NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Amaury

2News.be / Trefwoorden / Amaury

Silverstone: Zonder Amaury Cordeel
18 Juni, 00:03 Autosport
Het zit Amaury Cordeel niet mee voor zijn debuutseizoen in de formule 2. Al verscheidene malen was hij het slachtoffer van een slipper of werd hij bestraft voor overdreven snelheid in de pitlane en voor het overschrijden van de track limits. Ook in Bakoe ging het mis, al heel vroeg in de race kwam hij in contact met de wagen van Olli Caldwell waarna beide wagens in de muur eindigden. De racedirectie achtte Cordeel verantwoordelijk voor het incident en dat leverde hem opnieuw strafpunten op. Bij een totaal aan 12 strafpunten, wat bij Cordeel het geval is, mag de betrokken rijder niet deelnemen aan de volgende manche.

Lees meer: Silverstone: Zonder Amaury Cordeel


Amaury Paquet en Britse Sophie Wood triomferen in 20km door Brussel
30 Mei, 00:02 Skynet Belgie
Amaury Paquet heeft zondag zichzelf opgevolgd als winnaar van de 20km door Brussel. Bij de vrouwen was de Britse Sophie Wood de snelste.


Amaury Bonduel sterk in Frankrijk
7 Mei, 00:03 Autosport
Amaury Bonduel en BDR Competition by Grupo Prom Racing Team mikken dit jaar op een deelname aan de Lamborghini Super Trofeo Europe, maar voor beiden betekent dit een grote stap voorwaarts. Bonduel heeft er dan ook al verschillende testsessies op Circuit Zolder opzitten, maar ook deelnames aan andere competities staan op het programma. Dit alles met het doel dat rijder en team de wagen beter leren kennen. Zo tekende BDR Competition by Grupo Prom Racing Team vorig weekend present in de eerste manche van de Franse Ultimate Cup op het circuit van Paul Ricard, een weekend beloond met succes.

Lees meer: Amaury Bonduel sterk in Frankrijk


Barcelona: Top vijf voor Amaury Cordeel in namiddagsessie van de laatste testdag
16 April, 00:02 Autosport
Voor de laatste van drie testdagen voor de formule 2 was de zon eindelijk van de partij. Niet verwonderlijk werd de snelste rondetijd over de drie testdagen dan ook op donderdag werd gereden. Felipe Drugovich (MP Motorsport) zette in de morgen een chrono van 1:27.529 neer op zachte banden. In de morgen zat Amaury Cordeel (Van Amersfoort Racing) steeds vast in het drukke verkeer wat verhinderde dat hij een snelle chrono kon neerzetten maar in de namiddagsessie klokte hij de vijfde tijd.

Lees meer: Barcelona: Top vijf voor Amaury Cordeel in namiddagsessie van de laatste testdag


Abu Dhabi: Amaury Cordeel maakt kennis met F2 bolide van VAR
21 December 2021, 00:04 Autosport
Onze landgenoot Amaury Cordeel test op dit moment drie dagen met een Formule 2 wagen van Van Amersfoort Racing. Cordeel, dit seizoen actief in de F3, neemt in Abu Dhabi deel aan een driedaagse Formule 2 test, met het oog op volgend seizoen. Veel rode vlaggen, motorproblemen, een nieuw team, nieuwe wagen en nieuw circuit maken het voor Cordeel voorlopig een lastige leercurve.

Lees meer: Abu Dhabi: Amaury Cordeel maakt kennis met F2 bolide van VAR

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn