NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Aangetroffen

2News.be / Trefwoorden / Aangetroffen

Lichaam van dode man (54) aangetroffen in domein Oude Landen: doodsoorzaak wordt nog onderzocht
6 Februari, 13:01 HLN.BE
Een wandelaar heeft zaterdagmorgen een lichaam aangetroffen in domein De Oude Landen in Ekeren. Het gaat om een man van 54. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar alles wijst op een natuurlijk overlijden. Het zou gaan om een dakloze.


Verdacht pakket met wit poeder aangetroffen in postkantoor in Ranst
3 Februari, 11:18 Gazet v. Antwerpen

Het postkantoor in de Gasthuisstraat in Ranst werd woensdagvoormiddag ontruimd. Medewerkers van bpost troffen er een verdacht pakket met wit poeder aan. De civiele bescherming komt ter plaatse om het poeder te onderzoeken.
Politie kan illegaal prostitutienetwerk oprollen: 25 ?masseuses? aangetroffen bij huiszoekingen
1 Februari, 19:00 Gazet v. Antwerpen

De lokale recherche van Sint-Niklaas heeft, samen met de collega?s uit Gent, een groot prostitutienetwerk verspreid over beide steden opgerold. 25 ?masseuses? werden samen met hun 70-jarige pooier uit Gent opgepakt. De vrouwen, voornamelijk van Braziliaanse origine, moesten een groot deel van hun inkomsten aan hem afgeven.
Zeventiger verhuurde krotwoningen aan prostituees: 25 mensen aangetroffen bij inval
1 Februari, 10:54 Gazet v. Antwerpen

Een 70-jarige Gentenaar is aangehouden als kopstuk in onderzoek naar mensenhandel en prostitutie. De man huurde krotwoningen in Gent en Sint-Niklaas om daar prostituees onder te brengen. Hij eiste ook een deel van hun opbrengsten.
Man dood aangetroffen in eigen garage: autopsie moet duidelijkheid brengen
26 Januari, 12:27 HLN.BE
Maandag, in de vroege vooravond, is er een veertiger dood aangetroffen in de garage van zijn woning aan de Kruisstraat in Hoeselt. De lokale politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst en het parket Limburg zijn een onderzoek gestart. Een autopsie moet meer duidelijkheid brengen over de precieze doodsoorzaak.


Politie op zoek naar identiteit man die vorige week dood op sporen aangetroffen werd
26 Januari, 11:03 HLN.BE
De federale politie is op zoek naar de identiteit van een man die vorige week donderdag dood aangetroffen werd op de treinsporen in Ukkel, op een steenworp van het treinstation Moensberg.


Negen doden gevonden in Chinese mijn na explosie
25 Januari, 11:12 NOS nieuws

Reddingswerkers in China hebben in een goudmijn de lichamen van negen mijnwerkers gevonden. Dat brengt het dodental door een explosie in de mijn in de provincie Shandong twee weken geleden, op tien. Er wordt nog naar een mijnwerker gezocht.

"We blijven zoeken totdat we hem gevonden hebben. We geven niet op", zei de burgemeester op een persconferentie. Gisteren werden elf van de in totaal 22 mijnwerkers gered. Een van hen was ernstig verzwakt.

Een week geleden gaven de slachtoffers een eerste teken van leven. Overlevenden waren erin geslaagd een briefje omhoog te krijgen.

Leidinggevenden van de mijn zijn gearresteerd, omdat ze na de explosie meer dan 24 uur hebben gewacht voordat het incident werd gemeld. De oorzaak van de explosie in de mijn is nog onduidelijk.
Zeker 19 verkoolde lichamen aangetroffen in Mexicaanse grensstad
24 Januari, 07:07 Skynet
Minstens 19 verkoolde lichamen zijn zaterdag ontdekt in Miguel Aleman, een Mexicaans stadje vlakbij de grens met de Verenigde Staten. Dat maakte het parket van de staat Tamaulipas bekend.


Ruim een derde minder valse eurobiljetten aangetroffen in 2020
22 Januari, 12:49 NU.NL - Economie
Het aantal in Nederland aangetroffen valse eurobiljetten is in 2020 flink gedaald. In totaal heeft De Nederlandsche Bank (DNB) vorig jaar 25.500 valse biljetten uit de roulatie gehaald, meldt de centrale bank vrijdag. Dat is 34 procent minder dan in 2019.


21 Mei 2018, 17:36 Skynet Belgie
Babylijkje aangetroffen in Schaarbeek nabij Josaphatpark
21 Mei 2018, 17:30 Skynet
In de Azalealaan in de nabijheid van het Josaphatpark in Schaarbeek is maandag omstreeks 17.30 uur het lijkje van een pasgeboren baby aangetroffen. Dat bevestigt de politie Brussel Noord. Het parket van Brussel heeft een onderzoek opgestart.


Colruyt haalt eclairs uit de rekken: stukjes metaal aangetroffen

Colruyt Group heeft beslist om de eclairs van het huismerk Boni Selection (2 stuks, 190 gram) uit de verkoop te nemen. Er zijn stukjes metaal teruggevonden, zo laat de winkelketen vrijdag weten.
Lichaam aangetroffen op verlaten terrein van Arcelor in Seraing
8 Mei 2018, 12:30 Het Nieuwsblad Binnenland

Op een verlaten terrein van staalreus ArcelorMittal is het lichaam van een man aangetroffen. Volgens de speurders zou de man geprobeerd hebben om staal te stelen en daarbij zou hij een dodelijke val gemaakt hebben.
Politie doet lugubere ontdekking in appartement in Washington: drie vrouwenlijken aangetroffen tijdens werken
5 Mei 2018, 17:42 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse politie heeft eind april in een appartement in Washington drie skeletten van vrouwen aangetroffen. Uit het onderzoek is intussen gebleken dat ze alle drie vermoord zijn. Dat melden de lokale autoriteiten zaterdag.
Man (42) met verschillende kogelwonden aangetroffen op Grote Steenweg
3 Mei 2018, 06:54 Gazet v. Antwerpen

Op de Grote Steenweg in Berchem is afgelopen nacht een man met verschillende kogelwonden op straat aangetroffen. De man werd door de hulpdiensten naar het UZA in Edegem gebracht, aanvankelijk verkeerde hij in levensgevaar maar in de loop van de nacht stabiliseerde zijn toestand.
Oorlogstuig aangetroffen bij graafwerken
17 April 2018, 13:30 Gazet v. Antwerpen

Aan de Bisschoppenhoflaan is bij graafwerken maandag een mortier aangetroffen, vermoedelijk een oorlogstuig.
Korenslang aangetroffen in brievenbus
16 April 2018, 16:30 Gazet v. Antwerpen

In Boeretang in Dessel werden afgelopen weekend twee rode korenslangen gevonden. Eén daarvan zat in de brievenbus van een bewoner, een andere in de tuin van de buurman.
Vervallen Jaguar XK140 aangetroffen in Gent
14 April 2018, 10:42 AutoBlog
Vergeten en verlaten. Verhalen over barnfinds doen meestal denken aan oude schuurtjes in aftandse landen, maar deze klassieker werd gevonden op een plek niet zo gek ver verwijderd van de Nederlandse grens. De specialisten van veilinghuis Bonhams troffen een Jaguar XK140 aan in Gent. De auto stond sinds 1999 in deze schuur, waar ook enkele […]


Brusselse politica (35) dood aangetroffen op vakantie op Martinique
13 April 2018, 18:12 Gazet v. Antwerpen

Op het Franse eiland Martinique is de 35-jarige Belgische politica Emilie Eloy dood aangetroffen. Ze was actief bij de PS in het Brusselse. Ze zou bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen zich waarschijnlijk verkiesbaar stellen. Dat meldt RTL.
Speurders staan voor mysterie: jongen (15) dood aangetroffen op straat in Grimbergen
9 April 2018, 15:48 Gazet v. Antwerpen

Het gerecht onderzoekt de mysterieuze dood van een tiener in Grimbergen: een 15-jarige jongen werd zondagavond dood aangetroffen op straat. Dokters zagen geen tekenen van geweld, die de dood van N.U. kunnen verklaren. Dat bevestig het gerecht aan Het Nieuwsblad.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn