NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Acteur

2News.be / Trefwoorden / Acteur

Podcastmaker Sam Kerkhofs en acteur Rik Verheye willen Sporting Hasselt overnemen
29 Augustus, 00:02 Skynet
Podcastmaker Sam Kerkhofs en acteur Rik Verheye hebben een intentieovereenkomst afgesloten om Sporting Hasselt uit de tweede amateurafdaling over te nemen. Dat hebben de verschillende partijen maandag bevestigd.


Acteur Ron Cephas Jones (van hitserie This Is Us) op 66-jarige leeftijd overleden
23 Augustus, 00:08 NU.NL - Film
Acteur Ron Cephas Jones is op 66-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse acteur, vooral bekend door zijn rol in de hitserie This Is Us, stierf aan de gevolgen van een langdurige longaandoening.


NU+ | Overleden Euphoria-ster Angus Cloud (25) droomde nooit van acteren
2 Augustus, 00:11 NU.NL - Film
Als de sympathieke drugsdealer Fez veroverde Angus Cloud de harten van veel Euphoria-kijkers. De makers van de serie hadden de Amerikaan voor zijn eerste rol van straat geplukt. De acteur overleed maandag op 25-jarige leeftijd.


Amerikaans acteur Paul Reubens, bekend als Pee-wee Herman, overleden
1 Augustus, 00:03 Skynet
De Amerikaanse acteur Paul Reubens, vooral bekend als het personage Pee-wee Herman uit meerdere films en series, is op 70-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Het was niet publiekelijk bekend dat de acteur ziek was.


Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe was met baby in draagzak bij protesten
26 Juli, 00:09 NU.NL - Film
Harry Potter-ster Daniel Radcliffe sloot zich vrijdag - met zijn pasgeboren zoontje in een draagzak - aan bij de protesterende Hollywood-acteurs. Ook zijn vriendin Erin Darke was erbij. De acteurs voeren actie voor betere afspraken met de grote studio's.


Acteur Sean Bean sterft voor 25e keer in rol, fans zijn er klaar mee
26 Juli, 00:09 NU.NL - Film
Sean Bean staat erom bekend dat de personages die hij speelt het einde van een serie of film vaak niet levend halen. De acteur is al voor de 25e keer gestorven op het scherm. Zijn fans zijn er klaar mee.


Doodsoorzaak acteur Julian Sands kan niet worden vastgesteld
26 Juli, 00:08 NU.NL - Film
De doodsoorzaak van Julian Sands kan volgens de lijkschouwer niet worden vastgesteld. Op de overlijdensakte van de acteur staat bij de doodsoorzaak daarom "ongedefinieerd".


Dertigers-acteur uit kritiek op wisselend uitzendtijdstip van de serie
12 Juli, 00:10 NU.NL - Film
Lykele Muus, een van de hoofdrolspelers van de hitserie Dertigers, is niet blij met het tijdstip waarop het programma wordt uitgezonden. Hij vraagt zich op Instagram af waarom de show "elke dag op een ander random tijdstip" te zien is.


Club van Sinterklaas-acteur krijgt celstraf voor ontucht met minderjarige
3 Juli, 00:10 NU.NL - Film
Tim de Z., een voormalige acteur uit De Club van Sinterklaas, is donderdag veroordeeld tot negen maanden cel, waarvan zes voorwaardelijk. De rechtbank in Zwolle acht het bewezen dat de 58-jarige man ontucht pleegde met een minderjarig meisje.


29 Juni, 00:05 Volkskrant
Acteur Treat Williams (71) om het leven gekomen bij motorongeluk
18 Juni, 00:12 NU.NL - Film
Treat Williams, bekend van zijn rollen in Deep Rising, Everwood en Chesapeake Shores, is maandag omgekomen bij een motorongeluk. De 71-jarige acteur werd door een automobilist aangereden toen hij op zijn motor wilde afslaan.


Black Panther-acteur Tenoch Huerta door ex beschuldigd van aanranding
18 Juni, 00:12 NU.NL - Film
Tenoch Huerta, bekend van zijn schurkenrol in Black Panther: Wakanda Forever, wordt door zijn ex beschuldigd van aanranding. De acteur ontkent de beschuldiging en laat weten dat hij juridische stappen heeft gezet.


Breaking Bad-acteur Mike Batayeh op 52-jarige leeftijd overleden
11 Juni, 00:12 NU.NL - Film
Acteur Mike Batayeh, bekend van zijn rol in de serie BreakingBad, is op 52-jarige leeftijd overleden. Batayeh overleed op 1 juni door een hartaanval, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.


Spider-Man-acteur Tom Holland maakt komend jaar geen films: 'Ben gebroken'
11 Juni, 00:12 NU.NL - Film
Spider-Man-acteur Tom Holland neemt een jaar pauze. De opnames van de serie The Crowded Room hebben hem uitgeput.


Acteur Cuba Gooding jr. schikt in verkrachtingszaak
7 Juni, 00:02 NOS nieuws

Acteur Cuba Gooding jr. heeft een schikking getroffen met een vrouw die hem van verkrachting had beschuldigd. Het nieuws dat er een regeling is getroffen, kwam kort voordat het proces tegen de Amerikaanse Oscar-winnaar van start zou gaan. De rechtbank stond op het punt te beginnen met het selecteren van juryleden, toen de zaak werd afgeblazen.

De vrouw beschuldigde Gooding jr. ervan dat hij haar in 2013 op zijn hotelkamer in New York had verkracht. De acteur ontkent niet dat hij seks met haar heeft gehad, maar zegt dat dat met wederzijdse instemming was. Volgens zijn advocaten schepte de vrouw er later over op dat ze seks had gehad met een beroemdheid.

De 55-jarige Gooding jr. won een Oscar voor zijn (bij)rol in Jerry Maguire. Andere bekende films waarin hij te zien was, zijn Boyz n the Hood, As good as it gets, Pearl Harbor en American Gangster.

Meer misbruikbeschuldigingen

De vrouw eiste 6 miljoen dollar aan schadevergoeding. Welk bedrag ze nu krijgt, is niet duidelijk. De advocaten van beide partijen hebben geen toelichting gegeven op de schikking. De naam van de vrouw is niet bekendgemaakt. De rechter had al wel bepaald dat ze haar identiteit moest onthullen als de rechtszaak zou doorgaan.

Het is niet voor het eerst dat Cuba Gooding jr. van seksueel misbruik is beschuldigd. Vorig jaar gaf hij toe dat hij een vrouw tegen haar zin had gekust. Ook in die zaak schikt hij. Drie andere beschuldigingen van misbruik werden toen als onderdeel van die schikking buiten beschouwing gelaten. In de verkrachtingszaak zouden deze vrouwen als getuige gehoord worden, zo werd eerder al door de rechtbank bepaald.

In totaal zijn er meer dan dertig vrouwen die beschuldigingen tegen Gooding jr. hebben geuit. Het zou daarbij gaan om onder meer vastpakken en ongewenst kussen.

Bekijk hier de scene uit Jerry Maguire waarin Cuba Gooding jr. als American football-speler zijn spelersmakelaar (Tom Cruise) om een vet contract vraagt (show me the money):
Toni Erdmann-acteur Peter Simonischek overleden op 76-jarige leeftijd
4 Juni, 00:10 NU.NL - Film
Peter Simonischek is maandag op 76-jarige leeftijd overleden. De Oostenrijkse acteur was in het buitenland vooral bekend van zijn rol in de veelgeprezen comedyfilm Toni Erdmann. Zijn doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.


That '70s Show-acteur Danny Masterson schuldig bevonden in verkrachtingszaak
4 Juni, 00:10 NU.NL - Film
Danny Masterson is woensdag in de rechtbank van Los Angeles schuldig bevonden aan twee verkrachtingen. Hij stond voor drie aanklachten voor de rechter. Over de derde aanklacht kon de jury het niet eens worden. De That '70s Show-acteur riskeert een gevangenisstraf van dertig jaar.


Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog: 'Acteren is niet altijd dankbaar werk'
4 Juni, 00:10 NU.NL - Film
Hij was slechts achttien jaar oud toen hij een prestigieuze Gouden Kalf ontving voor zijn rol in de film Skin. Daarna volgden vele rollen voor de inmiddels 34-jarige Robert de Hoog. Maar bij het grote publiek is hij vooral bekend als Rinus 'Tatta' Massing in Mocro Maffia.


Acteur Armie Hammer niet vervolgd wegens gebrek aan bewijs in misbruikzaak
4 Juni, 00:10 NU.NL - Film
De aanklacht die in Los Angeles liep tegen Armie Hammer wegens seksueel wangedrag is ingetrokken. Volgens Amerikaanse media heeft de openbaar aanklager laten weten dat er "onvoldoende bewijs" is gevonden om de Call Me By Your Name-acteur te vervolgen.


Thor-acteur Ray Stevenson op 58-jarige leeftijd overleden
28 Mei, 00:09 NU.NL - Film
Acteur Ray Stevenson is op 58-jarige leeftijd overleden, meldtThe Hollywood Reporter maandag. De Brit, die bekend was door rollen in onder meer Thor en de serie Rome, werd volgens het Italiaanse Republica afgelopen zaterdag onwel en overleed in het ziekenhuis.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn