NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Alleen

2News.be / Trefwoorden / Alleen

Gemeente Hollands Kroon had volgens onderzoekers alleen oog voor datacenters
19 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
Rond de vestiging van datacenters van Microsoft en Google in de kop van Noord-Holland waren geen misstanden, concludeert een onafhankelijk onderzoeksbureau. Maar de onderzoekers uiten wel kritiek. Zo was er onvoldoende aandacht voor de belangen van anderen.


Rolls-Royce Ghost krijgt opvolger, alleen niet van Rolls-Royce
18 Maart, 00:00 AutoBlog

BMW gaat een beetje schuiven met de gamma’s en dat gaat waarschijnlijk de Rolls-Royce Ghost kosten. Niet getreurd, er komt een alternatief. De Rolls-Royce Ghost was met terugwerkende kracht een meesterzet. BMW had namelijk best veel hooi op de vork genomen toen ze Rolls-Royce overnamen. De Phantom is een briljant prestigeproject, maar dat kostte een […]

Dit artikel Rolls-Royce Ghost krijgt opvolger, alleen niet van Rolls-Royce verscheen eerst op Autoblog.nl.




NS legt meereiskorting aan banden: voortaan alleen via online code
20 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Meereiskortingkaartjes van NS worden binnenkort niet meer verkocht bij de stationsautomaten. Abonnementhouders moeten voortaan in de NS-app een code aanmaken en deze delen met de 'meereizigers'. Zij kunnen dan met behulp van die code op de NS-site of in de app een kortingskaartje kopen.


Jim Bakkum speelt niet alleen in nieuwe comedyfilm, hij produceert 'm ook
13 Februari, 00:08 NU.NL - Film
Jim Bakkum en producent Johan Nijenhuis gaan binnenkort hun zesde film samen maken. Het gaat om een nog titelloze comedy naar een idee van Bakkum. De acteur zal voor het eerst ook optreden als producent.


Plex begint met verhuur van films, maar alleen in de VS
10 Februari, 00:01 Tweakers
Plex is begonnen met het aanbieden van huurfilms. De functie is vooralsnog beperkt tot de VS, zo laat het bedrijf weten.


EIGEN KIJK. Onder menig ziekbed ligt een strijdbijl begraven, niet alleen bij de Britse royals
7 Februari, 00:03 HLN.BE
Een verzoening tussen de Britse royals lijkt in de maak, nu Charles kanker heeft. ?Het is opmerkelijk: wat feesten en jolijt vaak niet kunnen, kan een slechte diagnose soms wel?, schrijft onze reporter Nadine Van Der Linden. ?De harten verzachten, de ruzies worden gerelativeerd. Onder menig ziekbed ligt een strijdbijl begraven.?


EKWB toont onzichtbare behuizing waarin alleen zwevende componenten te zien zijn
13 Januari, 00:01 Tweakers
Componentenfabrikant EKWB heeft een computerkast gemaakt zonder behuizing. Dat is geen schrijffout; de QuantumX NoCase bestaat uit een serie aluminium balken die zo zijn opgesteld dat na het monteren alleen nog de componenten en de waterkoeling zichtbaar moeten zijn.


NU+ | In 2024 gaan rentes alweer dalen, het is alleen nog de vraag wanneer
3 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
In anderhalf jaar tijd steeg de rente ECB-rente van het laagste naar het hoogste niveau ooit. Nu de inflatie snel terugzakt en de hoge rente economisch pijn doet, is het wachten op renteverlagingen in 2024. Of hypotheek- en spaarrentes meedalen, valt te bezien.


Danny Blind benoemd tot rvc-lid Ajax: 'Wij gaan niet alleen over de centjes'
28 December 2023, 00:41 NU.NL - Sport
Danny Blind is woensdag tijdens een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering benoemd tot lid van de raad van commissarissen (rvc) van Ajax. De oud-voetballer blijft rvc-lid tot november 2027.


BeNe-League - Wezet alleen aan de leiding na zege tegen Hubo
14 December 2023, 00:02 Skynet
Wezet heeft woensdagavond een inhaalwedstrijd van de dertiende speeldag in de BeNe-League, het Belgisch-Nederlands kampioenschap handbal, met 42-29 gewonnen van Hubo.


Energierekening gaat ook bij Eneco omhoog, maar alleen door extra belasting
1 December 2023, 00:01 NU.NL - Economie
Na Essent en Vattenfall komt ook Eneco met nieuwe tarieven voor klanten met een variabel energiecontract. De kale energieprijzen blijven in januari gelijk, maar door belastingverhogingen gaat de energierekening voor Eneco-klanten toch omhoog.


Waarom e-commerce niet meer alleen een zaak van de e-commerce-afdeling is
3 Oktober 2023, 00:00 Emerce
Al 53 jaar is Wasco succesvol als technische groothandel, maar hoe ben – en blijf – je onderscheidend? Met het […]


Champions League - PSG alleen leider in groep des doods na zege tegen Borussia Dortmund
20 September 2023, 00:00 Skynet Sport
Paris Saint-Germain heeft dinsdagavond op de eerste speeldag van de groepsfase van de Champions League een mooie 2-0 zege geboekt tegen Borussia Dortmund. Het staat daarmee meteen alleen aan kop in groep F.


9 September 2023, 00:05 Volkskrant
Web3 is niet alleen voor techno-optimisten
2 September 2023, 00:00 De Tijd
01:00 Er heerst deze zomer een cryptowinter met dalende verkoopvolumes en prijzen. Toch blijf ik geloven in de verdere adoptie van web3, het gedecentraliseerde internet waar blockchains en cryptotokens een ...


INTERVIEW. Bilal El Khannouss staat voor het jaar van de bevestiging: ?Mensen praten veel, ik kijk alleen naar mezelf?
17 Augustus 2023, 00:00 HLN.BE
Belofte van het Jaar, halvefinalist op het WK en op een zucht van de titel gestrand. Na een bewogen eerste profseizoen gaat Bilal El Khannouss, amper negentien, zijn jaar van de bevestiging tegemoet. ?Ik ben heel streng voor mezelf en ik denk dat dat mij naar de top zal brengen?, zegt hij aan de vooravond van Europa League-kwalificatiematch tegen Olympiakos.


Synology DS224+ en DS124 NAS-apparatuur biedt meer dan alleen opslag
12 Augustus 2023, 00:04 Techzine
Synology heeft twee nieuwe DiskStations onthuld: de DS224+ en DS124. Deze NAS-apparatuur omschrijft het bedrijf als “alomvattende instrumenten” voor databescherming en -management. We hebben al eerder uitgelicht dat een Synology-NAS een veilige plek is voor data-opslag. Nu onthult het Taiwanese bedrijf twee nieuwe producten die gericht zijn op “professionals, kleine teams en edge-deployments”. Het achterliggende […]


Veldwijk voorlopig alleen uit selectie gezet door Suwon FC na rijden onder invloed
9 Augustus 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Lars Veldwijk is voorlopig alleen uit de selectie gezet door zijn Zuid-Koreaanse club Suwon FC. De Nederlander werd maandag betrapt op rijden onder invloed in hoofdstad Seoel.


TikTok lanceert optie om posts met alleen tekst te delen
26 Juli 2023, 00:09 NU.NL - Tech
TikTok, de app die bekend staat om zijn korte video's, krijgt er een nieuwe optie bij. Gebruikers kunnen voortaan ook berichten delen die alleen uit tekst bestaan.


Volkswagen ID.3 alleen nog als Pro
25 Juli 2023, 00:01 Autozine
Elektrisch rijden start bij Volkswagen voortaan bij de nieuwe ID.3 Pro. De Pro beschikt over een 58 kWh accupakket met een theoretische actieradius van 429 kilometer en een (150 kW/204 pk) elektromotor. Het nieuwe instapmodel van de recent vernieuwde ID.3 serie is per direct te bestellen, vanaf 42.690 euro.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn