NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Altijd

2News.be / Trefwoorden / Altijd

Vandaag, 00:08 Volkskrant
In Glasgow gaan ze verlengen: ?Zo?n akkoord heeft altijd wat drama nodig?
14 November, 00:06 Volkskrant
Vrijdagmiddag om 18.00 uur komt de klimaattop in Glasgow officieel ten einde. Maar de onderhandelingen zullen komend weekend hoe dan ook moeten doorgaan, denkt onze verslaggever ter plaatse Marc Peeperkorn. ?De verschillen zijn te groot, armere landen willen meer geld.?


REACTIES. Carrasco scoort met ?voet die dient om bus op te stappen?, Benteke bedankt voor vertrouwen: ?Ik bereid me altijd voor in de schaduw?
14 November, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Rode Duivels faalden niet: met een simpele zege tegen Estland kwalificeerden ze zich definitief voor het WK van volgend jaar in Qatar. Christian Benteke mocht voor het eerst in twee jaar nog eens starten en bedankte met een vroeg doelpunt. ?Ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen aan de zege
Meer dan 5.000 gezinnen nog altijd zonder verwarming na overstromingen van juli: ?Winter dreigt catastrofe te worden?
12 November, 00:00 HLN.BE
De eerste koude dagen komen hard aan in de Vesdervallei. Meer dan 5.000 gezinnen zitten daar nog altijd zonder verwarming na de overstromingen in juli. En de ramen moeten elke dag open om te verluchten want de huizen zijn nog altijd niet droog. ?Als het gas niet opnieuw wordt aangesloten of het elektriciteitsnet het niet houdt, dreigt de winter hier een catastrofe te worden?, klinkt het.


Alarmnummer 112 niet altijd bereikbaar via 4G-netwerk of wifi
11 November, 00:08 NU.NL - Tech
Het alarmnummer 112 is niet altijd te bereiken via het 4G-netwerk of wanneer er wordt gebeld via wifi, constateert de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De toezichthouder heeft telecombedrijven aangesproken en wil dat de bereikbaarheid voor het einde van het jaar op orde is.


Adele wil haar concerten altijd blijven openen met het nummer Hello
11 November, 00:05 NU.NL - Muziek
Hoewel de hit Hello alweer zes jaar oud is, is Adele niet van plan haar optredens met een ander nummer te openen. "Ik ga altijd met Hello beginnen", vertelt de Britse zangeres in een interview met Oprah Winfrey dat zondag wordt uitgezonden.


Lut, de zus van juf Mieke, een jaar na de moord: ?Bij ?veel messteken? dacht ik aan 10. Dat het er 101 waren, shockeert mij nog altijd?
6 November, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Antwoorden en rust: dat is wat de familie Verlinden wil. Woensdag 10 november zal het een jaar geleden zijn dat ze werden getroffen door verlies, verdriet en heel veel vragen. Mieke Verlinden, hun vrouw, moeder, zus en grootmoeder, werd die dag thuis vermoord op gruwelijke wijze, met 101 messteken. Er wordt intens gezocht naar de dader die er zelf bloed bij verloor, voorlopig zonder resultaat. Hoe beleefde Lut, de zus van Mieke, die dramatische dag? Hoe gaat ze met het verlies om en welke vragen stelt ze zich bij het onderzoek? En wat betekent de mysterieuze moord voor Noorderwijk, waar Mieke zo gekend was? ?Mensen lieten uit angst kijkertjes in hun deur plaatsen?, vertelt Lut. Het hele dorp leeft mee en organiseert op 10 november een lichtjeswandeling.
Politie-inspecteur John (49) laat het leven na tragisch ongeval: ?Zijn lach en optimisme zullen we voor altijd missen?
4 November, 00:01 HLN.BE
Het korps van politie Balen-Dessel-Mol is in diepe rouw. Dinsdagochtend overleed inspecteur John Govers (49) aan verwondingen die hij de avond ervoor opliep bij een ernstig verkeersongeval.


Eerlijke Geldwijzer: Veel geld van Nederlandse banken naar fossiele energie
Nederlandse banken, verzekeraars en pensioenfondsen steken nog altijd veel meer geld in fossiele energie dan in duurzame energie. Dit ondanks zorgen over de impact van de uitstoot van broeikasgassen op het klimaat. Dat melden Oxfam Novib en Milieudefensie dinsdag op basis van de Eerlijke Geldwijzer.


Nog altijd geen overwinning voor Moeskroen, dat gelijkspeelt tegen RWDM
23 Oktober, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Moeskroen heeft vrijdagavond op de 9e speeldag van de 1B Pro League 1-1 gelijkgespeeld in eigen huis tegen RWDM. Moeskroen kon nog niet winnen dit seizoen en staat laatste met drie punten, zes punten achter RWDM dat voorlaatste is.
Jan Vertonghen in HLN Sportcast over zijn koerspassie: ?Ik heb altijd gezegd: als ik de lotto win, dan begin ik een wielerploeg?
7 Oktober, 00:02 HLN.BE
Jan Vertonghen is niet alleen profvoetballer, maar ook groot koersfanaat. ?Ik kijk altijd naar de koers?, zegt de Rode Duivel in de HLN Sportcast.


Nog altijd 116,5 miljoen dieren op stal in Nederland ondanks krimp veestapel
29 September, 00:03 NU.NL - Economie
Het aantal varkens, schapen en kippen in Nederland is het afgelopen jaar iets afgenomen, blijkt uit voorlopige cijfers van de Landbouwtelling 2021 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Alleen het aantal melkgeiten is gegroeid, naar 482.000. De kippenstapel is met bijna 100 miljoen dieren veruit de grootste.


Een namenmonument voor 102 duizend Holocaust-slachtoffers spreekt nog altijd niet vanzelf
18 September, 00:08 Volkskrant
Ooit werden de omgebrachte Joden, Roma en Sinti ?passieve oorlogsslachtoffers? genoemd. Voor hen was er geen plek in de Nederlandse herdenkingscultuur. Nu is alsnog een Namenmonument voor hen opgericht. Maar vanzelf ging dat niet.


Raplegende Tupac Shakur 25 jaar overleden: zijn muziek leeft nog altijd voort
15 September, 00:07 NU.NL - Muziek
Het is maandag precies 25 jaar geleden dat de legendarische rapper 2Pac, die eigenlijk Tupac Amaru Shakur heette, in het ziekenhuis overleed nadat zes dagen eerder vanuit een auto op hem was geschoten. Ondanks zijn overlijden blijft zijn muziek populair.


11 September, 00:06 Volkskrant
Winkelstraten moeten het nog altijd doen met helft minder bezoekers
8 September, 00:03 NU.NL - Economie
In de Nederlandse winkelstraten is het nog altijd fors minder druk dan voor de coronacrisis. Marktonderzoeker RMC, die de drukte in de winkelstraat bijhoudt, zag dat er de afgelopen maanden 55 procent minder passanten waren dan in dezelfde periode in 2019. Wel ziet het bureau dat het de voorbije maanden drukker was dan vorig jaar.


Op Lesbos zitten nog altijd duizenden Afghanen vast in limbo: ?Er is hier geen hoop?
4 September, 00:05 Volkskrant
Op de Griekse eilanden wachten duizenden Afghaanse vluchtelingen hun jarenlange asielprocedure af. Over een nieuw Europees vluchtelingenbeleid na de machtsovername van de Taliban maken ze zich weinig illusies. ?Er is hier geen hoop.?


Eindelijk weer Crammerock: ?De sfeer is hier altijd top?
4 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Crammerock heeft een geslaagde eerste dag achter de rug. Het mooie weer en de toppers op het podium zorgden voor een uitgelaten sfeer bij de 17.500 bezoekers.
Van Quickenborne: ?Nog altijd toestemming nodig om tuin van buren te betreden?
26 Augustus, 00:02 HLN.BE
Er zal nog steeds toestemming nodig zijn om de tuin van de buren te betreden. Dat verduidelijkt minister van Justitie Vincent Van Quickenborne.


Schmidt berust in mislopen CL met PSV: 'Je krijgt niet altijd wat je verdient'
25 Augustus, 00:03 NU.NL - Sport
De teleurstelling over het mislopen van de groepsfase in de Champions League maakte dinsdagavond bij PSV-trainer Roger Schmidt snel plaats voor berusting. De Duitser zag dat zijn ploeg het erg lastig had met Benfica, dat door het doelpuntloze gelijkspel in Eindhoven het felbegeerde ticket voor het miljoenenbal pakte.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn