NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Album


Stromae haalt dubbel platina voor derde album ?Multitude?
21 Juni, 00:04 HLN.BE
Zondag speelde hij nog de wei van Werchter Boutique plat, maar ook daarna volgde er nog goed nieuws voor Stromae. De muzikant kreeg namelijk dubbel platina voor z'n derde album ?Multitude?.


Postuum album Belgische rockzanger Arno komt eind september uit
20 Juni, 00:09 NU.NL - Muziek
Dit jaar komt nog een laatste album uit van de Belgische rockzanger Arno Hintjes, die in april op 72-jarige leeftijd overleed. Op 30 september verschijnt de plaat Opex.


Johnny Depp en Jeff Beck onthullen naam en releasedatum van album
13 Juni, 00:08 NU.NL - Muziek
Het nieuwe album dat Johnny Depp en Jeff Beck gezamenlijk hebben gemaakt, heet 18 en zal op 15 juli uitkomen. Dat hebben de acteur en gitarist donderdag bekendgemaakt. Ook brachten ze de eerste single van het album uit.


Jeangu Macrooy brengt eerste album na Songfestival-deelname uit
13 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
Jeangu Macrooy komt op 11 november met zijn derde album, heeft Unexpected Records vrijdag bekendgemaakt. De lancering vindt die avond plaats in Bitterzoet in Amsterdam.


Johnny Depp brengt volgende maand een album uit met gitarist Jeff Beck
6 Juni, 00:09 NU.NL - Muziek
Johnny Depp brengt in juli een album uit met gitarist Jeff Beck. De acteur trad in de afgelopen week al enkele keren op met de muzikant. Beck maakte het nieuws volgens Deadline donderdagavond bekend tijdens een show in het Verenigd Koninkrijk.


Kendrick Lamar komt na vijf jaar met nieuw album
25 April, 00:06 NU.NL - Muziek
Kendrick Lamar brengt op 13 mei een nieuw album uit. De plaat heet Mr. Morale & The Big Steppers en is zijn eerste nieuwe album in vijf jaar.


Hardwell keert na 3,5 jaar terug met nieuw album en wereldtournee
29 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Met een nieuw album en een wereldtournee keert Hardwell na 3,5 jaar terug van zijn sabbatical. De 34-jarige dj maakte zondagavond (lokale tijd) zijn comeback bekend met een set via een livestream tijdens het Ultra Music Festival in Miami.


Derde album van zangeres Dua Lipa is voor de helft af
Het derde album van singer-songwriter Dua Lipa is voor de helft klaar. In haar eigen podcast Service95 zegt ze in gesprek met zanger Elton John dat ze een goed gevoel over de plaat begint te krijgen.


Florence + The Machine komt op 13 mei met nieuw album
15 Maart, 00:09 NU.NL - Muziek
Op 13 mei verschijnt een nieuw album van Florence + The Machine. Het album Dance Fever is vanaf donderdagochtend vooruit te bestellen.


The Black Keys brengen in mei nieuw album uit
15 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
The Black Keys brengen in mei hun elfde studioalbum uit. De plaat is getiteld Dropout Boogie.


Nieuwe muziek: Duet van Meau en Paul de Munnik | Nieuw album The Weeknd
14 Januari, 00:07 NU.NL - Muziek
Muziekstreamingdienst Spotify ververst elke vrijdag de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij.


In november verschenen cd van Adele is bestverkochte album van 2021
7 Januari, 00:07 NU.NL - Muziek
Met slechts zes verkoopweken is 30, het nieuwe album van Adele, ruimschoots het bestverkochte album van 2021 geworden. Dat heeft samensteller GfK maandag bekendgemaakt. Achter de Britse zangeres completeren Olivia Rodrigo en Justin Bieber de top drie met respectievelijk SOUR en Justice.


Coldplay brengt in 2025 allerlaatste album uit
31 December 2021, 00:04 NU.NL - Muziek
De allerlaatste plaat van Coldplay zal in 2025 verschijnen. Dat onthulde zanger Chris Martin donderdag in een interview met BBC Radio 2.


Billie Eilish is alweer bezig met nieuw album
10 December 2021, 00:02 HLN.BE
Haar laatste album kwam minder dan zes maanden geleden uit, maar Billie Eilish is alweer bezig met een nieuwe plaat. De 19-jarige zangeres is samen met haar broer en producent Finneas O?Connell nieuwe muziek aan het schrijven voor haar derde album, zo vertelt hij in de podcast Rolling Stone Music Now.


Nieuwe muziek: Album van Bilal Wahib | Mart Hoogkamer met opvolger van hit
2 December 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Elke vrijdag ververst muziekstreamingdienst Spotify de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij.


Nieuw ABBA-album blijft op eerste plek in Album Top 100 staan
25 November 2021, 00:04 NU.NL - Muziek
ABBA staat nog steeds bovenaan in de Album Top 100. De Zweedse popgroep kwam de lijst vorige week op de eerste plek binnen met Voyage, het eerste nieuwe album in ruim veertig jaar tijd, en weet die positie een week later te behouden.


30 van Adele al na drie dagen best verkochte album van het jaar in VS
25 November 2021, 00:04 NU.NL - Muziek
Adele weet na zes jaar afwezigheid nog steeds meer albums te verkopen dan haar concurrentie. De zangeres heeft met haar plaat 30 na drie dagen al meer exemplaren verkocht in de Verenigde Staten dan elk ander album dit jaar, meldt Billboard.


Rob de Nijs wil misschien nog een laatste album maken
25 November 2021, 00:04 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs wil misschien nog een laatste album maken. Dat vertelt de 78-jarige zanger, die aan de ziekte van Parkinson lijdt, in gesprek met De Telegraaf.


Nieuwe muziek: ABBA brengt album uit | Kerstsingle Mariah Carey met Khalid
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
De muziekstreamingdienst Spotify ververst elke vrijdag de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij.


ABBA houdt na veertig jaar vast aan vertrouwd geluid met nieuw album
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Voor het eerst in bijna veertig jaar is er nieuwe muziek van ABBA. De Zweedse band brengt vrijdag de plaat Voyage uit. Lange tijd leek het erop dat het viertal niet meer bij elkaar zou komen, maar nu zijn ze toch terug met hun oude, vertrouwde geluid.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn