NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Advertenties

2News.be / Trefwoorden / Advertenties

Talpa introduceert dynamische audio advertenties
3 Juni, 00:01 Emerce
Talpa Media Solutions, onderdeel van Talpa Network, biedt klanten een nieuwe adverteermogelijkheid in de vorm van Dynamic Audio Advertenties. Met ?text to speech? wordt tekst via kunstmatige intelligentie omgezet naar spraak. Op die manier kunnen consumenten volgens Talpa persoonlijker worden aangesproken.


Streamingdienst VTM Go krijgt betaalde optie zonder advertenties
De Vlaamse streamingdienst VTM Go krijgt een betaalde optie. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. In die betaalde versie zitten geen advertenties. De Vlaamse zendergroep gaat 4,95 euro per maand vragen voor VTM Go+.


TikTok keurt advertenties met nepnieuws over provinciale verkiezingen goed
3 Maart, 00:09 NU.NL - Tech
TikTok heeft advertenties met nepnieuws over de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen en oproepen om de stembusgang te saboteren goedgekeurd. Dat blijkt uit onderzoek van BNR.


BNR: TikTok laat advertenties die Provinciale Statenverkiezingen ondermijnen toe
28 Februari, 00:00 Tweakers
Advertenties die zich richten op ondermijning van de Nederlandse Provinciale Statenverkiezingen komen op TikTok moeiteloos door het moderatiesysteem, blijkt uit onderzoek van BNR. Dat plaatste zeven advertenties met desinformatie en opruiende teksten die bijna allemaal goedgekeurd werden.


Twitter-verdienmodel op de schop: minder advertenties, reclamevrij abonnement
25 Januari, 00:24 NU.NL - Economie
Twitter gaat het over een andere boeg gooien. Waar het verdienmodel van het sociale medium voorheen altijd was gebaseerd op reclameopbrengsten, zal het binnenkort minder advertenties gaan tonen. Ook komt er een abonnement waarmee gebruikers Twitter volledig reclamevrij kunnen gebruiken.


Instagram-advertenties bij tieners kunnen niet meer op geslacht worden gebaseerd
12 Januari, 00:01 Tweakers
Meta gaat nieuwe beperkingen toevoegen aan het gebruik van advertenties op Facebook en Instagram gericht op tieners. Zo kunnen die advertenties niet langer meer worden gebaseerd op het geslacht. Het gaat hier om gebruikers van onder de zestien.


Elon Musk draait jarenlang verbod op politieke advertenties op Twitter terug
6 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Amerikaanse politieke advertenties zijn over een paar weken weer welkom op Twitter. Drie jaar geleden werden die juist verboden.


Apple krijgt boete van 8 miljoen euro vanwege gepersonaliseerde advertenties
6 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
De Franse privacyautoriteit CNIL heeft Apple woensdag een boete van 8 miljoen euro opgelegd. De techgigant vroeg gebruikers van de App Store niet om toestemming voor gepersonaliseerde advertenties.


?EU verbiedt gepersonaliseerde advertenties zonder toestemming?
8 December 2022, 00:39 Techzine
Het European Data Protection Board (EDPB) heeft besloten dat Meta geen gepersonaliseerde advertenties meer mag versturen zonder toestemming van gebruikers. Dat vernam Reuters van een ingewijde bron. Het verbod heeft gevolgen voor elke organisatie die aan gepersonaliseerde advertenties verdient, waaronder Google, Snap en Pinterest. Volgens de bron werd het besluit genomen door het European Data […]


Audi en andere bedrijven pauzeren advertenties op Twitter om overname Musk
7 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Een aantal grote bedrijven stopt tijdelijk met adverteren op Twitter vanwege de overname door Elon Musk. Dat meldt The Wall Street Journalop basis van ingewijden. Het gaat om onder meer farmaceut Pfizer en snackproducent Mondelez. Automerk Audi en voedingsmiddelenproducent General Mills bevestigen aan de krant tijdelijk geen advertenties op Twitter te tonen.


Facebook en Instagram stonden illegaal advertenties toe rond verkiezingen
4 November 2022, 00:00 Tweakers
Meta-merken Facebook en Instagram hebben in de dagen voor de presidentsverkiezingen in Kenia illegaal advertenties toegestaan van politici. Dat is tegen de wet in dat land en ook tegen de regels van Meta zelf rond politieke advertenties.


Grote techbedrijven zien dalende omzet door afname van advertenties
28 Oktober 2022, 00:07 Techzine
Techgiganten als Google en Meta noteren lagere omzetcijfers door de tegenvallende online advertentie-markt. De daling van het aantal verkochte advertenties is ook in Nederland voelbaar, schrijft het Financieele Dagblad. Google, Meta en ook kleinere techbedrijven als SnapChat en Spotify presenteerden in de afgelopen dagen teleurstellende kwartaalcijfers. Zo noteerde Google over het derde kwartaal van 2022 […]


Google voegt meer aanpassingsopties voor gepersonaliseerde advertenties toe
22 Oktober 2022, 00:02 Tweakers
Google is donderdag begonnen met het uitrollen van de ?Mijn advertentiecentrum'-functie. Hiermee kunnen Google Account-eigenaren onder meer zelf kiezen welk soort advertenties ze wel en niet willen zien op YouTube, Google Search en de Discover-feed.


Netflix-abonnement met advertenties komt begin november naar meerdere landen
15 Oktober 2022, 00:00 Tweakers
Het Netflix-abonnement dat met advertenties ondersteund wordt, gaat 6,99 dollar per maand kosten in de VS. Het abonnement komt op 3 november uit in onder andere de VS, Duitsland, Frankrijk en het VK. De dienst toont vier tot vijf minuten aan reclame per uur.


Nog meer reclame op YouTube: tot tien advertenties voor een video
19 September 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Verschillende gebruikers van YouTube melden op forum Reddit dat zij tien advertenties moeten bekijken voordat een video start. Het is niet mogelijk om de advertenties over te slaan.


Privacyorganisatie dient klacht in tegen Google vanwege advertenties via Gmail
29 Augustus 2022, 00:07 NU.NL - Tech
De Oostenrijkse privacyorganisatie NOYB heeft een klacht ingediend tegen Google. De techgigant zou met advertenties in de inbox van Gmail de Europese wet hebben overtreden.


TikTok-moederbedrijf begint zoekmachine zonder advertenties in China
26 Augustus 2022, 00:01 Tweakers
ByteDance, het moederbedrijf van TikTok, is in China begonnen met een zoekmachine zonder advertenties: Wukong. Daarmee gaat het de concurrentie aan met martkleider Baidu van Tencent en uitdagers Microsoft Bing en Quark van Alibaba.


TikTok verbiedt politieke advertenties influencers in aanloop naar verkiezingen VS
22 Augustus 2022, 00:12 NU.NL - Tech
Influencers mogen in de aanloop naar de tussentijdse verkiezingen in de VS geen betaalde politieke berichten op TikTok plaatsen. Dat heeft het platform woensdag aangekondigd in een blogpost.


'Netflix-abonnement met advertenties krijgt geen downloads voor offline kijken'
19 Augustus 2022, 00:01 Tweakers
Netflix zal op termijn een relatief goedkoop abonnement introduceren met advertenties en dat zou gepaard kunnen gaan met het niet kunnen downloaden van content. Volgens een ontwikkelaar blijkt dat uit de code van de app.


Meta: Tijdens verkiezingen VS geen nieuwe politieke advertenties toegestaan
19 Augustus 2022, 00:01 Tweakers
Meta gaat begin november het plaatsen van nieuwe politieke advertenties op zijn platforms in de VS tijdelijk aan banden leggen. Op 8 november vinden namelijk verkiezingen plaats in het land, waarbij leden van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden worden gekozen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn