgaan
19 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Apple moet in de Verenigde Staten voor de rechter verschijnen, omdat zijn AirTag-tracker stalkers zou hebben geholpen hun slachtoffers te vinden. Het techconcern probeerde de rechtszaak te voorkomen, maar de rechter oordeelt dat die mag doorgaan.


Amerikaanse justitie onderzoekt incident met deel van romp Boeing 737 MAX
12 Maart, 00:04 NU.NL - Economie
Het Amerikaanse ministerie van Justitie is een onderzoek begonnen naar het incident met een Boeing 737 MAX van Alaska Airlines, die tijdens een vlucht een deel van de romp verloor. Justitie heeft contact opgenomen met passagiers en bemanningsleden.


Amerikaanse waakhond wijst aanvragen voor Ether fondsen af
11 Maart, 00:00 Emerce
De Securities & Exchange Commission (SEC) heeft de aanvragen voor een ethereum exchange traded fund voorlopig afgewezen. Zowel Fidelity als BlackRock grijpen achter het net.


Amerikaanse rijdt twee meisjes dood terwijl ze high is, haar tweelingzus neemt de schuld op zich
6 Maart, 00:03 HLN.BE
Opvallende wending bij een rechtszaak rond een dodelijk ongeval in Minnesota: Sarah Beth Petersen (35) nam de schuld op zich, maar na onderzoek bleek het wel degelijk haar tweelingzus Samantha Jo te zijn die achter het stuur zat. Zij was high toen ze met hoge snelheid op een paardenkoets inreed. Een verzwarende omstandigheid, en net daarom probeerden de vrouwen het gerecht om de tuin te leiden. Twee kinderen uit de Amish-gemeenschap (een protestantse geloofsgemeenschap in Noord-Amerika; nvdr) kwamen bij de zware klap om.


Amerikaanse maanlander Odysseus staat niet rechtop, maar ligt op zijn kant
27 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Waar eerder werd gemeld dat het op de maan gelande ruimtevoertuig Odysseus rechtop stond, blijkt nu dat het op zijn kant ligt. De Amerikaanse maanlander is volgens de maker en bestuurder wel in orde en zendt signalen uit.


Amerikaanse rechter keurt miljardenboete voor cryptoplatform Binance goed
27 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
De Amerikaanse rechter heeft een boete van omgerekend bijna 4 miljard euro voor Binance goedgekeurd. Het grootste wereldwijde cryptoplatform kreeg de boete onder meer opgelegd vanwege het overtreden van regels die witwassen moeten tegengaan.


Amerikaanse acteur Don Murray op 94-jarige leeftijd overleden
6 Februari, 00:09 NU.NL - Film
De Amerikaanse acteur Don Murray is vrijdag op 94-jarige leeftijd overleden. In de jaren vijftig maakte de acteur zijn filmdebuut naast Marilyn Monroe.


Amerikaanse singer-songwriter Melanie op 76-jarige leeftijd overleden
30 Januari, 00:06 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse singer-songwriter Melanie is op 76-jarige leeftijd overleden. Haar kinderen schrijven woensdag op het Facebook-profiel van hun moeder dat ze een dag eerder vredig is gestorven. De doodsoorzaak deelden ze niet.


Daytona 24H: Ook op vrijdag domineert Cadillac
28 Januari, 00:02 Autosport
Nee, Cadillac duldt geen tegenstand sinds de pole voor de Rolex 24. Na gisteren al elke sessie gedomineerd te hebben, was er ook vrijdag niets te beginnen tegen Pipo Derani en Action Express Racing. De Braziliaan zette ook de laatste sessie voor de race naar zijn hand, voor de BMW M Team RLL #25 en Cadillac Racing. Bij de GTD's geeft Porsche nog altijd een sterke indruk.

Lees meer: Daytona 24H: Ook op vrijdag domineert Cadillac


Amerikaanse rechtbank veroordeelt Trickbot-ontwikkelaar tot vijf jaar cel
27 Januari, 00:00 Tweakers
Een 40-jarige man uit Rusland is in de VS veroordeeld tot vijf jaar en vier maanden cel voor het ontwikkelen en gebruiken van de Trickbot-malware. Deze is onder meer gebruikt voor het infecteren van de systemen van Amerikaanse ziekenhuizen en overheidsinstanties.


Amerikaanse presidentsverkiezingen - Ron DeSantis trekt zich terug uit de Republikeinse voorverkiezing, zal Trump steunen
22 Januari, 00:02 Skynet
Gouverneur van Florida Ron DeSantis trekt zich terug uit de Republikeinse voorverkiezing in de VS. Dat heeft hij zondag aangekondigd op X, het vroegere Twitter. DeSantis zal voormalig president Donald Trump steunen met het oog op de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november.


Aanvallen Rode Zee - Geen enkele Amerikaanse aanval zondag in Jemen, zegt hoge Amerikaanse legerfunctionaris
15 Januari, 00:01 Skynet Buitenland
De Verenigde Staten en hun bondgenoten in de strijd tegen de Houthi-rebellen in Jemen hebben zondag geen aanvallen uitgevoerd op de havenstad Hodeida, zo heeft een hoge functionaris van het Amerikaanse leger gezegd.


Amerikaanse presidentsverkiezingen - Klimaatmilitanten onderbreken meeting van Trump
15 Januari, 00:01 Skynet
Jonge klimaatactivisten hebben zondag kortstondig een meeting verstoord van de Amerikaanse ex-president Donald Trump, die op campagne was voor de Republikeinse voorverkiezingen in de staat Iowa. Dit hebben journalisten van AFP ter plaatse vastgesteld.


Amerikaanse maanlander heeft 'geen enkele kans' om nog op de maan te landen
10 Januari, 00:21 NU.NL - Tech
De Amerikaanse maanlander die maandag werd gelanceerd, zal definitief niet op de maan landen. Door technische problemen is er "geen enkele kans" op een succesvolle maanlanding, meldt het bedrijf dat de maanlander gebouwd heeft dinsdag.


Moeren van Boeing 737 MAX zitten nogal los tijdens Amerikaanse inspectie
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Bij het controleren van toestellen van het type Boeing 737 MAX 9 heeft United Airlines ontdekt dat sommige moeren "verder aangedraaid moeten worden". Dat maakt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij maandag bekend. De controle kwam na een incident met een Boeing die een deel van zijn romp verloor.


NYT: Amerikaanse Justitie voert antitrustonderzoek naar handelspraktijken Apple
7 Januari, 00:01 Tweakers
Het Amerikaanse ministerie van Justitie voert momenteel een antitrustonderzoek naar Apple. De DOJ zou willen nagaan of Apple concurrentie van andere bedrijven belemmert en het voor consumenten moeilijker maakt om over te stappen naar diensten van concurrenten.


Huawei blijft overeind ondanks Amerikaanse sancties
3 Januari, 00:07 NU.NL - Tech
Huawei verwacht dat de verkopen dit jaar met bijna 9 procent stijgen. Het Chinese techconcern lijkt daarmee de Amerikaanse sancties steeds beter te doorstaan.


China probeert Amerikaanse toerist te lokken door reis te vergemakkelijken
3 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
China maakt het makkelijker voor Amerikaanse toeristen om naar het Aziatische land te reizen. Zo wordt het aanvragen van een visum eenvoudiger en zijn minder documenten nodig. Het is een nieuwe poging van China om het toerisme weer op gang te krijgen.


Amerikaanse rechter pauzeert importverbod van Apple Watch 9 en Ultra 2
31 December 2023, 00:02 Tweakers
Apple mag de Watch 9 en Ultra 2 weer naar de Verenigde Staten importeren en in dat land verkopen. Een Amerikaanse rechtbank heeft een eerdere blokkade van de Internationale Handelscommissie gepauzeerd in afwachting van een extra controle van de douane.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn