NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Amber


Luisteren naar de getuigenis van Amber Heard tijdens proces? ?Vernederend, belachelijk, pijnlijk en brutaal?, zegt Johnny Depp
Donderdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de getuigenis van Kate Moss over haar ex Johnny Depp heeft die laatste woensdag zelf nog eens plaatsgenomen op de getuigenbank tijdens het proces tegen Amber Heard, op vraag van haar advocaten. Depp maakte er geen geheim van dat hij ontgoocheld is in zijn ex-vrouw.
Zus van Amber Heard getuigt op lasterproces: ?Zodra Johnny begon te gebruiken, was er altijd ruzie?
19 Mei, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het lasterproces tussen ex-partners Johnny Depp en Amber Heard is woensdag voortgezet. Onder anderen een vroegere vriendin en de zus van Heard kwamen getuigen.
LIVE. Amber Heard voor het eerst zelf aan het woord tijdens proces tegen ex Johnny Depp

Voor het eerst in het proces tussen voormalige geliefden Johnny Depp en Amber Heard neemt de 36-jarige actrice plaats in de getuigenbank. Na drie weken zwart te zijn gemaakt door Depp en zijn advocaten mag nu zij haar versie van de feiten vertellen. Volg haar getuigenis hier live.
Petitie om Amber Heard uit ?Aquaman 2' te knippen haalt meer dan 3 miljoen handtekeningen
3 Mei, 00:01 HLN.BE
Het proces dat Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) is nog maar halverwege, maar maakt nu al veel los bij het publiek. Meer dan 3 miljoen mensen willen bijvoorbeeld dat de actrice uit de nieuwe film ?Aquaman 2' geschrapt wordt.


Nieuwe audio van ruzie tussen Johnny Depp en Amber Heard duikt op: ?Als ik niet wegga, wordt het een bloedbad?
26 April, 00:02 HLN.BE
Johnny Depp heeft vandaag opnieuw getuigd in zijn zaak tegen ex Amber Heard. Tijdens het proces werden verschillende audio-opnames afgespeeld, waarop woordenwisselingen tussen de twee acteurs te horen zijn. Daarin zegt Depp dat het ?strikt noodzakelijk? is om bij Heard weg te wandelen, omdat de situatie anders zou uitdraaien op geweld.


Fameuze domper voor ambitieuze Red Flame Amber Tysiak: ?De scheur bleek plots 8 centimeter te zijn, erger dan voordien?
8 April, 00:03 Gazet v. Antwerpen

De kans dat Amber Tysiak dit seizoen nog een wedstrijd speelt, is bijzonder klein. De 22-jarige Red Flame en sterkhouder van OHL heeft een scheur van liefst 8 centimeter in haar lies.
Discovery maakt docu over juridische strijd tussen Johnny Depp en Amber Heard
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Film
Discovery werkt aan een tweedelige documentaire over de juridische strijd tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard, schrijft The Hollywood Reporter.


Politie neemt naam van Amber Alert over
25 September 2021, 00:04 NOS nieuws

De Nederlandse politie neemt de naam van Amber Alert in Nederland volledig over. Demissionair minister Grapperhaus heeft dat bekendgemaakt in een brief aan de Tweede Kamer.

De politie krijgt voor onbepaalde tijd het exclusieve gebruiksrecht op de namen Amber Alert en Vermist Kind Alert in Nederland. Ook de internetdomeinen, socialemedia-accounts en beeldmerken komen in handen van de politie.

Mensen die Amber Alert volgen, blijven hierdoor meldingen ontvangen. "We zijn blij dat de politie en de minister Amber Alert blijven voortzetten en willen ze ermee feliciteren", zegt Amber Alert-oprichter Frank Hoen. Hij wil niet zeggen of er geld is betaald voor het gebruik van de naam en beeldmerken.

De politie maakte in april bekend te stoppen met Amber Alert en het eigen systeem Burgernet te gaan gebruiken bij vermissingen van kinderen. Dat werd door de Tweede Kamer tegengehouden onder leiding van JA21-leider Joost Eerdmans, die vroeg om een "warme overeenkomst".

Er waren vooral zorgen dat het verdwijnen van de naam nadelig zou uitpakken voor het aantal opsporingen. De overeenkomst met Amber Alert werd verlengd en er werd afgesproken dat de politie voor 1 oktober met het bedrijf overlegd zou hebben over een constructie waarbij de voordelen van Amber Alert zo veel mogelijk blijven bestaan.

Vanaf 23 november worden de Amber Alerts uitgestuurd via Burgernet, het systeem van de politie.
Johnny Depp zegt dat Hollywood hem boycot sinds strijd met Amber Heard
18 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Film
Johnny Depp merkt dat er in Hollywood afstand van hem wordt genomen na zijn geruchtmakende scheiding van Amber Heard en de rechtszaak die daarop volgde. Dat zegt hij in een interview met The Sunday Times.


Amber Heard moeit zich met Manson-schandaal: ?Ga je eindelijk stoppen met slachtoffers te negeren??
5 Februari 2021, 06:53 HLN.BE
Amber Heard (34), de ex-vrouw van Johnny Depp, heeft zich gemoeid met het Marilyn Manson-schandaal. De rocker wordt door zijn ex-vriendin beschuldigd van mishandeling. ?Zij en ik zijn niet de enigen die aan de alarmbel trekken. Wanneer gaat men stoppen met het negeren van slachtoffers??


Vosselaarse Amber is met Kids With Buns winnaar is De Nieuwe Lichting
28 Januari 2021, 18:54 Gazet v. Antwerpen

Vorig jaar de halve finale van Humo?s Rock Rally, nu winnaar van De Nieuwe Lichting; de ster van Amber Piddington (19) schiet pijlsnel de hoogte in. De zingende gitariste uit Vosselaar is amper anderhalf jaar bezig als helft van het duo Kids With Buns.
Amber Brantsen viert weekend met het overwinnen van een paar mentale barrières
4 Mei 2018, 13:30 Volkskrant
Het weekend is begonnen. Dat viert NOS Journaal-presentator Amber Brantsen (28) met het overwinnen van een paar mentale barrières. Héérlijk. Er was even een wenkbrauw opgetrokken voorafgaand aan deze editie, want Journaal-collega's Simone Weimans en Dionne Stax hadden we voor de rubriek ook al in de sportschool bezocht. Mogen ze van de baas soms niet meer als Henny Stoel op de stoel, áls ze al zit


Vertrek van Amber Rudd verzwakt positie van May nog verder
30 April 2018, 19:30 Volkskrant
Vijf vertrokken ministers binnen een half jaar tijd. Van het mantra 'sterk en stabiel' waar de Britse premier Theresa May een jaar geleden menig kiezer in slaap suste in de verkiezingscampagne is weinig over. De minderheidsregering-May hobbelt van crisis naar schandaal, van affaire naar fiasco, terwijl het horloge van EU-onderhandelaar Michel Barnier verdertikt. Het aftreden, zondagavond, van mini


Britse minister Rudd treedt af vanwege Windrush-schandaal
29 April 2018, 22:30 NOS nieuws

De Britse minister Rudd van Binnenlandse Zaken treedt af vanwege het zogenoemde Windrush-schandaal. De minister kreeg de afgelopen tijd veel kritiek omdat haar ministerie quota hanteert voor het uitzetten van immigranten.

Rudd ontkende dat ze wist van het bestaan van quota, maar vandaag publiceerde de Britse krant The Guardian een brief waaruit iets anders bleek. In het document, dat de minister heeft ondertekend, staat dat haar departement ernaar streeft om het aantal gedwongen uitzettingen met tien procent te verhogen. Het gaat onder meer om mensen uit de Windrush-generatie.

Empire Windrush

Die generatie kwam tussen eind jaren 40 en begin jaren 70 uit onder meer de Caraïbische gebieden naar Groot-Brittannië. De eersten arriveerden na de Tweede Wereldoorlog met het schip Empire Windrush.

Omdat ze uit het Gemenebest kwamen, hoefden ze toentertijd geen officiële documenten te hebben. De overheid beschouwt hen en hun nakomelingen nu als illegaal.

Premier May heeft het ontslag geaccepteerd. Rudd geeft morgen een toelichting op haar vertrek.
Tracks van de week (17): Prince, Amber Arcades, Ty Segall
26 April 2018, 21:18 Volkskrant
De drie liedjes die u deze week volgens Gijsbert Kamer moet hebben gehoord. Prince: Nothing Compares 2 UPrince schreef Nothing Compares 2 U in 1984 voor The Family, Sinéad O'Connor had er zes jaar later een wereldhit mee, maar nooit eerder verscheen de studioversie die hij zelf van het liedje opnam. Vorige week gaven de erven Prince (The Prince Estate) deze prachtige versie vrij op de streamingsit


Merksemse Amber (17) al meer dan een maand vermist
24 April 2018, 14:42 Gazet v. Antwerpen

Child Focus heeft een opsporingsbericht verspreid van de 17-jarige Amber Verberckt uit Merksem.
Ouders van autistische Amber (17) slaken noodkreet voor aangepaste zorg
7 April 2018, 01:18 Gazet v. Antwerpen

De ouders van de 17-jarige Amber uit Schriek (Heist-op-den-Berg) zoeken dringend aangepaste zorg voor hun autistische dochter. Recent werd zij gedwongen opgenomen in de crisisunit van het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum in Geel, maar een plaats bemachtigen in een forensische jeugdafdeling, waar ze voor een langere periode kan geholpen worden, is volgens Sigrid Bogaerts en Jan Onsea zeer moeilijk.
Steven Nelemans (Amber): ?Wij garanderen de beschikbaarheid van een deelauto?
6 April 2018, 14:48 Emerce
Nederland telt inmiddels diverse initiatieven voor ?auto delen?. Daar is sinds enige tijd het Eindhovense deelplatform van elektrische auto?s Amber Mobility bijgekomen. Amber, bedacht door vier jonge studenten uit Eindhoven, richt zich op de business to business markt. Het bedrijf onderscheidt zich naar eigen zeggen door de beschikbaarheid van een deelauto te garanderen voor haar gebruikers. ?Dat is anders dan bij andere car sharing diensten waar je als het ware geluk moet hebben dat er eentje staat. Bij ons krijg je garantie?, aldus Steven Nelemans, CEO van Amber, tegen Top Names.


Amber Heard gecast voor rol in scififilm
30 Maart 2018, 12:54 Skynet
Actrice Amber Heard ("The Danish Girl", "Justice League") zal binnenkort het witte doek delen met de 18-jarige "Lean on Pete"-filmster Charlie Plummer. De twee verschijnen in de dystopische sciencefictionfilm "Gully", schrijft The Hollywood Reporter.


Actrice Silke Becu: crapuleus in ?Crimi Clowns?, poeslief in het echt: ?Amber en Silke verschillen dag en nacht. Gelukkig?
10 Maart 2018, 01:30 Gazet v. Antwerpen

Moeders, hou uw kinderen binnen, want de Crimi Clowns terroriseren opnieuw het televisiescherm. Het voorlopig laatste seizoen rond de strapatsen van clown Norry en zijn crapuleuze bende staat bol van bloot en expliciet geweld. Middenin het clowneske Sodom en Gomorra ontwaren we het onschuldige engelengezicht van de Antwerpse actrice Silke Becu (29).Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn