NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Aangetroffen

2News.be / Trefwoorden / Aangetroffen

Jonge korenslang aangetroffen in Sint-Gillis
18 Juni, 00:03 Skynet Belgie
Een jonge korenslang werd zaterdagnamiddag omstreeks 13.20 uur aangetroffen in de Vanderschrickstraat in Sint-Gillis. Dat meldt de brandweer van Brussel.


Aantal aangetroffen websites met ernstig kindermisbruik in twee jaar verdubbeld
14 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Onderzoekers hebben vorig jaar 51.369 websites met de ernstigste vorm van kindermisbruik gevonden. Dat is een verdubbeling in vergelijking met 2020. Bijna een derde van deze websites staat op Nederlandse servers.


89-jarige vrouw dood aangetroffen in Leefdaal
3 April, 00:05 HLN.BE
Aan de Tervuursesteenweg in Leefdaal is zondagmiddag een lichaam aangetroffen. Het gaat om een dame op hogere leeftijd. De zone werd afgezet met politielint en het parket is samen met de wetsarts ter plaatse voor vaststellingen. Voorlopig is nog onduidelijk wat er precies gebeurde.


Vermiste baby in Engeland dood aangetroffen
2 Maart, 00:02 Skynet
In het Verenigd Koninkrijk is een vermiste baby naar wie al weken werd gezocht, woensdag dood teruggevonden. Het twee maanden oude kindje werd in een bosachtig gebied nabij de Zuid-Engelse stad Brighton aangetroffen, meldt de Britse politie.


Man doodt vrouw en twee kinderen in Pelt - Verdachte dood aangetroffen
6 Februari, 00:44 Skynet
In een appartement aan de Houtmolenstraat in Pelt heeft een man zondagavond zijn vrouw en haar twee kinderen gedood, waarna hij op de vlucht is geslagen. De lokale politie van de zone HANO (Hamont-Achel-Neerpelt-Overpelt) ging ter plaatse voor de eerste vaststellingen. Intussen is de verdachte van het familiedrama dood aangetroffen. Dat heeft het parket van Limburg zondagavond gemeld.


Man doodt vrouw en twee kinderen in Pelt - Verdachte dood aangetroffen
6 Februari, 00:44 Skynet
In een appartement aan de Houtmolenstraat in Pelt heeft een man zondagavond zijn vrouw en haar twee kinderen gedood, waarna hij op de vlucht is geslagen. De lokale politie van de zone HANO (Hamont-Achel-Neerpelt-Overpelt) ging ter plaatse voor de eerste vaststellingen. Intussen is de verdachte van het familiedrama dood aangetroffen. Dat heeft het parket van Limburg zondagavond gemeld.


Colombia: twee verstekelingen dood aangetroffen in landingsgestel
8 Januari, 02:16 Skynet Buitenland
Twee verstekelingen in het landingsgestel van een vliegtuig dat van Santiago de Chile naar Bogota vloog, zijn dood aangetroffen. Dat meldt de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Avianca zaterdag.


Gestikt omdat hij zand in zijn mond kreeg? Meer details komen boven nadat dief dood wordt aangetroffen
17 November 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Zes werknemers van een groot transportbedrijf zijn woensdag gearresteerd na de dood van een Russische mazoutdief in Beervelde. Nadat ze de inbreker betrapt en gevat hadden, hielden ze hem in bedwang. Maar toen de politie ter plekke kwam bleek de man overleden, mogelijk gestikt omdat hij zand in zijn mond gestopt kreeg.
'Stapels cash aangetroffen bij inval teruggetreden Jumbo-topman'
3 November 2022, 00:03 De Tijd
18:38 Bij een witwasonderzoek heeft de Nederlandse fiscus 'honderdduizenden' euro's aangetroffen in de woning van Frits van Eerd, de voormalige topman van de Nederlandse supermarktgroep Jumbo, een verdachte...


Echtpaar zestigers dood aangetroffen in woning in Vechmaal
16 Augustus 2022, 00:02 HLN.BE
In een woning in de Suskesstraat in het dorpje Vechmaal (Heers) is een echtpaar zestigers zondagavond omstreeks 18.30 uur dood aangetroffen. Het Parket van Limburg stuurde het gerechtelijk labo en een wetsgeneesheer naar de woning.


Lichamen van drie Amerikaanse zusjes aangetroffen in vijver
2 Augustus 2022, 00:02 HLN.BE
Een verschrikkelijk drama heeft zich afgespeeld in de Amerikaanse staat Texas. Daar zijn zaterdag drie zusjes van 5, 8 en 9 jaar dood aangetroffen in een vijver. Een dag eerder was er alarm geslagen nadat hun oppas de meisjes uit het oog was verloren.


Resten van 8000 nazi-slachtoffers in Pools massagraf aangetroffen
14 Juli 2022, 00:04 NOS nieuws

In Polen is in de buurt van het voormalige Duitse concentratiekamp Soldau een massagraf gevonden met de verbrande overblijfselen van zo'n 8000 mensen. Onderzoekers van het Instituut voor Nationale Herinnering vermoeden dat het gaat om mensen uit de Poolse elite die in 1939 in het kamp om het leven zijn gebracht.

Het kamp, dat de nazi's direct na de inval in Polen openden ten noorden van de hoofdstad Warschau, werd onder meer gebruikt als vernietigingskamp. Naar schatting zijn er in het plaatsje Dzialdowo zo'n 30.000 Joden, politieke tegenstanders en leden van de Poolse elite gedood.

De onderzoekers denken dat de gevonden slachtoffers in 1939 eerst zijn vermoord en toen in 1944 de Russen oprukten in Polen probeerde de nazileiding de sporen van de moorden uit te wissen. Joodse gevangenen moesten de lichamen opgraven en verbranden. De as werd opnieuw begraven.

16.000 kilo as

De onderzoekers hebben in totaal zo'n 16.000 kilo menselijke as gevonden. Volgens de onderzoekers blijft er ongeveer twee kilo as over na het verbranden van een lichaam. Op die manier komen ze op de schatting van 8000 lichamen. In een poging om de identiteit van de slachtoffers te achterhalen, wordt de as onderzocht op dna-sporen.
Lichaam van 37-jarige vrouw aangetroffen in Spa, sprake van verdacht overlijden
12 Juli 2022, 00:02 HLN.BE
In de Luikse stad Spa is in de nacht van zondag op maandag het lichaam van een 37-jarige vrouw aangetroffen in een appartement in de Avenue Reine Astrid. Volgens het parket gaat het om een verdacht overlijden.


Lichaam dat in Geleen werd aangetroffen is van Gino, bevestigt politie
5 Juni 2022, 00:08 Skynet Buitenland
Het lichaam dat zaterdagochtend bij een woning in het Nederlands-Limburgse Geleen werd aangetroffen, is wel degelijk van de negenjarige Gino. Dat heeft de politie zaterdagnamiddag meegedeeld op een persconferentie.


Tomatensoep met stukjes hard plastic bij acht supermarktketens aangetroffen
2 Mei 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De tomatensoep met balletjes die stukjes hard plastic kunnen bevatten, wordt ook verkocht bij de supermarkten Boni, Boon, Coop, Hoogvliet en Poiesz. Eerder deze week riepen PLUS, Jumbo en Lidl de soep al terug.


Veel minder valse euro's aangetroffen, aantal in Nederland blijft wel gelijk
29 Januari 2022, 00:04 NU.NL - Economie
Wereldwijd zijn er afgelopen jaar veel minder valse euro's aangetroffen, blijkt vrijdag uit cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB). Vorig jaar werden er 367.000 valse biljetten in beslag genomen, een kwart minder dan in 2020. In Nederland bleef het aantal wel stabiel.


Tienjarige jongen in Frankrijk dood in valies aangetroffen
28 Januari 2022, 00:05 Skynet Buitenland
In het Franse departement Seine-et-Marne, ten oosten van Parijs, is een kind van tien jaar oud dood aangetroffen in een valies. Dat is meegedeeld door de politiediensten en het parket van Meaux.


Dochter van Malcolm X dood aangetroffen in woning in New York
24 November 2021, 00:03 Skynet
Een dochter van Malcolm X, de bekende militant die opkwam voor de zaak van de zwarten en in 1965 werd doodgeschoten, is dood aangetroffen in haar woning in New York. Volgens de eerste elementen is de 56-jarige Malikah Shabazz een natuurlijke dood gestorven, aldus de politie van New York.


Man aangetroffen en overleden onder geparkeerd voertuig in Deurne
12 November 2021, 00:00 HLN.BE
Aan de Confortalei in Deurne is donderdagavond een man aangetroffen die onder een geparkeerd voertuig lag. Hulpdiensten hebben geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed ter plaatse. Wat er precies gebeurd is, blijft onduidelijk.


Man dood aangetroffen in Ramsel, politie start onderzoek naar verdacht overlijden: ?Hij is letterlijk voor zijn deur gestorven?
12 November 2021, 00:00 HLN.BE
De politie en hulpdiensten moesten bij valavond uitrukken voor een verdacht overlijden op de Westmeerbeeksesteenweg te Ramsel. Een voorbijganger merkte rond 16 uur langs de kant van de weg een lichaam op en belde meteen de hulpdiensten.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn