NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Aanval

2News.be / Trefwoorden / Aanval

Man tijdens epileptische aanval in Haarlemse supermarkt bestolen van geld
12 Maart, 00:05 NOS nieuws

Een man die een epileptische aanval kreeg in een Haarlemse supermarkt, is tijdens de aanval bestolen.

De man deed gistermiddag samen met een andere man boodschappen in een supermarkt aan het Marsmanplein toen hij tijdens het afrekenen een aanval kreeg. Zijn metgezel schoot te hulp en legde een enveloppe met geld voor de boodschappen op de kassa. Op camerabeelden is te zien dat iemand het geld meeneemt, terwijl de man na zijn aanval hulp krijgt.

'Laffe daad'

De politie spreekt van een laffe daad en benadrukt dat het slachtoffer geschokt is door de diefstal. Hij kreeg opnieuw een epileptische aanval toen hij weer thuis was. De politie roept de dader op zich te melden en het geld terug te geven omdat anders beelden kunnen worden vrijgegeven, schrijft NH Nieuws.
Video | Fans zingen door als Lewis Capaldi aanval krijgt op podium
24 Februari, 00:06 NU.NL - Muziek
De Schotse zanger Lewis Capaldi werd dinsdag uit de brand geholpen door zijn fans in Duitsland. De zanger kreeg tijdens zijn concert in Frankfurt tics toen hij zijn hit Someone You Loved zong.


PSV-directeur Brands schaamt zich diep voor aanval fan op Sevilla-keeper
24 Februari, 00:04 NU.NL - Sport
Directeur Marcel Brands is woedend op de PSV-supporter die donderdag in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen Sevilla het veld van het Philips Stadion opkwam en keeper Marko Dmitrovic aanviel.


20 Februari, 00:42 Volkskrant
Cloudflare stopt grootste DDoS-aanval ooit
15 Februari, 00:08 Techzine
Cloudflare heeft de tot nu toe qua volume grootste DDoS-aanval ooit weten te af te slaan. Het ging daarbij niet om een enkele aanvalsgolf, maar een heleboel DDoS-aanvallen. De gemiddelde piek van de aanvallen lag op tussen de 50 en 70 miljoen verzoeken per seconde (rps). Volgens Cloudflare was de nu afgeslagen gigantische aanval veel […]


NAVO bevestigt aanval op websites van alliantie
13 Februari, 00:00 HLN.BE
De NAVO was zondag het doelwit van een aanval door hackers. Een woordvoerster bevestigde 's avonds dat cyberdeskundigen van het defensiebondgenootschap actief met het voorval bezig waren, dat verscheidene websites betrof.


Zeker veertig doden bij aanval in Nigeria
6 Februari, 00:51 Skynet Buitenland
Bij een aanval door gewapende mannen zijn meer dan veertig mensen gedood in het noorden van Nigeria, zo heeft een politiewoordvoerder zondag bevestigd.


Zeker achttien doden bij aanval in het noorden van Burkina Faso
6 Februari, 00:44 Skynet
Bij twee aanvallen van vermoedelijke jihadisten in het noorden en oosten van Burkina Faso zijn zaterdag zeker twaalf burgers en zes soldaten gedood. Dat hebben lokale veiligheidsbronnen zondag bevestigd.


INTERVIEW. Ben Weyts over aanval op zijn beleid en persoon: ?Was ik dronken in het parlement? Kijk naar de beelden?
16 Januari, 00:04 HLN.BE
Een zoveelste slechte peiling in het basisonderwijs, een aanval van de eigen coalitiepartners op zijn ?trage? beleid en een beschuldiging van dronkenschap in het parlement. Voor Ben Weyts (N-VA) is 2023 niet echt vrolijk begonnen. De Vlaamse minister van Onderwijs ontkent met klem de beschuldigingen. ?Sommigen willen mij zien falen.?


8 Januari, 00:44 Volkskrant
Movistar-renner Sosa raakt gewond na aanval op training met revolver
6 Januari, 00:00 Skynet Sport
De Colombiaan Ivan Ramiro Sosa is donderdag op training gewond geraakt nadat een vrachtwagenchauffeur hem sloeg met een revolver. Dat meldde een bron dichtbij de renner aan AFP. Vader Antonio Sosa postte op sociale media een foto van zijn zoon met bebloede kin.


Twee verdachten aangehouden voor aanval op transformatoren in de VS
5 Januari, 00:06 Skynet Buitenland
In de Verenigde Staten zijn gisteren twee mannen aangehouden en in staat van beschuldiging gesteld in het onderzoek naar de aanval op vier transformatoren in de staat Washington, die op kerst plaatsvond.


Hackers maakten toch versleutelde wachtwoorden buit bij aanval op LastPass
25 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Hackers die afgelopen zomer gegevens van wachtwoordbeheerder LastPass hebben gestolen, hebben ook versleutelde wachtwoorden buitgemaakt. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt in een beveiligingsupdate.


Langverwacht rapport over aanval op Capitool wordt op 21 december gepubliceerd
14 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het langverwachte eindrapport van de Amerikaanse onderzoekscommissie naar de aanval op het Capitool twee jaar geleden zal op 21 december worden gepubliceerd, na een laatste vergadering enkele dagen voordien. Dat heeft het hoofd van de commissie dinsdag bekendgemaakt.
Rackspace Hosted Exchange-uitval gevolg van ransomware-aanval
8 December 2022, 00:39 Techzine
Rackspace laat weten dat de recente uitval van zijn Hosted Exchange-omgeving het gevolg is van een ransomware-aanval. De dienst is nog steeds offline en een externe partij onderzoekt op dit moment de impact. In een nieuwe verklaring geeft Rackspace aan dat de uitval van zijn Hosted Exchange-diensten het gevolg is van een ?ransomware-incident?. De ransomware-aanval […]


Rackspace Hosted Exchange-uitval gevolg van ransomware-aanval
8 December 2022, 00:39 Techzine
Rackspace laat weten dat de recente uitval van zijn Hosted Exchange-omgeving het gevolg is van een ransomware-aanval. De dienst is nog steeds offline en een externe partij onderzoekt op dit moment de impact. In een nieuwe verklaring geeft Rackspace aan dat de uitval van zijn Hosted Exchange-diensten het gevolg is van een ?ransomware-incident?. De ransomware-aanval […]


Hackers maakten toch gebruikersdata buit bij aanval op wachtwoordkluis LastPass
5 December 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Bij een hackaanval op wachtwoordbeheerder LastPass in augustus hebben hackers toch gegevens van gebruikers buitgemaakt. Eerder ging de ontwikkelaar van de wachtwoordkluis ervan uit dat de hackers alleen broncode van software hadden gestolen.


Groenen openen opnieuw aanval op bedrijfswagens
4 December 2022, 00:05 Skynet Economie
De stakingen bij het spoor zitten Georges Gilkinet (Ecolo) hoog. De minister van Mobiliteit wil zo veel mogelijk mensen uit de auto en in de trein krijgen, maar dat lukte de voorbije weken allerminst. Om de auto minder aantrekkelijk te maken, opent hij in een interview met Het Nieuwsblad zaterdag opnieuw de aanval op de bedrijfswagens.


Australische politie: Russische hackers achter aanval op zorgverzekeraar
14 November 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Russische hackers zitten achter een cyberaanval op de Australische zorgverzekeraar Medibank, stelt de Australische politie vrijdag. De hackers slaagden er vorige maand in de data van bijna tien miljoen mensen te bemachtigen, waaronder die van premier Anthony Albanese.


Ransomwaregroep claimt aanval op IT-gigant Thales
3 November 2022, 00:06 Techzine
Ransomwaregroep LockBit 3.0 claimt een cyberaanval op Thales, een van de grootste IT-bedrijven van Europa. Naar eigen zeggen beschikt LockBit 3.0 over gestolen data. Volgens Thales heeft de ransomwaregroep geen bewijs. Thales liet op het moment van de bekendmaking weten dat de organisatie nog geen formele losgeldeis had ontvangen. De Franse gigant zei dat LockBit […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn