NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Akkoord

2News.be / Trefwoorden / Akkoord

Staking Brussels Airlines gaat niet door na akkoord met directie
26 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De staking van piloten bij Brussels Airlines is van de baan omdat een akkoord is bereikt met de directie. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij.


Duitse vakbond en treinmachinisten mikken op akkoord na grote treinstakingen
19 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Het Duitse staatsspoorbedrijf Deutsche Bahn (DB) en de vakbond GDL hopen volgende week overeenstemming te bereiken over een nieuwe CAO. Er zou daarmee een einde komen aan een maandenlang conflict met meerdere grote treinstakingen, waar ook Nederlandse reizigers last van hadden.


Akkoord over lonen cabinepersoneel Brussels Airlines na eerdere staking
19 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
De Belgische vakbond BBTK en de directie van luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines hebben een akkoord bereikt over betere lonen voor cabinepersoneel. Eerder dit jaar legde het cabinepersoneel van Brussels Airlines nog het werk neer vanwege het uitblijven van een akkoord.


EU-landen alsnog akkoord met wet die maaltijdbezorgers moet beschermen
12 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De lidstaten van de Europese Unie zijn maandag toch akkoord gegaan met de Europese wet die de rechtsbescherming van platformwerkers zoals maaltijdbezorgers en Uber-chauffeurs moet verbeteren.


Voormalige Martinair-piloten sluiten cao-akkoord met KLM
27 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
Vakbond AVV en KLM hebben vrijdag een principeakkoord gesloten voor een nieuwe cao voor de voormalige Martinair-piloten. Dat meldt AVV zaterdagavond. Het salaris van 150 vrachtvliegers stijgt dit jaar met 33 procent. Ook krijgen de piloten ontslagbescherming tot april 2026.


Eiffeltoren opent zondag weer voor toeristen na akkoord met stakend personeel
27 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
De Eiffeltoren is vanaf zondag weer open voor toeristen. Het wereldberoemde bouwwerk in Parijs was vijf dagen gesloten vanwege een staking.


Vlaamse regering bereikt akkoord over landbouwmaatregelen
16 Februari, 00:00 De Tijd
23:22 De Vlaamse regering is het alsnog eens geraakt over maatregelen om de boerenprotesten te temperen. In het pakket zit een tijdelijk verbod voor Vlaamse overheidsdiensten om landbouwgronden aan te kopen...


Voorlopig akkoord over aanpassing grensregels Schengenzone: ?Grenscontroles blijven laatste redmiddel?
7 Februari, 00:01 HLN.BE
Het Belgisch voorzitterschap van de Raad van de EU en onderhandelaars van het Europees Parlement hebben een voorlopig akkoord bereikt over de aanpassing van de grensregels die in het Schengenakkoord zijn vastgelegd. Dat meldt minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V).


Europese lidstaten sluiten voorlopig akkoord over AI Act
3 Februari, 00:00 Tweakers
Europese regeringsleiders zijn akkoord met een voorlopige versie van de AI Act. De wet moet nog door het Parlement en de lidstaten worden aangenomen, maar met het voorlopige akkoord is een belangrijke stap voor de AI-regulering genomen.


Akkoord gesloten tussen directie en vakbonden bij De Lijn in Vlaams-Brabant
22 Januari, 00:05 Skynet Economie
Er is een akkoord gesloten tussen de directie en vakbonden bij openbaarvervoersmaatschappij De Lijn in Vlaams-Brabant. Dat meldt vakbond ACOD vrijdagavond. De staking wordt stopgezet, alle bussen rijden vanaf morgen/zaterdag normaal gezien weer normaal.


Congres-leiders bereiken akkoord om shutdown in VS te vermijden
15 Januari, 00:02 Skynet Buitenland
De politieke leiders in het Amerikaanse Congres hebben een akkoord bereikt om de financiering van de federale begroting op korte termijn te verzekeren. Dat melden verschillende media, zoals het Amerikaanse CBS News en het Franse persagentschap AFP.


Bonden bereiken cao-akkoord voor NS-personeel, stakingen van de baan
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Vakbonden FNV en VVMC hebben een onderhandelingsakkoord bereikt over een nieuwe cao voor personeel van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Dat betekent dat nieuwe stakingen waarschijnlijk van de baan zijn.


Na "marathonvergadering" dan toch akkoord over arbeidsvoorwaarden van artsen in opleiding
2 Januari, 00:06 Skynet Economie
Na een "marathonvergadering" zijn de ziekenhuiskoepels en artsen het toch nog eens geraakt over de verbeterde arbeidsvoorwaarden voor artsen in opleiding. De deadline daarvoor lag op 31 december. "Opnieuw een stap vooruit", verkondigt de Vlaamse vereniging voor Arts-specialisten in Opleiding (VASO) donderdag in een persbericht.


Asiel en migratie - Europees akkoord "zal meer levens kosten", zeggen reddingsorganisaties
21 December 2023, 00:04 Skynet Buitenland
Het migratieakkoord dat het Europees Parlement en de lidstaten van de Europese Unie woensdag hebben bereikt, "zal meer levens kosten op zee". Dat zeggen zeventien ngo's, waaronder Sea-Watch en SOS Humanity die migranten uit de Middellandse Zee redden, in een gezamenlijke mededeling.


Europa na spannende onderhandelingen voorlopig akkoord over regels rondom AI
15 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Na dagen van zware onderhandelingen is Europa eruit. De nieuwe AI-wet die de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie in veilige banen moet leiden, ligt klaar. Met een verbod op vergaande gezichtsherkenningssystemen en stevige verplichtingen voor ChatGPT.


Stakingsacties aan sluizen stopgezet na akkoord met regering over ambtenarenstatuut
9 December 2023, 00:01 HLN.BE
De Vlaamse regering heeft een akkoord bereikt met de ambtenarenvakbonden over de hervorming van het Vlaams ambtenarenstatuut. Dat melden Vlaams minister-president Jan Jambon en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten op X, het vroegere Twitter. Dat betekent ook dat de stakingsacties aan de sluizen en in en rond de havens worden stopgezet.


Akkoord binnen EU over weren Russisch gas uit pijpleidingen
9 December 2023, 00:01 HLN.BE
EU-landen en het Europees Parlement zijn het eens geworden over nieuwe regels die het voor lidstaten mogelijk maken om Russisch gas te weren uit hun nationale pijpleidingen. Op die manier wil de Europese Unie zich kunnen verdedigen tegen de inzet van gas als economisch wapen door de Russen.


Hollywoodacteurs stemmen in met akkoord en hervatten staking niet
8 December 2023, 00:07 NU.NL - Film
De leden van de Amerikaanse acteursvakbond SAG-AFTRA hebben woensdag ingestemd met het akkoord over nieuwe arbeidsvoorwaarden dat met de filmstudio's is gesloten. Daarmee is een hervatting van de staking van de baan.


Hollywood-acteurs bekrachtigen akkoord, einde van maandenlange staking
7 December 2023, 00:05 Skynet Economie
Na een maandenlange staking, hebben de leden van acteursvakbond SAG-AFTRA in Hollywood een overeenkomst met de filmstudio's bekrachtigd. Dat heeft de vakbond dinsdag bekendgemaakt


ACOD en VSOA niet akkoord over ambtenarenstatuut: "We zetten acties voort"
7 December 2023, 00:05 Skynet Economie
Vakbonden ACOD en VSOA zullen hun acties bij de sluizen niet stopzetten. Dat zegt ACOD-vakbondsman Chris Moortgat. Met ACV Openbare Diensten bereikte de overheid wel een akkoord.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn