NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Aangetroffen

2News.be / Trefwoorden / Aangetroffen

Dertiger zwaargewond aangetroffen in trappenhal van zijn appartement in Tienen
13 Maart, 00:02 HLN.BE
In de Leuvensestraat in Tienen is dinsdagnamiddag een man zwaargewond aangetroffen in de trappenhal van zijn appartement.


Steeds minder valse eurobiljetten aangetroffen in Nederlandse handel
30 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Vorig jaar zijn flink minder valse biljetten uit de Nederlandse handel gehaald dan in 2022. Het waren er slechts 17.400, ruim de helft minder dan een jaar eerder.


Verwarde vrouw aangetroffen in bed Koninklijk Paleis Brussel
19 Januari, 00:02 NOS nieuws

In het Koninklijk Paleis van Brussel is vannacht een verwarde vrouw aangetroffen. Ze lag te slapen in een bed in een appartement in het paleis, meldt Het Nieuwsblad.

Het gaat om een 46-jarige Spaanstalige vrouw. De politie heeft haar aangehouden en ze is naar een ziekenhuis gebracht. Er is een procedure in gang gezet om de vrouw te laten opnemen in een psychiatrische instelling.

Hoe de vrouw binnen kon komen in het paleis, is niet duidelijk. Koning Filip was zelf niet aanwezig in het gebouw aan het Warandepark in Brussel. Het paleis is de ambtswoning van de koning, hij woont samen met zijn gezin in een kasteel in Laken. In het Koninklijk Paleis ontvangt hij politici, buitenlandse gasten en andere genodigden.

Buckingham Palace

Het is niet voor het eerst dat mensen een koninklijk paleis binnendringen. In het Verenigd Koninkrijk is het onbevoegden zelfs meerdere keren gelukt om binnen te dringen in Buckingham Palace, waar de Britse vorst woont.

Het meest geruchtmakende incident gebeurde in 1982, toen een indringer wist door te dringen tot de slaapkamer van koningin Elizabeth, die op dat moment in bed lag.
Zuid-Koreaanse Parasite-acteur Lee Sun-kyun dood aangetroffen
28 December 2023, 00:49 NU.NL - Film
De Zuid-Koreaanse acteur Lee Sun-kyun is dood aangetroffen. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap woensdag op basis van politie-informatie. Tegen Lee, die vooral bekend is van de Oscar-winnende film Parasite, loopt een onderzoek vanwege illegaal drugsgebruik.


Jonge korenslang aangetroffen in Sint-Gillis
18 Juni 2023, 00:03 Skynet Belgie
Een jonge korenslang werd zaterdagnamiddag omstreeks 13.20 uur aangetroffen in de Vanderschrickstraat in Sint-Gillis. Dat meldt de brandweer van Brussel.


Aantal aangetroffen websites met ernstig kindermisbruik in twee jaar verdubbeld
14 Mei 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Onderzoekers hebben vorig jaar 51.369 websites met de ernstigste vorm van kindermisbruik gevonden. Dat is een verdubbeling in vergelijking met 2020. Bijna een derde van deze websites staat op Nederlandse servers.


89-jarige vrouw dood aangetroffen in Leefdaal
3 April 2023, 00:05 HLN.BE
Aan de Tervuursesteenweg in Leefdaal is zondagmiddag een lichaam aangetroffen. Het gaat om een dame op hogere leeftijd. De zone werd afgezet met politielint en het parket is samen met de wetsarts ter plaatse voor vaststellingen. Voorlopig is nog onduidelijk wat er precies gebeurde.


Vermiste baby in Engeland dood aangetroffen
2 Maart 2023, 00:02 Skynet
In het Verenigd Koninkrijk is een vermiste baby naar wie al weken werd gezocht, woensdag dood teruggevonden. Het twee maanden oude kindje werd in een bosachtig gebied nabij de Zuid-Engelse stad Brighton aangetroffen, meldt de Britse politie.


Man doodt vrouw en twee kinderen in Pelt - Verdachte dood aangetroffen
6 Februari 2023, 00:44 Skynet
In een appartement aan de Houtmolenstraat in Pelt heeft een man zondagavond zijn vrouw en haar twee kinderen gedood, waarna hij op de vlucht is geslagen. De lokale politie van de zone HANO (Hamont-Achel-Neerpelt-Overpelt) ging ter plaatse voor de eerste vaststellingen. Intussen is de verdachte van het familiedrama dood aangetroffen. Dat heeft het parket van Limburg zondagavond gemeld.


Man doodt vrouw en twee kinderen in Pelt - Verdachte dood aangetroffen
6 Februari 2023, 00:44 Skynet
In een appartement aan de Houtmolenstraat in Pelt heeft een man zondagavond zijn vrouw en haar twee kinderen gedood, waarna hij op de vlucht is geslagen. De lokale politie van de zone HANO (Hamont-Achel-Neerpelt-Overpelt) ging ter plaatse voor de eerste vaststellingen. Intussen is de verdachte van het familiedrama dood aangetroffen. Dat heeft het parket van Limburg zondagavond gemeld.


Colombia: twee verstekelingen dood aangetroffen in landingsgestel
8 Januari 2023, 02:16 Skynet Buitenland
Twee verstekelingen in het landingsgestel van een vliegtuig dat van Santiago de Chile naar Bogota vloog, zijn dood aangetroffen. Dat meldt de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Avianca zaterdag.


Gestikt omdat hij zand in zijn mond kreeg? Meer details komen boven nadat dief dood wordt aangetroffen
17 November 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Zes werknemers van een groot transportbedrijf zijn woensdag gearresteerd na de dood van een Russische mazoutdief in Beervelde. Nadat ze de inbreker betrapt en gevat hadden, hielden ze hem in bedwang. Maar toen de politie ter plekke kwam bleek de man overleden, mogelijk gestikt omdat hij zand in zijn mond gestopt kreeg.
'Stapels cash aangetroffen bij inval teruggetreden Jumbo-topman'
3 November 2022, 00:03 De Tijd
18:38 Bij een witwasonderzoek heeft de Nederlandse fiscus 'honderdduizenden' euro's aangetroffen in de woning van Frits van Eerd, de voormalige topman van de Nederlandse supermarktgroep Jumbo, een verdachte...


Echtpaar zestigers dood aangetroffen in woning in Vechmaal
16 Augustus 2022, 00:02 HLN.BE
In een woning in de Suskesstraat in het dorpje Vechmaal (Heers) is een echtpaar zestigers zondagavond omstreeks 18.30 uur dood aangetroffen. Het Parket van Limburg stuurde het gerechtelijk labo en een wetsgeneesheer naar de woning.


Lichamen van drie Amerikaanse zusjes aangetroffen in vijver
2 Augustus 2022, 00:02 HLN.BE
Een verschrikkelijk drama heeft zich afgespeeld in de Amerikaanse staat Texas. Daar zijn zaterdag drie zusjes van 5, 8 en 9 jaar dood aangetroffen in een vijver. Een dag eerder was er alarm geslagen nadat hun oppas de meisjes uit het oog was verloren.


Resten van 8000 nazi-slachtoffers in Pools massagraf aangetroffen
14 Juli 2022, 00:04 NOS nieuws

In Polen is in de buurt van het voormalige Duitse concentratiekamp Soldau een massagraf gevonden met de verbrande overblijfselen van zo'n 8000 mensen. Onderzoekers van het Instituut voor Nationale Herinnering vermoeden dat het gaat om mensen uit de Poolse elite die in 1939 in het kamp om het leven zijn gebracht.

Het kamp, dat de nazi's direct na de inval in Polen openden ten noorden van de hoofdstad Warschau, werd onder meer gebruikt als vernietigingskamp. Naar schatting zijn er in het plaatsje Dzialdowo zo'n 30.000 Joden, politieke tegenstanders en leden van de Poolse elite gedood.

De onderzoekers denken dat de gevonden slachtoffers in 1939 eerst zijn vermoord en toen in 1944 de Russen oprukten in Polen probeerde de nazileiding de sporen van de moorden uit te wissen. Joodse gevangenen moesten de lichamen opgraven en verbranden. De as werd opnieuw begraven.

16.000 kilo as

De onderzoekers hebben in totaal zo'n 16.000 kilo menselijke as gevonden. Volgens de onderzoekers blijft er ongeveer twee kilo as over na het verbranden van een lichaam. Op die manier komen ze op de schatting van 8000 lichamen. In een poging om de identiteit van de slachtoffers te achterhalen, wordt de as onderzocht op dna-sporen.
Lichaam van 37-jarige vrouw aangetroffen in Spa, sprake van verdacht overlijden
12 Juli 2022, 00:02 HLN.BE
In de Luikse stad Spa is in de nacht van zondag op maandag het lichaam van een 37-jarige vrouw aangetroffen in een appartement in de Avenue Reine Astrid. Volgens het parket gaat het om een verdacht overlijden.


Lichaam dat in Geleen werd aangetroffen is van Gino, bevestigt politie
5 Juni 2022, 00:08 Skynet Buitenland
Het lichaam dat zaterdagochtend bij een woning in het Nederlands-Limburgse Geleen werd aangetroffen, is wel degelijk van de negenjarige Gino. Dat heeft de politie zaterdagnamiddag meegedeeld op een persconferentie.


Tomatensoep met stukjes hard plastic bij acht supermarktketens aangetroffen
2 Mei 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De tomatensoep met balletjes die stukjes hard plastic kunnen bevatten, wordt ook verkocht bij de supermarkten Boni, Boon, Coop, Hoogvliet en Poiesz. Eerder deze week riepen PLUS, Jumbo en Lidl de soep al terug.


Veel minder valse euro's aangetroffen, aantal in Nederland blijft wel gelijk
29 Januari 2022, 00:04 NU.NL - Economie
Wereldwijd zijn er afgelopen jaar veel minder valse euro's aangetroffen, blijkt vrijdag uit cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB). Vorig jaar werden er 367.000 valse biljetten in beslag genomen, een kwart minder dan in 2020. In Nederland bleef het aantal wel stabiel.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn