NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Altijd

2News.be / Trefwoorden / Altijd

Een namenmonument voor 102 duizend Holocaust-slachtoffers spreekt nog altijd niet vanzelf
Zaterdag, 00:08 Volkskrant
Ooit werden de omgebrachte Joden, Roma en Sinti ?passieve oorlogsslachtoffers? genoemd. Voor hen was er geen plek in de Nederlandse herdenkingscultuur. Nu is alsnog een Namenmonument voor hen opgericht. Maar vanzelf ging dat niet.


Raplegende Tupac Shakur 25 jaar overleden: zijn muziek leeft nog altijd voort
15 September, 00:07 NU.NL - Muziek
Het is maandag precies 25 jaar geleden dat de legendarische rapper 2Pac, die eigenlijk Tupac Amaru Shakur heette, in het ziekenhuis overleed nadat zes dagen eerder vanuit een auto op hem was geschoten. Ondanks zijn overlijden blijft zijn muziek populair.


11 September, 00:06 Volkskrant
Winkelstraten moeten het nog altijd doen met helft minder bezoekers
8 September, 00:03 NU.NL - Economie
In de Nederlandse winkelstraten is het nog altijd fors minder druk dan voor de coronacrisis. Marktonderzoeker RMC, die de drukte in de winkelstraat bijhoudt, zag dat er de afgelopen maanden 55 procent minder passanten waren dan in dezelfde periode in 2019. Wel ziet het bureau dat het de voorbije maanden drukker was dan vorig jaar.


Op Lesbos zitten nog altijd duizenden Afghanen vast in limbo: ?Er is hier geen hoop?
4 September, 00:05 Volkskrant
Op de Griekse eilanden wachten duizenden Afghaanse vluchtelingen hun jarenlange asielprocedure af. Over een nieuw Europees vluchtelingenbeleid na de machtsovername van de Taliban maken ze zich weinig illusies. ?Er is hier geen hoop.?


Eindelijk weer Crammerock: ?De sfeer is hier altijd top?
4 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Crammerock heeft een geslaagde eerste dag achter de rug. Het mooie weer en de toppers op het podium zorgden voor een uitgelaten sfeer bij de 17.500 bezoekers.
Van Quickenborne: ?Nog altijd toestemming nodig om tuin van buren te betreden?
26 Augustus, 00:02 HLN.BE
Er zal nog steeds toestemming nodig zijn om de tuin van de buren te betreden. Dat verduidelijkt minister van Justitie Vincent Van Quickenborne.


Schmidt berust in mislopen CL met PSV: 'Je krijgt niet altijd wat je verdient'
25 Augustus, 00:03 NU.NL - Sport
De teleurstelling over het mislopen van de groepsfase in de Champions League maakte dinsdagavond bij PSV-trainer Roger Schmidt snel plaats voor berusting. De Duitser zag dat zijn ploeg het erg lastig had met Benfica, dat door het doelpuntloze gelijkspel in Eindhoven het felbegeerde ticket voor het miljoenenbal pakte.


HelloFresh krijgt ondanks coronaversoepelingen nog altijd meer orders binnen
11 Augustus, 00:02 NU.NL - Economie
HelloFresh had in het tweede kwartaal 7,7 miljoen klanten, die gezamenlijk goed waren voor bijna 31 miljoen orders. Dat is een toename van 71,2 procent vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder. Daarmee merkt de bezorger van maaltijdboxen weinig van de versoepelingen van de coronamaatregelen. HelloFresh boekte in het afgelopen kwartaal een recordomzet van 1,56 miljard euro, blijkt uit dinsdag gepresenteerde cijfers.


In Beijing is de ?Uber?-chauffeur sinds de regulering altijd op zijn hoede voor de politie
7 Augustus, 00:06 Volkskrant
Ook China legt de platformeconomie aan banden. In Beijing gebeurt dat op een manier die chauffeurs van de lokale?Uber-varianten in het nauw brengt. Ze gaan drukke plekken met veel klanten mijden.


Julie Van Ongevalle (Sanofi): ?Finaal keren mensen altijd terug naar kwaliteit?
7 Augustus, 00:02 De Tijd
01:00 Julie Van Ongevalle nam vorig jaar afscheid van de beautysector en van New York. Vandaag woont ze in Parijs en leidt ze de afdeling consumer healthcare van de Franse farmareus Sanofi. ?Ik geloof nog a...


Alonso: ?Heb Verstappen geholpen, Hamilton zeurt altijd?
3 Augustus, 00:04 AutoBlog

Fernando Alonso liet zich vandaag van zijn beste kant zien in de race. Hij was daar zelf ook zeer mee in zijn nopjes, wat ook te maken had met wat zijn noeste arbeid betekent voor Hamilton en Verstappen. We schrijven 4 augustus 2007. Voor de elfde ronde in het wereldkampioenschap is het F1 veld neergestreken […]

The post Alonso: “Heb Verstappen geholpen, Hamilton zeurt altijd” appeared first on Autoblog.nl.
Vervolg op film over Lara Croft nog altijd niet zeker
28 Juli, 00:08 NU.NL - Film
Alicia Vikander, de actrice die in 2018 in de huid kroop van Lara Croft voor de film Tomb Raider, heeft de hoop op een vervolg nog niet opgegeven. De opnames zouden van start gaan, maar door de coronapandemie kwamen ze stil te liggen en besloot regisseur Ben Wheatley uit het project te stappen. Nu wordt alles herschreven.


Amy Winehouse nu tien jaar overleden, maar haar muziek leeft nog altijd voort
28 Juli, 00:07 NU.NL - Muziek
Het is vrijdag precies tien jaar geleden dat Amy Winehouse overleed. Hoewel ze dus al even niet meer onder ons is, wordt haar muziek nog volop gedraaid. En ook andere onderdelen van haar nalatenschap zorgen ervoor dat de zangeres niet vergeten wordt.


Waarom vallen de Olympische Spelen altijd duurder uit dan verwacht?
24 Juli, 00:05 Volkskrant
Ook in Tokio wordt de begroting weer ruim overschreden. Waarom vallen de Olympische Spelen telkens zoveel duurder uit dan aanvankelijk gedacht?


Nieuwe studie: ?Elektrische wagens zijn altijd beter voor milieu, ook als ze dus opgeladen worden met vuile stroom?
22 Juli, 00:02 HLN.BE
Een nieuwe studie heeft een van de grootste mythes rond elektrische wagens ontkracht. Zelfs al worden ze opgeladen met vuile stroom, dan nog blijken ze beter te zijn voor het milieu dan een auto met verbrandingsmotor.


Nieuwe iPhone krijgt mogelijk scherm dat altijd aan kan staan
21 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
De iPhone die later dit jaar uitkomt, wordt volgens anonieme bronnen voorzien van een scherm dat altijd aan kan staan. Dat meldt de doorgaans goed ingelichte Bloomberg-journalist Mark Gurman in zijn wekelijkse Apple-nieuwsbrief.


Sarah Ferguson praat over ex Andrew: ?Ik zal altijd achter hem blijven staan?
15 Juli, 00:01 HLN.BE
In een interview met People Magazine heeft Sarah Ferguson (61, beter bekend als Fergie) voor het eerst gereageerd op de storm waarin haar ex prins Andrew (61) terechtkwam door z'n banden met de veroordeelde Jeffrey Epstein.


Miljardairs in 'marketingrace' naar de ruimte: 'Altijd risico dat iets misgaat'
14 Juli, 00:12 NU.NL - Tech
Miljardair Richard Branson vertrekt zondagmiddag Nederlandse tijd - als alles meezit - voor een korte trip naar het randje van de ruimte. Later deze maand zal ook oud-Amazon-directeur Jeff Bezos volgen. Het markeert de start van een nieuw soort luchtvaartattractie, waarvoor een kaartje tonnen kost.


Tadic sluit vertrek bij Ajax uit: 'Dit is altijd mijn droomclub geweest'
7 Juli, 00:04 NU.NL - Sport
Dusan Tadic heeft dinsdag tegenover VI en De Telegraaf uitgesloten dat hij deze zomer bij Ajax vertrekt. De 32-jarige aanvoerder speelt naar eigen zeggen bij zijn droomclub en peinst niet over een vertrek.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn