NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Activision

2News.be / Trefwoorden / Activision

Britten starten onderzoek naar overname Activision Blizzard
10 Juli, 00:03 Emerce
De Britse Competition and Markets Authority (CMA) is een onderzoek gestart naar de overname van gambedrijf Activision Blizzard door Microsoft voor 68,7 miljard dollar.


Britse waakhond start onderzoek naar overname Activision Blizzard door Microsoft
8 Juli, 00:01 Tweakers
De Competition and Markets Authority (CMA) is een onderzoek gestart naar Microsofts overname van Activision Blizzard. Microsoft heeft in januari een overeenkomst bereikt met de gamegigant en wil 68,7 miljard dollar voor de overname betalen.


Activision Blizzard heeft naar eigen zeggen geen intimidatieprobleem op werkvloer
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Bij game-uitgever Activision Blizzard is geen sprake van grootschalige en systematische intimidatie op de werkvloer. Dat blijkt althans uit een onderzoek dat het bedrijf zelf heeft uitgevoerd.


Activision: 425 miljoen Call of Duty-games verkocht, Warzone 125 miljoen spelers
10 Juni, 00:01 Tweakers
Activision heeft naar eigen zeggen sinds de start van de Call of Duty-serie in 2003 in totaal 425 miljoen exemplaren verkocht. De inkomsten komen uit op meer dan 30 miljard dollar. Ook maakt het bedrijf bekend dat free-to-play game Warzone 'meer dan 125 miljoen' spelers heeft.


Activision toont lange gameplayvideo van Call of Duty: Modern Warfare II
10 Juni, 00:00 Tweakers
Uitgever Activision en ontwikkelaar Infinity Ward hebben een eerste uitgebreide blik gegeven op de gameplay van Call of Duty: Modern Warfare II. In een video tonen de makers ruim zeven minuten aan gameplay van de singleplayercampagne.


Activision Blizzard kondigt nieuwe mobiele Warcraft-game aan
9 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
Activision Blizzard heeft een nieuwe mobiele Warcraft-game aangekondigd. Arclight Rumble moet later dit jaar verschijnen voor iOS en Android.


Activision werkt aan Call of Duty Warzone voor smartphones
12 Maart, 00:01 Tweakers
Activision werkt aan een mobiele versie van Call of Duty Warzone. Volgens het bedrijf wordt dat een 'grootschalige battleroyale-ervaring'. Het lijkt erop dat de smartphonegame nog in een vroeg ontwikkelstadium zit.


Cijfers Activision Blizzard lager dan verwacht, Call of Duty presteerde minder
4 Februari, 00:02 Emerce
Gamebedrijf Activision Blizzard zette in het vierde kwartaal 2,4 miljard dollar. De nettowinst voor het kwartaal steeg tot 564 miljoen, of 72 cent per aandeel. De cijfers waren minder goed dan verwacht omdat het vlaggenschip Call of Duty minder presteerde.


Bloomberg: FTC onderzoekt overname Activision-Blizzard door Microsoft
2 Februari, 00:01 Tweakers
De Amerikaanse Federal Trade Commission gaat de overname van Activision-Blizzard door Microsoft onderzoeken, meldt Bloomberg. De FTC pleit de afgelopen tijd voor strengere onderzoeken van overnames door techgiganten.


Activision Blizzard zou tientallen medewerkers hebben ontslagen om wangedrag
21 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Activision Blizzard heeft sinds vorige zomer tientallen medewerkers ontslagen en nog eens zo'n veertig bestraft om grensoverschrijdend gedrag. Het gamebedrijf nam de maatregelen na beschuldigingen van seksuele intimidatie en andere misdragingen op de werkvloer, meldt The Wall Street Journal maandag.


Microsoft koopt Call of Duty-uitgever Activision Blizzard voor 68,7 miljard dollar
21 Januari, 00:09 NU.NL - Tech
Microsoft heeft Activision Blizzard overgenomen, schrijft Microsoft Gaming-directeur Phil Spencer dinsdagmiddag op de Xbox-website. Activision Blizzard is bekend van populaire games als World of Warcraft en Call of Duty. De uitgever kwam onlangs onder vuur te liggen vanwege seksuele intimidatie en andere misdragingen op de werkvloer.


Omstreden Activision-directeur krijgt mogelijk 375 miljoen dollar na Microsoft-deal
21 Januari, 00:09 NU.NL - Tech
Activision Blizzard-topman Bobby Kotick zou een bonus van 375 miljoen dollar (331 miljoen euro) ontvangen als de verkoop van het bedrijf aan Microsoft wordt afgerond. De game-uitgever is bekend van games als Call of Duty, maar kwam de afgelopen tijd vooral in het nieuws vanwege seksisme en wangedrag op de werkvloer. Kotick zou ervan hebben geweten.


Activision sleept verkoper van Call of Duty-cheatsoftware voor de rechter
7 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Activision Publishing heeft een rechtszaak aangespannen tegen EngingeOwning. Het bedrijf verkoopt software waarmee spelers van online shooters, zoals Call of Duty, kunnen valsspelen.


Activision Blizzard onder vuur om discriminatie, intimidatie en doodsbedreiging
25 November 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Game-uitgever Activision Blizzard ligt al maanden onder vuur vanwege discriminatie en seksisme op de werkvloer. Dit is er allemaal gebeurd.


Activision Blizzard-CEO zou hebben geweten van seksueel wangedrag
18 November 2021, 00:11 NU.NL - Tech
Ruim 150 medewerkers van de Amerikaanse game-uitgever Activision Blizzard hebben dinsdag opnieuw gestaakt. Daarmee proberen ze het ontslag van CEO Bobby Kotick af te dwingen. Hij zou al jaren hebben geweten van seksueel wangedrag binnen het bedrijf, meldt The Wall Street Journal.


Activision Blizzard ontslaat tientallen werknemers om seksuele intimidatie
20 Oktober 2021, 00:09 NU.NL - Tech
De Amerikaanse uitgever van videogames Activision Blizzard heeft meer dan twintig medewerkers ontslagen na beschuldigingen van seksuele intimidatie en discriminatie op de werkplek, meldden dinsdag verschillende media waaronder The Financial Times. Minstens twintig andere Activision-medewerkers zijn om dezelfde redenen disciplinaire maatregelen opgelegd.


'Ontwikkelaars willen anti-cheatsysteem Activision ontleden na uitlekken driver'
17 Oktober 2021, 00:01 Tweakers
De kerneldriver van Activisions nieuwe anti-cheatsysteem Ricochet is online verschenen en er wordt gewerkt aan het reverse-engineeren van het systeem. Dat claimt Twitter-account Anti-Cheat Police Department, dat informatie verzamelt op het gebied van online cheating.


Activision Blizzard schikt voor 18 miljoen dollar in discriminatiezaak
29 September 2021, 00:09 NU.NL - Tech
Game-uitgever Activision Blizzard treft een schikking met de Amerikaanse Equal Employment Oppurtunity Commission (EEOC), meldt het bedrijf op zijn website. De overheidsinstantie had een rechtszaak tegen het bedrijf aangespannen vanwege intimidatie en discriminatie op de werkvloer.


Ook Amerikaanse beurswaakhond start onderzoek naar Activision Blizzard
22 September 2021, 00:08 NU.NL - Tech
De Amerikaanse beurswaakhond SEC is een onderzoek gestart naar Activision Blizzard, meldt The Wall Street Journal maandag. De SEC wil weten hoe de game-uitgever is omgegaan met beschuldigingen van seksueel wangedrag en discriminatie op de werkvloer.


Activision bant opnieuw meer dan 100.000 accounts van CoD: Warzone
29 Augustus 2021, 00:00 Tweakers
Activision heeft meer dan 100.000 accounts geband van Call of Duty: Warzone. Het bedrijf viseerde gamers die meerdere overtredingen op hun conto hebben staan, gebruik maken van cheats en cheat providers.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn