NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Aangetroffen

2News.be / Trefwoorden / Aangetroffen

Vrouw (47) dood aangetroffen in woning: overlijden wordt als verdacht gezien
22 Juli, 00:03 HLN.BE
Het parket onderzoekt een verdacht overlijden van een 47-jarige vrouw in de Rumbeeksesteenweg in Roeselare. Het was haar partner die woensdagmorgen de hulpdiensten verwittigde. Het parket stelde een onderzoeksrechter en een wetsdokter aan om de oorzaak van het overlijden te onderzoeken.


Nu ook gif in roomijs aangetroffen
17 Juli, 00:02 De Tijd
02:00 De Belgische voedselwaakhond FAVV heeft het voorbije jaar al 200 voedingsproducten met het kankerverwekkende gif ethyleenoxide teruggeroepen. Na een eerste golf van producten met sesamzaad, gember en ...


Cybersecuritycoryfee John McAfee (75) overleden
26 Juni, 00:07 Techzine
John McAfee is op 75-jarige leeftijd overleden. De cybersecuritypionier, die in de jaren tachtig het bekende cybersecuritybedrijf McAfee oprichtte, is dood aangetroffen in een Spaanse gevangenis. John McAfee zou zichzelf hebben opgehangen, meent zijn advocaat Javier Villalba. De Catalaanse justitie bevestigt de dood. Volgens de advocaat bracht de periode in de gevangenis McAfee tot wanhoop. […]


Softwarepionier McAfee dood aangetroffen in Spaanse cel
24 Juni, 10:42 Skynet Buitenland
De Brits-Amerikaanse softwarepionier John McAfee is dood aangetroffen in zijn cel in Barcelona. Dat meldt de Spaanse krant El Mundo woensdagavond. Nog maar enkele uren geleden hadden Spaanse rechters beslist dat hij mag worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.


Lichaam van dode man (54) aangetroffen in domein Oude Landen: doodsoorzaak wordt nog onderzocht
6 Februari, 13:01 HLN.BE
Een wandelaar heeft zaterdagmorgen een lichaam aangetroffen in domein De Oude Landen in Ekeren. Het gaat om een man van 54. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar alles wijst op een natuurlijk overlijden. Het zou gaan om een dakloze.


Verdacht pakket met wit poeder aangetroffen in postkantoor in Ranst
3 Februari, 11:18 Gazet v. Antwerpen

Het postkantoor in de Gasthuisstraat in Ranst werd woensdagvoormiddag ontruimd. Medewerkers van bpost troffen er een verdacht pakket met wit poeder aan. De civiele bescherming komt ter plaatse om het poeder te onderzoeken.
Politie kan illegaal prostitutienetwerk oprollen: 25 ?masseuses? aangetroffen bij huiszoekingen
1 Februari, 19:00 Gazet v. Antwerpen

De lokale recherche van Sint-Niklaas heeft, samen met de collega?s uit Gent, een groot prostitutienetwerk verspreid over beide steden opgerold. 25 ?masseuses? werden samen met hun 70-jarige pooier uit Gent opgepakt. De vrouwen, voornamelijk van Braziliaanse origine, moesten een groot deel van hun inkomsten aan hem afgeven.
Zeventiger verhuurde krotwoningen aan prostituees: 25 mensen aangetroffen bij inval
1 Februari, 10:54 Gazet v. Antwerpen

Een 70-jarige Gentenaar is aangehouden als kopstuk in onderzoek naar mensenhandel en prostitutie. De man huurde krotwoningen in Gent en Sint-Niklaas om daar prostituees onder te brengen. Hij eiste ook een deel van hun opbrengsten.
Man dood aangetroffen in eigen garage: autopsie moet duidelijkheid brengen
26 Januari, 12:27 HLN.BE
Maandag, in de vroege vooravond, is er een veertiger dood aangetroffen in de garage van zijn woning aan de Kruisstraat in Hoeselt. De lokale politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst en het parket Limburg zijn een onderzoek gestart. Een autopsie moet meer duidelijkheid brengen over de precieze doodsoorzaak.


Politie op zoek naar identiteit man die vorige week dood op sporen aangetroffen werd
26 Januari, 11:03 HLN.BE
De federale politie is op zoek naar de identiteit van een man die vorige week donderdag dood aangetroffen werd op de treinsporen in Ukkel, op een steenworp van het treinstation Moensberg.


Negen doden gevonden in Chinese mijn na explosie
25 Januari, 11:12 NOS nieuws

Reddingswerkers in China hebben in een goudmijn de lichamen van negen mijnwerkers gevonden. Dat brengt het dodental door een explosie in de mijn in de provincie Shandong twee weken geleden, op tien. Er wordt nog naar een mijnwerker gezocht.

"We blijven zoeken totdat we hem gevonden hebben. We geven niet op", zei de burgemeester op een persconferentie. Gisteren werden elf van de in totaal 22 mijnwerkers gered. Een van hen was ernstig verzwakt.

Een week geleden gaven de slachtoffers een eerste teken van leven. Overlevenden waren erin geslaagd een briefje omhoog te krijgen.

Leidinggevenden van de mijn zijn gearresteerd, omdat ze na de explosie meer dan 24 uur hebben gewacht voordat het incident werd gemeld. De oorzaak van de explosie in de mijn is nog onduidelijk.
Zeker 19 verkoolde lichamen aangetroffen in Mexicaanse grensstad
24 Januari, 07:07 Skynet
Minstens 19 verkoolde lichamen zijn zaterdag ontdekt in Miguel Aleman, een Mexicaans stadje vlakbij de grens met de Verenigde Staten. Dat maakte het parket van de staat Tamaulipas bekend.


Ruim een derde minder valse eurobiljetten aangetroffen in 2020
22 Januari, 12:49 NU.NL - Economie
Het aantal in Nederland aangetroffen valse eurobiljetten is in 2020 flink gedaald. In totaal heeft De Nederlandsche Bank (DNB) vorig jaar 25.500 valse biljetten uit de roulatie gehaald, meldt de centrale bank vrijdag. Dat is 34 procent minder dan in 2019.


21 Mei 2018, 17:36 Skynet Belgie
Babylijkje aangetroffen in Schaarbeek nabij Josaphatpark
21 Mei 2018, 17:30 Skynet
In de Azalealaan in de nabijheid van het Josaphatpark in Schaarbeek is maandag omstreeks 17.30 uur het lijkje van een pasgeboren baby aangetroffen. Dat bevestigt de politie Brussel Noord. Het parket van Brussel heeft een onderzoek opgestart.


Colruyt haalt eclairs uit de rekken: stukjes metaal aangetroffen

Colruyt Group heeft beslist om de eclairs van het huismerk Boni Selection (2 stuks, 190 gram) uit de verkoop te nemen. Er zijn stukjes metaal teruggevonden, zo laat de winkelketen vrijdag weten.
Lichaam aangetroffen op verlaten terrein van Arcelor in Seraing
8 Mei 2018, 12:30 Het Nieuwsblad Binnenland

Op een verlaten terrein van staalreus ArcelorMittal is het lichaam van een man aangetroffen. Volgens de speurders zou de man geprobeerd hebben om staal te stelen en daarbij zou hij een dodelijke val gemaakt hebben.
Politie doet lugubere ontdekking in appartement in Washington: drie vrouwenlijken aangetroffen tijdens werken
5 Mei 2018, 17:42 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse politie heeft eind april in een appartement in Washington drie skeletten van vrouwen aangetroffen. Uit het onderzoek is intussen gebleken dat ze alle drie vermoord zijn. Dat melden de lokale autoriteiten zaterdag.
Man (42) met verschillende kogelwonden aangetroffen op Grote Steenweg
3 Mei 2018, 06:54 Gazet v. Antwerpen

Op de Grote Steenweg in Berchem is afgelopen nacht een man met verschillende kogelwonden op straat aangetroffen. De man werd door de hulpdiensten naar het UZA in Edegem gebracht, aanvankelijk verkeerde hij in levensgevaar maar in de loop van de nacht stabiliseerde zijn toestand.
Oorlogstuig aangetroffen bij graafwerken
17 April 2018, 13:30 Gazet v. Antwerpen

Aan de Bisschoppenhoflaan is bij graafwerken maandag een mortier aangetroffen, vermoedelijk een oorlogstuig.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn