NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Aangetroffen

2News.be / Trefwoorden / Aangetroffen

Tomatensoep met stukjes hard plastic bij acht supermarktketens aangetroffen
2 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
De tomatensoep met balletjes die stukjes hard plastic kunnen bevatten, wordt ook verkocht bij de supermarkten Boni, Boon, Coop, Hoogvliet en Poiesz. Eerder deze week riepen PLUS, Jumbo en Lidl de soep al terug.


Veel minder valse euro's aangetroffen, aantal in Nederland blijft wel gelijk
29 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Wereldwijd zijn er afgelopen jaar veel minder valse euro's aangetroffen, blijkt vrijdag uit cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB). Vorig jaar werden er 367.000 valse biljetten in beslag genomen, een kwart minder dan in 2020. In Nederland bleef het aantal wel stabiel.


Tienjarige jongen in Frankrijk dood in valies aangetroffen
28 Januari, 00:05 Skynet Buitenland
In het Franse departement Seine-et-Marne, ten oosten van Parijs, is een kind van tien jaar oud dood aangetroffen in een valies. Dat is meegedeeld door de politiediensten en het parket van Meaux.


Dochter van Malcolm X dood aangetroffen in woning in New York
24 November 2021, 00:03 Skynet
Een dochter van Malcolm X, de bekende militant die opkwam voor de zaak van de zwarten en in 1965 werd doodgeschoten, is dood aangetroffen in haar woning in New York. Volgens de eerste elementen is de 56-jarige Malikah Shabazz een natuurlijke dood gestorven, aldus de politie van New York.


Man dood aangetroffen in Ramsel, politie start onderzoek naar verdacht overlijden: ?Hij is letterlijk voor zijn deur gestorven?
12 November 2021, 00:00 HLN.BE
De politie en hulpdiensten moesten bij valavond uitrukken voor een verdacht overlijden op de Westmeerbeeksesteenweg te Ramsel. Een voorbijganger merkte rond 16 uur langs de kant van de weg een lichaam op en belde meteen de hulpdiensten.


Man aangetroffen en overleden onder geparkeerd voertuig in Deurne
12 November 2021, 00:00 HLN.BE
Aan de Confortalei in Deurne is donderdagavond een man aangetroffen die onder een geparkeerd voertuig lag. Hulpdiensten hebben geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed ter plaatse. Wat er precies gebeurd is, blijft onduidelijk.


Overleden kind aangetroffen op migrantenboot richting Canarische Eilanden
26 Oktober 2021, 00:05 Skynet Buitenland
Een kind van "ongeveer 5 jaar" is dood aangetroffen op een migrantenboot die koers zette richting de Canarische Eilanden. Dat hebben de lokale autoriteiten maandag meegedeeld. Op diezelfde boot bevonden zich ook twee baby's en een twintigtal vrouwen.


23 schadelijke pesticiden aangetroffen in Belgische slaapkamers
22 September 2021, 00:03 Skynet Belgie
Uit een Europees onderzoek naar schadelijke pesticiden in het stof in onze slaapkamers, blijkt dat maar liefst 23 schadelijke pesticiden werden aangetroffen in Belgische slaapkamers. Sommige pesticiden zijn mogelijk kankerverwekkend of schadelijk voor de vruchtbaarheid. Het onderzoek werd gevoerd door het Europese burgerinitiatief Red Bijen en Boeren.


15 zwartwerkers aangetroffen bij controle in tomatenkwekerij: twee mensen aangehouden
11 September 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De politie en sociale inspectiediensten zijn vrijdag binnengevallen bij een tomatenkwekerij in Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver). Ze troffen er vijftien zwartwerkers en enkele mensen zonder verblijfsvergunning aan. Twee mensen werden vrijdagavond nog voorgeleid bij de onderzoeksrechter en ook aangehouden. De arbeidsauditeur beticht hen onder meer van mensenhandel.
The Wire-acteur Michael K. Williams (54) dood aangetroffen in appartement
8 September 2021, 00:07 NU.NL - Film
Michael K. Williams (54) is maandag dood aangetroffen in zijn appartement in Brooklyn, meldt New York Post. De acteur is vooral bekend van zijn rol als Omar Little in de tv-serie The Wire.


Vrouw (47) dood aangetroffen in woning: overlijden wordt als verdacht gezien
22 Juli 2021, 00:03 HLN.BE
Het parket onderzoekt een verdacht overlijden van een 47-jarige vrouw in de Rumbeeksesteenweg in Roeselare. Het was haar partner die woensdagmorgen de hulpdiensten verwittigde. Het parket stelde een onderzoeksrechter en een wetsdokter aan om de oorzaak van het overlijden te onderzoeken.


Nu ook gif in roomijs aangetroffen
17 Juli 2021, 00:02 De Tijd
02:00 De Belgische voedselwaakhond FAVV heeft het voorbije jaar al 200 voedingsproducten met het kankerverwekkende gif ethyleenoxide teruggeroepen. Na een eerste golf van producten met sesamzaad, gember en ...


Cybersecuritycoryfee John McAfee (75) overleden
26 Juni 2021, 00:07 Techzine
John McAfee is op 75-jarige leeftijd overleden. De cybersecuritypionier, die in de jaren tachtig het bekende cybersecuritybedrijf McAfee oprichtte, is dood aangetroffen in een Spaanse gevangenis. John McAfee zou zichzelf hebben opgehangen, meent zijn advocaat Javier Villalba. De Catalaanse justitie bevestigt de dood. Volgens de advocaat bracht de periode in de gevangenis McAfee tot wanhoop. […]


Softwarepionier McAfee dood aangetroffen in Spaanse cel
24 Juni 2021, 10:42 Skynet Buitenland
De Brits-Amerikaanse softwarepionier John McAfee is dood aangetroffen in zijn cel in Barcelona. Dat meldt de Spaanse krant El Mundo woensdagavond. Nog maar enkele uren geleden hadden Spaanse rechters beslist dat hij mag worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.


Lichaam van dode man (54) aangetroffen in domein Oude Landen: doodsoorzaak wordt nog onderzocht
6 Februari 2021, 13:01 HLN.BE
Een wandelaar heeft zaterdagmorgen een lichaam aangetroffen in domein De Oude Landen in Ekeren. Het gaat om een man van 54. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar alles wijst op een natuurlijk overlijden. Het zou gaan om een dakloze.


Verdacht pakket met wit poeder aangetroffen in postkantoor in Ranst
3 Februari 2021, 11:18 Gazet v. Antwerpen

Het postkantoor in de Gasthuisstraat in Ranst werd woensdagvoormiddag ontruimd. Medewerkers van bpost troffen er een verdacht pakket met wit poeder aan. De civiele bescherming komt ter plaatse om het poeder te onderzoeken.
Politie kan illegaal prostitutienetwerk oprollen: 25 ?masseuses? aangetroffen bij huiszoekingen
1 Februari 2021, 19:00 Gazet v. Antwerpen

De lokale recherche van Sint-Niklaas heeft, samen met de collega?s uit Gent, een groot prostitutienetwerk verspreid over beide steden opgerold. 25 ?masseuses? werden samen met hun 70-jarige pooier uit Gent opgepakt. De vrouwen, voornamelijk van Braziliaanse origine, moesten een groot deel van hun inkomsten aan hem afgeven.
Zeventiger verhuurde krotwoningen aan prostituees: 25 mensen aangetroffen bij inval
1 Februari 2021, 10:54 Gazet v. Antwerpen

Een 70-jarige Gentenaar is aangehouden als kopstuk in onderzoek naar mensenhandel en prostitutie. De man huurde krotwoningen in Gent en Sint-Niklaas om daar prostituees onder te brengen. Hij eiste ook een deel van hun opbrengsten.
Man dood aangetroffen in eigen garage: autopsie moet duidelijkheid brengen
26 Januari 2021, 12:27 HLN.BE
Maandag, in de vroege vooravond, is er een veertiger dood aangetroffen in de garage van zijn woning aan de Kruisstraat in Hoeselt. De lokale politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst en het parket Limburg zijn een onderzoek gestart. Een autopsie moet meer duidelijkheid brengen over de precieze doodsoorzaak.


Politie op zoek naar identiteit man die vorige week dood op sporen aangetroffen werd
26 Januari 2021, 11:03 HLN.BE
De federale politie is op zoek naar de identiteit van een man die vorige week donderdag dood aangetroffen werd op de treinsporen in Ukkel, op een steenworp van het treinstation Moensberg.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn